אפשר עזרה? אני חיה בדמיוןנקומה נא

אני חיה בדמיון באמת תמיד כשאני קוראת ספרים או רואה סרטים אני מרגישה כאילו אני הדמות הראשית/ שמספרת את הסיפור ואני נכנסת לתוך הדמות מתפללת לה' שיעזור "לי" או אומרת לו תודה "בשמי" נגיד עכשיו גמרתי לקרוא ספר מהמם אבל עצוב נורא ואני כולי בוכה כאילו אני הדמות הזאתבוכה

מה לעשות????????

אני ישמח אם תענו תודהה​​​​​​​

אין שום משהו מוזר בלהתחבר למה שקוראיםעברי אנכי

זה אפילו ברכה

עכשיו רק תקראי איזה ספר קודש שמדבר על אמונה,

ותראי כמה טוב את תעשי לעצמך

תתחברי לתוכן של הספר

שהוא בעצם המציאות..

בכל מקרה,

כמו שמתגברים על בעיה בחיים האמיתים

ממשיכים הלאה

גם כאן

יא... אני בדיוק ככה...חמניה צהובה

בדיוק כמו שהכותבת אמרה?הדוכס מירוסלב

חושבת שהדמות היא את ומתחילה להתפלל על עצמך שיפתרו לך הבעיות שלה?

@roth

לא לא בדיוק ככה...roth
אני כאילו נכנסת לסרט וכאילו מרגישה שאני חיה שם אבל לא בוכה ולא בהגזמה..
ועכשיו לכותבת-אני חושבת שאת צריכה להזכיר לעצמך שזה רק ספר/ סרט ...
גמאני כזאת!!roth

היתה לי גם תקופה כזאתניגון של גפן
היא קצת נמשכת. הייתי מדמינת לעצמי דמות בסיפור ושמה אותה. ואז מדמיינת איך הסיפור ממשיך עם הדמות.. דבר ראשון זה לא דבר נורא לדמיין במידה. ודבר שני בהחלט תחשבי שזה רק סיפור.
תזהריגמל שלמה
זכית במתנה עצומה ויקרה . רק מאוד מסוכן בשבילך לקרוא ולראות ספרים שכתבו גויים או חילונים . יש להם מוח שחושב רק על הנאה וסיפוק עצמי וזה ירחיק אותך בטיל מהבורא. תקראי רק ספרים של יהודים כשרים.ואז עם הכח הזה ויראת שמים תוכלי להגיע לרוח הקודש .
מסכימה אתך לגמרי. כדאי לכולנו לקרוא רק חומרים שמחזקיםtajos
ביראת שמיים , באמונה ובמידות ושמבררים אצלינו את השאיפות והמטרות שאנחנו מציבים לעצמנו, קל וחומר לך שהתברכת בדמיון מאוד מפותח וברגישות מופלאה לפי מה שאת מתארת.
תקפידי על ספרים שכתבו אנשים בעלי אמונה, ספרים נקיים כי אחרת ההשפעות התרבותיות השליליות של ספרים שאינם נקיים עלולים לשבש לך קבלת החלטות נבונות בחיים כמו: למי להינשא וכו'
יפה . אין שום בעיההעני ממעש
זה בסדר להיות מעורב רגשית בספרלך דומיה תהילה
הרי בשביל זה קוראים.

נראה שיש לך הרבה אמפתיה ויכול הבנה של אנשים אחרים ואת משליכה את זה על הדמות. לא צריך להיכנס להיסטריה בגלל זה, אבל אולי יעזור לך למתן את זה אם תעשי יותר הפסקות בקריאה בשביל "להתאפס".

בגיל צעיר הדמיון מאוד מפותח, לטוב ולמוטב.
נצלי את כח ההזדהות שלך וקראי ספרים ראויים למשלארלט

נפלא להזדהות עם הדמויות בספרי אורנה בורדמן, כמו מלכה בעל כורחה

תודה לכל מי שענה לי אבל...נקומה נא

אני כותבת לכל מי שענה לי ואם אפשר תענו תודהה

@חמניה צהובה @roth @ניגון של גפן - כיףכן

@פלוני מפונפן- אני כזאת- אני מתחילה לבכות ושואלת את ה' למה זה קורה לי!!!!

@גמל שלמה- אבל אני לא קורת רק ספרים יהודיים וכשרים, זה נגיד כן היה כשר אבל יש ספרים אחים לא כאלה ואני קוראת אותםם בכלל איך לצאת מזה ולא לקוא את הספרים האלה??????

@ארלט- לנצל?? איך

@לך דומיה תהילה- מזותומרת בשביל זה קוראים?? ככה אני צריכה להרגיש??????

ובכלל אני לא ילדה רגישה וספרים/ סרטים זה הדבר בערך היחיד שגורם לי לבכותת בחיים האמיתיים אני לא כזאתת

דווקא עקב העובדה שיש לך יכולת לכנס לתוך הספר ולהזדהות עםארלט

גיבוריו, כדאי לקרוא ספרים שבהם הגיבורים ראויים. כתבתי כדוגמה את הספר מלכה בעד כורחה . הוא מרתק וההזדהות היא עם מלכה מיוחדת.. קראי ותיווכחי

ניסיתי לא אהבתי זה גם בעיה שרוב הספרים שאני אוהבת זה ספריםנקומה נא

לא כזה דוסים.. מה שאמרתי עליו הוא היה חרדי אבל הספרים האחרים..

אז קחי פסק זמן מהספרים,הדוכס מירוסלב

בהתחשב בעובדה שיש לך כח דמיון כל-כך חזק ושאין לך כל-כך שליטה עליו, את צריכה למתן את השקיעה שלך בעולם דמיוני...

מצד המבנה הפנימי של האדם יש אנשים שיכולים לקרוא 100 ספרים ביום ולא יקרה להם שום דבר שלילי לכח הדמיון, ויש אנשים שיכולים לקרוא ספר פעם בחודש וגם אז הם נסחבים אחרי זה...

כדאי מאוד ללמוד על כח המדמה/הדמיון ביהדות. הוא יסוד מאוד חשוב בעבודת השם.

יפה כתבת . אבלגמל שלמה
עד שתצליחי להמנע לגמרי תדעי ש גם אם בן אדם נופל לחטא צריך לדעת שזה מקדם אותו אל התיקון על ידי טעם הרע והבדלה ומיאוס מהכיעור שחטא. יהודי תמיד צועד קדימה ואסור להתייאש . לכן תלמדי מכל ספר לזהות מאיזה צד בנפש הכותב הוא מגיע ? האם זה מצד הטוב או האנוכיות ? כבוד תאוות ובצע כסף זה מניע עיקרי אצל הגויים אצל הצדיקים זה כבוד ה' בעולם . תלמדי להבדיל ולזהות ותשאלי את עצמך איך הספר נוצר ? מי הכותב מה הרקע שלו איך הוא מצליח להכניס לאותיות את הרצונות שלו ובכך להשפיע עלי . גם בסרטים תתבונני מהצד של הבמאי והצלם ותדמייני אותם עומדים ליד השחקן ונותנים לו הוראות.
אבל למה זה חטא?חמדמדה

מה רע בלדבר עם ה', גם אם זה לא ממש דרך השם שלי...

לא הבנתגמל שלמה
לא אמרתי שעשית חטא , דברתי באופן כללי על חטאים. יש מצב שספר מסוים שתקראי ירחיק אותך מהבורא כי יש בו כפירה או תועבה וזו תהיה החמצה שתשאיר טעם חמוץ . חטא זה מלשון להחטיא את המטרה שלשמה נברא האדם . גם ילד שטועם פרי בוסר מר לומד מזה שפעם הבאה הוא יתרחק מזה וילמד אחרים להתרחק מזה .
הבינותי. צודק.חמדמדה

לדבר עם ה' זה תמיד טוב מאוד .גמל שלמה
לא הבנתי איך הגעת לדבריך מדבריהדוכס מירוסלב

לא אמרתי שיש כאן חטא או אפילו שמץ חטא, זה עניין של עבודת המידות.

מעלה, אבל לא איסור בפני עצמו (פרט לשנאה, גאווה וכו')

תקיפי את עצמך בהרבה, הרבה ספרים איכותיים .tajos
נשמע שאת תולעת ספרים. תשקיעי ברכישת ספרים טובים. תסבירי את האור וממילא החושך יחלוף ולא תהיי מסוגלת לצרוך ספרים שטותיים או לא נקיים.
סוג של גמילה
אמא שלי לימדה אותי דבר מאוד חשוב.חמדמדה

מה שלא מפריע לי בעבודת ה' שלי, ולא פוגע בי ובסביבתי- אני יכולה להמשיך לעשות.

אם זה מפריע לך בחיי היומיום- את נזכרת בדברים ובוכה, את מפחדת וכאלו- יש עניין גדול לעבוד על זה כדי שיהיה לך יותר נעים ונוח.

אבל אם זה נגמר בלדבר עם ה'- זה טוב בכל שפה... תאמיני לי...

אני לא בעד לחיות בסרט, אבל תנסי לנתב את זה למקום אחר (תכניסי את מי שאת לסיפור בתור אחת הדמיות ותדברי עם ה' משם... לדוג')

וסתם שתדעי, יש מצבים יותר גרועים אני מכירה מישי בשנות העשרה המאוחרות ממש מרוקדת/ משחקת/ ושרה לעצמה יש שיגידו לך שזה עצוב אבל היי, למה? מה רע במה שהיא עושה? 

וחוץ מזה שאני בוכה מספרים בשיא הקלות, אני ממשששש רגישה, ואני לא מעוניינת להפוך את עצמי לעור פיל. רגישות, בדור שלנו, היא מתנה.

בהצלחה!!

@ה' הוא המלךךך

ממליץ לך על לוחמי התמורותהחלילן
של הרב ארז משה דורון
ללכת לטיפול במכון גמילה.דדו

הסחף...חמדמדהאחרונה

להיזהר לא לקרוא ספרים על המשיח.דדו

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך