ייאבלה!! אני חושבת שאבא שלי חולה!!שרון.
חולה חולה, לא שפעת או וירוס....
אמא שלי כל הזמן דואגת לו- הרבה יותר מתמיד, והיינו אצל סבא וסבתא שלי מצד אבא, ואמא שלי פשוט ישבה עם סבתא שלי, הלחששה ובכתה, וכל הזמן הוא הולך לבדיקות, ויש תוצאות של הבדיקות שמגיעות בדואר, ואז הוא ואמא שלי מסתכלים אחד על השני ומתחילים לדבר בסימנים!!! אני מתה מפחד, והם לא אומרים לנו כלום!!!הצילו!!   
אווץ'...מתו"ש
בס"ד

אממ.. תשמחי שיש לך אבא=]=] (כל עוד יש אותו בלי עין הרע..)
אני שמחה, אני מאושרת שיש לי אבא, אבל אני פוחדת!שרון.
אני מתה מפחד שיקרה לו משהו... אין לכם משהו לעזור?? איך זה הגיוני, תמיד יש לכם מה להגיד!!!
ומתוקה שכזאת, אני מצטערת אם דרכתי לך על פצעים או משהו(אם הבנתי אותך נכון... סליחה, לא נעים....)

ועוד משהו:
הפורום הזה מתקדם בקצב לא נורמלי!! היום בבוקר כתבתי הודעה, וכבר היא בעמוד שני?? (עכשיו היא בטח בעמוד ראשון, כי הגבתי...)מה נסגר?? אין לכם לימודים או משהו??חחחח, סתם, תמשיכו, זה נחמד שהפורום תמיד מלא אנשים, ותמיד יש תגובות חדשות...   

גם לי היה קטע כזה ..מופי=]]
בס"ד

שחל אמא שלי ואבא שלי מתלחששים...תוצאות..דואר..בית חולים....

ובסוף גיליתי שזה משו בואי נאמר שאי אפשר למות מזה !!!

תיהיי אופטימית...למשל מה שהיה לאבא שלי זה משו ממש אישי שלו..וסתם דפוק אם הוא היה מספר לנו את זה...
אני חושבת שאם זה היה משו רציני רציני ...הם היו מספרים לכם..בעדינות....

אל תדאגי!!!!!מופי=]]
בס"ד

אל תחשבי אל הגרוע מכל!!!

אוהבים אותך!!
תחשבי טוב בעזרת 'ה !!יהיה טוב!תמיד טוב!!יקירה
נשמה שליייי-Rעות-
בס"ד

היי שרון מדהימה...

אין לך מה לפחד בעז"ה...אולי יש בעיה קטנה שההורים שלכם יכולים להתמודד איתה לבד..זה היה בריא יותר לכולכם...

ו..אל תשכחי תמיד את יכולה לפנות לאבא שם למעלה..."אלוקים לא משיב ריקם תפילותיה של בת מלך"..

תפללי תבקשי..גם אם את לא בטוחה!!...לא יזיק ובטח יועיל...

בהצלחה לך אחותי...דברי איתי באישי..

3>רעות..

-----~~אני~~
דבר ראשון רפואה שלימה
דבר שני אין לא יצא לך כ"כ מלפנות לפורום כזה- אנחנו לא ממש נוכל לעזור לך בקשר למחלה שלו.. בכל מקרה לא תמיד יוצא משהו מועיל מלפנות לנוער בגילינו, פשוט בגלל שיש ילדים שלא מבינים, ועד לא יקרה משהו להם עצמם הם לא יבינו את הדאגה שלך וסתם יגרמו לך עגמת נפש כי יגידו ש''אין מה לדאוג'', שזה שטויות, כי זה טבעי שאת בלחץ ודואגת.. מחלות זה דבר קשה, אין מה לעשות =[
לא כל המחלו הן ממאירות, ולא מכל המחלות מתים כ"כ מהר... לדעתי תנסי לברר מה זה בידיוק, תקראי על זהמ מידע באינטרנט ואולי קצת תירגעי, כי תראי מהן התסמינים והכל, ותוכלי בערך לדעת מה מצבו ואיך הוא מרגיש וכד'.
תשתדלי להיות רגועה, לא תמיד זה הדברים הנוראיים ביותר. וגם אם כן ח"ו לא עלינו- תשתדלי תמיד להיות שמחה ותזכרי שאין ניסיון שאת לא יכולה לעמוד בו..יהיה לך יותר קל להתמודד
ושוב- אני לא חושבת שיש כ"כ קטע לפנות לנוער בגילינו. הרוב רמזו לכך ש''אין מה לדאוג'', שזה שטויות, כי מה לעשות שיש לפעמים הרבהה מה לדאוג. ולכן זה סתם נראה שהם פשוט לא מבינים. ומה לעשות שיש מחלות קשות לא עלינו, ויש הרבה מה לדאוג לפעמים.. אבל הם צריכים לתמוך בך מהצד הזה שאנחנו תמיד כאן בשבילך, לא משנה מה יקרה=]
ואם ח"ו החיים שלך הולכים להשתנות באופן דראסטי בגלל זה- תמיד כדאי שתדברי עם חברה טובה שמבינה את ההרגשה שלך לגבי כל זה, או אפילו ללכת לפסיכולוג. בד"כ כשיש מחלות וכד' במשפחה זה משפיע מאוד על ההורים והיחס ורמות הלחץ במשפחה, ופסיכולוג יכול לעזור..
רפו"ש =]
רעות.. חכיתי שתגיבי מתישהו...שרון.
זה בסדר עכשיו. שאלתי את אמא שלי, הוא לא הולך למות, הוא חולה, אבל זה יותר בסדר ממה שחשבתי.
לא התכוונתי שאנשים פה ישלחו לו תרופות או רופאים וירפאו אותו, לא ביקשתי עזרה לאבא שלי, ביקשתי עזרה בשביל עצמי!! פחדתי, ותתפלאי, היו תגובות שעזרו. באמת שהם עזרו. גם שלך עזרה(לא בציניות!!)

תודה 
אויש...המון רפו"ש! תמיד כאן בשבילך!אנונימי (פותח)
רעות-תשובה יפהה!!!מתו"ש
בס"ד

ושרון-אל תיפגעי ממני-אני סתם קנאית
כולופן...לצערי הכרתי אנשים חולים שמתו מיזה וכאלה שלשמחתי ב"ה הבריאוו וכאלה שחולים עכשיו.....אז אם את רוצה לדבר...........את מוזמנת בכיף מתוקה
הרבה רפו"ש! דברי עם ה' והכל יסתדר!אנונימי (פותח)
אגב תעדכני מה שלומו!אנונימי (פותח)
אה.. הוא בסדר, הוא לא שוכב במיטה כל היום...שרון.
הוא נורמלי לחלוטין, הוא לא בבי"הח ולא לוקח איסוף כדורים כל היום... אמא שלי סתם דואגת ויתר מידי, היא אמרה שהיא יותר דואגת למורל שלו... ותודה על ההתעניינות!!
יופי...הרגעת אותי ואני שמחה לשמוע! באמת!אנונימי (פותח)אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך