עזרה רצינית בבקשהאבישג השונמית

אני מרגישה שאין לי מוצא.
התשוקה שלי אליו מכלה את איבריי מבפנים.
והוא, הוא לא מרגיש אלי מה שאני חשה אליו.
כשאני מסתכלת אל תוך עיניו שפתיי מתייבשות ומעיי הומים עלי.
כמה יפה אתה.
אבל זו לא אהבה, זה ברור. 

רק תשוקה בלתי נשלטת, חשבתי שההתרחקות מקרבתו תרפא את פצעיי המדממים-

אך לא.
ואני מתהלכת סהרורית בין קירות ביתי, מרגישה שעוד רגע ואאבד את צלילות דעתי.
עוד רגע.
והרגע הזה קרוב מתמיד.

מה בקשתי? 
אני מנסה לברוח מהיצר והוא חזק, חזק ממני.

שפתיו מושכות אותי אליהן בעבותות של תאווה.
אבל אני עוצרת בעד עצמי פעם אחר פעם, עוד מעט וזה כבר לא יעלה בידי.
וצלילות דעתי עומדת לה מנגד. שלוש שנים של בלימה אגרסיבית דורשות את שלהן.
מה לעשות למען ה'?

,,,רעיה =)

את חייבת להיות במקום שאת רואה\פוגשת אותו?

ואשרייך ממש!! אני בטוחה שתמשיכי להצליח. תראי איזה כוחות יש לך.

מוזמנת לאישי

תודה רבה...אבישג השונמית

וכן אני באמת חייבת להיות במקום שבו אני רואה אותו היות ומשפחותינו קשורות...

אין ברירה אלאחפץ לעזור

אין ברירה אלא להתנתק לחלוטין. לגזור על עצמך שתיקה רועמת. גם בהתכתבויות. גם בשיח טלפוני, וכל שכן פנים אל פנים. אחרת, הנפילה עלולה להגיע שוב ושוב.

הרגש והתאווה משתלטות על הדעת. וצריך לשאוף למציאות הפוכה. אך כשהתאווה שולטת, זה לא אפשרי. תתרחקי, ותזכרי שאת עושה את זה בשביל העתיד שלך, וגם שלו.

ובעיקר, למען ה'.

בהצלחה!

תודה רבה על העצהאבישג השונמית

אבל מה לעשות ואנחנו נפגשים הרבה כי המשפחות שלנו קשורות ולי אין לאן לברוח?
ובכל פעם שאני נפגשת בו הכל צף ועולה מחדש ואני בכלל מרגישה מנותקת מעצמי ושוכחת מכל מה שאי פעם החלטתי...

אני באמת אובדת עצות....
לא משנה מה אני אחליט אני יודעת שברגע האמת, כשניפגש (כי אין ברירה) אני לא אעמוד בזה.

אין לי מוצא??

בטח שיש מוצא!! בע"ה כמובן! כמה עצות.אני צב ללא בית
כל הכבוד שאת מודעת למצב ולתשוקה שלך כמו שכתבת ולרצון לא ליפול. זה נותן לך סיכוי מצויין להצליח בע"ה!!
אבל אם את באמת רוצה להצליח ולא ליפול את חייבת להתרחק מזה, גם טכנית כמה שאפשר, וגם במחשבה.
א אמרת שאת נאלצת לפגוש אותו בגלל קשר המשפחות אבל את צריכה להשתדל לא לדבר איתו בכלל במפגשים חוץ משלום מנומס אם צריך, וכמה שפחות להסתכל עליו. תתעסקי עם שאר בני המשפחות, הילדים הקטנים, שיחות עם המבוגרים, או קחי איתך ספר טוב ותשקעי בו.
ב. לא להגיע למצב של יחוד בשום אופן!!! אפילו לא לרגע!! לא במטבח ולא בחצר,וכמובן גם לא סיבוב בערב במקומות מבודדים אפילו שזה רשות הרבים ויכולים לעבור מדי פעם. כי מספיק רגע אחד של פרטיות בשביל להכשל חלילה!!

ג. ברמה של המחשבה. יכול לעזור כאן דמיון מודרך.
להשתדל לא לחשוב עליו ועל כמה הוא מושך. ואם בכל זאת עולה מחשבה כזו תדמייני אותו בצורה דוחה או מצחיקה. למשל עם קרן על האף, המון פצעים ואוזניים של פיל, שיניים גדולות עקומות ושחורות וכו...
הדימיון משפיע מאד על התת מודע ומפרש אותו כמציאות ממש והניתוק של קו המחשבה המשתוקקת מוציא מיד את התשוקה באותו רגע.
מאחל לך בהצלחה בע"ה. ואל תותרי לעצמך. את תצטערי על זה אחכ משך שנים וחבל!!
תודה רבה על כל העצות המועילות!אבישג השונמית

נשמע כאילו אתה ממש מבין בתחום כיוון שנגעת בנקודות הכי רגישות שיש בי... תודה 

ב"ה!! שמח לעזור.אני צב ללא בית
אם צריכה עוד רעיונות ועצות אשתדל בע"ה להוסיף עוד כמה אם את רוצה.
כמה עצות נוספות שכתבתי (בשינויים קלים) בשירשור אחראני צב ללא בית

אבל יכולים להתאים גם לכאן ולכל ניסיון כמעט...

* לחשוב על זה שכשאת מתגברת ממש עכשיו מול הניסיון, את נותנת כח ברגע הזה למאות אלפים שגם כן עומדים לפני הניסיון הזה ובזכותך יתגברו!!
וההיפך, אם את נופלת חלילה...
כי כל ישראל מחוברים בנשמה אחת ומקבלים כוח אחד מהשני.

* לחשוב על זה שלפי איך שאת מכינה את עצמך עכשיו ובונה את האישיות שלך לקראת הקמת בית, ככה גם הבן זוג שלך (שאת עדיין לא מכירה) עובר תהליך ובונה את עצמו וזה משפיע עליו (כי אתם נשמה אחת) ואיך שאת נשמעת, חזקה וגיבורה ושואפת לקדושה, בטח את רוצה גם בעל צדיק וטהור שלא נכשל בכאלה דברים...

* לדמיין את כל מלאכי החבלה שאנחנו עלולים לברוא במעשה לא טוב שלנו והם ממש יהיו מסביבנו וילוו אותנו לכל מקום...(לא ממש נעים)

בהצלחה בע"ה. מקווה שעוזר...

עוזר מאוד!!אבישג השונמית

ואני מודה מקרב לב!!
אוח כמה שזה קשה הניסיון הזה.. אני מרגישה שכשהוא לא לידי- הלב ריק.

אבל אין מה לומר הכל נכון, ואני מקווה שאני אזכור את כל מה שכתבת כיוון שבדרך כלל כשאני מסתכלת עליו אני שוכחת הכל...

ואני יודעת שאני לא אוהבת אותו אז אני לא מבינה איך נפלתי לבור הזה..

תתפללו עלי בבקשה!

את צודקת. בזמן הניסיון קשה לזכוראני צב ללא בית
לכן את צריכה לבחור רק עצה אחת או שתיים שהכי מדברות אלייך ואת מרגישה שיעזרו לך, ואותם לאמץ ולשנן, במיוחד לפני מצבים שאת יודעת שתפגשי אותו ולחשוב על העצה הזאת בזמן המפגש...

ולפי מה שאת מתארת נשמע שאין לך ברירה אלא להקפיד על "שמירת עיניים" כלפיו, ממש כמו שלבנים אסור להסתכל על בנות ראיה של הנאה ובטח לא ראיה של תאווה כדי לא לעורר את היצר, כנראה גם אצל בנות לפעמים זה נצרך.
פשוט לא להסתכל עליו!
ואם אין ברירה אולי לא להגיע למפגשים המשפחתיים לפעמים.
אדם צריך לעשות לעצמו גדרות לפי מה שהוא מכיר את היצר שלו ואת הנסיונות שלו.

בע"ה זה יעבור לך. אני בטוח! עוד כמה זמן את תצחקי על זה ולא תביני מה בכלל קרה כאן.
בהצלחה! ואל תתייאשי!!
וואו אחיקדושה אני מבקש!

ממש יפה כתבת.. וזה נראה ממש עוזר. תודה!

תודה. בשמחה.אני צב ללא ביתאחרונה
כל הכבוד על ההתמדה! טיל&ישראלי!

אני מזמן הייתי נופל!טיל&ישראלי!

אני כבר ממש קרובה לזה..אבישג השונמית

צדיקה לא לוותר!לעבדך

אמנם לצערי אני לא מספיק מבין בתחום ומתקשה לעזור.. אבל אני קורא את מה שאת כותבת וכל כך שמח שיש לנו גיבורות כאלה..

תעזרי בעצות שכתבו לך החבר'ה שמבינים ותמשיכי להיות חזקה..

נסיונות והתמודודוית זה לא פשוט.. לאף אחד..

ואנחנו שומעים כמה את נלחמת במסירות נפש..

הלוואי שתצליחי למצוא שקט והרבה שמחה עם חברותייך שיקלו עלייך ויעזרו לך..

תודה!אבישג השונמית

ועל חברות אני לא סומכת אז אין מה לדבר..

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך