עמדתי כמה רגעים מאחורי הדלת והבכי ממשיך ואני לא שומעת שום יחס מבפנים לבכי, צילצלתי צלצול קצר בפעמון אני שומעת רעש של שטיפת כלים ואין מענה לדלת
. צילצלתי צלצול קצר נוסף ואחרי כמה רגעים, פותחת לי אישה מבוגרת שאני לא מכירה והיא מציגה את עצמה כאמא של המטפלת. היא אומרת שהיא שומרת עליהם בזמן שהמטפלת יצאה לדואר ואולי יש שם תור ושאני לא ידאג ושהבת שלה אמרה שעכשיו היא תאכיל את הבן שלי בפרות ואח"כ היא תשים אותו לשחק.היא גם אומרת לי שהמטפלת ניסתה להתקשר אליי ולא עניתי לה( באמת הפלאפון היה מכובה). היא מנסה לשחרר אותי ולהרגיע אותי שהכל בסדר ואני יכולה ללכת, ואני ממש לא בטוחה להשאיר את הבן שלי שרק התחיל לפני שבוע מטפלת, עם מישהי זרה.
מצד שני לא רוצה לפגוע באישה מבוגרת שניראית מקסימה וחמה אבל עדיין לא שלחתי אליה את הבן שלי.
כל זמן שעמדתי איתה ( כמה דק) יש ילד אחד הגדול שבקבוצה (בן 1.5)שוכב על הספה בסלון בוכה בהיסטריה עם דובי על הפנים והאמא המבוגרת אומרת לי שהוא בכיין עד שהוא נרדם ועוד תינוק שבוכה במיטה בחדר.
* גילוי נאות ממה שהבנתי האמא הזו היא מטפלת בעצמה כבר שנים בתינוקות ויש לה ניסיון. עכשיו היא התבגרה מאוד והיא מחפשת לטפל בתינוק קטן או שניין
* היא גרה ממש בסמיכות לבת שלה המטפלת אולי באותו בנין לא ממש הבנתי
תעשו לי סדר במחשבות בבקשה.
מה אני אמורה להגיד עכשיו למטפלת?
אני ממש מבולבלת מה אני מרגישה עם זה?
זה לגיטימי שמטפלת יוצאת באמצע היום?
אוף בא לי לבכות גם ככה אני עם יסורי מצפון ששלחתי אותו למטפלת ועכשיו זה.
סליחה על הבלאגן שבכתיבה ולמי שקראה עד לפה שולחת מהר כי אני על 0 בטריה ותכף הכל נמחק לי

) אם תודיעי מראש כשאת נעדרת גם אם זה לזמן חלקי, ולא בהתראה קצרה שיתכן שלא תתפסי אותי וגם על מנת שאוכל לעשות את השיקולים שלי להביא את הילדה כשלא את זו שנמצאת.