מומלץ או עדיף שלא.. או שבאופן כללי עדיף שלא (גם למבוגרים)
אשמח לשמוע קצת דעות בנוגע לזה..
מומלץ או עדיף שלא.. או שבאופן כללי עדיף שלא (גם למבוגרים)
אשמח לשמוע קצת דעות בנוגע לזה..
ואני ממש מרוצה מזה, זה אחר לגמרי ממשקפיים ולדעתי הרבה יותר נוח.. תנסי בהתחלה עדשות יומיות ותראי איך את עם זה..
ממש ממליצה, לי יש חודשיות.
ותדעו גם שכשאני עם עדשות וחותכת בצל - אני לא בוכה
זה לא מזיז לי בכלל.. אז זה עוד פלוס..
מה גם שתמיד אפשר לחזור למשקפיים.. אם כי לוקח לפעמים קצת זמן להסתגל למעבר מעדשות למשקפיים ולהיפך...
זה יכול להיות מסוכן.. יכול להתנפץ בעין, לגרום לזיהום בעין וכו.. קצת מפחיד...
של חברה מוכרת ומומלצת... עדשות לא מתנצפות בעין מהסיבה הפשוטה שהן לא עשויות מחומר קשיח. הן מחומר רך כזה.. חשוב לשים לב להניח ולהוריד בעדינות כדי לא לקרוע אותן. אבל אם את קונה עדשות טובות (ושווה להשקיע קצת יותר כסף בשביל זה) אז הכל בסדר בעז"ה..
זה גם הגיוני? אחותי שמיניסטית וניסתה ולא היה לה נוח אז היא הפסיקה... זה כואב בהתחלה?? כי אני שונאת את המשקפיים!
את מדברת על רכות, קשות באמת הרבה יותר "מסוכנות"
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים
חטופה
אינדיאנה ג'ונס
ג'יימס בונד
מת לחיות
רמבו
שליחות קטלנית
משימה בלתי אפשרית