אני צריכה בנים גברים שיענו לי!!!רוצה להבין
אפשר אולי לדעת למה אני פשוט לא יכולה ללכת ברחוב בלי שתציקו?? מתי תבינו שלהתחיל עם בנות זה לא כיף להם וזה לא מגניב!! ולהיות קרציות גם לא ממש מוסיף לכם נקודות אצלינו...
ואיך לעזעזל- אחרי שאתם כבר התחלתם לשלוח אסאמאסים מעצבנים אני אמרוה להסביר לכם שלא!!! בלי לצאת הרעה?!?! אני צריכה עצה מבן דחוף... איך עושים את זה בעדינות???
מונעים מראש.מוריה
ולא מחלקים את המספר פלאפון.
לא כולם ככהאיציק הג'ינג'י
לצערי אנחנו בני אדם, וכל אחד ואחת וזמן ההתבגרות שלו או שלה..
אם מישהו זר מתחיל איתך ברחוב תתעלמי ממנו.
ותתפלאי אני חושב שיש בנות שכן אוהבות את ה"קרציות"..כל אחת הסגנון שלה

הכרת מישהו ורוצה להפרד ממנו?
תגידי לו ששניכם לא מתאימים
תגידי לו שלא נוח לך קשר עם בנים כרגע
שלא נוח לך קשר איתו..

נ.ב הכל מתחיל ממך

כמה דברים:מ.מ.י.ר

קודם כל, זאת הכללה מטורפת. אבל ממש.

דבר שני - אם כל הבנות היו דוחות את הבנים שמתחילים איתם, אז הבנים היו מפסיקים לעשות דברים כאלו.. כנראה שיש לא מעט בנות שנהנות מכך. אז למה לבוא בטענות רק לבנים?

אם את מרגישה שאת לא רוצה לדבר, וזה באמת לא טוב  - פשוט תנתקי. סתם חבל לשמוך את זה רק בגלל שתרגישי עם זה רע. אחרי יומיים (או שעתיים, כי לרוב זה סתם בן שאת בקושי מכירה אותו ובטח שלא קשורה אליו) זה יעבור.

*לשמור על זה או יותר נכון - להמשיך עם זה.מ.מ.י.ר
הבהרה:רוצה להבין
לא נתתי את המס' טלפון שלי לאף אחד. יש עוד דרכים להשיג אתם יודעים..
ונכון- באמת זה גם הרבה תלוי בבנות ומצטערת על ההכללה, פשוט חזרתי מהריקודגלים עצבנית לגמרי, וכן בד"כ אני פשוט מתעלמת, ולא שזה עוזר או משו..
ביקשתי עצה לגבי מישו שהתחיל איתי והשיג את המס' שלי (לאיודעת מאיפה) ומאז הוא פשוט לא עוזב כמה שאני לא מבקשת!!
שוב סליחה אם פגעתי...
אז תבהירי לחברות שלך, ולכל מי שיש ת'מספר שלך,מוריה
שלא נותנים אותו לאפחד בלי רשותך!

לא יודעת. אני מתעלמת מבנים כאלה.
איום בתלונה במשטרת ישראל (חסרת האונים) יועילמשה
לא.לבן כהה
אין מצב שהיא תעשה את זה.
לפי מה שהבנתי, זה לא סתם מישהו מהרחוב.

תחשוב שהיא תגיד לו את זה, הוא יסתכל עליה כאילו היא נפלה מהירח...

ולמה זה פה, ולא ב"נוער וגיל ה..."???
למה? ככהאיציק הג'ינג'י
בהתחלה לבקש יפה
לא הולך, להתחיל לנפנף אותו
לא הולך? לדבר עם ידיד/ה טוב/ה שלו שידבר איתו שיפסיק
לא הולך איומים שתתלונני למשטרה
ממשיך?! אותו למשטרה
אה...חיה בסרט!
בס"ד
זה באמת מעיק שאנחנו עוברות ברחוב וכל הבנים נועצים עיניים... רוצים פוסטר או משהו?כיאלו מה עובר עליכם?קצת בגרות...ואני לא מכלילה...
נוו בחייאט כאילו באמת שהיא תילך למשטרהאנונימי (פותח)
צריך לנפנףף אותםם זה כ"כ מוכרר אבל לא כולם ככה!אז לא להכליל!
ותסבירי להם שאת לא רוצה איתם קשר אם זה לא עוזר אזז אמ מכות חח סתם סתםם ב"הצלחה!!
די לקטר.אוסנת
זה ממש שטויות שהמשטרה לא עושה כלום, ביחוד בעניין הספציפי הזה.

פעם אמא שלי הוטרדה ע"י נער צעיר במשך הרבה זמן, היא הלכה למשטרה - והשוטר התקשר לאותו נער מבוהל ולאמו, ומאז שקט על הקו...
באמתרוצה להבין
אני לא הנולכת לגשת למשטרה, זה יראה תלוש ומוזר..
אבל זה פשוט מחרפן להרגיש כמו איזו תמונת נוף שכולם מסתכלים עליה!!! זה פשוט משפיל!!! בכולופן- תודה...
א. מי שלא רוצה שינעצו בה עיניים, שתתלבש צנוע420mal
אבל צנוע עד הסוף, לא לבא עם חצאית מילימטר מעל הברך ולהגיד "הרב אמר שמותר"

ב. לגבי הבן- תבלפי לו סיפור שאת מתחזקת ורוצה לנתק קשרים עם בנים, וזהו..
ולהבא- אם מתחלים איתך ואת לא מעוניינת, פשוט לייבש על ההתחלה.
חע..ניראה לך שזה ככ פשוט תתלבשו צנוע עד הסוף!סתם אחת!
אני מסכימה עם כל הקטע שזה הכללה מטורפת..

אבל מזה צנוע עד הסוףף!!זה ניראה לך קל!!!..פסדר מישתדלים אבל זה לא בעיה רק אצל הבנות איך שהם מיתלבשות..גם הבנים צריכים להתגבר על עצמם!!
להתלבש צנוע?חיה בסרט!
בס"ד
זה לא קשור רק לזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לא משנה עזבו...
ברור שזה בעיה שהבנים נועצים עיניים..420mal
אבל מי שלא רוצה שיסתכלו עליה באופן מוגזם [זו אמורה להיות שאיפה של כל בת, לא להכשיל בנים]
אז במקום שתנסה לתקן את כל הבנים בעולם, תתקן את עצמה. ומי שעדיין מסתכל זו כבר בעיה שלו
יש בזה ענין בלבוש צנוע............חוצניקית!!
אם יש דברים לא צנועים אז זה מושך על בנים, אני מכירה את זה תאמינו לי............. ואז הבנים נועצים.......אם הילדה תלבש סחבות אני בטוחה ששום בן לא הסתכל עליה................
צבונבון חחח(לא ברצינות)מתנחבל 2007
חמודה..הסנה-בוער
לה"ו
זו שאלה ממש מצחיקה. את כאילו חושבת שהבנים פה הם נציגי כל הבנים בכל העולם כולו? מה את רוצה מהם?
למה יש בנות שלובשות חצאיות קצרצרות? תעני לי, נו!! - המפ, את לא יכולה. כי לכל אחת יש מניע אחר, ויש לה התמודדויות ורמות אחרות. את תעשי את שלך- תתלבשי צנוע- וזה לא אומר רק חצאית באורך נורמלי, אלא גם לא דברים זועקים וכו'. ותתנהגי צנוע. ועכשיו זה ישמע דוסי- אבל להשתדל לא להסתובב עם בנים. וכן, יש גם ברחוב בנים מעצבנים, אבל זו לא אשמתך- ואם כל הבנות שבעולם לא היו משתפות פעולה עם זה, אז הם היו מפסיקים, אבל מה לעשות שלפעמים יש כאלו שכן, ואז הם רואים בזה כלי נכון?..
לגבי הבחור- תבהירי את זה בחדות אם אתם לא ממש בקשר, ואם זה מישהו שלא נעים ממנו- להשתדל לתת רמזים שלא מתאים, אבל אם זה לא עובד- אין מה לעשות, להבהיר לו. כי עדיף עכישו מאשר אח"כ.

מותייק!!!!!!!!! יש דברים שאת ממש צודקת............חוצניקית!!
לגבי הבנים שהם הנציגים......... מה אכפת לך.......... יש לה משו שמפריע לה, אז היא  רצתה להבין...........מסוג היותר מבין בזה..........(את יודעת בקטעים האלו הבנים יותר מבינים, השאלה מופנת אליהם)
להתלבש צנוע בלה בלהאיציק הג'ינג'י
תפסיק להגיד את זה, חפרתם
היא תתלבש איך שהיא רוצה..
תמיד יהיו את אנשים עם החוסר טקאט, שיציקו לאחרים..
בימיוחד בריקודגלים וכדומה, שיש בנים/בנות שבאים רק בגלל הצד השני.

כמו שאמרתי תדברי איתו שיפסיק
תדברי עם חבר/ה שלו שידבר/תדבר איתו שיפסיק עם זה
לאיים עליו שתפני למשטרה/לפנות למשטרה
לא כזה מסובך..
אני צריך בנות נשים שיענו לימשה
אפשר אולי לדעת למה אני לא יכול ללכת ברחוב בלי שתצקנה?? מתי תבינו שלראות אותכן ערומות רחוב זה לא כיף וזה לא מגניב!! ולשבת בדיוק מולי לא ממש מוסיף לכן נקודות אצלי.

ואיך לעזאזל - אחרי שכבר עלינו סוף סוף על האוטובוס לבסיס אתן עושות כל שביכולתכן כדי להימרח עליי. איך אני אמור להסביר לכם שלא בלי לצאת הדוס החשוך?

אני צריך עזרה מבת דחוף, איך עושים את זה בעדינות?

מצטערתרוצה להבין
לכל מי שפגעתי או משו...
 אבל, אני ממש משתדלת להתלבש צנוע, ומייבשת את כולם, ולוא נחמדה ובד"כ עושה הכל כדי למנוע את זה מראש,,,
וחוץ מזה- אני לא מוכנה לוותר לגמרי על הטעם שלי ולהלבש כמו מעלה לבונה  נאו משו בשביל שלא ינעצו בי מבטים!!!! מה עם קצת שליטה עצמית? לןמה הכל צריך להיות תלוי בי???
אגודת הבנים הבנילאומית מוסרת את התנצלותה הכנה.420mal
מהיום, בן שיסתכל על בת יותר מדי שתי עיניו ינוקרו במקום.

עכשיו ברצינותי- תודה שאת אומרת לנו את זה, לפחות הבנים פה בפורום יירגעו קצת..
1איציק הג'ינג'י
אדמין אתה מכליל
יש בחורות שהן יותר "ערומות" מאשר "לבושות".. אכן מיקרה קשה..
אבל אני מאמין ש"רוצה להבין" אכן מתלבשת צנוע(אחרת מה היא עושה בפורום הזה?!)
אז אם הבחורה לבושה צנוע, תשתלט על עצמך..
מי שבא לריקוד דגלים הם לרוב צעירים וצעירות מישיבות תיכוניות ואולפנות.. כך שבחורות לא צנועות לא קשור לנושא הזה..

אוקי...ד"ר אריק
בס"ד
יש לי שאלה:
אתם רוצים שנתלבש כמו ערביות?(כמו אלה מבית שמש...) או שנהפוך לנוצרים קטולים ונאמר שנשים הן שטן...?
כל בת והצניעות שלה (לא רק בליבוש).יש נשים שלבושות כמו ערביות.מכף רגל עד ראש,לא רואים צוואר,ובקיצור חושבים שזה חייזר.אבל צורת הדיבור שלהן (אני לא מכלילה אני אומרת שיש נשים ויש נשים)ה' ישמור ויציל אותי,התנהגות לילדהים וחילול הקב"ה...ואילו יש נשים שלובשות חציאית קצרות ושרוולים קצרים או אפילו גופית ומכנסים שצורת הדיבור והתנהגות שלהן והתפילה ושמרית הלשון שלהם הרבה יותר מיצנעיות בלבוש.יש פסוק שאומר:"אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו"-אני משתדלת לא לשפוט אף אחד אפילו לא בנים,אני לא אומרת שאני צדיק יוסד עולם,אפילו לא קובה לזה אבל אני כן אומרת שזה לא בסדר שאתה אומר :תלבשי צנוע!!!!!!!אתה לא ההיתה שם באותו מיקרה ואתה לא יודע מה היה שם.אז גם אם אני לובשת מכנסים זה לא אומר שאני חילוניה...(ואני לא לובשת מכנסים...).והלחץ החבריתי שיש כיום...הוא ה' ישמור ויציל את כל מי שקורא את זה... אם כולם עושים ככה גם אני צריך\ה:גם אם כולם קופצים מהגג גם אני יעשה את זה? וכן גם הבנים וגם הבנות צריכים לשמור על עצמם.וסליחה שאני מורה...
מצטער, אבל השירשור המטומטם הזה לא מוביל לשום מקום420mal
 לא נמצאים בפורום הזה כל הבנים בעולם, וגם לא כל הבנות בעולם, ככה שכל אחד יעשה מה בא לו וסלאם עלינו ועל כל העולם,סלאם.
אם כותבת ההודעה עדיין צריכה עזרה בנושא בנים ואסמסים מעצבנים אז בכיף..
אחי אני ממש לא מסכים איתך!!!מתנחבל 2007
אם כל אחד יקח את זה בצד האישי שלו בסוף זה יעזור נכון נשמה?
אני שאלתי ברצינות...ד"ר אריק
בס"ד
אתם באמת רוצים שנתלבש ככה?או שפשוט נהפוך לנוצרים קטולים...? או יותר קל שכל הבנות יעברו לגור במאדים...
תעברו למאדיםאיציק הג'ינג'י
לא קראתי את כל השירשורמאחורי הקו
אבל נראה לי שמיסודו הוא לא ממש מטומטם.

אני אומרת את מה שיש לי להגיד על המכתב הראשון  (בנים עדיף שלא תקראו):

א. לכי צנוע, זה פותר את כל הבעיות,
ב. גרוע הרבה יותר זה מבטים של ערבים, ומנסיון לצרוח עליהם זה עוזר (לפחות באיזורים ה"מתונים" של הארץ..חח..)
ג. מה את רוצה?? כולם כל כך צדיקים!! ה' ברא אותנו בנות כדי לעזור לתקן, לא כדי לקלקל!
אם מסתכלים עלייך בנים ברחוב יש רק סיבה אחת- את לא מתלבש מספיק צנוע או שזה בנים שמכירים אותך ואת מדבר איתם וככה זה יותר גרוע,
ולא יעזור כלום, את חייבת להסתכל מחדש במראה ולהבחין אם את באמת צנועה או לא! בלי לפגוע!(אני הרי באמת לא יודעת מי את)

ללבוש צנוע זה לא כ"כ קל..Michal1
צריך המוון מאמץ..
זה לא בא כ"כ בקלות..
וואו, הגזמתם.יורבית
מבחינה טכנית לפחות- זה הכי קל בעולם. במקום לקנות חצאית באורך שבקושי עובר ת'ברך, לקנות חצאית יותר ארוכה. ללבוש חולצות 3/4. זהו, ממש לא מסובך.
אם את מאמינה ומבינה, שככה את צריכה להראות ולהתלבש, וככה ההלכה-- ואת רוצה לחיות ע"פ ההלכה-- אז את אפילו לא צריכה את הבנים שינעצו בך עיניים בשביל זה.

[מישהו אחד מתחיל, ולאט-לאט זה מתפשט, ראיתי בעצמי.]

ומעבר להכל, "צריך המון מאמץ" זה לא תירוץ. נכון, יש לנו ניסיונות ואתגרים וקשיים בדרך, במקום לברוח מהם כמו שהתרגלנו והרגילו אותנו-- בואו נתמודד איתם.
"החיים הם כמו אופניים- אם קשה לך סימן שאתה בעלייה."
אבל..Michal1
אבל.. מה לעשות שהחצאיות הארוכות הם מכוערות (לפחות לפי דעתי.. )

ו.. חולצות אולי ב'מת יותר קל
למרות שזה מעצבן תמיד ללבוש חולצה מעל חולצה..
כי.. דבראשון- זה נראה לא הכי יפה.. וגם זה לא נוח
והחולצות שהן מהתחלה 3\4.. יש מעט שבאמת יפות..Oo

נשמה, יש בנות שזה קשה להם............חוצניקית!!
יש בנות שבאו מבית לא כל כך (איך אני אגדיר) שלא הולכים אחרי הברך........... לך אולי קל להגיד, כי הגעת מבית דתי(אני מנחשת) או שיש בנות שמתקלקלות מהחברות, את לא יכולה להגיד כזה דבר........................
אוייש. יש מספיק חצאיות ארוכות יפות.יורבית
תעשו טובה.. תאמינו לי, לא חסר.. וזה אולי קצת מעצבן מדי פעם שתי חולצות אבל עובדה שהרבה בנות חיות עם זה בשלום ובשלווה...
אוקיי, זה החלטה שלך מה תלבשי. ושוב אני אומרת- זה לא קל, ברור שלא, אבל אם את מתלוננת שבנים נועצים בך עיניים וכאלה דברים, אז תחשבי פעמיים איך את שותפה לעניין.
זה קשה להשתנות, זה קשה ללכת נגד החברה, אבל אין דבר העומד בפני הרצון. מנסיון, שוב..

[ד"א, שרית זאת לא מי שאני ואורית חושדות שזאת, נכון?]
צודקת!!!! רציתי לרשום את זה... ולא הספקתי...אנונימי (פותח)
ממש נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חוצניקית!!
טעות.מוריה
זה עיניין של רצון והרגל.

אני אישית לא מסוגלת לראות איברים שצריכים להיות מכוסים. זה פשוט מגעיל אותי.
כיאלו מה?ד"ר אריק
בס"ד
אנשים מה עובר עליכם?אתם אומרים משהו...ואז ששואלים אותכם על מה שאמרתם אתם לא מגיבים? פטנט נחמד...אולי גם אני יאמץ אותו...
אני אענה לך:מאחורי הקו
בע"ה

נוצרים קתולים מחקים את היהדות בכול, אבל מכיוון שהם גוים- הם מעוותים המון. אז אין מה להשוות, זה דבר ראשון.

לעם ישראל יש הלכה, נכון?  ההלכה- באה לקראת עם ישראל, ולא נגדו! ההלכה מביאה הגדרים מדוייקים הרבה יותר ממה שאפשר להתלונן עליו על איך שאת יכולה ללכת צנוע, אז מה העסק הגדול? אף אחד לא ביקש ממך ללבוש סחבות, להיפך! הצורה בה עם ישראל מצווים ללכת היא הנוחה ביותר ואין עוררין (ואם יש בעיה שלהם).

>>>>קפצן
חברה, השרשור הזה הוא בעיקרון שרשור טוב, מועיל וחשוב.
אבל שימו לב רגע, תעשו לשניה אחת סטופ ותקראו את השרשור מחדש.

תראו איך הוא התחיל - בשאלה חשובה, שאלה שיש לה מקום בפורום הזה (ולא רק בנוג"ה) בגלל שהיא קשורה בצורה הכי ברורה שיש לחיים שלנו.
ותראו איך הוא עכשיו - שרשור של וויכוחים ושאלות מתגרות/קטנוניות או סתם ציניות.

בואו ננסה לחזור לשאלות שעלו פה ולענות עליהם כמו שצריך, סבבה?

ל- "רוצה להבין" (עצות כלליות):
תראי, אני ממש מבין את התחושה הזאת, שהבנים מעצבנים, קרציות, לא קולטים רמזים, וכו'.
אבל תנסי לזכור את השיטות שאני אומר עכשיו:
- תנסי כמה שפחות למשוך צומי מהבנים.
- תנסי להתעלם מהם עוד לפני שהם מתייחסים אליך, אם בן יראה שאין לו סיכוי אצל מישהי - בד"כ הוא לא ינסה. [אף אחד לא רוצה להתפדח מול החברים שלו...]
- תשמרי כמה שאפשר על איסור נגיעה, אפילו מעבר למה שההלכה אומרת. כלומר, תשתדלי שאפילו במקרה לא יהיה מצב שתגעי בבן (למשל כשאת נכנסת לאוטובוס...).
- ברגע שבן התחיל איתך, אם את רואה שהוא לא יעזוב אותך, יש לך 2 אפשרויות:
א) תתעלמי ממנו.
ב) תקטלי אותו, תרדי עליו, תפדחי אותו מול כל העולם (או האוטובוס) עד שהוא ירצה להתחלף עם קורח ועדתו.
- מה שלא יהיה, אל תתני לו פרטים עליך (אפילו לא איפה את לומדת או בת כמה את).

ועכשיו, עצה פרטנית לבעיה שכתבת:
- אם הוא יודע את הפלא' שלך - תלכי לחברת הסלולר ותבקשי מהם לחסום את המספר שלו.
- אם הוא יודע את המס' בבית - תדברי עם ההורים שלך שהבחור הזה מציק לך (אולי אפילו "מטריד"?), הם יפתרו את הבעיה בנושא.
- אם הוא יודע את המייל שלך - תמחקי כל הודעה שלו בלי לקרוא.
- כנ"ל בכל אמצעי תקשורת אחר.

בהצ',
אני.
הופה!!!!!!!!!! ממש לעניין חחחחחחוצניקית!!
קפצן..יפה לך...אחלה תשובה...עדן!!!
מה אכפת לכם............ היא התרגזה ורצתה תשובות...חוצניקית!!
ווואו!!! מישו פה נסחף...אנונימי (פותח)
אפחד כאן לא אמר לך איך להתלבש!!! ואם את רוצה את יכולה להפוך לנוצרית קטולית...
מי שרוצה שבנים לא ינעצו בה עיניים שתתלבש צנוע!!!!
את לא יכולה ללכת כמעט ערומה ושלא יינעצו בך עיניים...

שמע יש דברים שאתה שיא הצודק.............חוצניקית!!
שמע....... זה העולם שלנו................. אין מה לעשות, אתה צודק יש דברים מזעזעים בעולם...........בארץ............. להתעלם , להתעצבן............ לא שייך, בגלל בת. דבילית תתעצבן חבל!!!. ובכלל(אני לא יודעת איך אתה נראה) אבל בת שרואה גבר ברחוב עם צציות וכיפה, קיצור נראה דוס, היא מפגרת שהיא מתקרבת אליך.......... כי אתה  לא מהעולם שלה!!!!!!!!!! ........... לגבי הדוס החשוך.......... מה לעשות, אתה לא רוצה קשר איתה, עם הבת הזאת, מה הקשר דוס חשוך......... תהיה גאה שאתה דוס(אני לא רוצה להישמע ממש דוסית) אבל נשמה תדע זה החיים אי אפשר לשים שלט על הגוף ולומר"בננות אני דוס אל תקרבו אלי"
למה כולם פה מתביישים להיות דוסים?אנונימי (פותח)
הרבה פה כתבו שהם לא רוצים להשמע להראות וכו' דוסים למה מה קרה אתם לא? אין מה להתבייש בזה בכלל!

וחוצמזה "רוצה להבין" אני ממש חושבת שזה תלוי בך ואני ראיתי זאת גם על עצמי שמתי שרציתי... זה קרה וממתי שלא זה נפסק!
ואת צריכה לבדוק באמת בעצמך...

תגידי להם ככה:<^TNT^>
סעו לי מהעניים לכו.....תנסי להבין למה היתכוונתי....
תגידי להם:אנ'לא בקטע שלכם אז בבי....
תחזרי סמס-לך תעשה חמוצים..בקטנה
פחחח...עדן!!!
אוקי....שובחיה בסרט!אחרונה
בס"ד
 כל בת והצניעות שלה...
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך