פורום נוער וגיל ההתבגרות
בהנהלת: חצילוש
מכתב פתיחה
אם לא תתאבד איך תדע???מאנדאו
מי שניסה יודע......די לדבר על התאבדוית.....נדוש..לב שבור
ולא מרשים ולא מעניין..................................................!??!?...!!!!!!!!!
תיזהר!אני כבר אחשוד שאתה מציע פה לאנשים משו..ואחת עם חצאית
ו..שלא תעיז..!!!אני מסוכנת כשאני עצבנית;)
לא תדע..סתם אחת!
חכם לומד מטעויות, פיקח לומד מטעויות של אחרים.ילץ
מאנדאו, לא אתה אף פעם לא כותב בטוח התגובה?
לפעמים כן..מאנדאו
כמו עכשיו...וזו היתה שאלה רטורית..
רוצה לנסות ולספר לכולנו?הירהורי הלב
כן, נשמח!.ילץ
כרגע אני לא יודע...מאנדאו
ואם אני ידע אז אני כנראה לא יהיה במצב שיאפשר לי לספר לכם...
אם לא לנו לפרוק,להבת-כוח
אז תפוס חבר ודבר איתו. כל אדם צריך שיהיה לו אדם שאיתו הוא יכול לדבר.
אם משהו מפריע לך, אין מטרה להגיד לך שתשמח. אבל קודם כל תשדל את עצמך להאמין שהכל הכל לטובה. שבת קרובה מאוד ולכן אין לי זמן להאריך, אבל בתגובותי הקודמים דיברתי מעט על הנושא.
יכול להיות שאינך יודע בכלל מה מציק לך, אז אני בעד שתשב ותכתוב את כל הדברים שמפריעים לך, הכל! גם את הדברים הפיצים וגם את הדברים היותר גדולים. אחרי זה, פשוט תעשה חושבים רציני על הכל.
מה אתה יכול לפתור בעצמך, על אילו דברים אתה צריך לדון עם אנשים אחרים, אילו דברים הם חיצוניים ולא תלויים בך ויעברו בקרוב וכדו'.
יש פעמים שבאמת דברים חיצוניים הם המפריעים לנו. ויש פעמים שזה משהו פנימי יותר- שאותו קשה לנו יותר למצוא.
מה אתה יכול לפתור בעצמך, על אילו דברים אתה צריך לדון עם אנשים אחרים, אילו דברים הם חיצוניים ולא תלויים בך ויעברו בקרוב וכדו'.
יש פעמים שבאמת דברים חיצוניים הם המפריעים לנו. ויש פעמים שזה משהו פנימי יותר- שאותו קשה לנו יותר למצוא.
ב''הצלחה, ובאמת- שב, דבר עם מישו שאתה סומך עליו. מישהו שמכיר אותך, או אפילו מישהו חיצוני. לפעמים האדם השני פתאום שם לב לדבר שאליו לא שמת לב. אתה רואה מנקודת המבט שלך, ויש מצב שהיא מעט מעורפלת. אדם חיצוני יוכל לראות את העניין בלי ענן שחור מרחף מעליו- ועל כן ראייתו בהירה יותר.
אם תתאבד- תאבד! תאבד הרבה מאוד.
שבת שלום, של שמחה, אהבה, אחווה, שלום, ורעות. שבת של נחת רוח, שבת של הבנה והתקדמות לקב''ה, שבת מעניקה ומלמדת. שבת שלום!
אל תדאג..בד"כ משו מתפקשש..אז בכ"ז תוכל לספר לואחת עם חצאית
איך היו הרגעים בין העולמות..בתקווה שתצא מזה עם יכולת לדבר..
תדע מה?מתו"ש
פחחח..וחוצמיזה-מה שזה לא יהיה-אני יודעת=]=]מתו"שאחרונה
תגיע לשניה שלפני ההתאבדות,מרב.
ותדע.
אם 'תה עושה את זה כי חסר לך צומי- לא תמשיך. רק תירה על עצמך ביד, ואח"כ כולם יגידו שאתה גיבור, כי חדר מחבל לבית, לא הצליח להרוג אותך, כי אתה הלכת איתו מכות.
אם 'תה עושה את זה כי רע לך בחיים, והחיים שלך בזבל- תפגע לעצמך ישר ברקה, תרגיש לשניה טוב עם עצמך. הנה. עשיתי את זה. התאבדתי.
שניה אח"כ תרגיש חרא, סבל, מסריח, בנאדם דוחה. אבל אז כבר יהיה מאוחר מידי. אתה תוכל רק לראות את ההלוויה שלך מלמעלה, ולבכות עם המלאכים למעלה.
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים