אם גיליתי שמישיהי מפיצה עלי שקר בכול השכבה והסביביהחתולה פרסית
אם את יכולהקדושה אני מבקש!
לדבר עם המורה/מדריכה/דמות אחרת שאת סומכת עליה - זה נראה לי יכול לעזור..
או שתבהירי לה באופן שלא משתמע לשתי פנים שאת לא מוכנה לזה יותר, ושאת עומדת על שלך.
בהצלחה גדולה!
לפוצץיותר חזק. אצל בנים זה עובד. אולי גם אצל בנות. בהצלחה!
טיל&ישראלי!
חחחבקדושה אני מבקש!
אצל בנים זהבאמת יותר עובד ![]()
האמת לפעמים אני באמת מעדיפה התנהגות של בנים מאשר של בנות..
אפילו את השירות שלי עשיתי בבי"ס של בנים ![]()
שתך על הקטע של הבנים. המלצות חמות!...טיל&ישראלי!
לא הבנצי מה כתבת
קדושה אני מבקש!
שתלך על הקטע של הבנים. המלצות חמות!...טיל&ישראלי!
חח.. איזה אובייקטיביות
קדושה אני מבקש!
כיאה לבוס מאפיה...
טיל&ישראלי!
חח הצחקת אותיקדושה אני מבקש!
![]()
ישלי אחים.. וכולם בנים!!
יאללהקדושה אני מבקש!
לילה טוב אח צדיק, תמשיך לשמח ולהצחיק אותנו עם התגובות שלך.. צריכים אנשים כמוך בעם ישראל.. שכוייח
גם לך! לילה טובטיל&ישראלי!
תודה אחי
קדושה אני מבקש!
בכיף!טיל&ישראלי!
חח..קדושה אני מבקש!
מהשרשורים האלה שלא נגמרים כי כל אחד רוצה להיות הזה המנומס שגם אומר את המילה האחרונה![]()
# כמה נכון...טיל&ישראלי!
פעם כשהיו לי חברות זה היה משגע לי את השכלטיל&ישראלי!
לי זה גם קרה,זה באמת לא נעיםגיטרה אדומה
אבל פשוט לא להתייחס לזה..אם תראי שאת מתייחסת,יחשבו שזה יותר רציני מימה שזה...
בהצלחה אחותיי![]()
אבל אם לא מתיחסים חושבים שאנחנו ילדי כאפות ואז יעשו את זה גםטיל&ישראלי!
בעתידטיל&ישראלי!
לאדעת,ככה אני עשיתי ואז כבר כולםגיטרה אדומה
לא התייחסו לשקר..כי,כמה אפשר לנפח??
חח.. לא בקטע הזהקדושה אני מבקש!
הכל טוב.. מבחינתי אין שום בעיה.. בזרימה כזה.. סתם מצחיק אותי 
לא הכל טוב.
טיל&ישראלי!
טוב או לא טוב?קדושה אני מבקש!
טוב
טיל&ישראלי!
לי אין בעיהטיל&ישראלי!
גם לי אין בעיהקדושה אני מבקש!
כל עוד זאת לא שיחה אישית, הכל טוב.
מעולה!טיל&ישראלי!
חח אחלהקדושה אני מבקש!
לילה טוב
והפעם באמת בלי נדר.. מחר יום חדש ושמח! ה' אוהב אותנו תכל'ס..
חחחחחחחחחחח
טיל&ישראלי!
ניסיון לא פשוט, אבלחפץ לעזור
אכן מה שאת מתארת הוא ניסיון לא פשוט שהקב"ה העמיד אותך בו.
הכי מומלץ להסתכל על זה בעיניים של אמונה, ללמוד מדוד המלך שאל מול שמעי בן גרא שזרק עליו אבנים וקילל אותו, דוד המלך בחר לא להגיב, ואף אסר על אחיינו להגיב, בטענה שה' שם את הדברים בפה של שמעי.
הפלא יועץ מלמד על פי זה, שעלינו להסתכל על כל מי שבא למולנו כעל שליח מה' (בובה על חוט נטולת בחירה), ושכל מה שעושים לנו - זה דברים שהקב"ה רוצה להביא עלינו, רק ש"מגלגלים חובה על ידי חייב" ולכן זה הגיע על-ידי מישהו מסוים. אם מישהי מזיקה לך - זה לא בגלל שהיא טובה ממך, להיפך.
תנסי ללמוד מדוד המלך. לשתוק. להצדיק עליך את הדין, ולהאמין שיש איזו סיבה שזה צריך לקרות, ושהיא לטובה, גם אם לא ניתן לראות זאת כעת.
לשקר אין רגליים, והאמת תצא לאור. צריך להתחזק שלא לדאוג ולא להילחץ, כך כותב דוד המלך (תהילים, מזמור לז) "אל תתחר במרעים, אל תקנא בעושי עוולה, כי כחציר מהרה ימלו וכירק דשא יבולון, בטח בה' ועשה טוב... והוציא כאור צדקך" (תהלים).
ההתעלמות תשתלם לך. צריך "לנשוך את השפתיים" ולחכות בסבלנות שהיא תפסיק לעשות זאת. מתישהוא זה יקרה, ואת תוכלי לחייך לעצמך על ההתגברות שעשית ולא הגבת.
בהצלחה!
תודה ממש חיזקת אותיחתולה פרסית
דברי איתהנקומה נא
אם היא עושה את זה זה כנראה מקנאה...Reminderאחרונה
לדעתי עדיף לך לא להתייחס.
לא לעשות מזה סיפור גדול- גם אם מישהו שואל אותך אם זה נכון ואת תכחישי, תעברי מיד לנושא הבא,
תנסי לעשות כמה שפחות ענין סביב זה ותראי לכולם שלא אכפת לך כי בדרכ ככה דברים כאלו מפסיקים....
ואולי תנסי לדבר איתה זאת גם אופציה תלוי מהם הקשרים בינכן...
אבל אם את רואה שהיא לא מקשיבה לדעתי לא כדאי שתדברי איתה שוב ושוב ותבקשי ממנה להפסיק היא היא תראה שזה מענין אותך ואכפת לך מזה וזה יכול רק לתת לה חשק להמשיך...
זה כנראה מקנאה או בגלל שהיא לא התבגרה מספיק והיא חושבת שזה נחמד,
אבל בכל מקרה הבעיה היא לא בך..
המון בהצלחה.. ואל תדאגי זה עוד יעבור![]()
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!