כולם אומרים שהכל לטובה- ההורים, המורים, החברות..
אבל אני התפללתי שזה לא יקרה כל יום וזה קרה, מה אני אמורה לעשות?
איך לבטוח בקב"ה שבאמת הכל לטובה?
ותנסי לראות את הדברים שקרו לך.. אני בטוחה שתוכלי לשים לב שגם הדברים הפחות טובים שהיו - חישלו אותך והביאו אותך להיות מי שאת.. אז עצם זה זה כבר לטובה. נכון שאת כרגע לא רואה את זה, ובכלל, אני בטוחה שאף אחד לא מזמין לעצמו ייסורים.. תכל'ס רוצים חיים טובים ושמחים. אבל לה' יש תוכנית אלוקית מדויקת ממש שאנחנו לא יכולים להבין, אבל בסוף תמיד הפאזל יושלם ונראה עין בעין איך זה היה לטובתנו.. אני ראיתי את זה הרבה בחיים שלי.. בהצלחה!
תתפללי על זה.. תשאלי שאלות.. אם יש משהו שאני יכולה לעזור אז בשמחה ממש. ה' ישמח אותך
אולי רק עכשיו זה נראה שלא הכל לטובה - אבל אף אחד לא יודע.
הנה דוגמא - לפני שנתיים, כל החברים שלי מהכיתה הלכו לקייטנה מסויימת ואמא שלי שלחה אותי לקייטנה אחרת שבה אני הייתי יחיד מהכיתה שלי. ומה מסתבר, שהרבה ילדים שהיו איתי בקייטנה, המשיכו איתי לחטיבה. בהתחלה זה היה נראה סתם מעצבן, אבל הפסדתי חודש עם החברים הרגילים לטובת שש שנים עם חברים חדשים. שווה, לא?
אם קרה משהו, זה לטובה. לא תמיד אנחנו רואים. לפעמי זה אפילו נראה הפוך לחלוטין. אבל כך לימדונו רבותינו. "כל מאן דעביד רחמנא - לטב עביד" - כל מה שעושה הקב"ה - לטובה עושה!
הוא לא מחוייב לענות לתפילות שלנו, ועם זאת הוא רוצה בהם. ואנחנו יכולים להשפיע בכוח התפילות. אך בסופו של דבר יהיה מה שהוא יתברך רוצה.
איך לבטוח? תסמכי על מליוני יהודים שהלכו במסורת אבותינו בדרך התורה הקדושה, שהאמינו בלב שלם שמה שה' עושה - זה לא סתם - זה עם תכלית - וכל התכלית הזאת היא לטובתנו.
וגם אם כרגע זה לא נראה טוב, יום אחד תראי. צריך סבלנות. והיא בהחלט משתלמת!
בהצלחה!
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים
חטופה
אינדיאנה ג'ונס
ג'יימס בונד
מת לחיות
רמבו
שליחות קטלנית
משימה בלתי אפשרית