בתחילת הנישואין קרו כמה מקרים שבהם בעלי נפל באינטרנט , הייתה התמודדות לא פשוטה עם העניין אבל ב''ה הצלחנו יחד לעבור את המשברים האלה ..
הבעיה היא כזאת - כמובן שאחרי המקרים ביקשתי שישים חסימה בפלאפון ובאותה הזדמנות עשיתי גם אני חסימה ( חסימה שנחשבת טובה ) , ומאז פעמים רבות שאני בפלאפון שלו ( בהתחלה סתם מתמימות ולאחר מכן כבר מתוך רצון לבדוק) אני רואה שהחסימה לא פועלת ..
פעם אחר פעם..וכל פעם כנראה מדובר בבעיה בחסימה במכשיר הספציפי הזה , הוא מתקשר לנציג שיפתור את הבעיה, החסימה חוזרת עד הפעם הבאה שהיא שוב לא עובדת.
הדילמה שלי היא כזאת - הוא עשה חסימה ואני באמת מאמינה שהוא רוצה בה , אבל המקרים האלה גורמים להמון מתח ביננו , לי חוזרים כל החששות וחוסר האמון שאני יודעת שהאינטרנט פתוח ,והוא רואה זאת כאילו אני מחפשת אותו ולא סומכת עליו ..הוא אומר שהוא בכלל לא שם לב שהחסימה הפסיקה לפעול ואני זאת שכל פעם מיידעת אותו וחבל:/
היום שוב פעם אותו סרט - קמתי לפניו ובדקתי לו את הפלאפון וראיתי שהחסימה לא עובדת שוב . אני כבר לא יודעת איך להגיד לו את זה בלי מתח ביננו.. בלי שיעלו תחושות של חוסר אמון .. שונאת את הלחטט לו בפלאפון מאחורי הגב.
ונמאס כבר מהסמרטפונים האלה ..
אני אשמח לעצות איך להביא זאת לידיעתו, איך לפעול בחוכמה בלי ליצור פיצוץ על רקע רגיש כל כך .

תגובה נפלאה