תדרגו ת'תדירות מ-1 עד 10...
נעבור לשאלה יותר מתוחכמת ומעניינת שהפורום יצוף מרוב הודעות שנונות ומתוחכמות..השאלה:
עם איזה שמפו אתם חופפים?ומי יותר טעים נקה 7 או 8? אם נכנס לכם סבון לעינים מה אתם עושים..?
תדרגו ת'תדירות מ-1 עד 10...
נעבור לשאלה יותר מתוחכמת ומעניינת שהפורום יצוף מרוב הודעות שנונות ומתוחכמות..השאלה:
עם איזה שמפו אתם חופפים?ומי יותר טעים נקה 7 או 8? אם נכנס לכם סבון לעינים מה אתם עושים..?
נראה לי שיקרה אסון.. אני יתפוצץ!!
זה באמת מצחיק. אגב - נגעת בנקודה רגישה אצלי. תמיד רציתי להיות מעצבת שיער, ואפילו נגשתי את שוקי זיקרי, שהסביר לי המוווווון דברים.
בננות - קבלו המלצה: אפעם לא לעשות חינה! זה הורס את השיער!! מבחינת שמפואים, כל אחת במה שטוב לה, אבל לדעתי הכי טובים הם "כיף", "פמלי" ו - "נקה 7".
וחינה זה לא טוב כי זה חונק לך את השיער ולא נותן לו לנשום. בגלל זה גם לא טוב לישון עם קוקו.
אני הולכת לישון אז לילה טוב!!! אני מתה עליכם!!!!
בברכת ליה טוב מלאה מלאכונים ורודים וכסופים עם לבבות ירוקים (גרוזינית שכמוני) ופסים כתומים בשיער!!!
הוא רק הספר הכי טוב והכי מפורסם בארץ. ביג דיל... סתם, סתם. ריאיינתי אותו פעם במספרה שלו. שיו! הודיה! את חייבת לבוא איתי פעם לשם!!! כל הנשים המליאניות האלה שלא נשאר להן על מה לבזבז את טונות הכסף שיש להן באות לשם להתפנקות מ- 9:30 בבוקר עד 9:30 בלילה בערך. בנתיים כשמחכים לתור, את יכולה לשתות כוס קפה או תה ("שלום גבירתי, אפשר להציע לך כוס תה?". אני? "גבירתי"? חחחחחחח!!!), ולעלעל במגזינים ובשבועונים שנשפכים שם כמו מפלים (לא נגעתי בהם. פיכסה! גועל נפש!). אחר כך, כשתורך סוף סוף מגיע (כן, כן. עברתי את כל זה), את הולכת לחדרון המיוחד שמלא בכיורים אדומים, ושם אחת מהנשים חופפת לך את השיער בערך שעה. אחר כך, את מתיישבת מול מראה עצומה, ומתחילים להתעסק לך בשיער. אגב - הייתה שם מישהי שכל השיערות שלה עמדו כמו חיילים. שום שיערה לא יצאה, והיא התעקשה שיעשו לה פאן. פחחחח!!!
חוצמיזה, ששוקי זיקרי ממש ממש נחמד. הוא נראה בן 30 למרות שהוא בן 40+. הוא מחייך כל הזמן והוא בנאדם טוב לאללה. הוא שלח מלאן קופסאות מלאות בתכשירים שלו (שכל אחד עולה בערך 50 ש"ח) לאנשים חולי סרטן, ועיצב לכל אחד מהם פיאה אמיתית כי אין להם שיער (בגלל הטיפולים). זהו.
בס"ד
עוד פרט??
בס"ד
אגב, הם לא עברו כבר.. יהיה יותר קל לעשות 'שידך'.. 

בס"ד
לא הבנתי את זה: "החותמת שלו תרד ככה..."
מי אמר?! 
ברוריה מהגוש
אני מכירה שם מישהוהים...
נראה לי ששמות עדיף בפרטי..
אם הודיה אומרת אז היא צודקת.. חחחחחחחחחחחחח!!

מוריהאני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
בואו נחיה אותו
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>