פשוט כותבת מה שעולה לי לראש..אור שמחה
שבעיסטית.לחץ. בית מבולגן.הכלים חוגגים.חייבת לעזור לאמא שלי, אמא שאני כל כך אוהבת.חייבת להיות בשליטה.מבחן במתמטיקה חייבת להספיק את החומר .לחץ.חייבת לתרגל אנגלית כדי להצליח בבגרות וסתם כי אני אוהבת. לחץ.מבחנים. חדר מבולגן.אחותי מבלגנת.חייבת להיות בשליטה.חייבת לקום מוקדם מחר.כל יום מאחרת לאולפנה. אמרתי למורה שאספיק היום חומר ולא.כנראה אעשה היום קצת ובמוצאש.רוצה זמן חופשי לעצמי.לא לסדר את החדר.ואת הבית.אם הבית היה מסודר הייתי מצליחה יותר בחיים ובלימודים.לחץ.באלי חיבוק. לא מספיקה להתפלל בבוקר.רוצה להתקרב לד'. כל היום תקועה בלימודים, ובזמן מעכלת את זה שמחר שוב לימודים.למידה למבחנים בזמן האחרון.לחץ.באלי לסיים את האולפנה.תקופה שתעבור.הלוואי שתזדהו איתי..
הלוואי ותענו לי ותכתבו גם מה אתם מרגישיםאור שמחה
שבעסטיות או שמנסטיות שכבר עברו את זה
מזדההזה רק אני
גם אני עברתי את התקופה הזאת, אני זוכר את הלחץ והפחדים שהיו לי.
הפתרון שהיה לי זה ניצול זמן מקסימלי, עשיתי לעצמי רשימה מאורגנת ומפורטת של כל שעה ומה אני בדיוק עושה בה.
התברר לי ש24 שעות ביממה זה זמן ארוך בהרבה משחשבתי.

ושיהיה בהצלחה.
וואיי נשמה, מבינה אותך ממש!יש ויש...

אני ב"ה עברתי את זה... זה באמת קשה, במיוחד כשזה ביחד עם צורך לעזור בבית וכל הנ"ל שתיארת.

תנסי למצוא לעצמך איזה רגע של שקט מדיי פעם ופשוט- לפרוק. 

אפילו בכתיבה כזו.

זה משחרר.

מניסיון...

ו... עוד משהו שאולי יכול לעודד-

בסוף עוברים את זה,

ואחרי הסוף-

מתגעגעים לזה.

תודה לכם ו-אור שמחה
לגבי ניצול זמן מקסמילי.זה נורא מלחיץ אותי שצריך להספיק כל כך הרבה.כי ברגע שאני קובעת לי רשימה אני נלחצת ומחייבת את עצמי ולעמוד בכל היעדים.הלוואי והייתי יודעת לעשות את זה.אני רוצה גם זמן שבו לא עושים כלום. ומצד שני שיהיו חיים משמעות. הכל כל כך מלחיץ אותי.למה אני מוגבלת בזמן? זה כל כך מטריף..אני מתכוונת לזמן שהבית ספר וכל מסגרת .וכשאני לא יודעת את החומר סומכת על עצמי אשצליח או שאני אצטרך עזרה מאנשים זה גורם לי להיות תלויה בהם ואני כל כך שונאת את זה כל .באלי לחיות ולהיות עצמאית בזכות .וכן אני לא עוד לא בגיל...טוב שבעסטית..
פשוט תודהאור שמחה
שהזדהתם איתי..אתם לא מבינים מה זה עשה לי. כלכך טוב
בכיף נשמה....יש ויש...

תצליחי....חיוך

גם אני הייתי שםדעתן מתחיל

זה עוד אתגר בדרך למעלה. ואת יכולה, בטח שאת יכולה להתגבר על הלחץ. הקב"ה לא מביא לך ניסיון שאת לא יכולה לעמוד בו.

וברוגע. זה אולי נראה קשה, אבל באמת ממש. להרגע, לנשום עמוק, לחשוב רגע רציונלי ולפרט הכל לפרטים. לקחת דבר דבר, אחד אחד, להתרכז רק באחד ולסיים.

היינו שם, ועברנו. גם את יכולה. בהצלחה

אחותי!!להיות בשמחה!!!

לא עברתי את התקופה הזאת אבל שומעים שאת ילדה קדושה! אשרייך!!

קבלי ממני חיבוק חזק! באמת!

איך שאני אוהבת אתכם!!אור שמחה
כל כך היה לי חסר לדבר על זה עם מישהו. וזה באמת ממש עוזר.כי אצלי כולן חוות את וגם אם כן לא מוצאת משהי לדבר איתה על מה שאני מרגישה
ולגביאור שמחה
לגבי זה שד' מביא נסיון רק למי שיכול לעמוד , אני מאוד מסכימה עם זה,אבל אני חושבת שכאן יותר מביאה את זה על עצמי.בעצם לי הבחירה החופשית הזאת
מוזמנת תמיד בשמחה!להיות בשמחה!!!

ש.ב.י.ע.י.ז.ם.מדבר הלב.
מןכר..
בהצלחה נשמהה
''שבעיזים'' אוי טאטא אבא שבשמיים. מזכיר לי שואהאור שמחה
מה אני אעשה.הסטוריה משפיעה.אור שמחה
מחכה לסיים איתה כבר ..ניגשת לחורףף איאא
אני לא שביעיסטית אבל מזדהה..חתולה פרסית
אני רק שנה הבאה מתחילה בגרויות חיצוניות
כ"כ נהניתי מהבגרות בהיסטוריה ללמוד ולזכורבעוז וענווה!אחרונה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Giniאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך