לא יכולה להתעורר מוקדם בבוקראור שמחה
מה המניע שלכם לקום *מוקדם* בבוקר? אני קמה לחוצה תמיד כי יש המון מטלות לעשות בביספר(שבעסטית) ואין לי חשק ומוטבציה לקום מוקדם..כייף לי להיות במיטה אבל ב'ה הקב'ה נותן כח אבל בכל זאת
אין ברירה אחרת אם אני לא אקום אז אני אפספס את ההסעה אובעוז וענווה!

שאאחר לשיעור..

וואי מה זה מבינה אותך, אחת מהבעיות שלי זה לקום בבוקרחגית 21

ואין, אין שום דבר שיעיר אותי

לא שעון מעורר ליד הראש, לא שירים שישימו בחדר, לא צעקות חח

אני כמובן מודה לה' שאני ישנה טוב (חלילה לא מתלוננת)

לכן אני מבקשת ממישהו שיעיר אותי, אני שמה עלי "אחראי אנושי" שאני יודעת שהוא קם מוקדם ויעיר אותי

ובנוגע ל"לקום" עצמו

אם יש עול - עבודה, או שעת אפס - אז את תהיי חייבת לקום

לכן אני ממליצה לך לישון מוקדם (זה מה שעוזר לי ואני אוהבת לישון תמיד !! )

ואת תראי שיהיה לך יותר קל לקום

מלא מלא בהצלחה

אני לא יודעת מי דאג לתמונה לשרשור הזהפה לקצת
אבל 6:46 בבוקר זה לא מוקדם
תלוי למי...ה-אנונימית
תודנ לכולם.אסביר עצמי עודאור שמחה
חחח תקשיבו.תודה קודם כל.אבל אני חייבת לציין משהו שלא ציינתי.אני שונאת שמעירים אותי.פשוט שונאת .אני אוהבת להתעורר לבד.ואני בנאדם ממש עצבני כשאני קמה..ולגבי לאחר לשיעור-כן קורה כל יום כמעט..ושלא נדבר על התפילה שאני לא מתפללת.אבל היום הגעתי מוקדם כי היה לי מבחן .ב'ה לפחות זה.
זה אפשרישוני

לישון מוקדם מאד.

לשים איזה הודעה ליד השעון מעורר לעצמך,שאת ממש רוצה לקום,ועכשיו זה ממש קשה ואת לא מבינה למה אבל זה פשוט טוב לך...אז לקוםםם!!

(זה מה שאני כותבת לעצמי)

ולהתייחס לזה כמו ניסיון בין 2 הנפשות,כי אם היית מקשיבה לנפש האלוקית היית קמה מוקדם,מתפללת בנחת ומתחילה תיום כמו בנאדם.

בהצלחה לנו!!

לישון מוקדםאור שמחה
שיא האתגר בשבילי כי אני לומדת כל הזמן אני בתקופת מבחנים
ממש מבינה!!!!ה-אנונימית
גמלי יש עכשיו תקופה נורא לחוצה בלימודים ועד שאתה חוזר הביתה, ואז אתה לומד, וכשאתה מסיים שיעורי בית וללמוד למבחנים וכו' כבר ממש מאוחר...
אני שמה כמה שעונים מעוררים, נגיד אני רוצה לקום בשבע, אז אני שמה בשבע, שבע ודקה, שבע ושתי דקות וכל אחד בצליל שונה, אותי זה ממש מעורר.
גם כשאין מישהו ער בבית ואני צריכה לקום אז אני אומרת לאמא שלי שתתקשר אלי, ואז היא מתקשרת לבית (לא אלי כדי שאצטרך לקום) עד שאני עונה, (איזה פעמיים שלוש) ואז אני חייבת לקום מהמיטה כדי לענות... ואני גם עוזרת לאחיות שלי, אז היא אומרת לי להגיד להן כל מיני דברים ואז אני צריכה להיות מספיק ערנית כדי לזכור מה שהיא אומרת... מקווה שעזרתי, בהצלחה!
גם לי הייתה בעיה כזאת..שחר קמתי להודות

ואז עשיתי שכל פעם שאני הולכת לישון מאוחר או מחרת לבי"ס הייתי נותנת 2 שקל לצדקה

צריך שעות שינה מינימליות, אז.. לישון מוקדםארלט

אולי תנסי לחשובReminder

מה כן יגרום לך לרצות לקום מוקדם...

אולי נגיד תחליטי שאחרי עשר פעמים שאת קמה מוקדם את קונה משהו לעצמך,

או לדוגמא אם את אוהבת שוקו תכיני לעצמך כל פעם כשאת קמה בזמן.

או שפשוט תשימי מלא שעונים מעוררים שיחפרו לך עד שכבר תיהי ערה ממש ולא יהיה לך טעם לישון (זה מה שאני עושה)

בהצלחהחיוך

אופאור שמחה
אני כבר קמה בלית ברירה .הלימודים האלה מעמיסים וגורמים לי לא לרצות כלום.אני חושבת שזה לא רק לקום בבוקר, זה גם המטרה.שהיא צריכה להיות לא רק מטרה לימודית שהיא מייאשת ,אלא לעשות עוד דבריםים שאני אוהבת בחיים.כמו לרקוד ,ספורט, מוסיקה, איפור
צודקת אני מזדהה איתךחתולה פרסית
תודהה!!אור שמחה
אני..אמונה רעיה

אני משננת לעצמי כל בוקר בראש "יתגבר כארי בבוקר לעשות רצון אביך שבשמיים..." לי זה מעוד עוזר אני בדרך כלל לא נשארת במיטה אחרי זה למרות שאני קצת מכורה למיטהקורץ

מה נחשב בענייך כמוקדם?רגע שלם

מה שמניע אותי לקום זה צרחות של חברות ומדריכה לקום לעבודת הבורא, סתםחושף שיניים

לי פשוט יש סדר יום שהוא די ברור (פנימיה)

ככה שאני יודעת שאם לא אקום מוקדם אז לא אספיק להתפלל ולאכול

ואח"כ זה יבוא לרעתי בשיעור ובכל היום עצמו, ככה שיש לכל דבר השלכות...

אוייאור שמחה
חחחחח אני לא בפנמיה וכשאנחנו עושות שבת אולפנה או טיולים אני שונאת שמעירים אותי לא יכולה לסבול טת זההה
מתרגלים להכלרגע שלם

מה נחשב בענייך מוקדם אגב?

מוקדם בשביתי זה 7אור שמחה
חחח בערך מוקדם..אני קמה כל יום באיזה 8 ..וגם אם אני קמה מוקדם ב7 ועשרים נגיש אני מגיעה לאולףנה אחרי התפילה
עצות שעוזרות לי:שלומית.

לשים שיר נעים, שאני לא אוהבת, כי לי אישית הצלצולים החזקים רק גורמים לי להיות עצבנית יותר. אני שמה שיר שלדעתי הוא חסר משמעות כי אני אף פעם לא אוהבת את השעון המעורר וחבל להרוס שיר יפה. חוץ מזה, לחשוב על דברים משמחים באולפנה, לדוגמא: מפגש עם חברות שאת אוהבת ועוד. מדי פעם (אבל רק מדי פעם!) לתת לעצמך לישון בלי שעון מעורר ולקום בנחת. עוד משהו- לא לאחר! פעם הייתי מאחרת כרונית והיום אני לא מאחרת בכלל. היום מתחיל הרבה יותר טוב כשמתחילים אותו בזמן! זהו בינתיים... ממש בהצלחה! ותזכרי שזה באמת נסיון והמשימה שלך היא להתגבר עליו. קחי את זה כאתגר...

תודה חיימשלי אתם!זה רק תלוי בבבחירה שליאור שמחהאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך