פריקה. אני לא יודעת לכתוב יפה. קשה לי לשתף. אבל מתפוצצת כברשאבעס

הלב כואב. הגוף. הכל. וואי השם יתברך תן לי כוח.

ברור שאתה נותן כל הזמן! מלא.

לפעמים שאני נמצאת עמוק בחושך, ביאוש לא שמה לב עד כמה אתה איתי ונותן לי כוח לקום כל פעם מחדש.

ואיפה אתן?נשמות שלי. איפה? עזבתן.

השארתן אותי ככה. הכי לבד שיש. הייתם שם ברגעים הקשים ואח"כ הלכתם.

וואלה מבינה לגמרי, אבל זה כואב. הרגתם אותי. כבר אף אחד לא נשאר. כולם הלכו, הנשארתי לבד. לבד מול השם יתברך.

מרוב הלבד כבר לא משתפים.. פשוט כותבים הכל. באותה מחברת מסכנה שסובלת את כל הצרות שלי..

אוי טאטע, איזה נסיונות..אחד אחרי השני, לפעמים גם הניסיונות מעורבבים..

יש פעמים שאני חושבת שאתה יותר מידיי מאמין בי, בכוחות שלי. נסיונות ככ קשים לבנדאם קטן כמוני.

רק תן לי למצוא תכוחות האלה תנקודות של אור..

והחיים ממשיכים אם אני ירצה או לא, הנסיונות גדלים, הקושי, הנפילות.

הלבד הזה שמשגע אותי. ובתוך כל זה יש להם רגעים של שמחה, התעלות וקדושה. בתוך כל הבלבול יש אמונה גדולה.

שואלת כל הזמן. ה' מה אתה רוצה ממני? מה המטרה שלי בתוך כל זה? תן לי לעבוד אותך בפשטות ושמחה.

אם זה מה שאתה רוצה. זה מה שאני צריכה לעבור, אינבעיה!אני הכי איתך. תודה! אוהבת אותך השם! כל זה כי אני רוצה אותך.מחפשת..מגששת.. תעזור לי למצוא. לקבל הכל באהבה גדולה. לסמוך עליך בהכי פשטות! להיכנע לחיבוק שלך אבא.

ועם הזמן לומדים להעריך את הרגעים הקטנים בתוך הכאב שנהפך לשגרה. הכאב שעטוף במסכה כ"כ גדולה.

המסיכה שקשה להוריד אותה. מבחוץ הכל מעולה. שמייח. ישתבח שמו חיים תותים. מבפנים הלב קרוע,כולך נופל ככ חזק שמרוב עוצמה אתה המום ולא מצליח לקום.

אז למה? למה ההצגה הזאת? נכון. לא מתראים לי שכל אחד שרואה אותי ידע מה עובר עליי, לא רוצה להשלים זה אני. רוצה להיות בלי השחור הזה.

וניסיתי!רציתי! קמתי!! והופפ החלקתי לתהום עמוק בטירוף. ואח"כ גם טיפה קמתי אומנם טיפה. עדיין צולעת, ונפלתי. שמחתי ובכיתי, אהבתי ושנאתי.. אני כבר מבולבלת. לא מבינה כלום..רבנו אומר ש"תכלית הידיעה היא שנדע את אשר לא נדע" אני פיצית. אתה יודע. אתה רואה. סומכת עלייך. יותר נכון מנסה. משתדלת הכי להאמין. תראה לי שיהיה אור. שהתקופה הענקית הזאת לא תמשיך. שלירידה החלקה הזאת יהיה רצפה. יהיה סוף לחליקות האלה. ואח"כ שתהיה עליה. רבינו כותב גם עלזה.מלא. זה נותן כוח. . אני אומרת לעצמי כל הזמן די. תפסיקי להאשים את עצמך בכל מה שזז. לראות כל הזמן רק את הרע. להרגיש הכי זבל שיש.. להתבשל בתוך עצמך, להרגיש רע עם עצמך.. יאללה תצאי! תסתכלי לשמיים. תראי את הטוב שבך. את פלא ונשמתך פלא גדול חידוש כמוך לא היה מעולם. תפסיקי לחשוב שאת היצור הכי רע שיש בעולם. רבנו אומר למצוא בכל בנאדם אפילו רשע גמור את הנקודות הטובות!!וע"י זה שמוצאים ומסתכלים על הטוב-הטוב גדל. אז כן. נפלת. חטאת. עשית דברים מזעזעים. אבל הכי חשוב-קמת!! וגם שאח"כ נפלת שוב, גם שדפקת חתיכת חליקה לתהום עמוק עמוק, ניסית לקום. בדרך החלקת טיפה? התייאשת? אבל האמנת.   איאיאי איזה עצבות..בוכה.. מלא. בשקט. לבד. איפה האש?איפה החיות? מנסה לשמוח! לרקוד! אז זה מחזק עד לקושי הבא.ושוב. באלי לזעזע תעולם!לצעוק הכי חזק שיש. שכולם ידעו שכואב לי. שמישו ישים לב. גם אם לא יצליח להבין אותי. שיחבקו אותי. שמישו יהיה שם איתי. בצד שלי. לגמרי. ונמאס לצפותףלהתאכזב מחדש, להאמין, ליפול, להתייאש, לקום..

כלו כוחותי.. עד מתי?

יפה ממשחתולה פרסית
זה כל כך נגע בי .. בנימי נפשי
ישר כוח
..יש תקווה?
אני מנסה לחשוב על משו שיעודד אותך - כי אני מבינה באמת
אבל כל דבר שאני חושבת עליו זה קלישאה שאממ מאמינה בה אבל היא שחוקה
הלוואי 'הייתי שם פשוט לתת לך חיבוק.... אז תחבקי את עצמך חיבוק ענק ענק במקומי או שתבקשי ממשו שיחבק אותך ....
אוהבת!
(אם את צריכה לדבר אם מישהו אני פה.... בחירה שלך....)
אחותיייייקדושה אני מבקש!

גמרת עליי עם זה.. זה ממש ממש ריגש אותי.

שה' ישמח אותך מאוד ויתן לך שפע עצום של טוב נראה ונגלה

נשמה טהורה!!!להיות בשמחה!!!
אין!!
איך ריגשת אותי!! ואת אבא, בכלל!!
פשוט קדושה!
כל כך מוכר, אני כל כך מבינה אותך!!
באותו מצב איתך.
אשריך, את עוד תצליחי ותקומי שוב,פרפר בכלוב
ושוב. ה נותן כח לאנשים הגדולים.
ואת גדולה זה בטוח.
שלחת לך חיבוק מקווה שהוא הגיע..
😘
מהממםמשקפת

וואו. תודה רבה אחיות שלי!!וואי חיזקתם אותישאבעס

אתם לאמבינות כמה שזה מעודד ונותן כוח!!

תודה ענקית!!

אוהבתנשיקה

לאידעת אם קשור. תסתכלו על המילים שנייה. אותי זה חיזקשאבעס

טעות היתה בידך עת חשבת לצערך
שלדרכים יצאת לבדך
כשעזבתי את ביתי נטשתיו גם אני
כיסיתי פניי וגנזתי אורי
בכדי שאהיה איתך ואיש לא יוכל לראותי
ובלילה כששכבת בוכייה בשדות
הסתרתיך בצל כנפיי מפני הרוחות
וכשלבסוף נרדמת בשלולית דמעותייך
נשאתיך על כפיי וארחץ את פנייך
ואת הקוצים שליתי מתוך שיערך
וזה יהיה לך האות
שמעולם לא רחקתי ממך
שלחי ידך אל ראשי וראי
כמה רטוב הוא מטל
וקווצותי
מלאים רסיסים
של הלילה
ויזרח האור ועלה ואראה אלייך
והשבתי את שבותך וגאלתיך מכל ייסורייך
ואת השמחה אחזיר אל עינייך

שיר מהמם!!!להיות בשמחה!!!

אעאעאעה' רצהאחרונה
זה כל כך מחזק מעודד ומאיר!!קלעת
וואווו!!ה' רצה
אבא אוהב אותך המון אל תשכחי!
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה

אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:

ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)

חטופה

אינדיאנה ג'ונס

ג'יימס בונד

מת לחיות

רמבו

שליחות קטלנית

משימה בלתי אפשרית

אולי יעניין אותך