אני מחפשת סימנים כדי לזהות אם זה באמת הוא, אם זה יהיה דווקא הוא, דווקא האדם שה' שלח לי. ואני לא יודעת... כי כן,אני כן מרגישה שזה יכול להיות הוא, אבל אני גם רואה שההתנהגות וההתנהלות היא לא רק לכיווני. אז אין לי מושג
החלום שלי זה שהאחד יהיה אדם שהכרתי לפני.. אדם שאפשר להגיד ש"גדלתי" איתו. מישו שיש איתו זכרונות מגילאים יותר קטנים. הקטע הוא שכבר יש לי כיוון לאיך שארצה להיות כשאגדל. אפילו לכיוון האימהות ובניית הבית עם מישהו... ואני כל כך כל כך רוצה שזה יהיה דווקא הוא.
אפשר לשים לב שלפחות השנה כן שמתי הבדל בהתנהגות מולו מאשר לשאר הבנים- פשוט מהצורה הפשוטה שלידו אני יותר נלחצת וליד השאר מרגישה יותר נוח בלי חשש לחשוב על מה שהם חושבים על מה שאני עושה. אני עובדת על זה שזה פחות יפריע גם לידו, פשוט כי זה לא מתאים בכל מקרה לגיל הזה.
אני פשוט רוצה לדעת תשובה. אם גם הוא חושב עליי ובאיזו צורה. לא יודעת אם אעשה משו עם התשובה הזו אבל אני מרגישה שאני חייבתתת! בינתיים לא חיפשתי. פשוט יצא שכן שמעתי משו על זה שהיתה תקופה מסוימת ששנינו הרגשנו בלי לדעת ששנינו מרגישים. (כל אחד הרגיש מכיוונו אבל שתק ולא עשה עם זה משו).
אני מרגישה שאני נקרעתתת . כל פעם מחדש אני רוצה פשוט להתקשר אליו, לדבר איתו, לשלוח לו הודעה, להיפגש איתו, לשחנש ,להתפלסף, וכו..
זה לא יקרה..לפחות לא בינתיים...

"