איך יודעים אם מוכנים לחתונה? מה הקריטריונים? אני ממש מתלבטת..
ותעשו לי טובה, אל תערבו פה עניין של רגשות והרגשות.. תכל'ס - מה צריך??
אשצח לתגובות, לילה טוב צדיקים
אז השרשור הבא הוא -בעוז וענווה!איך יודעים אם מוכנים לחתונה? מה הקריטריונים? אני ממש מתלבטת..
ותעשו לי טובה, אל תערבו פה עניין של רגשות והרגשות.. תכל'ס - מה צריך??
אשצח לתגובות, לילה טוב צדיקים
מה אתה חושב?בעוז וענווה![חוץ מזה שאין לי מושג אבל לשאול היא תמיד יכולה]
כולם פה נוער אז מצחיק לקבל תובנות בנושא הזהנפש חיה.אבל מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים 
לפני שאני מתחיל בכלל לדבר על חתונה
אני יכולה להגיד לך שהדבר העיקרי בעיני הוא להיות מציאותית.
לדעת מה בערך התכניות שלך בחיים מה את מתכננת לעשות ואיפה את מכניסה זוגיות ומשפחה בחיים שלך, האם את מוכנה לכזאת אחריות ואיך את מתכננת להחזיק כלכלית כזאת אחריות, איזה סוג בית את רוצה, מה האידיאלים שלך בתוך זוגיות ובתוך עם ישראל. האם את מוכנה לחיות עם מישהו? לתת מעמצמך זמן רגש התייחסות וגם מגע פיזי? (זה קריטריון שהרבה פעמים מפעיל אותנו ואנחנו מתעלמים ממנו, הוא קריטי. זה מגע פיזי.)
לראות שההשקפה שלך מבוססת ואת יודעת מה ואיפה לחפש.. כן אברך לא אברך? כן חייל לא חייל? איך הבית שלך יראה?
והרב שמואל טל שליט"א מדריך אותנו ככה, אם את מרגישה צורך להתחתן לא כשאת רואה זוג, או בחתונה, כלומר לא באיזה זמן שהגיוני שזה מה שתרצי, כשאת רואה זוג מאוהב..שמח..
אלא דווקא כשאת מרגישה את החסר הזה במקומות הלא צפויים, בסוף היום כשאת עם חברות לדג'..
זה כנראה הזמן להתחיל לשקול את זה.
חוץ מזה אם יש עוד משהו ספציפי אשמח לשתף ולנסות לענות..
שהשם ישמח אותך!!
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים
חטופה
אינדיאנה ג'ונס
ג'יימס בונד
מת לחיות
רמבו
שליחות קטלנית
משימה בלתי אפשרית