תהיהה' רצה

למה אנחנו בעולם בכלל?
אני מאמינה לגמרי שכל מה שקורה בעולם הכל הכל הכל ה' יתברך עושה, וגם מה שאנחנו עושים בשורש של זה ה' עושה-ה' מכוון אותנו ..למשל- אני מחליטה לעשות משהו תכלס זה לא אני אלא ה' פועל בתוכי..אנחנו פה בעולם שליחים,מעין מקלות שהקבה מסדר לפי רצונו..והוא כביכול "משחק בנו"... אז בשביל מה? אם גם ככה הוא פועל לבד בשביל מה אנחנו?יש את העיניין של בחירה חופשית אבל גם היא בתוכה,בעומק שלה נובעת משליטה גמורה של הקב"ה..
זה נראה לי קצת מוזר-ה' הביא אותנו לעולם בשביל משו-בטוח יש משהו מעבר לזה! בטוח גם לנו יש חלק בעולם ואנחנו לא רק ניצבים..חלק שאחנו ממלאים בזכות עצמנו..אבל איך יכול להיות כי גם עצמנו זה מה'!!

שמעתי שאומרים שבתפיסה שלנו כשרוצים משו צריכים אותו אבל אצל הקבה זה ההפך הוא רוצה אותנו ,הביא אותנו לא כי הוא צריך אלא פשוט כי הוא רוצה,כי הוא אוהב אותנו..אבל למה כל זה?למה זה עוזר בכלל?למה צריך אתזה?למה אנחנו כאן??ברור שלעשות רצון ה',למלא תשליחות שלנו -לתקן עולם במלכות שדי ועוד אבל בעומק-למה בכלל כל זה??מה קודם לזה?מה ההתלחלה של כל הסיפור הזה?איפה השורש??מה הנקודה הפנימית?!?!

ואוו!!להיות בשמחה!!!

כי ה' יתברך רוצה שאנשים בשר ודם ימליכו אותו פה בעולם.

הוא רוצה שהאלה שיש להם בחירה חופשית ועולם שמלא ב"הסתרה" ודברים מבלבלים דווקא הם ימליכו אותו.

שהתענוג יהיה גדול. שבאמת ירצו אותו

לא רק זהעובד השם

המצוות הם גם בשבילנו בשביל שנהנה ונשמח ובנוסף נמלך את השם [כמו שהזוהר קורא למצוות עצי טובי דהיינו עצות טובות] הרמחל מסביר שכל מטרות בריאת האדם היא להתענג על השם [מסלש פרק א]

את זה הוא כותב בפרק א.. בפרק יטאל ההרים
הוא יסביר שזה המדרגה הנמוכה ולא מדרגת החסיד.
." אך הכונה האמתית המצויה בחסידים אשר טרחו והשתדלו להשיגה, הוא שיהיה האדם עובד רק למען אשר כבודו של האדון ב"ה יגדל וירבה " (מסילת ישרים יט ) .
ממ.. נכון מאד!! שנזכה באמת!להיות בשמחה!!!

באמת קשה להבין את זה.............
לפי מה ששמעתי צריך להאמין שלפני המעשה יש בחירה חופשית, אחרי המעשה זה ה'.
לנו זה נראה סותר, אבל זה באמת לא סותר,פשוט אנחנו לא יכולים להבין את זה עם השכל האנושי שלנו.
קשה להבין את זה.יש ויש...

זה עמוק מדי ולדעתי בדרגתינו לא נצליח להבין אז... בינתיים נמשיך להיות בבחינת "תמים תהיה עם ה' אלוקיך..."

צודקת.פרפר בכלובאחרונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה

אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:

ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)

חטופה

אינדיאנה ג'ונס

ג'יימס בונד

מת לחיות

רמבו

שליחות קטלנית

משימה בלתי אפשרית

אולי יעניין אותך