שאלה חשובה וממש דחופה!!!אנונימי (פותח)
מה קורה למי שמיתאבד בעולם הבא?
תענו מהר תודה רבה!!!
אולי זה תלוי למה הוא היתאבד..................כיפה אדומה!!!
כאילו אולי עם היו לו סיבות מוצדקות נגיד צרות ממש קשות ומחלות וכול זה... וגם יש תפסוק "אל תדון אדן עד שתגיע לימקומו" ואולי היה לו כל כך קשה ואנכנו אז לא יכולים לדעת! ולכן אולי לאדם כזה אין עונש לא יודעת............
תישאלי בפורום בראש יהודי!!!
כיפה אדומה- שטויות..סליחה~~אני~~
אדם שמתאבד מקבל עונש חמור מאוד מאוד בעולם הבא משום שלא ניצל את הכוחות שלו ולכן יקבל עונש חמור וייסורים קשים.
ואף אחד לא אומר ששם יהיה לו יותר טוב. הוא יסבול בעולם הבא פי מיליון מאשר אכן. הוא יקבל עונש חמור עד מאוד. וחוץ מזה שזו האגואיסטיות והפחדנות בהתגלמותה. אגואיזם- לא חושב על הסביבה. פחד- פחד להתמודד מול בעיות החיים.

אני לא אומרת שיש צרות קשות. יש צרות קשות מאוד מאוד מאוד מאוד. אבל אין כזה דבר ''צרות שמצדיקות התאבדות', נקודה.
לאף אדם בעולם אין את הרשות להתאבד.
תגידי, אי פעם בחיים , אפילו כשהיה לך נורא נורא קשה- את שקלת אם לרצוח מישהו? מן הסתם לא. (אולי יש יוצאי דופן כמו 'מתוקה שכזאת' שתחביבה הוא לרצוח?;) סתם רחלי אל תקחי קשה.. מתה עלייך)) אי לכך ובהתאם לזאת, את גם לא תתאבדי. להתאבד זה לרצוח את עצמך.

התאבדות= אגואיזם פחדנות, נקודה. אין שום צרה שמצדיקה התאבדות.
ושוב- אני לא אומרת שאין צרות קשות, יש צרות קשות כ"כ. ייש ייסורים נוראיים ויש 'שואה', ויש חיים שבאמת בזבל. אבל עם כל זאת לאותו אדם יהיו גם הרבה כוחות, פי כמה מאשר לאדם שחייו יהיו קלים יותר ועם פחות צרות.
זה אמנם קשה מאוד, ומן הסתם אדם ששוקל להתאבד באמת קשה לו והוא קיבל באמת חיים קשים ומלאי צרות נוראיות ואיומות, אך צריך לבטוח בה' שנתן לו את מירב הכוחות להתמודד. הוא צריך להיות גאה בכך שהוא חזק וגיבור יותר מכל שאאר האנשים 'פחותי הצרות'.
מסכימה לגמרי עם רעות!!חיוכים

אין מה לעשות! ירדנו כאן לעולם כדי להתקדם, לתקן את עצמינו, להתמודד, לחיות... בנאדם שמחליט שהוא רוצה להתאבד הוא פשוט מפחד להתמודד עם החיים, להתגבר עליהם, לכן הוא בוחר את השיטה הקלה ביותר שהיא כמובן , קפיצה אחת ונגמר. לכן גם בנאדם כזה יסבול בעולם הבא...

טוב תודה לעונים!כיפה אדומה!!!
זה עיניין גם אותי השאלה אז תודה לכל מי שענה!כיפה אדומה!!!
100 אחוז עם רעות אבל זה קשה!! אפילו מאוד!!!שלבוקית
נראה לי שאין לו עולם הבא..שרון.
לא גן עדן ולא גיהנום, הוא נשמה מסכנה ש'מסתובבת' בשמיים...
אני לא בטוחה ממש, אני יודעת שאין לו עולם הבא-גן עדן- בטוח.
ורגע, למה את שואלת? יש לך מניע נסתר(ח"ו)??

"היו לו סיבות מוצדקות"אש מאנשים קרים.
סיבות מוצדקות?!?!
א"א לשפוט אפחד שלא היית במצב שלו, אבל כמה שהסיבה תראה לאדם מוצדקת-סמכו על ה', הוא יודע מה הוא עושה. אם הוא היה חושב שהאדם לא יכול באמת לחיות יותר-הוא היה בעצמו לוקח אותו מכאן זה בסדר...

[פחחחחח...עאאלללקק מי שמדברת..]
אש מאנשים קרים (אילת)-איזה שיר זה של דור דניאל?מתו"ש
לא ז של קרן פלס במלכה!!!!!אנונימי (פותח)
אני לא טיפשה!!!!שאלתי על השיר בחתימה...מתו"ש
הוא חוזר לפה שוב לתן אתזה אמאני לא טועה..הרב כהנא צדק
חס וחסה לא אמרתי שאני הולכת להיתאבד!!!!!!!!!!111אנונימי (פותח)
ותודה על התשובות..חח רעות אני רואה שאת לא מתה.....אנונימי (פותח)
מזל...............חשבו פה כבר שמתת!

טוב צודקת אבל על תגידי לדברים שלי שטויות לא ידעתי!כיפה אדומה!!!
טוב תודה על התשובות!!!!!!!!!1אנונימי (פותח)
ורעות חח אם את אומרת בכזאת נחרצות שאסור להיתאבד למה את ממליצה את זה לכולם פה? חח קרועה.......
!אנונימי (פותח)
לא הייתי- לא יודעהרועה
אם מישהו חזר משם הוא מוזמן לספר איך היה ובאותה הזדמנות לספר מה העונשים על כל עבירה.

אנחנו יודעים שזה לגמרי אסור, עונשים נשאיר לקב"ה לתת.
מה שבטוח הוא לא יהיה בגן עדן..איציק הג'ינג'י
זה אחד הדברים שה' מאוד מאוד כועס
אומרים ש..מוריה!!
מי שמתאבד אז אין לו גם זכות לעולם הבא וגם לא קוברים אותו בית קברות....וגם שהנשמה של הבנאדם שיתאבד מסתובב בעולם...

יש סיפור אחד מה זה מפחיד אבל לא כזה קשור..

חברה שלי סיפרה לי שחבר של אבא שלה סיפר לו שכל הזמן הייתה הולכת אחריו חתולה

ואז האיש לא ידע מה לעשות אז הוא הלך לרב והרב אמר לו שכהוא יראה את החתולה אז

הוא יגיד לה מחול לך מחול לך מחול לך ככה שלוש פעמים טוב האיש יוצא רואה ת'חתולה ואז הוא אמר לה

מחול לך מחול לך מחול לך ואז החתולה יצא ואז מכונית ודרסה את החתולה..בעעע
הוא יורד עוד פעם לעולם הזה אבלצלי אש
יותר שמן ויותר מכוער, בקיצור לא משתלם לאף אחד!!!.
אין לו עולם הבאהסתם אחת!
מה שדחוף הוא - להפסיק לעסוק ברועזית שמן ודבש
ולעסוק בעבודת ה' ובאהבת עם ישראל.
וממילא יוסר ממנו היצר הרע.
הקדוש ברוך הוא בכבודו ובעצמועוזיה
לוקח אותו אל שפת השמים, מראה לו את העולם הזה ואומר:
אתה חשבת שתקפוץ מהגג ותגיע לשמים, עכשיו תראה איך אתה קופץ מהשמים ומגיע לגג.
באותו רגע מגיעים גבריאל ועוזיאל, ודוחפים אותו למטה אל העולם הזה בחזרה. כך נגזר עליו לחיות מחדש, ושוב להתאבד, ושוב לחיות מחדש עד שיגיע משיח בן דוד.
אף פעם לא הייתי שם..(בעולם הבא)מתו"ש
בס"ד

ואם הייתי אז אני לא זוכרת...סורי...
לכולם וגם ל~~אני~~בן של מלך
ב"ה

התאבדות , אסורה מהתורה. חטא מור מאוד וה' ממש לא אוהב את זה לא רוברים אותו בבית קברות אלא בצד  (זה מה שרוב האנשים מעלי אמרו...)

יש מקרים שבהם (ואני מדגיש אסור, אסור, אסור) אפשר לדון אם אפשר להתאבד כל מקרה לגופו.

ע"ע שרה אהרנסון ע"ע משה ברזני ע"ע מאיר פינשטיין (עולי הגרדום)

ובעז"ה שלא ניזרקק להגיע למעלתם.

אני מוסיף פה כמה קישור לאתר כיפה בכל הנוגע להתאבדות

חברה, החיים קשיים אני מודה . אבל להתאבד זה לא יפטור את הבעייה זה רק לברוח מהבעיה כמו סמיים.

"...אז הם אמרו לו, התעודד בנינו המצב יכול להיות הרבה יותר גרוע,

אז הוא התעודד, והמצב נהיה הרבה יותר גרוע..." (כוורת שם,שם)

מסכימה לחלוטין עם ''בן של מלך''~~אני~~
מקרים כמו שרה אהרונסון, משה ברנזי, מאיר פינשטיין ודומין להם - לא ניתן לשופטן. וכמובן ששהתאבדות שלהם שונה לחלוטין מאשר כל התאבדות של אדם אחר החי עלי אדמה בעולם מושחת זה.
ההתאבדות שלהם לא בגלל שחייהם קשים, אלא כמו ''מפלט''- יענו עשו חושבים וראו שעדיף להתאבד מאשר להישאר בעולם ובכך גם להזיק ולהביא להרג של עוד אנשים. וכד', ולא ניתן לשופטם. הם לא אגואיסטים אלא ההפך הגמור- מרוב התחשבות עשו מה שעשו.
אתה צודק ויפה שהארת את עיני.

ושוב ושוב ושוב- לכל ''מייחלי ההתאבדות''' שבינינו-
א. החיים לא קלים.
ב. אף אחד לא אמר שהחיים אמורים להיות קלים ומי שחושב ככה הוא אידיוט.
מי האידיוט הטמבל המטומטמם שאמר שהחיים אמורים להיות קלים?
מישו אמר שהעולם שלו מושלם?
העולם שלנו גם מושחת, נקודה. יש בו הרבה צדדים מושחתים+אכזריים+אפלים עד מאוד. אף אחד לךא אמר שלא. יש צרות איומות ונוראיות, ואני שוב חוזרת ואומרת שהחיים גם לא אמורים להיות קלים כלל וכלל!!!
אנחנו באנו לכאן גם כדי לסבול, העולם שלנו מושחת עד מאוד ואין מה לעשות
יש צרות נוראיות ואיומות, נקודה.
אבל אנחנו לא באנו לכאן בשביל לרצוח את עצמינו, נקודה.
ולכן לא משנה מה יקרה וכמה עוד צרות יהיו- אנחנו נישאר פה, נקודה.
וזו עובדה ואין מה לעשות, נקודה.
העולם מושחת, אכזר, אפל, שפל עד מאוד. יש צרות קשות שבלתי ניתנות לתיאור כמה הם קשות ויש דברים איומים, אף אחד לא אמר שלא, נקודה..(;))
אבל מה שךלא יקרה- אנחנו נישאר פה, וגם אם נאלץ לעבוד ייסורי גהינום אנחנו נישאר כאן, נקודה.
ולכל ''מלאי הצרות'' שבינינו- אתם צריכים להיות גאים בכך, אתם תקבלו שכר גדול הרבה יותר בגן עדן, עלי!
תהיו גאים בכך שעליכם ה' סמך להתמודד עם צרות איומות ונוראיות כי אותכם הוא אוהב, והוא מצפה מכם לגגדולות. אתם שווים הרבה יותר מכל האנשים''פחותי הצרות'', יש מבין?? על כל דקה של סבל אתם תקבתלו שכר שאינו ניתן לתיאור בגן עדן. מה יותר שווה מזה?
ועכשיו, להרוס את הכל ברגע של טירוף אחד?!?!?!
הסבל שלכם מצטבר, השכר שלכם מצטבר
בגן עדן אתם תקבלו כזה שפע מה', אי אפ]שר לתאר כמה!
ותמיד תזכרו:
התאבדות=פיתרון קבוע לבעיה זמנית.
ה. התאבדות = ההגואיזם+הפחד בהתגלמותו.

ג. אנחנו לא באנו לעולם המושחת הזה כדי להנות.
ד. התאבדות זה לא מפלט, אנחנו באנו גם בשביל התקופות הכי קשות והכי עצובות ואין מה לעשות
ה. התאבדות = ההגואיזם+הפחד בהתגלמותו.
(^^הנ"ל ה ''פונקציה ההתאבדותית''). ;)

ו. שלא תעזו להתאבד. אם תתאבדו- אני אהרוג אתכם..! ;)
;);););););););)
חח רעות אני אוהבת את סיגנון הכתיבה שלך!!!כיפה אדומה!!!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך