ייאבלה!! אני חושבת שאבא שלי חולה!!שרון.
חולה חולה, לא שפעת או וירוס....
אמא שלי כל הזמן דואגת לו- הרבה יותר מתמיד, והיינו אצל סבא וסבתא שלי מצד אבא, ואמא שלי פשוט ישבה עם סבתא שלי, הלחששה ובכתה, וכל הזמן הוא הולך לבדיקות, ויש תוצאות של הבדיקות שמגיעות בדואר, ואז הוא ואמא שלי מסתכלים אחד על השני ומתחילים לדבר בסימנים!!! אני מתה מפחד, והם לא אומרים לנו כלום!!!הצילו!!   
אווץ'...מתו"ש
בס"ד

אממ.. תשמחי שיש לך אבא=]=] (כל עוד יש אותו בלי עין הרע..)
אני שמחה, אני מאושרת שיש לי אבא, אבל אני פוחדת!שרון.
אני מתה מפחד שיקרה לו משהו... אין לכם משהו לעזור?? איך זה הגיוני, תמיד יש לכם מה להגיד!!!
ומתוקה שכזאת, אני מצטערת אם דרכתי לך על פצעים או משהו(אם הבנתי אותך נכון... סליחה, לא נעים....)

ועוד משהו:
הפורום הזה מתקדם בקצב לא נורמלי!! היום בבוקר כתבתי הודעה, וכבר היא בעמוד שני?? (עכשיו היא בטח בעמוד ראשון, כי הגבתי...)מה נסגר?? אין לכם לימודים או משהו??חחחח, סתם, תמשיכו, זה נחמד שהפורום תמיד מלא אנשים, ותמיד יש תגובות חדשות...   

גם לי היה קטע כזה ..מופי=]]
בס"ד

שחל אמא שלי ואבא שלי מתלחששים...תוצאות..דואר..בית חולים....

ובסוף גיליתי שזה משו בואי נאמר שאי אפשר למות מזה !!!

תיהיי אופטימית...למשל מה שהיה לאבא שלי זה משו ממש אישי שלו..וסתם דפוק אם הוא היה מספר לנו את זה...
אני חושבת שאם זה היה משו רציני רציני ...הם היו מספרים לכם..בעדינות....

אל תדאגי!!!!!מופי=]]
בס"ד

אל תחשבי אל הגרוע מכל!!!

אוהבים אותך!!
תחשבי טוב בעזרת 'ה !!יהיה טוב!תמיד טוב!!יקירה
נשמה שליייי-Rעות-
בס"ד

היי שרון מדהימה...

אין לך מה לפחד בעז"ה...אולי יש בעיה קטנה שההורים שלכם יכולים להתמודד איתה לבד..זה היה בריא יותר לכולכם...

ו..אל תשכחי תמיד את יכולה לפנות לאבא שם למעלה..."אלוקים לא משיב ריקם תפילותיה של בת מלך"..

תפללי תבקשי..גם אם את לא בטוחה!!...לא יזיק ובטח יועיל...

בהצלחה לך אחותי...דברי איתי באישי..

3>רעות..

-----~~אני~~
דבר ראשון רפואה שלימה
דבר שני אין לא יצא לך כ"כ מלפנות לפורום כזה- אנחנו לא ממש נוכל לעזור לך בקשר למחלה שלו.. בכל מקרה לא תמיד יוצא משהו מועיל מלפנות לנוער בגילינו, פשוט בגלל שיש ילדים שלא מבינים, ועד לא יקרה משהו להם עצמם הם לא יבינו את הדאגה שלך וסתם יגרמו לך עגמת נפש כי יגידו ש''אין מה לדאוג'', שזה שטויות, כי זה טבעי שאת בלחץ ודואגת.. מחלות זה דבר קשה, אין מה לעשות =[
לא כל המחלו הן ממאירות, ולא מכל המחלות מתים כ"כ מהר... לדעתי תנסי לברר מה זה בידיוק, תקראי על זהמ מידע באינטרנט ואולי קצת תירגעי, כי תראי מהן התסמינים והכל, ותוכלי בערך לדעת מה מצבו ואיך הוא מרגיש וכד'.
תשתדלי להיות רגועה, לא תמיד זה הדברים הנוראיים ביותר. וגם אם כן ח"ו לא עלינו- תשתדלי תמיד להיות שמחה ותזכרי שאין ניסיון שאת לא יכולה לעמוד בו..יהיה לך יותר קל להתמודד
ושוב- אני לא חושבת שיש כ"כ קטע לפנות לנוער בגילינו. הרוב רמזו לכך ש''אין מה לדאוג'', שזה שטויות, כי מה לעשות שיש לפעמים הרבהה מה לדאוג. ולכן זה סתם נראה שהם פשוט לא מבינים. ומה לעשות שיש מחלות קשות לא עלינו, ויש הרבה מה לדאוג לפעמים.. אבל הם צריכים לתמוך בך מהצד הזה שאנחנו תמיד כאן בשבילך, לא משנה מה יקרה=]
ואם ח"ו החיים שלך הולכים להשתנות באופן דראסטי בגלל זה- תמיד כדאי שתדברי עם חברה טובה שמבינה את ההרגשה שלך לגבי כל זה, או אפילו ללכת לפסיכולוג. בד"כ כשיש מחלות וכד' במשפחה זה משפיע מאוד על ההורים והיחס ורמות הלחץ במשפחה, ופסיכולוג יכול לעזור..
רפו"ש =]
רעות.. חכיתי שתגיבי מתישהו...שרון.
זה בסדר עכשיו. שאלתי את אמא שלי, הוא לא הולך למות, הוא חולה, אבל זה יותר בסדר ממה שחשבתי.
לא התכוונתי שאנשים פה ישלחו לו תרופות או רופאים וירפאו אותו, לא ביקשתי עזרה לאבא שלי, ביקשתי עזרה בשביל עצמי!! פחדתי, ותתפלאי, היו תגובות שעזרו. באמת שהם עזרו. גם שלך עזרה(לא בציניות!!)

תודה 
אויש...המון רפו"ש! תמיד כאן בשבילך!אנונימי (פותח)
רעות-תשובה יפהה!!!מתו"ש
בס"ד

ושרון-אל תיפגעי ממני-אני סתם קנאית
כולופן...לצערי הכרתי אנשים חולים שמתו מיזה וכאלה שלשמחתי ב"ה הבריאוו וכאלה שחולים עכשיו.....אז אם את רוצה לדבר...........את מוזמנת בכיף מתוקה
הרבה רפו"ש! דברי עם ה' והכל יסתדר!אנונימי (פותח)
אגב תעדכני מה שלומו!אנונימי (פותח)
אה.. הוא בסדר, הוא לא שוכב במיטה כל היום...שרון.
הוא נורמלי לחלוטין, הוא לא בבי"הח ולא לוקח איסוף כדורים כל היום... אמא שלי סתם דואגת ויתר מידי, היא אמרה שהיא יותר דואגת למורל שלו... ותודה על ההתעניינות!!
יופי...הרגעת אותי ואני שמחה לשמוע! באמת!אנונימי (פותח)אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך