נטספארק שוב עושה בעיות, תודה ששאלתםריעות.

אני כאן מהמחשב. מתגעגעת לווצאפ.

אבאימא חזרו אתמול באחת עשרה וחצי. אימא ואני קיפלנו כביסה ביחד ואז הלכתי לישון. הבוקר ארגנתי את הבלאגן שנוצר במטבח והלכתי לקנות בריסטולים. יש כביסה לקפל וטיפונת כלים בכיורים, אבל אין לי כוח לזה. אחרי שחזרתי עם הבריסטולים התחלתי למדוד ולשרטט ולהכין שבלונות ולקפל ולגזור ולהדביק. אחר כך הלכתי עם אחיה לסופר וקנינו עוף ואטריות למרק. הרכבתי סיר (לקח לי ארבעים וחמש דקות), שזה אומר קילוף, שטיפה וחיתוך של ערימת ירקות, וכמובן חיתוך של העוף. אני כל כך רוצה להיות צמחונית כבר, זה משגע אותי. אבל אי אפשר. עכשיו אני אחכה ארבעים דקות בערך, אבשל אטריות בסיר וקוסקוס משקית בקערה (זה לא קוסקוס. זה קוסקוס משקית. קוסקוס אמיתי זה שעות של הכנה וגם אין סולת). זה לא ארוחת צהריים של יום שלישי! כלומר, זה לא קוסקוס! הכנתי מרק כי קר לי וכואב לי הגרון. אבל כולם יהיו רעבים אז אני מכינה גם קוסקוס משקית. זהו, הבהרנו את הנקודה. 

בשלוש ורבע אני יוצאת להביא את צופיה וחנה מהגן ומהמעון. אבא יאסוף אותנו מקצה הקריה וניסע הביתה. בטח הכול יהיה פה בלאגן מהאוכל והדברים וזה. 

אסור שאבא ואימא ייכנסו לחדר שלי כי כל הדברים שם על המיטה של יפעת (שתגיע הביתה רק בשני בצהריים, השם ירחם). 

עוד מעט חנוכה וייאי נראה לי שיהיה כיף וטוב. 

אכלתי השנה סופגניה אחת קנויה ואחת שאני הכנתי. 

עדיין כואב לי הגרון ואני חושבת שאין ברירה אלא להפסיק להתכופף כי הגב שלי מתפרק.

אני צריכה לזכור להוריד מהאינטרנט סרטונים של הכנת כרטיסי ברכה כשמיכל תהיה כאן. היא היחידה מבין הילדים שיכולה לפתוח את החסימה במחשב אני אוריד את הסרטונים, שיהיה לי למתי שאבאימא לא כאן ויוטיוב לא נפתח. 

זהו, מה עוד?

אפשר להכין קוסקוס מסולת במיקרוגל.הנורמלית האחרונה
ברצינות, והוא יוצא כמו האמיתי?ריעות.
בכל אופן אין סולת בבית כרגע
המון זמן לא טעמתי את האמיתי ממשהנורמלית האחרונה
אבל הוא רחוק מאוד מהטעם של השקיות, והרבה יותר קרוב לאמיתי. קוסקוס דק, אם את אוהבת (אני לא סובלת עבה)
סבתא שלי מכינה דק בשנים האחרונותריעות.
אימא שלי ואני מכינות בינוני, אפשר לומר. כי הוא לא ממש עבה, אבל הוא לא דק. אולי הוא כן קצת עבה. בכל אופן הוא טעים בטירוף.
בהזדמנות אבקש ממך את המתכון להוא במיקרוגל.

(אגב, אנחנו מכינים בד"כ שני קילו, ואז בבישול השני מוציאים חלק למיקרוגל כדי לא לעשות שתי נגלות)
המתכוןהנורמלית האחרונה
לערבב כוס סולת +כף שמן +תבלינים, להוסיף כוס מים רותחים, להכניס למיקרוגל לשלושה סבבים של 5 דקות, כשבין הסבבים מערבבים עם מזלג. לפורר בנפת קוסקוס.
דווקא נפה אין לי ריעות.אחרונה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך