הצבא טועה??נקומה נא

הצבא טועה?? כן!!!! הוא בעד המדינה הפוזלת שלנו!!

תיוגים @שבו"שניק בנשמה @המלכה מרי!

הוא חלק ממדינת הקודש שלנו!!שבו"שניק בנשמה

יסוד כיסא ה' בעולם! ואלוקים הוא זה שמחליט איך לגלגל את הגאולה. אז מי אנחנו שנבוא ונזרוק הכל ונשנא?? נכון שיש המון מה לתקן והמון דברים שמתנגשים עם ההלכה לצערנו, אני בעצמי מגורש וישלי המון כאב על זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי הרסו לי את הבית!!!!! אבל צריך להבין שאנחנו חלק מתהליך ענקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואנחנו פשוט חיים כאן בנס!!!!!!!!!!! אלפי שנים חלמו על מדינה יהודית עצמאית בארץ ישראל!!!

אתה בדעת קו אני רואהה..נקומה נא

אבל וואלה סתכל אז לך תגיד "גם השואה זה דבר טוב! למה שנתלונן?" אבל וואלה צריך להתלונן עם כזאת ממשלה באמת פוזלת!!!!!!!!!

השואה זה משהו אחר לגמרי!!שבו"שניק בנשמה

וואלה זה באמת מהלך אלוקי נסתר מאוד, וזה עוד חלק מהפאזל אבל, אהמ לכל היפי נפש שחושבים שזו טעות היסטורית או שיד אלוקים לא היתה בזה. את יודעת מה הרב זצ"ל כותב? "הצדיקים הטהורים, אינם קובלים על הרשעה אלא מוסיפים צדק. אינם קובלים על הבערות אלא מוסיפים חכמה. אינם קובלים על הכפירה אלא מוסיפים אמונה." . אז נכון שאנחנו קצת רחוקים מלהגיע למדרגת הצדיקים והטהורים שעליהם הרב זצ"ל מדבר, אבל  התפקיד שלנו פה הוא להוסיף טוב!! אור!! צדק!! ולא להגיד כל הזמן אוי כמה דפוק פה ואיזה מדינה ואיזה ממשלה. אחרת אפשר להרוס הכל וזהו. אבל צריך לעבור את המהלך האלוקי הניסי והגלוי הזה כדי להגיע לגאולה השלימה.

מהה אבל תראה איזה פזילה נוראית יש במדינה!!!!!!!נקומה נא

תגידו לי כולכםםםם אתם עיוורים?????????

מי איתי בדעה ומי עם @שבו"שניק בנשמה??

בואו נחכה למחר ונראה תתגובותתת!!

זה שיש מה לתקןשבו"שניק בנשמה

לא אומר שהמדינה במהותה היא רע!!! ההיפך!! המדינה היא קודש!!! היא נס אלוקי גלוי ומושגח!!!!!!!!!! זה שיש טעויות ובלגנים, זה רק אומר שאנחנו עדיין לא התעוררנ מספיק לעשות פה את התפקיד שלנו!! והצבא שלנו הוא צבא קודש עם חיילים מתוקים ומדהימים שמוסרים את הנפש שלהם בכל מקום ובכל מזג אויר כדי שנוכל לחיות בשקט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז בבקשה להעריך אותם!!

אנחנו לא עוריםשבו"שניק בנשמה

יש לנו את ההסתכלות שלנו לאור גדולי האומה שלפיהם אנחנו הולכים, ובראשם הרב זצ"ל.

וזה שאנחנו לא מסכימים, לא סותר את זה שאנחנו אחים, עם אחד. ומבקש מחילה אם משהו מדבריי השתמע כפגיעה..

הגיע זמן הגאולה!!

למה את?המלכה מרי!

מכלילה את כולםםם??

זה רק ברמטכ"ל והקצינים  

זה לא החילים שהולכים לשטחים לעצור מחבלים זה לא כול החילם זה רק בודדים!!!!!

הצבא מורכב מבני אדם שונים. מי טועה?מבקש אמונה

אחי, אתה אומר כל יום 'עלינו לשבח'?קופקליפטוס

אחי, אתה אומר כל יום 'עלינו לשבח'?

שמת לב לזה פעם שאנחנו אומרים שלוש פעמים ביום בעלינו לשבח "לתקן עולם במלכות שדי"? חשבת פעם מה המשמעות של המשפט הזה?!

המשפט הזה אומר שבעצם יש לנו שליחות לתקן את העולם הזה כדי שהוא יהיה עולם יותר טהור, יותר נקי, יותר קדוש! יש לנו עבודה בעולם הזה..

לפי מה שאתה אומר היינו צריכים להתלונן כמה שהעולם הוא נורא ומלא ברצח ופשע ומלחמות ועיוותים ותועבות וכו' וכו', ולשים על כל העולם איקס אחד גדול! למה? כי העולם הוא נורא! כי העולם מלא עיוותים וזוועות!

אבל, מסתבר שב"ה ריבוש"ע חושב קצת אחרת ממך (אחרת הוא היה כבר מחריב את העולם), וריבוש"ע שלח לעולם אותי ואותך כדי לתקן את העולם, להשפיע טוב, להפיץ קדושה ואמת טהורה! לא להתבכיין על מה שרע! לא כל היום ללכלך על הדברים הבעיתיים! לעבוד! לעבוד קשה ולפעול בעולם כדי שהוא יהיה יותר טוב!

האם זה אומר שאנחנו מתעלמים מהרע? ח"ו! אסור לעצום עיניים ואסור לשקר, העולם לא מושלם! המדינה שלנו לא מושלמת! הצבא שלנו לא מושלם! ואני אגלה לך סוד? גם אתה לא מושלם.. אף אחד לא מושלם! כולנו בתנועת השתלמות.. שואפים להתקדמות.. ואיך מקדמים את העולם? משפיעים! לומדים תורה, מפיצים תורה, עובדים, פועלים, יוצרים, וכן, גם מתגייסים לעשות טוב בצבא!  וממשיכים לפעול ולהשפיע טוב כל החיים..

אז נכון, הרבה פעמים המצב נראה לא משהו.. ובדיוק לכן ריבוש"ע שלח לנו גדולי דור כמו הרב קוק שמלמדים אותנו להרים קצת את הראש קדימה ולהבין שאנחנו בתהליך, שאנחנו מתקדמים, והכיוון ב"ה הוא טוב!

לא מספיק לך? אם היצר הרע של הקטנוניות והבכיינות עדיין קצת דוחק בך ומסתיר לך את המציאות - אתה מוזמן לקרוא כל מיני ספרים שמדברים בעניין (לדוג' - הספר 'הנבואה' של הרב שמואל אליהו, ספר מדהים! עוזר קצת להבין שאנחנו אשכרה ממש בגאולה... )ואתה מוזמן גם לשמוע שיעורים על זה, או פשוט לפתוח את העיניים שלך במבט קצת יותר רחב ולראות איזה יופי... אנחנו בגאולה.

ווואווווווווווווווווווווושבו"שניק בנשמה

מהממממממםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה חברה שלי...וטהר לבנו לעבדך

אח שלי בצבא והצבא ממש לא טועה הוא פה בשביל להגן על המדינה שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה ממש טועה זה בכלל לא נכון אם לא היה לנו צבא אתה לא רוצה לדעת איפה היינו היום

וחוץ מזה שהם עובדים ממש קשה בשביל להגן על המדינה שלך אז אם אתה לא יודע להגיד משהו טוב כמו תודה אז עדיף שלא תגיד כלום

אבל אתם צריכים להבין!!!!!!!!נקומה נא

הוא שליח של הממשלה !!!!! והממשלה טועהה!!!! ובענק!

@שבו"שניק בנשמה

@מבקש אמונה

@המלכה מרי!

@קופקליפטוס

@וטהר לבנו לעבדך

זה נכון.מבקש אמונה

את מוזמנת להתמודד לראשות הממשלה ולעשות שם שינויים.ללמוד ולעשות

אם זה נראה לך כ"כ פשוט.

גם הממשלה היא חלק מתיקון העולם במלכות שד-י שהזכירו החבר'ה למעלה!

כמובן שיש הרבה במה להשתפר והמון דברים שדורשים בירור עמוק,

אבל עדיין- אנחנו באמת בגאולה!!

באמת באמת עוד שניה המשיח עומד על גג בית המקדש!!!

צריך לדעת להסתכל בשני מישורים- 1) על הנוף- המטרה- גאולה וכו'..

2) על הצעדים ה'קטנים', והמאוד משמעותיים, בדרך אליו.

אמנם חלק ניכר מהצעדים האלו עובר בתיקון התנהלות המדינה, הצבא והמשטרה; אבל הוא עובר גם בתיקון העין שבה אנו מסתכלים על המציאות.

יאללה, גאולה עוד רגע!!

אני בעד. ככה כל הגבעות יהיו מיושבות ותל אביב תהיה שוממה...טיל&ישראלי!

הכל יהיה מיושב!ללמוד ולעשות

חייבים להפנים שדין תל אביב כדין כל פיסת אדמה בארצנו- נגזרה עליה גזירת התיישבות!

מבחינת הערבים הכל זה התנחלותשבו"שניק בנשמה

דין נצרים כדין תל אביב.. זה היה הסלוגן בזמנו. נראה לכם שמשנה לערבים אם אנחנו יושבים בנתיב האבות או בכפר שמריהו??? מבחינתם הכל זה שטחים כבושים והם יפתחו בג'יהאד כדי לזרוק את כולנו לים ח"ו ולהקים את פלשתין שהם כ"כ רוצים. ושילכו כל היפי נפש האלה שקוראים ליו"ש בשם התנחלויות.. אתם בעצמכם התנחלות. גם היטלר ימ"ש בזמנו וגם הערבים בימינו לא מבדילים בין יהודים..

באמת הממשלה לא מושלמת..קופקליפטוס

יש עוד הרבה עבודה ולאן להשתפר, אבל ב"ה הכיוון לטובה.. צריך לפעול ולהתאמץ ולהסתכל בעין טובה על המציאות, לא כל הזמן להתבכיין ולומר כמה רע וכמה כולם טועים ורק אתה צודק..

סחטיין אחישבו"שניק בנשמה

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​תודה. קופקליפטוס

המדינה והצבא זה חלק ממנו!! מהעם שלנו!זוהר הרקיע

זה לא חכמה רק להתלונן כל היום ולדבר על כמה שהכול צבועה וזבל, החכמה היא לנסות להשפיעה!

הצבא עושה עבודת קודש!וטהר לבנו לעבדך
למרות שכן, יש שם גם דברים והתנהלויות לא נכונות, יש בהחלט הרבה דברים טובים, ואנשים שמוכנים למות כדי שאנחנו נחיה בלי יותר מדי פיגועים ומלחמות
צודקת!!שבו"שניק בנשמה!

ברור שלא הכל טוב (כי עד הגאולה לא תיתכן מציאות שבה הכל טוב לגמרי). אבל בואו רק לא נשכח איפה היינו ואיפה אנחנו עכשיו!! לפני רק 80 שנה חלמו והשתוקקו לדבר כזה!! צבא יהודי במדינה יהודית!!! זה נס מטורףףףף.. ואנחנו לפעמים והרבה פעמים מחליטים להתעלם ממנו ולהתמקד ברע, וזה ממש כפיות טובה. הקב"ה עשה איתנו כזה נס ברחמים עצומים, מי אנחנו שנבוא ונזרוק את זה??..

אז נכון, לא הכל מושלם, ויש הרבה מה לתקן, אבל בואו רק לא נשכח את כל הטוב ונעריך אותו.

ואין על החייילים שלנו שמוסרים את נפשם ממש, בכל המובנים של המילה, כדי לשמור עלינו. בכל מזג אויר ובכל מקום.

נראה לכם שזה כ"כ פשוט להיות נגיד בצומת הגוש בקור מקפיא בלילה ולשמור?? או בכל מקום אחר??

בצוק איתן הוציאו סטיקר כזה "יחד, אומרים תודה לחיילים".

בואו נמשיך את זה..

..שחר קמתי להודותאחרונה

הצבא שלנו עושה עבודת קודש אבל לצערנו הדרג הבכיר במדינה פחות..

בכללי אבא שלי אומר שכל מי שנכנס לפולוטיקה יש עליו לחץ חברתי עצום ואז הם שוכחים את עצמם כמו הרמטכל ושר הביטחון

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניקאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך