(אני כותבת מניק אחר כי על זה ספציפית לא ממש רציתי לדבר מהמוכר)
אז הבחור מקסים, בן אדם טוב, נחמד מאוד וממש וממש בעניין..
עכשיו אני מההתחלה זיהיתי כמה נקודות שמאוד מפריעות לי אישית (חוסר זרימה, אישיות קצת כבויה, טיפונת חוסר טאקט)
והחלטתי שאני אנסה בכל זאת על מנת לתת הזדמנות לעצמי ולו להכיר, כי באמת מבחינה כללית זה הרגיש נחמד והכל והכל עכשיו אחרי הפגישה האחרונה נוצרה סיטואציה שבה שבוע לא נוכל להפגש ואמרתי שזאת הזדמנות טובה לחשוב קצת כי באמת נפגשנו בצורה אינטנסיבית והבחור מצידו הודיע לי שהוא "לא צריך לחשוב" מבחינתו..
ומאז אני לא מצליחה לחשוב על זה בהגיון, זה לא שאני חד משמעית אומרת אין מצב הוא דוחה הוא נורא וכו' וכו' אבל בפשטות זה לא מרגיש לי זה, אבל ההצהרה שלו (וגם זה שהיא אחרי ארבע פגישות) גרמה לי לאבד את זה קצת בנוגע להחלטיות שלי, ואני מרגישה שלא נכון לי בכזאת החלטה לפעול תחת לחץ... גם נכנס לי מקום כזה שמרגיש לא נעים להיות החלטית שלא אם זה לא לא נחרץ, גם אני לא ממש מבינה איך זה הגיוני שאחרי ארבע פגישות הוא הגיע לכזאת מסקנה בזמן שאני רחוקה משם, אין עניין של להרגיש איזושהי הדדיות? מה אני מפספסת פה..
זה בעצם סוג של פריקה ושיתוף כי לא יודעת אם הייתה לי שאלה אמיתית מההתחלה פשוט הלכתי לאיבוד קצת וחשבתי שלכתוב את זה יעשה לי קצת סדר חחח