מהגיגיי המדיניים - בטחוניים: מוזמנים לקרוא ולהגיב.שבו"שניק בנשמה!

שלום לכולם, ערב טוב.

על סדר היום: התפטרותו של שר הבטחון ליברמן על רקע הפסקת האש שנכפתה על ישראל בידי החמאס.

ליברמן צודק. זו לגמרי כניעה לטרור. אנחנו יוצאים עם הזנב בין הרגליים, ובחמאס?! בעזה חוגגים!!

גם על ההתפטרות שלו וגם על הפסקת האש.

למה לנו לרדוף אחרי הזנב של עצמנו?!

כאילו אתם קולטים מה קורה פה? איך זה שאנחנו ודמנו נעשים הפקר גמור בעיני אויבינו?! איזה חילול השם.

אני כותב במילותיו של סמ"ר גד עזרא הי"ד שנהרג במבצע "חומת מגן" (תשס"ב, 2002) שכתב במכתב לארוסתו גלית לפני נפילתו:

"אבל מצד שני אין דבר שאני רוצה יותר מלצאת למבצע הזה ולהכות את הנבלים האלה מכה כזו גדולה,

כדי שלא יחשבו אפילו לעשות עוד פיגוע או אירוע חבלני ויקחו בחשבון שכל פעם שיעשו זאת נכה אותם במקום הכי כואב שיכול להיות, ונהיה מוכנים לשלם את המחיר".

למה אנחנו לא מבינים את זה?! למה תושבי הדרום צריכים להוות את מטרת החיצים של מדינת ישראל כולה?!

כולנו יודעים יפה מאוד איזו תגובה היתה אם הטילים והרקטות היו נופלים בתל אביב.. נקודה צינית מאוד למחשבה.

מאז הגירוש מגוש קטיף (ובכוונה אני קורא לזה ככה ולא התנתקות, כי כשאתה מתנתק אתה מתנתק מרצון, אבל אותנו גירשו בכוח).

על הריסות הגוש היום, חוגגים החמאס ותושבי הרצועה במעוזי האמל"ח שלהם.

מתי נתעורר כבר? למה ההסתר פנים כ"כ גדול? התשובה היחידה שיש לי זה שהגאולה מתקרבת, אבל קצת קשה לראות את זה.

מצד שני, יש ניסים גלויים גם בתוך "ההסלמה" הזאת. הנס באוטובוס שעד דקה לפני שנפגע מהטיל ונשרף כליל היה מלא בחיילים.

כ-500 רקטות וטילי נ"ט שנוחתים בשטחי מדינת ישראל, הרבה מאוד מתוכם בשטחים מאוכלסים. ומה התוצאות? רק הרוג אחד שהוא בכלל איזה שב"ח ערבי מחורא? איך ה' אוהב אותנו!!

קיצור, אנחנו חייבים להתעורר מהחלום שלא יתגשם על שלום עם החמאס, איסמעיל הנייה ואבו מאזן. זה פשוט לא יילך.

שילמנו מספיק מחירים כואבים. במיוחד מאז היציאה מרצועת עזה אחרי הגירוש מגוש קטיף.

הגיע הזמן להבהיר לממשלת ישראל ולהנהגה המדינית והצבאית: דם יהודי אינו הפקר!

שנזכה לגאולה שלמה ברחמים בקרוב. אמן.

וווואוווו..... זה כזה נכון...יש ויש...

וזה עוד יותר כואב עד כמה שזה נכון...

אבל אתה יודע מה? גם על זה צריך להתפלל, שהקב"ה יכוון את אלה שעומדים בראשות א"י שידעו איך להנהיג את המדינה שלנו...

אני באופן כללי חושב שמדינת ישראלשבו"שניק בנשמה!

היא קודש ועם פוטנציאל עצום וכמו שכותב הרב זצ"ל "יסוד כיסא ה' בעולם שכל חפצה הוא שיהיה ה' אחד ושמו אחד".

עם זאת, צריך מאוד להשתדל לכוון בברכת "השיבה שופטינו כבראשונה ויועצינו כבתחילה".

שה' יאיר לנו ולהם את הדבר הנכון לעשות, במערכה מורכבת זו שבה אויבינו קמים עלינו להמיתנו פשוטו כמשמעו.

הם לא רוצים הסכם ולא שלום - הדבר שהם באמתה רוצים הוא לזרוק את כולנו לים. והגיע הזמן שנבין את זה ונפסיק לשחק איתם בחתול ועכבר. צריך להנחית עליהם מכה חזקה מאוד, גם במחיר של כניסה לעזה ופתיחת מבצע נוסף.

עכשיו אני נזכר בפסוק שכ"כ מתאר אותנו עכשיו, תהילים פרק ע"ט:

"הבט משמים וראה, כי היינו לעג וקלס בגויים. נחשבנו כצאן לטבח יובל, להרוג, ולאבד, ולמכה ולחרפה".

החמאס צוחקים עלינו עכשיו וחוגגים על הדם שלנו. איזה חילול השם.

עם כל הכבוד וההודיה שיש לי למדינת ישראל, הנהגתה ומוסדותיה - הגיע הזמן כבר מזמן להגיד "די.מספיק!".

ה' יעזור לנו וירחם עלינו.

בדיוק. צודק 100%יש ויש...

רק חבל שאתה לא אחד מהממשלה, אחרת היינו רגועים...קורץ

לא רוצה להתלכלך בפוליטיקה שבו"שניק בנשמה!

אבל יש לנו אחלה אנשים שם גם בלעדיי - סמוטריץ' התותחחח, איילת שקד, בנט, הרב אלי בן דהן ועוד.

"עוד לא אבדה תקותנו".

משתדל להאמין שעוד נראה למה זה טוב, למרות שכרגע זה קשה.

"אל תירא עבדי יעקב".

ה' מכוון הכל במיוחד בשבילנו, הבנים והבנות האהובים שלו.

מי שלא ראה את הסרט "שעת האפס" זה בדיוק הזמן לראות אותו. 

ה' איתנו ושומר עלינו.

לא למהר לשפוט...-דרייב

יש שיקולים שאנחנו לא יודעים עליהם ומקבלי ההחלטות צריכים להתמודד איתן ולפעמים מתקבלות החלטות למורת רוחנו רק מכיוון שאיננו בקיאים בפרטים... לדוגמא ביבי הפסיק את מבצע צוק איתן בגלל שמדינות העולם (ובניהן ארה"ב ידידתנו) לא היו מוכנות למכור לנו יותר נשק אם לא היו חותמים על הפסקת אש. המשפט "דברים שרואים מפה לא רואים משם" אומנם נשמע קצת שמאלני ומתרפס אבל הוא גם נכון...

יש בזה צדק מסויים וזה נכון, אבל עם זאתשבו"שניק בנשמה!

לא מוכן שמבחינת העם אנחנו מרגשים ובצדק כאילו כלום לא קורה ותושבי הדרום ממשיכים להוות מטרה נוחה במקום תל אביב.

"דין נצרים כדין תל אביב"

אבל רוב הממשלה שלנו ממש שמאלנית ובעד ערביםשחר קמתי להודותאחרונה

אחרי הפיגוע בברקן היה מישהו שכתב שמי שרצח היה בסך הכל אחרי בעיות נפשיות והוא היה צריך לפרוק את כל התסכול ושאנחנו צריכם לחבק אותו וכו........המום

מה?!חוני המעגל פינות
ליברמן התפטר כי ביבי שיחק בו כמו בובה

גוש קטיף מבחינת הצלת חיי אדם היה הצלחה מסחררת

ומה אתה רוצה לעשות בנידון? אתה לא מבין שלכל מעשה יש השלכות?!
אתה לא מבין שהרג של חפים מפשע פירושו הכנסת משפחותיהם למעגל הטרור והדמים של נקמות דם? אתה לא מבין שכניסה קרקעית ללא כיבוש פירושה סתם איבוד חיי אדם? אתה לא מבין שכיבוש פירושו בידוד מדיני ובידוד מדיני פירושו רעב?
מז"א שגוש קטיף הוא הצלחה מסחררת בהצלת חיי אדם?!שבו"שניק בנשמה!

ולדעתי בהחלט הגיע הזמן לכבוש את כל הרצועה ולהחיל עליה ריבונות ישראלית, גם אם זה יהיה קשה. תאמין לי שהמצב שלנו עד עכשיו הוא לא עדיף, כשתושבי הדרום סופגים כל חודש הסלמה אחרת ושיש לנו גם חזית צפונית בוערת..

להחיל ריבונות ביהודה ושומרון.

אחרת אנחנו רואים מה קורה שהשטחים הם באחריות הרש"פ.

תאמין לי שהטרור מהגירוש עד עכשיו עולה בכמות ובאיכות על איבוד חיי אדם שיהיה אם נכנס לעזה. ההבדל הוא שעד עכשיו זה היה סתם, בלי מטרה. רק כי אנחנו פחדנים ואיבדנו את כושר ההרתעה מול החמאס. והם צוחקים עלינו. הם כפו עלינו את הפסקת האש האחרונה.

כשנכנס לעזה, אמנם נצטרך לשלם מחיר כואב בכך שחיילים ימותו, ואני אומר את זה בכאב, שלא יחשבו שלא אכפת לי.

אבל אנחנו נשיג בכך שליטה ישראלית בכל הרצועה וביו"ש. ייגמרו כל ההסלמות והתקריות הבטחוניות.

וכמו שכבר ציינתי שגד עזרא הי"ד כתב:

"אבל מצד שני אין דבר שאני רוצה יותר מלצאת למבצע הזה ולהכות את הנבלים האלה מכה כזו גדולה,

כדי שלא יחשבו אפילו לעשות עוד פיגוע או אירוע חבלני ויקחו בחשבון שכל פעם שיעשו זאת נכה אותם במקום הכי כואב שיכול להיות, ונהיה מוכנים לשלם את המחיר".

או שאתה לא קורה מה שכתבתי או שאתה לא מבין אותו...חוני המעגל פינות
ממוצע שנתי כולל כל הטילים קטיושות מבצעים וכו נהרגים בגללם הרבה פחות אנשים משמעותית

אין סיכוי לכבוש מדינה עצמאית ולא לחטוף חרם כלכלי מכל יצור אפשרי כולל ארהב סין והודו

מדינת ישראל עד כמה שאוהבים להלל ולשבח אותה יש בה אפס תעשייה יצרנית ולכן יהיה קל מאוד לעולם לוותר עלינו גם מבחינת יבוא וגם מבחינת יצוא

זה אומר נניח שחולצה שאתה קונה היום ב20 שח יעלה 200
שקילו קמח שעולה 3 שח יעלה 20
שרכב יד עשירית במצב דפוק יעלה 45 אלף כי אין רכבים...

וזה נטו ההתחלה

יהיה רעב עוני ומחסור בתרופות שיהרוג עשרות ומאות אנשים כשהראשונים שיפגעו זה השכבות החלשות

אתה רוצה את הדם של הנכים הזקנים ומעוטי היכולת על הידיים שלך? אם כן תמשיך להטיף לאלימות כיבוש ודריסת החוק הבינלאומי ויהיה שמח...
אתה צודק בניתוח ההשלכות של צפצוף על העולם וכיבוש עזה...-דרייב

אבל שים לב לנקודה אחת: כשרוסיה החליטה יום בהיר אחד להשתלט על חצי האי קרים-26,100 קמ"ר(!) (לשם השוואה שטח כל יהודה ושומרון מזרח ירושלים וכו' שעליהם עושים מלחמות עולם הם רק 5,860 קמ"ר! ) להוציאו מידי אוקריאנה ולספחו אליהם, אף אחד לא יעיז לצאת נגדם! כי מי יעז להתעסק עם המעצמה הצבאית הרוסית...חצי חיוך

לדעתי עלינו להרים ראש ליישר את הגב ולקרוא כנגד כל העולם: "זאת היא ארצנו אותה כבשנו(כן, כבשנו זאת לא מילה גסה!) ביושר מידי אויבנו שקמו עלינו להשמידנו!!! אין להם שום זכות לדרוש את שטחינו בחזרה! זאת חוצפה ממעלה ראשונה!"

גם בתקופה שלפני קום המדינה היו עלינו הרבה לחצים ואיומים ממדינות העולם (גם מן ארה"ב ידידתנו משכבר הימים) לבל נעז להקים את המדינה היהודית וראו איזה פלא! בן גוריון שלא התרשם מהאיומים וקבע את המשפט הידוע: או"ם שמום! ציפצף על העולם והכריז על הקמת מדינת ישראל! ותאמינו או לא לאחר ההכרזה התקשרו כל מנהיגי אומות העולם לברך את מדינת ישראל החדשה ואת בן גוריון וראשון המכירים במדינת ישראל היה נשיא ארצות הברית הארי טרומן שלפני כן איים שיצא עלינו למלחמה אם נעז להקים מדינה יהודית!  שלושה ימים לאחר מכן הכירה גם מעצמת-העל האחרת, ברית המועצות במדינה שאך הוקמה. 

רואים מכאן שכאשר עמ"י עומד על שלו, העולם מתרשם ומכופף עצמו...

מה גם שאנו הבאנו על עצמנו את התעבות העולם בכך שלא סיפחנו את השטחים שנכבשו ב67' מיד לאחר כיבושם אלא התמהמנו והשתמשנו בהם כקלפי מיקוח תמורת שלום ובכך קיבלנו מרצוננו על עצמינו את התערבות כל העולם בניהול מדינתנו... 

בברכת חזק חזק ונתחזק בעד מדינתנו!

הרגע השוותה את רוסיה למדינת ישראלחוני המעגל פינות
מה לא בסדר איתך...

רוסיה היא מעצמת יצור משוגעת, אף אחד לא יתקרב אליה כי יהיו לזה שלכות פסיכיות

מדינת ישראל היא ככ חסרת משמעות כלכלית שהיא אפילו לא אתגר...
אם העולם הוא כ"כ "מוסרי" ונגד "כיבוש" ו"אפרטהייד"דרייב

שיפעל לפי אותו מוסר במקרים דומים... 

כנראה לא קראת הכל, בסוף אני מסביר את הפתרון... 

לא הבנת כלוםחוני המעגל פינות
לעולם לא היה דרך ללחוץ על רוסיה...

יש להם כוח קניה שמחזיק מדינות על הרגליים רוב הייצור שם פנימי תעשה עליהם חרם כלכלי כלל עולמי הדבר היחיד שלא יהיה להם זה רכבים והם יפתחו מפעלים בשניה...

הצעת שמדינת ישראל תתנהג כמו הביריון השכונתי שזה נחמד

אבל כדי להתנהג כמו ביריון צריך להיות כזה
אתה זוכר מה קרה לארדואן שחזר לפוטין עם זנב בין הרגלים אחרי שהוא עשה פוזות...
ואיי הגזמתםפו הדוב

אתם לא הרמטכל ראש הממשלה או שר הביטחון שיודעים לתכנן תוכנית מסודרת לכבוש את עזה סומכת לעל הגורמים האלה שידעו מה נכון לעשות

לא אמרת כלום...חוני המעגל פינות
הפגנת בורות אינה העדה על אינטיליגנציה...
ליברמן התפטר מסיבה פוליטיתהלמדן

לגבי המצב בעזה מאוד עצוב מה שקורה שם אבל יכול להיות שיש דברים שאנחנו לא יודעים 

לדוגמא אולי שיתופי פעולה עם הסעודים מול האירנים 

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך