אוקיי אז ככה, זה קצת מסובך אז תאחזו, אשמח לעצות.רוני.

אני בת 17.7

ישלי חבר, כבר כמה חודשים. 

הכרתי אותו לפני שנתיים וחצי בערך כבר והיינו בקשר בערך 3 חודשים והפסקנו לדבר, לקחתי אתזה קשה בטירוף, הייתי בוכה מלא ואת האמת אני לא יודעת למה.. הוא כאילו נכנס לי ללב וגר שם, באיזה שהוא שלב יום אחד פשוט קמתי בבוקר ואמרתי לאלוהים תעזור לי לצאת מיזה ורק בבקשה שאם זה אמיתי וזזה טוב לי שזה יחזור אלי מתי שהוא. ובאמת מאז לא בכיתי אבל המשכתי לחשוב עליו הרבה .

ואז אחרי שנה וחצי הוא שלח לי הודעה וחזרנו להיות בקשר ונהיינו "חברים" .

עכשיו ,כולנו יודעים שאנחנו לא שולטים בלב שלנו.. ומי שנכנס, נכנס וקשה מאד להוציא אותו ואני לא רוצה כ"כ להוציא אותו.

ובאמת הסיבה היחידה שאני צריכה להוציא אותו זה שאני עוד לא בנויה לחתונה וקשר שהוא לא למטרה של חתונה בטווח די קרוב הוא לא טוב, הוא סתם עלול להביא עבירות מיותרות וכאב לב מיותר שאם זה לא יהיה הוא אני אצתרך לעבור הלאה ויהיה יותר ויותר קשה.

ואני לא יכולה לדעת אם הוא יהיה בעלי מכמה סיבות, בגילאים האלה משתנים מלא.

ועוד סיבה זה שהוא בא מבית חרדי ואני באה מבית דתי לאומי ושתינו באים עם יסודות של הבתים שלנו, אני נגיד ציונית מאד והוא ספג בבית הרבה דברים טובים אבל ציונות פחות, ונכון, אפשר להתגמש אבל עדיין, זה לא משהו שאפשר לבנות עליו מעכשיו.

אבל אני גם לא רואה את עצמי נפרדת מימנו , אין לי כוחות לדיכאון בכיתה י"ב.

אז אומרים לי אל תיפגשי איתו ותדברי איתו פעם בשבוע בפלאפון אבל באמת שמי שלא היה בסיטואציה לא יבין כמה זה קשה לאהוב מישהו ולא לראות אותו או לא לדבר איתו.

אשמח לעצות..

וואי, את כזאת נשמה אמיתית!!חמניה צהובה

עצם זה שאת פותחת שרשור על זה ומצטערת ומבינה שזה לא טוב-

זה פשוט מהמם!!

ה' אוהב אותך! ומתרגש לראות את הצער שלך על זה שנפלת..

איו ל ככ ניסיון בזה אבל מאחלת לך המונמון בהצלחה!

אוהבת אותך מלא אחותי!!!!!

וואו. אין לי הרבה מה לומר לך אבל-יש ויש...

את בחורה אמיתית. וזה כבר מצויין- כי כשטוב לנו כל כך ונעים אז קצת קשה לנו להודות בטעויות שלנו... אז- קודם כל אשרייך!

את האמת? שאין לי כ"כ איך לעזור לך אבל שתדעי שאת עזרת לי מאוד כי אני נמצאת בתסבוכת עם עצמי, נורא באלי קשר, אני מבינה שזה לא טוב אבל... זה קצת קשה לי לא לרצות את זה ממש. 

עכשיו- כשבאה משהי שהיא בתוך זה ומודעת לכל הלא טוב שיש בזה ורוצה עזרה איך להיחלץ מזה בצורה יפה ונחמדה שלא יהיה מאוחר מדי... זה עושה לי משהו. כי עכשיו כיף לך. זה לא נובע מרצון לברוח כי את סובלת....

קיצור- מקווה שהבנתקורץ

וואלה, מזדה איתךטיל&ישראלי!

לי גם היו כמה חברות, וזה בהחלט קשה לנתק את הקשר גם עם הקשר לא מוביל לשום מקום. מכיוון שהתנסיתי בחוויה, אז אין לי כ"כ מה להגיד חוץ מזה שאם את לא מרגישה בנח עם זה יפה שעה אחת קודם...

ממש מזדהה!

בהצלחה!!!

וואי, כולכם פשוט נשמות טובותקדושה אני מבקש!

עם התגובות שלכם.. תדעו שממש כיף לקרוא אתזה.

ולך, רוני יקרה - את גיבורה ויש לך המון כוח. תנסי אולי להתייעץ עם מישהו שאת מעריכה וסומכת עליו, שייתן לך את התשובה שתהיה הכי טובה לך (גם אם זה יהיה קשה).

מאוד מאוד מזדהה עם הכאב שלך ומהפחד מהפרידה וממה שיבוא אחרי.. שה' ישמח אותך.

בהצלחה גדולה ממש

כל הכבוד - מי שעבר את זה יודע שזה ממש קשה - ממש מעריך!טיל&ישראלי!

אני ממש מעריך ואני יודע כמה זה קשה,טיל&ישראלי!

מפני שלי היה אותו דבר וכמה פעמים, ויש פה גם עניין שלא לפגוע בבן זוג, שזה עניין ממש קשה...

אני יודע שזה קשה נפשית אבלטרנטהאחרונה

לדעתי הדרך הכי טובה היא לעשות שיחת הבהרה בין הצדדים נגיד לבוא אליו ולומר לו:

תשמע אני באמת אוהבת אותך ואני יודעת שאתה בחור טוב ואין לי שום דבר נגדך אבל מאוד קשה לי מצד הדת עם כל העסק הזה ואני רואה שזה מגיע לדברים לא טובים אז בבקשה בוא נפרד יפה ואל תנסה לחזור אליי או לשלוח הודעות כי גם לי קשה גם ככה בלעדיך.

נראה לי שעדיף לעשות את זה פנים אל פנים. 

אני יודע שאת מפחדת שזה יישאר לך בלב ויגרום לך צער אבל את צריכה להכריח את עצמך לחשוב שעשית את הדבר הכי טוב עבורך ושבשביל לחיות עוד 90 שנה באהבה אמתית את צריכה עכשיו 3 שנים להוציא את כל האהבות שהיו לך. ופשוט תתחילי להתמקד בחיים הרגילים, כאילו תתעלמי. כשתקפוץ לך מחשבה אל תמשיכי אתה ואל תתני לעצמך להרגיש מסכנה תחשבי בראש: "די! עשיתי את הדבר הכי טוב בשבילי" ותעבירי נושא. זה פשוט ידעך מאליו ותוך כמה חודשים את לא תזכרי כלום.

מה שכן את צריכה לחזק את עצמך בשיעורים או נושאים בנושא לפחות בחודשים הראשונים כי לכל אחד יש רגעי משבר וכשזה בא המון פעמים עושים טעויות בלי לחשוב ואחר כך קשה להחזיר את הגלגל לאחור... בהצלחה 

קצת סרטונים לחיזוק כי חייבים את זה, זה הופך את המהלך להרבה יותר קל

המוון בהצלחה ובאמת אוהבים אותך על הרצון לשמור את מצוות ה ולחזור בתשובה))

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה

אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:

ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)

חטופה

אינדיאנה ג'ונס

ג'יימס בונד

מת לחיות

רמבו

שליחות קטלנית

משימה בלתי אפשרית

אולי יעניין אותך