יש לי חברות ששומעות שירים של זמרים לא דווקא דתיים ושאני לא ישמע אותם לבד ח"ו אבל אם שומעות\מזמזמות את זה לידי וזה פשוט נכנס לי לראש ולא יוצא י לכם רעיונות מה לעשות אם הדבר הזה (רק אומרת שאני לא רוצה שהם יכנסו לי לראש אבל בכל זאת נכנסים)
יש לי חברות ששומעות שירים של זמרים לא דווקא דתיים ושאני לא ישמע אותם לבד ח"ו אבל אם שומעות\מזמזמות את זה לידי וזה פשוט נכנס לי לראש ולא יוצא י לכם רעיונות מה לעשות אם הדבר הזה (רק אומרת שאני לא רוצה שהם יכנסו לי לראש אבל בכל זאת נכנסים)
את יכולה לשי לעצמך שירים דתיים וככה להעביר את זה
פשוט רוב הפעמים זה בלימוים ואני לא יכולה להשים שירים
זה קרא לי מלא פעמים וגם ההורים שלי לא אוהבים שאני שר את השירים האלה...
יש לי רעיון - שהם מזמזמות את השירים האלה - תזמזמי את שיר אחר - ככה תהיה מרוכזת בשיר שלםך ולא תשמעי מה שהם שרות...
לועזית וכזה..
ליפעמים הם מזמזמות זה ליד בנים או שומעים מבית ברחוב די מוזר כשאני יזמזם ברחוב ביחוד שגם ברחוב יש בנים....
ומבינה ממש
פו הדובאף פם לא תבינו בנות
לא חשבתי על זה...טיל&ישראלי!ואפילו עכשיו שכבר כמה שנים לא שמעתי את זה, אני מזמזמת שירים כאלה.
נכנסים ולא יוצאים!!
אני מבין שברוך ה' את יודעת למה את לא שומעת אותם.
אז תגידי לעצמך: "אחלה שירים אבל לא מתאימים לדרך החיים שלי" ותמשיכי להתעסק בעניינים שרצית.
הכל בסדר לא עשית שום חטא בזה שזה תקוע לך בראש.
את יכולה גם באותו רגע להחמיא לעצמך שזה מפריע לך, זה אומר שאת בכיוון מצוין! 
גם אני חי בתוך משפחה שכל היום אני שומע שירים לא דתיים, ולפעמים עם מילים לא יפות
זה נכנס לראש אין מה לעשות.. יש לנו מוח בריא שזוכר דברים. פשוט לא מתפעלים מזה שהשיר קפץ במוח וזהו הכל טוב 
שומע את כול הזמרים כולל שירת נשים אבל יפה שכול כך מציק לך מדברים שחשובים לך מאחל לך בהצלחה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים
חטופה
אינדיאנה ג'ונס
ג'יימס בונד
מת לחיות
רמבו
שליחות קטלנית
משימה בלתי אפשרית