שאלה לי...
יש לנו שני ילדים. מאותו מין. ילדתי לאחרונה לפני כשנה.
כיום אני עם התקן לא הורמונלי. מאד יכול להיות שאקח לי זמן להכנס להיריון הבא כי אני פוליציסטיות. דבר מבאס בפני עצמו אבל זה עניין אחר.
בעלי ואני מאד אוהבים. אבל כבר תקופה ארוכה שאנחנו בקשיי זוגיות. אנחנו מתחילים טיפול זוגי בקרוב בעז"ה בתקווה שנעלה חזרה על הגל.
המשברים הזוגיים שלנו ממש משפיעים עלי (די בצדק נראה לי). אני לוקחת את זה מאד קשה ומייחלת לרגע שבו הדברים ירגעו. זה לא שזה כל הזמן אבל זה בתדירות מאד גבוהה ובעוצמות. זה גם משפיע על האווירה בבית בכללי (לא מצליחים שלא לריב ליד הילדים לצערי) והגדול גם ככה מאד מאד מאד מאתגר אותנו
יש גם קושי כלכלי בתמונה.
בקיצור ברור לי שלהכניס היריון למשוואה כרגע זה ממש לא חכם. זה יגרום לי לחוות הכל פי מאה קשה (ה' ישמור עלי ועל הסובבים אותי כשאני הורמונלית) ולהקשות על השיקום שלנו. אני רוצה להיות פנויה. אנחנו זקוקים לזה כי בינתיים הדברים לא נראים טוב
מצד שני- עברה שנה מהלידה ואני יודעת שצריך לשאול רב אם אפשר להמשיך למנוע. מצד שני, אני יודעת שכנראה מה שהרב יגיד לאור מה שאני מרגישה זה שאמשיך למנוע עד שהדברים ירגעו, גם אם לא לגמרי (דבר שיכול לקחת הרבה זמן), לפחות במעט (זה מה שאני זקוקה לו. להרגיש שהתחלנו לצעוד בדרך הנכונה. זה יתן לי מוטיבציה ובטחון). אז אני לא רוצה להכניס רב לעניינים האלה כל עוד יש לי ברירה (הרי אלך רק לרב שאני סומכת עליו ומכיר אותנו). אז אני יכולה לעשות את זה על דעת עצמי??
אין לי שאלה לגבי הנישואים שלנו- כן או לא. צלחנו גם דברים קשים מזה. פשוט העניין הוא שאני רוצה להיות פנויה להתחלה של תהליך רציני. כי כרגע הכל מטורף
שואלת פה כי אני מאמינה שיש פה נשים שמצד אחד הן מודעות לתהליכי נפש ומחוברות לחיים ויחד עם זה יש להן אמונת חכמים ויראת שמיים. אז מקווה שהייתי מובנת ואשמח לתובנות