תגידווים אדיר
מה דעתכם? לצאת עם מישו בערך מגיל שבע עשרה ולהתחתן איתו אחרי כמה שנים, זה דבר טוב ונכון לדעתכם? ולמה?
למה לצאת כמה שנים?כבתחילה
למה לא?ים אדיר
זה יכול להעמיק את הקשר ברמה משמעותית עוד לפני החתונה... במיוחד כשהנגיעה הראשונה היא אחרי כמה שנים לאחר החופה... ככה כל הקשר לפני בנוי על עומק ועל נפש נשמה ורוחניות, על הפנימיות .

בעיקרון אני שואלת מתוך סקרנות לדעת דעות של אנשים... הדעה שלי בעניין עוד חלוקה...
"במיוחד כשהנגיעה הראשונה היא אחרי כמה שנים"כבתחילה
מי מבטיח לך שתצליחי לשמור נגיעה במשך כמה(!!) שנים ממישהו שאת אוהבת?
בעיה הלכתית חמורה.

כתבתי לפני כן משהו ארוך, נמחק לי ושכחתי מה כתבתי אם אזכר בבוקר אני אשתדל לכתוב.
מבטיחה לעצמיים אדיר
אני לא סתם כותבת את זה.. חשבתי על זה הרבה וחוץ מזה שאני מכירה כמה זוגות שיצאו דיי הרבה שנים ודווקא כן שמרו נגיעה.

אשמח שתשלחי מתישו תדבר הארוך
זה לא עובד ככהכבתחילה
החלטות זה נחמד, לא תמיד זה עובד. במיוחד כשאהבה זה יותר רגש ופחות שכל. ההחלטה היא בד"כ בשכל.

אל תשכחי שיש גם את הצד השני שלא בטוח יהיה מסוגל כמוך לשמור נגיעה במשך כמה שנים, ואז מה?

אני מנסה להזכר. כרגע המוח לא עובד בגלל השעה.. בעז"ה בהזדמנות.
הקשר צריך להיבנות בעיקר אחרי החתונה!האלן

וגם- הקשר צריך להיות בריא, ונכון. ולכן בונים קשר לא  בגל 17, שאז אנחנו פחות בוגרים...

אפשר להכיר בגיל 20,ואז להתחתןמה הלחץ להכיר בגיל 17?מבשר שלום
בכל מקרה יש עד 120 בעז"ה
אין לחץים אדיר
אני שואלת כי אין לי דעה מגובשת בעניין. הייתי רוצה לשמוע דעות של למה כן ולמה לא ואז אוכל לגבש את דעתי...
לא מומלץשאג
כשאת בתיכון (אלא אם את במקום שתפור אלייך) את במצב שבו קובעים לך מה לעשות ואת מאוד מצומצמת, במצב כזה יש תחושה שחבר יפתח אותך ובתכלס זה די נכון אבל צריך המון זהירות ועדיף לא לקחת את הסיכון.
כשתצאי מהתיכון את תיהי אחראית לעצמך ותתחילי לפתח את עצמך בכיוון שבאמת מתאים לך, השנים הראשונות אחרי התיכון הן אלו שבאמת יעצבו אותך כי הם יהיו מתוך בחירה שלך (ברוב הדברים). בזמן הזה חבר יגביל אותך ויגרום לך (גם בלי מודעות) להתעצב בצורה כזאת שתתאים את עצמך אליו. אם את בטוחה שהוא בעלך אז זה נפלא, אבל אם זה ככה למה שלא תתחתני איתו כבר עכשיו? אם זה לא בטוח, עדיף שתגלי קודם מי את באמת, חבל לבזבז את הזמן החשוב הזה על מישהו אחר, תשקיעי את הזמן בעצמך.
כשתרגישי שאת יודעת מי את בצורה שמספיקה לנישואין, יש מה להתחיל לדבר על לצאת. אם לא, את תפסידי את בניין הערכים שלך ולא תיהי מי שאת באמת.

בהצלחה
דינוזאורמשתדלת יותר

תודה על המחמאהשאג
האמת אני מופתע שזכרת אותי
לא כתבתי יותר מדי
כתבת בריק מוסתר אאל''טמשתדלת יותר

ופרוזה

אני חושבת שזה בסדר רק אם את מתכננת להתחתן בגיל שמונה עשרה.תמיד בבטחה
אם לא, חבל למשוך סתם.
אני בעד לצאת עם מישו בגיל 17 אבל להתחתן ישר שאפשר לא אחרי כממשיח!!!

ה שנים..להתחתן ממש שזה נראה כבר שייך ומתאים לא לחכות..לא סתם חברים אלה למטרות חתונה..

הי אחותי היקרהקדושה אני מבקש!

אני הקטנה אומרת שלעניות דעתי זה לא נראה לי טוב.. מבזבז המון אנרגיות רגשיות ובכלל מאבד את הקשר עצמו עד שמתחתנים.

קחי למשל אדם שקיבל  מיליון שקל והוא הולך ומוציא את כל הכסף על גלידות כל יום, באיזשהוא שלב הגלידה כבר נמאסת והוא מצטער על הבזבוז הזה. אבל אדם חכם ישקיע את הכסף הזה למטרות חיוביות עם משמעות וזה ייתן לו הרבה סיפוק. אני מאמינה שככל שנצליח יותר לשמור על עצמנו מקשרים פני החתונה, ככה גם נהנה אחרי החתונה ובענקקקקק.... בע"ה. שיהיה רק טוב והרבה שמחה!

לא כדאי.עדן ירושלים
קשה לשמור נגיעה. אהבה בין גבר לאישה אינה שלמה ללא מגע פיזי.
בנוסף, את עוד בתיכון. לא כדאי. מניסיון. זה לוקח את החברות ואחר כך מצטערים כל זה.
כנ"ל זה פוגע בלימודים. חבל
לא כדאיאוויל מחרישאחרונה

האישיות לא מספיק מגובשת בשלב הזה ואתם תנסו לרצות אחד את השני יותר מידי בהחלטות חשובות מאוד...

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה

אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:

ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)

חטופה

אינדיאנה ג'ונס

ג'יימס בונד

מת לחיות

רמבו

שליחות קטלנית

משימה בלתי אפשרית

אולי יעניין אותך