עניין אותנו-אותה משרד הביטחון ודומיו. אך נראה שזה רק לשנתיים. ובעקרון היא תלך לשנה אחת.
יש עצה??
תודה
אולי ככה נוכל לעזור יותר למצוא משהו מתאים.
האם גם פניתם למקשרת בבית הספר?
אולי שירות במוקד בטחוני?
[ויש בעוד מקומות].
במקביל אפנה לרכזת באולפנה
לא. לא מעניין מוקדנית
אלא במשה"ב/ שבכ
(וזה ממש לא דומה
תודה
אגף שיקום נכים? הוצאה לאור? רח"ל? שיקום משפחות והנצחה?
אולי במערך הסייבר? או במשטרה?
(לא רוצה להוציא לעז או משהו כזה, אולי זה מתאים לכם, אבל בגדול, ידוע שבמשרד ראש הממשלה ומשרד הביטחון משרתות בנות לא הכי דוסיות, ובסביבה שרובה לא דתית. אם זה שיקול מבחינתכם, אולי כדאי לנסות לדבר עם מישהי ששירתה באחד מהתחומים האלה. כי לעניות דעתי, רוב התקנים הם תקנים של עבודה משרדית, אפשר למצוא את זה במקומות עם סביבה רוחנית הולמת יותר..)
ואולי הרכזת...
אני לא יודעת מספיק כדי לענות לך על השאלה.
אני יכולה גם להפנות אותך לאתר הזה, ואם תסמן בחיפוש תחת תחום פעילות "בטחון", ותסמן וי תחת "הצג תוצאות עם חוות דעת בלבד", תוכל לקבל חוות דעת של בנות ששירתו במקומות, ועד כמה הוא התאים לדעתם לרמה הדתית ועוד.
בגדול, מה שאני יודעת להגיד זה, שיש תפקידים של פקידות, ואת זה אפשר לעשות במגוון תחומים נוספים של שירות. יש תפקידים שנותנים שירות לציבור הרחב, ושם זה הציבור הרחב שאתה פוגש (לא בהכרח דתי). תפקידים רבים מקבילים לתפקידים בשירות חובה (צה"ל), כך שייתכן שבת שירות וחייל/ת עובדים יחד באותו חדר... הסביבה תלויה גם במי העובדים, וסביר להניח שיש גם השפעה על איזה איזור בארץ. האם אתה מכיר אדם שעובד במשרד הבטחון? כמה אנשים כאלה אתה מכיר בסביבתך? אם המספרים אינם גבוהים, סביר להניח שגם במשרד עצמו לא יהיו הרבה דתיים....
שלום,
אני ממליצה לפנות לאתר של האגודה להתנדבות. יש שם המון חומר לקריאה וגם טלפון לייעוץ. זה מה שאני עשיתי לפני ש"התגייסתי".
אני מצרפת קובץ של האתר שלהם https://www.sherut-leumi.co.il
בהצלחה
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..