למה?
פשוט למה?
עולם סגור קצר רואי
מעורפל הזוי ובעיקר תמים
למה אני קשור לזה?
למה?
דת..... תמימות...... ובעיקר בעיקר.......... הכי כואב...... חוסר שייכות...........
למה זה חייב להיות כזה רדוד???
למה אי אפשר לומר ההההההככככככככללללללל????
למה צריך לחשבן ליד מי אני אומר מה - רק כי קצת מערער את התמימות...
בא לי לבכות להם מול הפנים - איך אתם מסכימים לעצמכם לזרוק את החשיבה לטובת...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
איך? למה אנחנו שונים? למה אין לי שייכות אתכם? למה כל מה שתגידו בשבילכם אמת עמוקה ובשבילי קלישאה?
למה?
בא לי לצעוק שהם עדר..... שהם לא בדת שלי, ושאני מצטער שאני מכיר אותם.......
אבל אני אוהב אותם הם אני, הם חלק ממני........... כל כך...
לחיות...... להיות......... ולא להיות ......... לשחק אותה חי במשחק של חוויות יפות וטובות - ובפנים אתה פצוע מהשקט הזה....................................
מהשדר הזה.......................
השדר הרדוד הזה שגורם לך להבין שאתה במקום אחר.... בעולם אחר.......
זה כעס על חינוך... תסכול על חוסר יכולת.......... וכאב על המצב...........
אני לא חוזר לשם.
אבל בבקשה שהמקום הזה שהיא צריכה, יהיה לה, ורצוי מהר...................
סוף צעקה. ![]()