חזה עוף ובצל בפפריקה על הפלנצ’ה.
מצרכים למתכון
4 בצלים
למרינדה
1/2 כוס שמן
מלח ופלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה
כפית פפריקה מעושנת
קורט כורכום
כף תבלין לפרגיות
כפית מרק עוף
הוראות הכנה:
במחבת נטגן את רצועות הבצלים עם חלק מהשמן ונניח בצד.
בקערה בינונית נערבב היטב את כל מצרכי המרינדה.
נוסיף לקערה את חזה העוף ונערבב היטב, נניח ל-20 דקות במקרר.
נחמם מחבת פסים או פלנצ'ה לחום גבוה ונצלה את חזה העוף היטב משני הצדדים.
נוסיף את הבצלים, נצלה עוד מספר דקות ונגיש חם
חובה לנסות !
)
)

