בבוקר יונק, אחר כך אוכל במעון פירות, ירקות ובקבוק (לאחרונה הפסקתי לשאוב אז עכשיו הוא מקבל מטרנה). כשחוזר מהמעון יונק/מקבל בקבוק/אוכל משהו, זה תלוי מי לוקח אותו. יונק שוב לפני השינה, ולא יונק במהלך הלילה.
בימים האחרונים המטפלת אומרת שהוא לא רגוע וכל הזמן רוצה לאכול.
אנחנו גם רואים את זה בשבתות האחרונות, יצא לנו להתארח בהן באירועים, ושמנו לב שפשוט אי אפשר לאכול לידו. כל הזמן שהוא רואה מסביבו אוכל הוא רוצה, זה גם יכול להגיע לבכי אם לא נותנים לו. ולמשל בשבת בר מצווה הארוחה ארוכה, אז הוא יכול כמעט כל הזמן במשך שעה ומשהו לחפש מה לאכול..
זה תמיד היה ככה, ממש מגיל 4 חודשים הוא רצה לאכול מוצקים, ותמיד קשה לאכול לידו, אבל זה בהחלט התחזק.
בנוסף, כאמור הייתי שואבת (בתקופה האחרונה זה היה רק פעם ביום כי בשאר הארוחות הוא אוכל מוצקים) ולאחרונה הפסקתי. מאז אני ממש מרגישה שיש לי פחות חלב. מצד שני, כן יש הנקות שהוא אוכל הרבה זמן.. אבל גם יש הנקות שהוא יונק ממש קצת, לא יודעת אם לא רוצה עוד או שאין לו.
השבת למשל אכלתי קרואסון ולא נתתי לו והוא פשוט בכה. הבאתי לו חלה והוא פשוט דחף לפה מלא.. הייתי בהלם מהכמות. וזה היה די אחרי שהוא ינק.
מישהי נתקלה בכזה מצב? מה עושים? וזה לא שהוא עולה במשקל בגלל זה.. הוא ממש פיצפון.
ואם הוא רעב בין הארוחות במעון- מה כדאי לבקש שיתנו לו? לא רוצה שיתנו לו שטויות..
תודה!