נטספארק שוב עושה בעיות, תודה ששאלתםריעות.

אני כאן מהמחשב. מתגעגעת לווצאפ.

אבאימא חזרו אתמול באחת עשרה וחצי. אימא ואני קיפלנו כביסה ביחד ואז הלכתי לישון. הבוקר ארגנתי את הבלאגן שנוצר במטבח והלכתי לקנות בריסטולים. יש כביסה לקפל וטיפונת כלים בכיורים, אבל אין לי כוח לזה. אחרי שחזרתי עם הבריסטולים התחלתי למדוד ולשרטט ולהכין שבלונות ולקפל ולגזור ולהדביק. אחר כך הלכתי עם אחיה לסופר וקנינו עוף ואטריות למרק. הרכבתי סיר (לקח לי ארבעים וחמש דקות), שזה אומר קילוף, שטיפה וחיתוך של ערימת ירקות, וכמובן חיתוך של העוף. אני כל כך רוצה להיות צמחונית כבר, זה משגע אותי. אבל אי אפשר. עכשיו אני אחכה ארבעים דקות בערך, אבשל אטריות בסיר וקוסקוס משקית בקערה (זה לא קוסקוס. זה קוסקוס משקית. קוסקוס אמיתי זה שעות של הכנה וגם אין סולת). זה לא ארוחת צהריים של יום שלישי! כלומר, זה לא קוסקוס! הכנתי מרק כי קר לי וכואב לי הגרון. אבל כולם יהיו רעבים אז אני מכינה גם קוסקוס משקית. זהו, הבהרנו את הנקודה. 

בשלוש ורבע אני יוצאת להביא את צופיה וחנה מהגן ומהמעון. אבא יאסוף אותנו מקצה הקריה וניסע הביתה. בטח הכול יהיה פה בלאגן מהאוכל והדברים וזה. 

אסור שאבא ואימא ייכנסו לחדר שלי כי כל הדברים שם על המיטה של יפעת (שתגיע הביתה רק בשני בצהריים, השם ירחם). 

עוד מעט חנוכה וייאי נראה לי שיהיה כיף וטוב. 

אכלתי השנה סופגניה אחת קנויה ואחת שאני הכנתי. 

עדיין כואב לי הגרון ואני חושבת שאין ברירה אלא להפסיק להתכופף כי הגב שלי מתפרק.

אני צריכה לזכור להוריד מהאינטרנט סרטונים של הכנת כרטיסי ברכה כשמיכל תהיה כאן. היא היחידה מבין הילדים שיכולה לפתוח את החסימה במחשב אני אוריד את הסרטונים, שיהיה לי למתי שאבאימא לא כאן ויוטיוב לא נפתח. 

זהו, מה עוד?

אפשר להכין קוסקוס מסולת במיקרוגל.הנורמלית האחרונה
ברצינות, והוא יוצא כמו האמיתי?ריעות.
בכל אופן אין סולת בבית כרגע
המון זמן לא טעמתי את האמיתי ממשהנורמלית האחרונה
אבל הוא רחוק מאוד מהטעם של השקיות, והרבה יותר קרוב לאמיתי. קוסקוס דק, אם את אוהבת (אני לא סובלת עבה)
סבתא שלי מכינה דק בשנים האחרונותריעות.
אימא שלי ואני מכינות בינוני, אפשר לומר. כי הוא לא ממש עבה, אבל הוא לא דק. אולי הוא כן קצת עבה. בכל אופן הוא טעים בטירוף.
בהזדמנות אבקש ממך את המתכון להוא במיקרוגל.

(אגב, אנחנו מכינים בד"כ שני קילו, ואז בבישול השני מוציאים חלק למיקרוגל כדי לא לעשות שתי נגלות)
המתכוןהנורמלית האחרונה
לערבב כוס סולת +כף שמן +תבלינים, להוסיף כוס מים רותחים, להכניס למיקרוגל לשלושה סבבים של 5 דקות, כשבין הסבבים מערבבים עם מזלג. לפורר בנפת קוסקוס.
דווקא נפה אין לי ריעות.אחרונה
אולי בימים הקרובים-המלקושזית שמן ודבשאחרונה
למישהו יש את הפיבלמנים של ספילברג?אוראלססס

חייב דחוף.

נסיון פעילקפיץ

נסיון פעילקיבוצניקית

(בייניש)

..קיבוצניקית
(בינייש)
הצליח?זיויקאחרונה
מדהים שהמקום הזה עדיין קיים.בן-ציון

הרבה התחיל כאן.

כתיבה ופריקה ודברים חדשים, אנשים חדשים

מסגרת שונה לתקשורת.

לילות קרים, שיחות ארוכות שעוברות בהרבה מקומות אבל בסוף משאירות טעם מר של אכזבה וכמיהה.

ציפיות, בלי מקור. פרשנות, רצונות ודמיונות.

נגמר מהר או לאט, אבל בעצם בכלל לא התחיל.

או לא נגמר באמת, עד שנגדע. ואז שוב, מבליח, מצפה-מתאכזב-שוקע, נשאר לבד.

ובסוף הכל חוזר לאותה הנקודה, אותה הכמיהה, אותו החוסר.

מה שמילא אך ייסר ובכל פעם היה בלב חצוי, רק הגביר את הרצון בכל פעם.

קוראים לזה בכל מיני שמות - בדידות, חוסר בחום ואהבה...

רכבת הרים של רגשות, חיים שלא ממשיכים בשום כיוון למשך תקופה ארוכה.

בכל פעם משהו אחר בא ומתחיל הכל מחדש.

אין סוף. בסוף זה רק אני.

(בהחלט מדהים שקיים.ענבלאחרונה
בס"ד

שלום בנצי 👋)

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מישהו?האר"י פוטראחרונה

אולי יעניין אותך