הי. אני ניק קבוע (בעיקר בפורום לקראת נישואים וזוגיות) ויש לי פצל"ש מיוחד בשביל הבעייה הגדולה יותר בחיים שלי...
יש לי הורים עם הפרעות אישיות מאוד קיצונית שמאוד פגעו בי כשהייתי ילד (איומים לזרוק אותי מהבית, להתאבד ועוד לא מעט דברים דומים כשחלק מהדברים היו כשהייתי בן 10). בא נאמר שאני לא מבקר אותם אף פעם למורת רוחם (הם לא מודעים לנזק ההרסני שיש בהתנהגות שלהם) ועוד מעט יש זבד הבת לאחיינית שנולדה ממש עכשיו, ואני מתלבט האם לבוא. בא נאמר שעם אותה אחות אני די מסוכסך בגלל המון משקעים מהעבר. על רגל אחת, היא הייתה מגדירה לי איזה מוזיקה לשמוע ודרשה ממני להצדיע למפקד שלי בצבא גם אחרי הטירונות (דבר ממש לא מקובל). היום היא לא עושה דברים כאלה למה אין לה ממש ברירה אחרי ששמתי אותה במקום אבל כמעט כל דבר שהיא אומרת בהכוונה אלי מעצבן אותי ממש מאז וגורם לנו לריב וגם, והיא די מנסה בלי לשים לב, לכפות עלי משהו אחר שהוא להכיל את ההתנהגויות של ההורים שלי ושל אחי הגדול. ובא נאמר שאותו אח, אני לא בקשר כמעט שנה למה הוא אחד הפוצים הגדולים ביותר בתולדות היקום לדורותיו. הוא מומחה בלתת ציונים לאנשים ולרדת עליהם ועל מה שהם אומרים ובא נאמר שהוא גם פיתח איזה שהיא אובססיה אלי בנידון. לכן, אין מפגש שאנחנו לא רבים (בתקופה שהיינו נפגשים, היום אנחנו לא ברוך ה')
מה דעתכם, לבוא או לא? ואם כן, לריב איתם בלי בעייה? (כמובן לא לריב עם האחות כי זה לא הזמן המתאים...) או אולי להתעלם מהם בגסות? או אולי לבוא ולנשוך שפתיים? (ולהתייחס אליהם במינימום הנדרש אחרת נריב?) ועל הדרך גם לבוא לחצי שעה בקושי ואז לחזור הבייתה?מה דעתכם?

תגובה נפלאה