שלום,
אני כותבת כאן משום שאני לא יודעת למי לפנות.
אני ובעלי נשואים 4 שנים ב"ה ויש לנו 3 ילדים. הוא בעל ואבא מדהים. באמת זכיתי. הוא רומנטיקן ומפנק ודואג לי בלי סוף. לפעמים אנחנו מתווכחים ויכולים להגיע לוויכוחים מאוד קשים אבל קשה לנו מאוד להישאר ב"ברוגז" ואיכשהו אנחנו משלימים ומדברים על מה שקרה. אני אוהבת אותו והוא מטורף עלי. אבל משהו חסר..
אף פעם לא עפתי עליו במשיכה. תמיד נמשכתי אליו והיו רגעים שנפלנו בשמירת הנגיעה לפני החתונה אבל אף פעם לא היו לי פרפרים בבטן לפני שניפגשנו. אני כן זוכרת שכשהייתי במדרשה הייתי מתגעגעת אליו נורא ובוכה מרוב געגוע. גם היום אני יכולה להתגעגע אליו ואחרי יום ארוך לחכות שהוא יחזור הביתה ואחבק אותו חזק חזק.
אבל הוא חוזר הביתה וכל הרגשות שנבנו בי במשך היום פשוט נופלים כמו ערימת קוביות ברגע שהוא נכנס לבית. כאילו יש לי חומה מולו. אני לא מצליחה לבטא את הרגשות האלה. הכל נחסם. אני גם לא ממש נהנית מהנשיקות שלנו. אני יכולה לוותר. והכי רחוק.. אני חודשיים אחרי לידה וגם קשה לי להיות אתו ביחסי אישות. זה מרגיש כמו עבודה רבה מדי. כמובן שאחרי שאנחנו יחד אני מאוד שמחה ומרגישה קרובה אליו מתמיד אבל עד שאנחנו מגיעים למצב הזה זה מצריך ממני הרבה אנרגיות. זה מאוד מבאס. בא לי להיות שרופה עליו כל הזמן ולקפוץ עליו בכל הזדמנות כמו שהוא נמשך אלי. אבל אני לא שם.. האם עשיתי את הבחירה הלא נכונה? האם הייתי צריכה להיות יותר ערנית למשיכה בינינו לפני שהתחתנו? למרות שלא היו לי מחשבות שניות לפני החתונה. ידעתי שאתו אני רוצה להתחתן.. פעם חברה שלי סיפרה לי שהיא לא מפסיקה להימשך לבעלה כל היום. הלוואי והייתי במצב שלה. האם באופי שלי אני פשוט פחות מינית?
דבר נוסף, כשהייתי בתיכון, לצערי, היה לי חבר שמאוד נמשכתי אליו. היינו ביחסים סודיים ואסור היה להורים שלי לדעת מזה. הייתי בורחת מהבית באמצע הלילה בלי שידעו ועד היום אני נזכרת במשיכה שהייתה לי אליו. היא לא דומה למשיכה שיש לי עם בעלי. המשיכה אל בעלי היא שקטה יותר. אשמח לשמוע מה דעתכם. האם זה נורמלי התחושות האלה?