פשוט כותבת מה שעולה לי לראש..אור שמחה
שבעיסטית.לחץ. בית מבולגן.הכלים חוגגים.חייבת לעזור לאמא שלי, אמא שאני כל כך אוהבת.חייבת להיות בשליטה.מבחן במתמטיקה חייבת להספיק את החומר .לחץ.חייבת לתרגל אנגלית כדי להצליח בבגרות וסתם כי אני אוהבת. לחץ.מבחנים. חדר מבולגן.אחותי מבלגנת.חייבת להיות בשליטה.חייבת לקום מוקדם מחר.כל יום מאחרת לאולפנה. אמרתי למורה שאספיק היום חומר ולא.כנראה אעשה היום קצת ובמוצאש.רוצה זמן חופשי לעצמי.לא לסדר את החדר.ואת הבית.אם הבית היה מסודר הייתי מצליחה יותר בחיים ובלימודים.לחץ.באלי חיבוק. לא מספיקה להתפלל בבוקר.רוצה להתקרב לד'. כל היום תקועה בלימודים, ובזמן מעכלת את זה שמחר שוב לימודים.למידה למבחנים בזמן האחרון.לחץ.באלי לסיים את האולפנה.תקופה שתעבור.הלוואי שתזדהו איתי..
הלוואי ותענו לי ותכתבו גם מה אתם מרגישיםאור שמחה
שבעסטיות או שמנסטיות שכבר עברו את זה
מזדההזה רק אני
גם אני עברתי את התקופה הזאת, אני זוכר את הלחץ והפחדים שהיו לי.
הפתרון שהיה לי זה ניצול זמן מקסימלי, עשיתי לעצמי רשימה מאורגנת ומפורטת של כל שעה ומה אני בדיוק עושה בה.
התברר לי ש24 שעות ביממה זה זמן ארוך בהרבה משחשבתי.

ושיהיה בהצלחה.
וואיי נשמה, מבינה אותך ממש!יש ויש...

אני ב"ה עברתי את זה... זה באמת קשה, במיוחד כשזה ביחד עם צורך לעזור בבית וכל הנ"ל שתיארת.

תנסי למצוא לעצמך איזה רגע של שקט מדיי פעם ופשוט- לפרוק. 

אפילו בכתיבה כזו.

זה משחרר.

מניסיון...

ו... עוד משהו שאולי יכול לעודד-

בסוף עוברים את זה,

ואחרי הסוף-

מתגעגעים לזה.

תודה לכם ו-אור שמחה
לגבי ניצול זמן מקסמילי.זה נורא מלחיץ אותי שצריך להספיק כל כך הרבה.כי ברגע שאני קובעת לי רשימה אני נלחצת ומחייבת את עצמי ולעמוד בכל היעדים.הלוואי והייתי יודעת לעשות את זה.אני רוצה גם זמן שבו לא עושים כלום. ומצד שני שיהיו חיים משמעות. הכל כל כך מלחיץ אותי.למה אני מוגבלת בזמן? זה כל כך מטריף..אני מתכוונת לזמן שהבית ספר וכל מסגרת .וכשאני לא יודעת את החומר סומכת על עצמי אשצליח או שאני אצטרך עזרה מאנשים זה גורם לי להיות תלויה בהם ואני כל כך שונאת את זה כל .באלי לחיות ולהיות עצמאית בזכות .וכן אני לא עוד לא בגיל...טוב שבעסטית..
פשוט תודהאור שמחה
שהזדהתם איתי..אתם לא מבינים מה זה עשה לי. כלכך טוב
בכיף נשמה....יש ויש...

תצליחי....חיוך

גם אני הייתי שםדעתן מתחיל

זה עוד אתגר בדרך למעלה. ואת יכולה, בטח שאת יכולה להתגבר על הלחץ. הקב"ה לא מביא לך ניסיון שאת לא יכולה לעמוד בו.

וברוגע. זה אולי נראה קשה, אבל באמת ממש. להרגע, לנשום עמוק, לחשוב רגע רציונלי ולפרט הכל לפרטים. לקחת דבר דבר, אחד אחד, להתרכז רק באחד ולסיים.

היינו שם, ועברנו. גם את יכולה. בהצלחה

אחותי!!להיות בשמחה!!!

לא עברתי את התקופה הזאת אבל שומעים שאת ילדה קדושה! אשרייך!!

קבלי ממני חיבוק חזק! באמת!

איך שאני אוהבת אתכם!!אור שמחה
כל כך היה לי חסר לדבר על זה עם מישהו. וזה באמת ממש עוזר.כי אצלי כולן חוות את וגם אם כן לא מוצאת משהי לדבר איתה על מה שאני מרגישה
ולגביאור שמחה
לגבי זה שד' מביא נסיון רק למי שיכול לעמוד , אני מאוד מסכימה עם זה,אבל אני חושבת שכאן יותר מביאה את זה על עצמי.בעצם לי הבחירה החופשית הזאת
מוזמנת תמיד בשמחה!להיות בשמחה!!!

ש.ב.י.ע.י.ז.ם.מדבר הלב.
מןכר..
בהצלחה נשמהה
''שבעיזים'' אוי טאטא אבא שבשמיים. מזכיר לי שואהאור שמחה
מה אני אעשה.הסטוריה משפיעה.אור שמחה
מחכה לסיים איתה כבר ..ניגשת לחורףף איאא
אני לא שביעיסטית אבל מזדהה..חתולה פרסית
אני רק שנה הבאה מתחילה בגרויות חיצוניות
כ"כ נהניתי מהבגרות בהיסטוריה ללמוד ולזכורבעוז וענווה!אחרונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה

אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:

ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)

חטופה

אינדיאנה ג'ונס

ג'יימס בונד

מת לחיות

רמבו

שליחות קטלנית

משימה בלתי אפשרית

אולי יעניין אותך