ואם כן אז על מה?
ואם כן אז גם- כיף לנגן על זה?
ואם כן אז על מה?
ואם כן אז גם- כיף לנגן על זה?
אמת ותמים
מילי דשטותאחלילית זה ממש כיף ב"ה.. בעיקר כשיודעים לנגן חופשי
חליל צד, אבל אני עכשיו עוד לומדת, אז זה סבבה כזה, הכיף הוא שכבר יודעיפ לגמרי ומנגנים חופשי. לפחות לי
וגם אורגן למדתי שנה אחת ולא אהבתי אז לא המשכתי..
חוצמיזה אני רוצה להחיל גם גיטרה, אז או שאני ילך למורה או שאני יגיד לאחותי שתלמד אותי (היא כבר איזה שנה שלישית אצל מורה)
וגם בעיקרון אני רוצה לדעת לנגן על כל כלי כזה שאני רואה.
הלוואי שאני לא ישבר!!!
אמן![]()
בעיקרון למדתי דבר ראשון חלילית ואני שמחה על זה כי זה כלי בסיסי שטוב לכל הכלים וגם כי אפשר לדחוף אותו בתיק לכל מקום טיול וכו'.
חליל צד זה כיף אבל צריך לזה הרבה סבלנות... זה יוצא ביצוע ממש יפה.
אורגן זה כיף כי אפשר לשיר בזה בשונה מכלי נשיפה.
גיטרה זה יוצא יפה ואפשר לקחת את זה גם לטיולים קצת כואב באצבעות-מומלץ בהתחלה לקנות פשוטה ב150-200 ש"ח ורק אם מתחברים לקנות שווה ב400-100
בהצלחה נשמה![]()
![]()
וזה אחד הדברים הטובים בחיי!!
קלאסית, אקוסטית, ולומדת חשמלית!
גיטרה - ב"ה הולך לי טוב ממש ואני מנגנת בעיקר משמיעה.. קצת על חלילית, וגם למדתי בשמינית קלרינט..
חולה על גיטרות!!!
מנגנת סולו.
למי שיש תווים של שירים יפים להביא לי- אני ממש אשמח....
אבל איך תעבירי לי את זה?
לא כ"כ משנה לי איזה שירים...
אני זורמת עם כל הסגנונות, מה שכן- חשוב לי שיהיו שירים שאני מכירה...
תמיד בבטחהבעקרון זה ממש כיף, אבל הבעיה היא שאני לא יודעת לאלתר. אני חייבת תווים. ותווים זה קצת קשה להשיג...
תתחילי מחלילית הכי קל והכי כיף
שים לב לנשמה
תתן אחרית לעמך!עוד זה כיף חיים כי אין סריגים אז אפשר לשחק עם כל הטונים והסולמות ולאלתר מלא שירים
ניגון הלב
ללמוד ולעשותעכשיו רק כותב מדי פעם
![]()
שבו"שניק בנשמה!וזה ממש ממש מושלם
ממש כיף. פעם לא היה לי כיף כי למדתי תווים ואז למדתי אקורדים והיה לי פי אלף יותר טוב..
להיות בשמחה!!!על גיטרה, חלילית, קלרינט, פסנתר
אני אוהבת לנגן בכל הכלים האלה!!
הניגון- קולמוס הנפש
על פסנתר
אורגנית
חלילית
טיפי גיטרה
ולמדתי תיפוף
אח שלי אומר שאני גם יודעת לנגן על העצבים שלו![]()
ממש בא לי לדעת כינור אבל אין מורה של איפה שאני גרה

אני הממי...
אני הממי...למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.