אני מרגישה כמו סמרטוט, כי...אנונימי (פותח)
מה עשיתי היום מועיל יותר ממה שסמרטוט עשה??????? אני לא עושה כלום עם החיים שלי, כל היום מדברים איתנו לנצל ת' גיל הזה, ותכל'ס בשטח אני לא מרגישה שאני עושה משהו...כל יום עובר לו ועוד יום ואני נשארת באותו מצב!!!!!!
יש פה מישהו שמרגיש כמוני? או הרגיש פעם כך ויודע מה לעשות או יש פה איזה רעיון למישהו ???????תענו דחוף!!!!!!!! אפילו מחר!!!!!!!!!!
את לא היחידה שמרגישה אתזהמחבל מודרני
אתמול אני ישבתי עם חברשלי כל היום- מהבוקר עד 5 בערך לא עשינו כלום רק חיכינו לאיזה שיעור מסכן שחייבים אותו לברות ואז התחפפנו הבית... כל השבוע אנחנו באים לביצפר רק בשביל איזה כמה שיעורים מסכנים.......
הסכמתי עם העובדה שאין מלעשות....... כי זה לא נתפס בשכל שאתה הולך ללמוד עם עצמך בזמן שיש אנשים שלא עושים כלווווווווווווום!!!!!!!!!!!!!!!  זה פשוט לא הגיוני......
"יום רודף עוד יום..."אח..
את אומרת שאת לא עושה משו...

את יודעת מה את צריכה לעשות שאת לא עושה אותו?
אם כן - אין מה לעשות חוץ מלהפסיק להתעצל.
אם לא - שמסתבר מאוד שאת לא ילדה עצלנית אלא פשוט מחוסר ידע את לא עושה את מה שאת צריכה לעשות -
תלמדי מה את צריכה לעשות.

סתם שימלא אותך משו - תעשי דברים מועלים לסביבה.
זהו , עד כאן הצעה.

תוכלי להמשיך אם תרצי להיות באמת מלאה בנפשך -
מה ימלא אותך? לפתור תרגיל במתמתיקה? אולי איזה קטע בספרות? אולי...סרט בקולנוע?
או שסיבוב בקניון? אולי מחשב? אולי...אולי...אולי...
ו - אולי לא.
מה שימלא אותך באמת זה הפנים שלך.
למה נראה לך? - תשאלי ובצדק.
כי...הנפש באה משם ורוצה לחזור לשם.
זה כמו שתאכלי מבוגר - דיסה.
בעע...הוא יגיד לך , לא רוצה. לא שבע. מואס בזה.
כך גם הנפש - הדבר היחיד שבאמת משביע אותה , זה הרוחניות - היהדות.
[שאגב נובעים מזה בברור גם דברים מעשיים.]

וואוו...גבוה מידי?
לא. דוקא לא. זה מתחיל מהמעשים הכ"כ פשוטים. הכ"כ רגילים.
ה...חשובים. [הדרכה יש בספר "אורחות צדיקים".]

בהצלחה.
בשורות טובות!
שבת שלום!

ועוד איך!!! כ"כ הרבה פעמים!!רוצה להבין
בעיקר בגלל שאני לא בפנימיהמ אז יוצא לי לבלות צהריים בבית ואז אני כ"F מרגישה שאני מבזבזת את החיים שלי!!! וגם ההורים שלי  אומרים לי את זה. אני הלכתי להתנדב במקום שווה וכיפי, ועכשיו זה ממלא לי המון מהחיים. ואני גם נהנת שם מאוווווד!!!!.
ממליצה בחום!!!
למי לא?אנונימי (פותח)
אני לומד בישיבה קטנה במשך שנה שלמה כל סדר ערב אני והחברותא שלי היינו יושבים ומדברים כאילו "אברהם מה המצב? משפט תמים ? לא ממש לא  ממשפט כזה היינו יושבים שעה וחצי מדברים והאמת לא הרגשתישום יסורי מצפון על זה...........

באסה.הסנה-בוער
לה"ו.
ממש. כי כשמשעמם, אז במקרה הטוב רק מרגישים ריקים.. ובמקרה הרע מנסים למלא את הריקנות הזו בזבל.. וזה ממש לא צריך להי'ות ככה!
משהו חזק שעשו לנו פעם- תקראי את זה בקול:
אחת.
שתיים.
שלוש.
ארבע.
חמש.

זהו, אלו ^^ היו 5 שניות מהחיים שלך שאף פעם, פשוט אף פעם אף פעם, לא יוחזרו לך.  אנחנו חי'יבים לנצל ת'זמן! זה חומק מהידי'ים מהר ממש!
את לא חי'יבת עכשי'ו כל חור קטן בחי'ים שלך למלא עד אפס נשימה. אבל כדאי לך למצוא לך עוד תחומי עני'ין, לפתח אותם, וכו'. דוגרי זה תלוי בך.
עיצה טובה לניצול זמן- במיוחד בחופשה- זה לעשות כל יום רשימה מה אני רוצה להספיק היום. נכון שזה נראה חנוני וכ"כ לא סטלני לכתוב את זה, אבל שיהיה! לא רשימה מפוצצת, משהו שבאמת תוכלי לעמוד בה.
ב"הצלחה!
עוד רעיון-פלספנית
בעזהי"ת

כל לילה לפני השנה, תחשבי על משו 1, 1!!! שעשית למישו אחר. וזה יכול להיות ממש כל דבר: העברת קשר בסניף, החזקת משו למישו כשהוא נטל ידיים, חייכת למישו, אמרת שלום למישו...
בימיים הראשונים זה קשה.
אח"כ זה כבר קל יותר, כי במשך היום את כבר מתחילה לשים לב: "הי, אני מחזיקה עכשיו את הספר הזה לחברה שלי! יופי! יהיה לי מה לסמן לעצמי בלילה!"

אח"כ אח"כ, זה כבר ממש טוב. כי כבר את הולכת ביום ומחפשת מה את יכולה לעשות. ממש ככה..
הסנה-הבוער- תגובה יפה, ניסחת מצויין!אנונימי (פותח)
אשרייך!!מתו"שאחרונה
בס"ד

סמרטוט לפחות עוזר בבית..לא כמוני
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך