זו פשוט פריקה... מוזמנים גם לדלגים אדיר
הרבה פעמים אני פשוט רוצה לשלוח לו הודעה ולהגיד לו.. לספר לו הכל על מה שאני מרגישה, לדבר איתו ,לפתח דיונים ארוכים,להתפלסף על שטויות... אני פשוט רוצה אותו.
אני מחפשת סימנים כדי לזהות אם זה באמת הוא, אם זה יהיה דווקא הוא, דווקא האדם שה' שלח לי. ואני לא יודעת... כי כן,אני כן מרגישה שזה יכול להיות הוא, אבל אני גם רואה שההתנהגות וההתנהלות היא לא רק לכיווני. אז אין לי מושג

החלום שלי זה שהאחד יהיה אדם שהכרתי לפני.. אדם שאפשר להגיד ש"גדלתי" איתו. מישו שיש איתו זכרונות מגילאים יותר קטנים. הקטע הוא שכבר יש לי כיוון לאיך שארצה להיות כשאגדל. אפילו לכיוון האימהות ובניית הבית עם מישהו... ואני כל כך כל כך רוצה שזה יהיה דווקא הוא.

אפשר לשים לב שלפחות השנה כן שמתי הבדל בהתנהגות מולו מאשר לשאר הבנים- פשוט מהצורה הפשוטה שלידו אני יותר נלחצת וליד השאר מרגישה יותר נוח בלי חשש לחשוב על מה שהם חושבים על מה שאני עושה. אני עובדת על זה שזה פחות יפריע גם לידו, פשוט כי זה לא מתאים בכל מקרה לגיל הזה.
אני פשוט רוצה לדעת תשובה. אם גם הוא חושב עליי ובאיזו צורה. לא יודעת אם אעשה משו עם התשובה הזו אבל אני מרגישה שאני חייבתתת! בינתיים לא חיפשתי. פשוט יצא שכן שמעתי משו על זה שהיתה תקופה מסוימת ששנינו הרגשנו בלי לדעת ששנינו מרגישים. (כל אחד הרגיש מכיוונו אבל שתק ולא עשה עם זה משו).
אני מרגישה שאני נקרעתתת . כל פעם מחדש אני רוצה פשוט להתקשר אליו, לדבר איתו, לשלוח לו הודעה, להיפגש איתו, לשחנש ,להתפלסף, וכו..
זה לא יקרה..לפחות לא בינתיים...
וואו אחותי.. נשמע מורכב.בעוז וענווה!

אם יש משהו שאני יכולה לעזור אז בכיף.

שיהיה ממש בהצלחה ורק טוב.

חח תודה!ים אדיר
אין כל כך במה לעזור.. אבל תודה בכל מקרה!
בכיף, העיקר שתהיי שמחהבעוז וענווה!

תודה ים אדיר
אין על מה, לילה טוב נשמה בעוז וענווה!

לילה טוב!ים אדיר
היי, מובן מה שאת מרגישהשנזכה לשמוח
אשמח לדבר איתך באישי במסר.. בלי נדר

בינתיים מתייגת אנשים שיוכלו לתת מענה טוב

@נפש חיה.

@ד.

@לך דומיה תהילה

@לב אוהב

תודה על התיוג אשתדל לענותנפש חיה.
את מתבטאת מאוד יפה,לך דומיה תהילה
ונראה שאת מבינה גם הבעיה וגם את המסקנות. לכן לא ארחיב.

מה שקורע אותך זו ההתעסקות בהיתכנות של הקשר. כדאי שתמצאי תעסוקה מחשבתית אחרת (אם זה ספר, התעמלות, עבודה או דבר אחר). אל תצפי לראות מתי המחשבות ייעלמו, כי הציפייה רק תשמר אותן... מה שנקרא, פשוט תתקדמי.

עם הזמן, ועם ההשלמה שזה לא רלוונטי, יוקל עלייך ביותר.

יכול להבטיח לך שגם אם זה נראה רחוק, לבד לא תישארי.

(לפעמים יש רצון כללי לאהוב, לתמוך ולהיתמך ולפעמים הוא "מתלבש" על מישהו שנראה מתאים, אבל זה לאו דווקא נכון).
הקטע הואים אדיר
שזה לא לגמריי לא רלוונטי... זה לא רלוונטי כרגע, השנה ואולי גם שנה הבאה...
זה לא שאני מתעסקת בזה כל הזמן וברוך ה' שזה גם לא תופס לי את המחשבות ברמה מוגזמת.. פשוט שיש את הימים האלה שכמו שכתבת בסוף- שמרגישים שהכי צריך את זה ושם זה מפריע.

תודה רבה על התגובה! מאוד עזר!
ההשלמה היא בחלקה גם החלטה.לך דומיה תהילה
כלומר, אחרי הבירור שכרגע את לא מעוניינת בקשר, תשלימי עם זה ותניחי לדברים לקרות באיזה כיוון שילכו.

יש לזה סיכוי בעוד שנתיים? תתלבטי אז... בינתיים תרפי מזה, זה רק מכביד עלייך בשלב הזה. אם הוא מתאים לך בהשגחה פרטית, הוא לא יתפספס.
צודק! תודה!ים אדיר
כמו שאמרתי, אני ממש משתדלת לא להתעסק בנושא באופן כללי, רק כשיש את הרגעים האלה שחסר אז מפריע לי ממש... נכון לעכשיו הרגשתי פשוט צורך לפרוק
אהלן. את יכולה לקחת את מה שמתאים לך מהדברים שאכתובנפש חיה.
א. מאד מאד מובן. גם לי היה חלום מאד מתוק על בחור מתוק שאני ארצה להתחתן איתו (בטוב ובנעימות)
יש חוויות משותפות בנינו. רצה י ית' ועברנו גלגולים. במהלך תחנות חיינו נפגשנו שוב, הפעם כבוגרים.

והספק אצלי מנקר.
עד שהחלטתי לדעת אחת ולתמיד מה יושב אצלו.

הבירור העלה לי דבר פשוט- הבחור התפתח בכיוון שאני לא מאה אחוז איתו, ממילא זה הראה לי שהדמיון שהיה לי , לא מחזיק בסיס במציאות .
הוא אגב, התחתן וחי בטוב ובנעימים עם אשתו וילדיו.

התבאסתי. וואי כמה.

אבל הבנתי שאם השם כיוון אותנו יחד לתקופה, אולי יש לי מה להבין ממנה.

ויצאתי עם השלמה שהחלום שהיה לי- כבר לא שלי.
והשם לוקח לי " כסף ", כי הוא מייעד לי " זהב." (ברוך ה', אומרת זאת באמת בפה מלא. בשיר וקול תודה נברך ונהלל בעיתו, אמן.)

תודה לה' טוב ומיטיב , אני במקום אחר היום,
מודה לו על כל רגע של שפיות עצמאית (ללא תלות בבחור שיטלטל אותי רגשית) והזדמנויות להתפתחות אישית, שהביאה אותי למי שאני היום .

ב. נראה לי שעוד מוקדם לחפש סימנים לזיווג. עדיין מוקדם.

בגיל הנעורים אנחנו נבנים, חולמים, חושבים אידאלים..... ובבגרות אנחנו מזקקים המבקרים את האידיאלים לכדי מציאות מעשית שלא תמיד זהה לחלום המתוק של "המדריכה האידיאלית שנושמת חניכים, מתה להכיר את בעלה בסניף/ הקומונה, מסמיקה לידו והולכת עם עננת אירוסין מסתורית מעל הראש"

זה קורה בגלל תהליכים שעברנו במשך ההתבגרות, ועצבו לנו את השקפת החיים, הפכו אותנו למי שנהיינו.

ג. כאשר יגיע זמנך להינשא, השם יכוון הכל במדוייק כך שכשתזכי להכיר את הבחור, תוכלי לברר לעומק אם הוא באמת מתאים לשאיפת חייך וממילא לחוות בהירות הדעת (אמיתית, לא מדומה וכמובן בעזרת ייעוץ ועין בוחנת)בקשר, לבניין יציב ונכון ,קיים ונאמן לתפארת ישראל ובוראו.

אינני יודעת בת כמה את
אבל ממליצה לך בכל לב
להתמלא
ולעשות
"רק מה שאת אוהבת
רק מה שאת חושבת
שיהיה לך טוב"

ברכת ה' עלייך
בכל מכל כל!
וואו אחותיייייייייייבעוז וענווה!

אשרייך!!! ממש חיזקת.

ברוך ה'נפש חיה.
ממש תודה על התגובה!! מקווה שיעזור לי ים אדיר
בשמחה רבה!נפש חיה.
מימוני? המבין יבין...טיל&ישראלי!

ווואושקט, סיגריה.אחרונה

זה כל כך מוכר לי מעצמי...

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה

אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:

ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)

חטופה

אינדיאנה ג'ונס

ג'יימס בונד

מת לחיות

רמבו

שליחות קטלנית

משימה בלתי אפשרית

אולי יעניין אותך