אשמח שתקראו.מתנחלת גאה!
איך אפשר להגיד לילד בן 12 שהתחיל בית ספר חדש שהחבר ההוא, מהספסל השלישי שהיה נראה לו נחמד ושעזר לו בשיעורים בתורה אתמול לא יראה אותו עוד פעם? תגידו לי איך אפשר להגיד לילדה בת 11 שחברה שלה לא חוזרת? לכו תסבירו לילדה בת 9 שכל החיים שלה יציבים שהחברה הכי טובה שלה לא תתן לה חיבוק יותר. לא תדבר איתה אף פעם. איך אפשר להגיד בכמה דקות לילדה בת 7 שזאת שתמיד מכבדת אותה בקורנפלקס ומשחקת איתה חבל בהפסקות לעולם לא תעשה את זה שוב? ותגידו לי איך זה הגיוני לספר לילד בגן חובה שהחבר שלו שמשחק איתו קבוע בכדור בחצר ושמעכשיו המקום לידו במפגש יהיה ריק? והזאתי במעון שאי אפשר להסביר לה כי היא לא תבין, אבל באמת כל היום היא תסתובב בין המשחקים והחדרים ותחפש את אביגיל שאתמול שיחקה איתה וקפצה איתה על המזרון בעיניים בורקות יד ביד אפילו שהמטפלת לא מרשה.
ויריב שלא ישב בעבודה יותר מול המחשב עם כוס קפה, והילדים בחינוך המיוחד שיחכו לשושנה שתבוא כמו כל בוקר ותתן חיבוק ואת הנשמה.
ואיך בכלל זה הגיוני שמשפחה שלמה נמחקת פתאום בבום טראח?
ושהבית התוסס שתמיד היה מלא ילדים וריח של תבשילים וקולות שמחה ובכי וכלים בכיור וארונות מלאים בגדים והמון דפים של ציורים על המקרר וכמה מגנטים עם תמונות של ילדים בהפנניג ההוא, ואת ההורים בחופשה, והתיקים של הילדים שזרוקים על הרצפה ובחדר המשחק החדש שהם לא הספיקו לפתוח בכלל והדלת שקצת חורקת והפרחים בגינה שהילדים שתלו וטיפחו בעצמם, והמיטות שעליהם זרוקות פיג'מות צבעוניות, וקול של אמא שקוראת לארוחת ערב ואבא שמספר סיפור לפני השינה וטפיפות רגליים על המדרגות---
נגמר. הבית עומד בדממת מוות, עם שמונה נרות נשמה שמספרות את הטרגדיה הנוראית שארתה. ושמונה אלונקות עם גופות בגדלים שונים עטופות בטליתות עומדות בחוץ ומאות אנשים שמשתנקים מבכי מסביבם.
בשניה אחת הכל נמחק! הקולות שלהם לא ישמעו יותר וחיים שלמים של משפחה שלמה נעצרו לפתע. צרחות של ילדים ברכב שמתהפך, ואבא שמנסה לסובב את ההגה חזרה ובכי של התינוקת וחבטות וצילצולים באוזניים ואמא שלא הספיקה לחלק בכלל את ההפתעה שהיא קנתה לנסיעה, והמון דם ורכב שמחץ תחתו שמונה נפשות מאוחדות שעלו בסערה השמימה באותו יום בהיר שהפך לשחור.

נכתב בדמעות לזכר משפחת עטר.
יהי זכרם ברוך.
כבתחילה
צודקת ממש.. כואב.
בררר. אאוצ'לעשות רצונך!
אין לי מילים. רק דמעות
(קראתיגלידת לימון

והכל כל כך מזעזע ונוראי ואני מנסה כל כך לא לחשוב על זה כי אחרת אני לא אתפקד. זה הזוי שמשפחה נעלמה. משפחה שלימה.

ובדיוק שקראתי את זה יוטיוב ניגן לי את השיר הזה. מתאים לי בדיוק

)

איזה דיוק אלוהים ישמור.מתנחלת גאה!
זה פשוט לא נתפס!. פיצוחית

רק ה' מבין למה. למה. למה.

בוכה

בדה. יהי זכרם ברוך.

כואב מאוד. בדיוק דיברנו על זה היום. עוד שנייה הורדת לי דמעותטיל&ישראלי!

..שעות של אמת.

זה. זה הזוי.

לא נתפס לי.

..מתנחלת גאה!
לגמרי.
זה נוראי.

אם תרצי שלחו לי פעולות לזכרם גם לגיל קטן ממש יפות ולא עצובות. אוכל לשלוח לך.
כפכף פוזל

ווא בכיתי, זה קשה...

דשא סינטטי

אמהלה.

עשית לי צמרמורת.

באמת.

מתיישב בנשמה

אני מכיר את המשפחה...

אתם לא מבינים איך כאן ביישוב עכשיו...

וואי.מתנחלת גאה!
אתה משם?
כואב הלב, באמת.
אם תוכל להפיץ את זה אני אשמח
אני לא מחובר לווטסאפ וכאלה...מתיישב בנשמה

אני אראה אם יש דרך להעביר...

אני אשמח. תודה!מתנחלת גאה!
..מלכות דקדושה

זה. זה.

אין מילים.

כואב. כל כך.

עשה לי צמרמורת.

וואי.

יהי זכרם ברוך.

קראתי עם דמעותמילי דשטותאאחרונה

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך