זו פשוט פריקה... מוזמנים גם לדלגים אדיר
הרבה פעמים אני פשוט רוצה לשלוח לו הודעה ולהגיד לו.. לספר לו הכל על מה שאני מרגישה, לדבר איתו ,לפתח דיונים ארוכים,להתפלסף על שטויות... אני פשוט רוצה אותו.
אני מחפשת סימנים כדי לזהות אם זה באמת הוא, אם זה יהיה דווקא הוא, דווקא האדם שה' שלח לי. ואני לא יודעת... כי כן,אני כן מרגישה שזה יכול להיות הוא, אבל אני גם רואה שההתנהגות וההתנהלות היא לא רק לכיווני. אז אין לי מושג

החלום שלי זה שהאחד יהיה אדם שהכרתי לפני.. אדם שאפשר להגיד ש"גדלתי" איתו. מישו שיש איתו זכרונות מגילאים יותר קטנים. הקטע הוא שכבר יש לי כיוון לאיך שארצה להיות כשאגדל. אפילו לכיוון האימהות ובניית הבית עם מישהו... ואני כל כך כל כך רוצה שזה יהיה דווקא הוא.

אפשר לשים לב שלפחות השנה כן שמתי הבדל בהתנהגות מולו מאשר לשאר הבנים- פשוט מהצורה הפשוטה שלידו אני יותר נלחצת וליד השאר מרגישה יותר נוח בלי חשש לחשוב על מה שהם חושבים על מה שאני עושה. אני עובדת על זה שזה פחות יפריע גם לידו, פשוט כי זה לא מתאים בכל מקרה לגיל הזה.
אני פשוט רוצה לדעת תשובה. אם גם הוא חושב עליי ובאיזו צורה. לא יודעת אם אעשה משו עם התשובה הזו אבל אני מרגישה שאני חייבתתת! בינתיים לא חיפשתי. פשוט יצא שכן שמעתי משו על זה שהיתה תקופה מסוימת ששנינו הרגשנו בלי לדעת ששנינו מרגישים. (כל אחד הרגיש מכיוונו אבל שתק ולא עשה עם זה משו).
אני מרגישה שאני נקרעתתת . כל פעם מחדש אני רוצה פשוט להתקשר אליו, לדבר איתו, לשלוח לו הודעה, להיפגש איתו, לשחנש ,להתפלסף, וכו..
זה לא יקרה..לפחות לא בינתיים...
וואו אחותי.. נשמע מורכב.בעוז וענווה!

אם יש משהו שאני יכולה לעזור אז בכיף.

שיהיה ממש בהצלחה ורק טוב.

חח תודה!ים אדיר
אין כל כך במה לעזור.. אבל תודה בכל מקרה!
בכיף, העיקר שתהיי שמחהבעוז וענווה!

תודה ים אדיר
אין על מה, לילה טוב נשמה בעוז וענווה!

לילה טוב!ים אדיר
היי, מובן מה שאת מרגישהשנזכה לשמוח
אשמח לדבר איתך באישי במסר.. בלי נדר

בינתיים מתייגת אנשים שיוכלו לתת מענה טוב

@נפש חיה.

@ד.

@לך דומיה תהילה

@לב אוהב

תודה על התיוג אשתדל לענותנפש חיה.
את מתבטאת מאוד יפה,לך דומיה תהילה
ונראה שאת מבינה גם הבעיה וגם את המסקנות. לכן לא ארחיב.

מה שקורע אותך זו ההתעסקות בהיתכנות של הקשר. כדאי שתמצאי תעסוקה מחשבתית אחרת (אם זה ספר, התעמלות, עבודה או דבר אחר). אל תצפי לראות מתי המחשבות ייעלמו, כי הציפייה רק תשמר אותן... מה שנקרא, פשוט תתקדמי.

עם הזמן, ועם ההשלמה שזה לא רלוונטי, יוקל עלייך ביותר.

יכול להבטיח לך שגם אם זה נראה רחוק, לבד לא תישארי.

(לפעמים יש רצון כללי לאהוב, לתמוך ולהיתמך ולפעמים הוא "מתלבש" על מישהו שנראה מתאים, אבל זה לאו דווקא נכון).
הקטע הואים אדיר
שזה לא לגמריי לא רלוונטי... זה לא רלוונטי כרגע, השנה ואולי גם שנה הבאה...
זה לא שאני מתעסקת בזה כל הזמן וברוך ה' שזה גם לא תופס לי את המחשבות ברמה מוגזמת.. פשוט שיש את הימים האלה שכמו שכתבת בסוף- שמרגישים שהכי צריך את זה ושם זה מפריע.

תודה רבה על התגובה! מאוד עזר!
ההשלמה היא בחלקה גם החלטה.לך דומיה תהילה
כלומר, אחרי הבירור שכרגע את לא מעוניינת בקשר, תשלימי עם זה ותניחי לדברים לקרות באיזה כיוון שילכו.

יש לזה סיכוי בעוד שנתיים? תתלבטי אז... בינתיים תרפי מזה, זה רק מכביד עלייך בשלב הזה. אם הוא מתאים לך בהשגחה פרטית, הוא לא יתפספס.
צודק! תודה!ים אדיר
כמו שאמרתי, אני ממש משתדלת לא להתעסק בנושא באופן כללי, רק כשיש את הרגעים האלה שחסר אז מפריע לי ממש... נכון לעכשיו הרגשתי פשוט צורך לפרוק
אהלן. את יכולה לקחת את מה שמתאים לך מהדברים שאכתובנפש חיה.
א. מאד מאד מובן. גם לי היה חלום מאד מתוק על בחור מתוק שאני ארצה להתחתן איתו (בטוב ובנעימות)
יש חוויות משותפות בנינו. רצה י ית' ועברנו גלגולים. במהלך תחנות חיינו נפגשנו שוב, הפעם כבוגרים.

והספק אצלי מנקר.
עד שהחלטתי לדעת אחת ולתמיד מה יושב אצלו.

הבירור העלה לי דבר פשוט- הבחור התפתח בכיוון שאני לא מאה אחוז איתו, ממילא זה הראה לי שהדמיון שהיה לי , לא מחזיק בסיס במציאות .
הוא אגב, התחתן וחי בטוב ובנעימים עם אשתו וילדיו.

התבאסתי. וואי כמה.

אבל הבנתי שאם השם כיוון אותנו יחד לתקופה, אולי יש לי מה להבין ממנה.

ויצאתי עם השלמה שהחלום שהיה לי- כבר לא שלי.
והשם לוקח לי " כסף ", כי הוא מייעד לי " זהב." (ברוך ה', אומרת זאת באמת בפה מלא. בשיר וקול תודה נברך ונהלל בעיתו, אמן.)

תודה לה' טוב ומיטיב , אני במקום אחר היום,
מודה לו על כל רגע של שפיות עצמאית (ללא תלות בבחור שיטלטל אותי רגשית) והזדמנויות להתפתחות אישית, שהביאה אותי למי שאני היום .

ב. נראה לי שעוד מוקדם לחפש סימנים לזיווג. עדיין מוקדם.

בגיל הנעורים אנחנו נבנים, חולמים, חושבים אידאלים..... ובבגרות אנחנו מזקקים המבקרים את האידיאלים לכדי מציאות מעשית שלא תמיד זהה לחלום המתוק של "המדריכה האידיאלית שנושמת חניכים, מתה להכיר את בעלה בסניף/ הקומונה, מסמיקה לידו והולכת עם עננת אירוסין מסתורית מעל הראש"

זה קורה בגלל תהליכים שעברנו במשך ההתבגרות, ועצבו לנו את השקפת החיים, הפכו אותנו למי שנהיינו.

ג. כאשר יגיע זמנך להינשא, השם יכוון הכל במדוייק כך שכשתזכי להכיר את הבחור, תוכלי לברר לעומק אם הוא באמת מתאים לשאיפת חייך וממילא לחוות בהירות הדעת (אמיתית, לא מדומה וכמובן בעזרת ייעוץ ועין בוחנת)בקשר, לבניין יציב ונכון ,קיים ונאמן לתפארת ישראל ובוראו.

אינני יודעת בת כמה את
אבל ממליצה לך בכל לב
להתמלא
ולעשות
"רק מה שאת אוהבת
רק מה שאת חושבת
שיהיה לך טוב"

ברכת ה' עלייך
בכל מכל כל!
וואו אחותיייייייייייבעוז וענווה!

אשרייך!!! ממש חיזקת.

ברוך ה'נפש חיה.
ממש תודה על התגובה!! מקווה שיעזור לי ים אדיר
בשמחה רבה!נפש חיה.
מימוני? המבין יבין...טיל&ישראלי!

ווואושקט, סיגריה.אחרונה

זה כל כך מוכר לי מעצמי...

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך