יש לי שאלה רוצה לשתף ומחכה לתשובותאגמי היפיפיה

טוב אז יש שחקן אחד שאני חולה עליו בכל המובנים חתיך ומשחק מושלם ...

אני חבדניקית והוא גם חבנדיק כאילו משלנו חח 

המורה קראה לי אחרי התפילה שלא התפללתי ואמרה לי שהראש שלי 

עסוק בבנים ושטויות אמרתי לה שאני כולה אוהבת שחקן לא שיצרתי איתו 

קשר כאילו בחאיית אני לא עד כדי כך סתומה ואוהבת אותו 

וגם שנה שעברה כולם חשבו שאני אוהבת מישו מהשכונה שלי חבדניק 

אני חרדית למקרה שלא הבנתם לכן זה הכי פדיחה קיצר המורה דיברה איתי 

התעצבנתי וצעקתי מה זה לא הגיוני כלום אסור בחבד לא גינס לא כתוביות באנגלית 

לא רחובי מרכאות לא כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

המורה לא נבהלה היא מבינה כל כך את גיל ההתבגרות וזה כיפי אבל בכל זאת 

התורה נועדה כדי לחיות בה לא כדי להיתו חנוקים וסגורים אוףףףףףףףףףףףףף

רוצה תשובות

דווקה מי שגדל בבית סגור שואל שאלות 

אנחנו בני אדם 

תענו בבקשה\אגמי היפיפיה

תגובהבוער לארץ השלמה

התורה נועדה כדי לשמור אלינו ואנחנו מאמינים שזה הכי טוב חוץ מזה שאם תשני את נקודת המבט ותראי כמה שומרים עלייך זה מראה כמה את חשובה להורים שלך ולבית ספר זה פשוט הנקודת ראיה אפשר להסתכל על קמה זה חונק וכמה וכמה וכמה... אבל באמת כל ההגנות האלה הם בשבילך חוץ מזה לא שמעתי אף פעם בן אדם מתלונן שהמדינה חונקת לו והוא רוצה לחצות את הגבול זה פשוט לא הגיוני גם מה שאת רוצה זה לחצות את הגבול מבחינת הבית ספר שלך) לכן מבחינתם זה לא הגיוני להוריד את ההגנות שהם שמים כדי שלא יהיה חונק

ממש מבינה אותךReminder

גם אני והמון בנות שאני מכירה הרגשנו בול ככה בגילאים האלה.. (עכשיו אני יותר זקנה חח (17))

אבל שתדעי שכל הדברים האלו שאוסרים עליכן, עד כמה שזה נראה מיותר וחנוק וכו- זה טוב.

זה בעצם גבולות כדי שלא תעשי דברים לא טובים ואחר כך תתחרטי עליהם... 

וגם אם היו מרשים לך את כל הדברים האלו- כתוביות על בגדים, גינס וכו יכול להיות שגם היית מרגישה חנוקה כי היית חושבת אוקיי את זה מותר לי אבל את זה ואת זה ואת זה לא והכל אסור לי. ואז היית רוצה דברים אחרים ואחר כך עוד דברים עוד ועוד...

ואם את מתרגלת בגיל הזה לגבולות, הרבה דברים יהיו לך הרבה ותר קלים בהמשך- בכל התחומים

ואין דבר כזה. כולם שואלים שאלות. כאלו שבאו ממשפחה יותר פתוחה הרבה פעמים מתלוננים שלא שמו להם מספיק גבולות, ושלא חינכו אותם מספיק... 

בגלל שכל כך אכפת להם ממך הם רוצים לחנך אותך ולכן שמים את כל הדברים האלו..

ותחשבי על כל הדברים שכן מותר לך ויש מלאא לעומת כאלו שהרבה יותר סגורים ממך..

בקיצור- זה באמת קשה, מי כמוני יודעת... אבל זה עם הזמן קצת עובר...

בהצלחהחיוך

לא ברור לגמרי מה את שואלת. נשמע יותר כמו פריקהאני צב ללא בית
העלית כמה נושאים...
משיכה כלפי שחקן (בכוונה לא קורא לזה אהבה, כי זה לא...)
היכולת להתרכז בתפילה ואיפה הראש שלך נמצא.
נושא הלבוש שמקובל אצלכם.

אז אתייחס ללבוש כי נראה שזה מה שמפריע לך כרגע.
מתוך הסתכלות של בן, כדאי שתדעי שבת שהולכת בצורה רחובית כמו שתיארת משדרת משהו זול ולא מכבד. היא משדרת שהיא מעוניינת למשוך את תשומת הלב של הבנים בקטע חיצוני.
בת שמכבדת את עצמה מתלבשת באופן אצילי כמו בת מלך אמיתית ותזכה לבעל שיכבד אותה ויעריך אותה ואת האישיות שלה ולא יחפש אותה רק בשביל לספק את היצר שלו.
אמנם את עדיין צעירה ולא קרובה כרגע לחתונה, אבל זה בהחלט מידה שנבנית כבר בגיל הזה.
שומעים שאת נשמה טובה ויקרה שמחפשת ורוצה טוב.
מאחל לך להתחזק ולמצוא רוגע, שמחה וטעם אמיתי בחיים.
בהצלחה בע"ה!
מי קבע מה זה אצילי?יש תקווה?
אין לזה כללים חותכים, מעבר להלכות צניעות כמובןאני צב ללא בית
אבל תחשבי על רבנית, מחנכת, מורה, או אישיות נשית אחרת שאת מעריכה, ותדמייני אותה לובשת ג'ינס צמוד וחולצת טריקו עם כיתובים באנגלית...
נראה לך שייך?!
לא רואה בעיה עם כיתוב באנגליתיש תקווה?אחרונה
מורות אוהבות לאמר שעסוקים בבנים ובשטיותציף
סתם כי לרוב בגיל ההתבגרות הראש שלנו עסוק בעוד כמה דברים חוץ מרוחניןת
ןזה טביעי
זה לא אומר שקשר עם בנים זה דבר טוב,זה אומר שמשיכה זה ענין טביעי (וטוב)
הגבול צריך להיות גבול הלכתי,במידה ןאת רוצה לחיות עפי רצון ה'
בתור חבדניקית שעברה את גיל ההתבגרות יכולה להגיד לך שיש דברים שסוגרים יותר מידי ויש דברים שפותחים יותר מידי (..) לא ארחיב כאן אבל כדי ללכת תמיד לראות (מה הרבי אומר) מה ההלכה אומרת.ולא מה המורה והחברה.
ומותר לשאול,אבל צריך לשאול כדי באמת לקבל תשובה ולא סתם כדי לצאת לידי חובה ששאלתי.
זה נכון לכל אחד ואחת בגיל ההתבגרות
הכי הכי לקבל את עצמך שאת בת אדם,ובת של ה',ומנקודה כזו ללכת לראות איך אפשר לחיות נכון ובשמחה כשומרת מצוות בעולם גשמי.
שיהיה בהצלחה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך