האם אתם קולטים..extinct
שמה שהולך עם ברק אובמה, בדיוק היה עם היטלר..

היטלר עלה בגלל המשבר בכלכלי- גם הוא
כולם אמרו שלא יקרה כלום אם מוסלמי יעלה(כי הוא רק כושי נוצרי) והעלימו עין- גם עם היטלר(לא יהיה שואה..הוא לא משוגע)
כולם מסכימים עם הדעות שלו- העיקר שיהיה להם כלכלה טובה..
אף אחד לא האמין שהיטלר יעלה לשלטון- אף אחד לא האמין שכושי יעלה לשילטון

קיצר..אני לא יתפלא עם השואה תחול שוב
שאמריקה עוזבת אותנו אם לא נפנה התנחלויות(ואם נפנה הם גם ירצו לפנות את כל הארץ) (גם בהונגריה הולכת להיות שליטה נאצית) וכולם יקומו נגדנו

לפחות המשיח בדרך (;
למה לא אמינו שהיטלר יעלה לשילטון?ילץ
נשמה-חסר לך בעיות משלך שאתה הולך לפוליטיקה?מתו"ש
בלי לעליב..כן?
נשמה..הבעיות שהוא מעלה פה יכולות בקלות להיותואחת עם חצאית
הבעיות שלך.
בואי נתפלל שהבעיות שאנחנו עוסקים בהם עכשיו(גיל ההתבגרות וזה)יעסיקו אותנו עד גיל שמונה עשרה ויותר ולא נצטרך לדאוג לדברים אחרים כגון מלחמות וכדו'..
אני לא אומרת לחשוב על זה כל היום,ולהיכנס לדברים שאנחנו לא מבינים בהם אבל-אל תסגרו עיניים..שתהיה לכם מודעות לדברים שהולכים פה מסביבינו..למשל שנסראללה ימ"ח מתמודד עכשיו לבחירות בלבנון ויש מאד סיכוי שהוא גם ינצח בהם..
קיצור..אל תהיו שאננים..

אולי אובאמה לא ממש אוהב ישראלאלישע בן אבויה
בס"ד

אבל נראה לי שקצת מוגזם להשוות אותו להיטלר. מה שכן צריך לזכור - יש לנו זכות להגיד לארצות הברית שיקפצו לנו.
אני גם חושש שהבנאדם יגרום למלחמת עולם שלישיתזית שמן ודבש
בגלל הטמטום שלו וחוסר הפטריוטיות שלו. (דווקא איני סבור שהוא יהיה דיקטטור כי אין לו אידיאולוגיה ולהיטלר היתה אידיאולוגיה).

אפרופו השלטון בהונגריה - במקרה קראתי כתבה לפני שעה על איגוד הסחר של קציני משטרה הונגרים המוכנים לפעולה- האם אליו התכוונת? אכן נראה שצפוי גיהנום ליהודי הונגריה.
מי אמר שאין לו אידיאולוגיה והוא מסתיר את זה בינתיםה...
......
שטויות במיץאיציק הג'ינג'י
אל תשווי בין הצורר הזה לאובמה
אובמה הוא צורר לא פחות קטן ....ה...
ת'אמת זה לא כ"כ הפתעה מה שאובמה עושה...כפ"ד בנשמה
זה היה צפוי מראש שהוא יעשה את זה (הוא מוסלמי!)
צודק שאובמה זה רע ליהודים, אבל שואה לא תיהיה שובשרון.
בשואה, ותשאל כל שביעיסט, לא היה ליהודים משהו מאחד, ששומר עליהם, הם היו בגלות. אשכרה גלות. והיום יש לנו צבא ומדינה, שיהודים מנהלים אותה. ויהודים נלחמים עליה ועל שלום תושביה. וחוצמיזה, נתניהו לא התכוףף עד הסוף לאובמה, הוא לא הסכים למשהו(לא זוכרת מה בדיוק...)שאובמה דרש ממנו...

צריך להמשיך להתפלל!! 
כדאי שלא תהיי בטוחה בזה בכלל!כפ"ד בנשמה
הגישה של "לי זה לא יקרה" לא מומלצת בכלל גם בשואה אמרו את זה!
די די די!!!!מתו"ש
בס"ד

זה עצווב אל תדברו על זה גם ככה זה לא מביא תועלת, אז למה סתם להתבאס?? (או שלמישו זה כן מביא תועלת?)
הוא לא הסכים להפסיק את הבניהואחת עם חצאית
בהתנחלויות(ככה הם כותבים בווינט,עוד לא הבנתי מזה בדיוק.)
שואה-לא בהכרח צריכה להיות בקנה מידה של אז,שש מיליון וזה.
יכולות להיות לה הרבה פרמטרים חדשים,ואת לא רוצה לנסות ולדעת מה הם נכון?!
תפסיקו להיות שאננים.הכל אפשרי כשמסביבינו מתחילים לקום להם מנהיגים מוסלמים ששונאים את ישראל(אני לא אומרת שקמו רק עכשיו אלא שעכשיו שומעים בקנה מידה יותר גדול ועכשיו יש להם יותר כח לעשות עם זה משו)
בואו נקווה מאד שבאמת אין עלינו שום איום ממשי שאנחנו לא נוכל להתמודד מולו.
בעזרת ה'!!

זה לא אובמה ולא אירןאיציק הג'ינג'י
זה אנחנו
אנחנו אלו שאין לנו גב
אנחנו אלו שאין לנו אומץ להחזיר את פולרד
הממשלה שלנו מעדיפה לפנות את האזרחים שלה במקום את האויבים שלה
התקשורות שלנו מיצגת את האויב ולא את המדינה שלה
האזרחים הישראלים אדשים למציאות ההגומה
הצבא שלנו מתבלבל ופוגע באזרחיו במקום באויביו
אנחנו אלו שיורים לעצמם ברגל, לא הערבים, לא אובמה וממשלתו ולא אירן המסכנה הזאתי!
קפיש?
קפיש!אבל המסביב מאד משפיע ואתה לא יכול לומר שלו.ואחת עם חצאית
הרי במקרה שיקומו עלינו כל הערבים שמסביבינו למלחמה ח"ו מה אנחנו נעשה?אז ברור שזה תלוי במדינה ובמנהיגים שלנו,אבל זה מאד מאד קשור גם לאלה שמסביבינו.
אגב--העגומה*
כן אבל מה שווה מדינה בלי אומץ ?!?!?צח ואדום

אה כ'לו זה הרבה יותר פדיחה של מדינה שעושה כל מה שאומרים לה !!!! וחוץ מיזה הוא {אובאמה} צבוע תרתי משמע{אני לא גיזען אבל ....} וגם אם הוא לא יעשה נגדינו מילחמה אז הוא יגרום שהערבים יעלו עלינו 

ברור שהוא יגרום שהערבים יעלו עלינומוריה!!אחרונה
הוא מוסלמי....חוצמזה לא ניראלי שיהיה שוב ת'שואה למרות שזה הגיוני טכנית..אבל הצבא שלנו חזק חוצמזה קודם יתחילו לפנות ת'מאחזים ולא ניראלי שהנוער של יצהר ושל חות גילעד יתנו להם לעשות את זה..
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך