בנות בצבא או במשטרה זה טוב??
בנות בצבא או במשטרה זה טוב??
בן מפקד על בנות..
בנות ישנות בטנק אם בנים
בנות בקרבי
בנות בחמל
בנות סוהרות
וכו...
יאללה אני רוצה ליראות פה ויכוחים!!!!!
(אני בעד אבל לא בקרבי....)
וזה לא כי אני חושב שבנות הם גרועות, פשוט, לבנות יש עדינות שלבנים אין כמעט, ואסור לפגוע בה.
חוצמזה, אם הייתם יודעים איך מתייחסים בצבא לבנות, זוועה.
זה פשוט לא מקום לבנות. לא בקרבי ולא בשום דבר אחר. במשטרה זה אותו כנ"ל.
ותאמיני לי שבצבא יתייחסו אליהם כמו לא יודע מה. פשוט לא כדאי.
כולם שמאלנים מפגרים שמאוהבים במדינה!!!! ודתיים שהולכים לשם או שהם מתקלקלים ואם לא אז הם מסכנים!!!
תעריכו לפחות את הדתיים שכן הולכים לשם ומוסרים ת'נפש על זה. מילא אל תסכמו, אבל אל תגידו ככה. החיילים הצדיקים שלנו!!!!!!!!!
חמ"ל זה בסדר?
לכם יש תפקיד אחר ומהות אחרת שפשוט חבל לפגוע בהם אחרי שאלוקים הטוב נתן לנו אותם.
אבל אם אתם שמאלנים ובעדו אז למה לאא
וזה בכלל לא קשור1! גם אני לא מסכים עם כל מה שהמדינה עושה, אבל זה נס שיש לנו אותה בכלל!!!!!!!!
דקה אני פותחת אני מתייגת אותך סבבה
לא כולם ככה!!!!!
אתה יודעה מזה חמל??
צריך בנות סוהרות או חוקרות במשטרה במיוחד בכלא נווה תרצה[!!!!!!!!!
או תנקה?
לקרבי לא כי אין להם כוחות כמו של בנים אבל תפקידים משרדיים וכו' אפילו יותר טוב
זה פשוט לא המקום. שלהם. אין מה לעשות. בנים לצבא ובנות ממלאות את ייעודן בדרכים אחרות.
תפקידים שהם ממלאות אפילו יותר בהצלחה מגברים
פעם ראשונה אני חייבת להגיד שאתה צודק!! צלש!!@שבו"שניק בנשמה
סיפרו לנו על איזה מפקדת שעשתה לחיילים תרגיל ואז המפקד של הפלוגה עובר ורואה את אחד החיילים שהיה דתי לא משתתף בתרגילים אז המפקד לוקח תחייל הזה לצד וצועק עליו אז מה החייל אומר לו?? "אחי! אתה צריך לראות איך עכשיו החיילים האלה אולי חננות ועשוים תרגילים אבל אחרי זה בחדר איך הם מדברים עליההה??
תחשבי עליי מה שאת רוצה.. ממילא כל מה שקורה פה זה רק מאלוקים. הלואי שאזכה להוסיף טוב.
חופש הדעה והביטוי.. חוצמזה שאם היינוו אותו דבר זה היה משעמם ואפילו הפורום הזה לא היה קיים![]()
תיתן תפקידים משרדיים או חמ"ל!..
את ראית שאני לא מסכימה עם הדעות שלו בשירשורים אחרים אבל כאן הוא באמת צודק!!!!
בשביל עם ישראל, אל תכניסו את עצמכן למקומות האלה.
אז בעזרת השם נמשיך את הוויכוח/ את הלא וויכוח מחר בבוקרר יאלה בי!!!!!!!
חחח.. בסוף תודו כולכם שזה כיף להתווכח
אנכנו שומרות על עצמנו טוב מאוד!!!!
אוקי אז לקרבי לא...
אז אולי משטרה אולי סוהרת או שרות בחמ"ל
מה הבעיה בזה?
מה הבעיה להיות לעשות שרות בחמ"ל? (אתה יודע מה זה בכלל?)
ומה הבעיה להיות במשטרה??
חיב בנות במשטרה!!!!
אני!!!
לצערנו יש בנות שמתפרעות והם דתיות...
ומי אתה רוצה שהיה סוהר שלהם? בן? או חוקר או מי שיעצור אותן...
בית הכלא של בנות חיב שהיה שם בנות.....
וגם בכללי בנות שעוברות דברים קשים למי הן יעדיפו לספר מה עשו להן לבן או בת??
וכו...
ותחשוב לבד למה זה טוב בנות במשטרה!!!!!!!
כל אחד יעשה מה שהוא חושב ומה שטוב לו ספציפית

למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.