נמאס לי מהלימודים של התיכון!אור שמחה
מבחן רודך מבחן רודך מבחן.דיייי!!!!!!!משרד החינוך אני שונאת אותכם!פשוט שונאת!סבבה מכל הלימודים האלה יוצא לי מיזה משהו בעתיד זה ברור לי.אבל באלי להרגיש שאני מממשת דברים גם עכשיו!!!זה פשוט בלתי נסבל.הכל אני עושה כדי שבעתיד יהיה יותר טוב אוקיי,אבל מי אמר שאני אחיה עד שאגיע לעתיד הזה??! אני לא אומרת את זה ממקום לא טוב חלילה.אלא להפך, שאני רוצה לנצל את העולם הזה והלימודים תוקעים.אני לא מצליחה לשלב איתם כלום! כן אני שואפת ומקבלת ציומים גבוהים מאוד ב'ה אבל תמיד זה בא על חשבון משהו אחר .די כבר.באלי לבכות,באלי ,מישהו שיהיה לצידי וירגיע אותי ויגיד לי שהכל בסדר ויתכוןן לזה באמת ולא סתם כי זה מה שאומרים.באלי להתחבר לעצמי ולהקב'ה.ללמוד אמונה ולצאת לטייל בארצנו הקדושה.כן זה קורה לפעמים ב'ה אבל באלי שזו תהיה השיגרה.נכון אי אפשר שהכל יהיה טוב אבל לא באלי להיות בלחץ, באלי לחיותת חיי שלווה.כן אני ילדת תיכון (שבעיסטית ) שרק רוצה לסיים את הביצפר ואת הלימודים האלה.!תעזרו לי
נשמה שאת...אחותי.יש ויש...

מבינה כ"כ את הקושי.

זה באמת תקופה לא קלה.

לחץ של מבחנים, מתכונות, בגרויות.... 

מובן לגמריי.

זה חשוב, את זה את כבר מבינה. אנחנו כרגע עושים את ההשתדלות מצידנו. בלי הרבה לחץ. זה קשה, אבל צריך להתגבר.

בעז"ה, אחרי כל שלב שיעבור את תרגישי הקלה גדולה.

סיימת עוד שלב, עוד מטלה.

תצליחי בעז"ה,

זה עובר מהר, מניסיון...קורץ

תודה רבה אוהבת אותך❤אור שמחה
בכיף ובשמחה, יקרה שלי...יש ויש...

אוהבת חזרה...נשיקה

חיבוק ענקיה-אנונימית
והזדהות עמוקה😞
וואי. את מזכירה לי אותי בתיכוןן.א"י לעמ'י
גם אניי בכיתי ימים, גם אני בכיתי לילות.
בכיתיי המון , אמרתי אין סיכוי אני עוברת את זה ומקבלת בגרות בכלל. רציתי לפרוש.
לא עברתי המון מגנים וזה יותר הוריד לי.
הגישו אותי על 3 אנגלית(שבעתיד אי אפשר להתקדם או להתקבל לכלום) נלחמתיי עם המון המון המון דמעות בעיניים ובסוף עשיתי 4 כמו גדולה וסיימתי עם ציון טוב!!!
שמעיי שזה כלום, אני אומרת לך אפשר גם להנות אפשר הכללל זה רק תלוי בך איך את לוקחת את זה.
ובסוף יש לי תעודת בגרות מלאה!! ואפילו התחלתי ללמוד במכללה לתואר. אל תתייאשי כי תיכון זה כלום באמת.
קחי את זה הכי בקלללל.
תודה לכן אני פשוטט אוהבת אתכםם/אתכןאור שמחה
גמני ממש ממש חושבת ככה ואני לא מסכימה עם המציאות!!!משיח!!!

ללמוד כבר מתחילת שנה אני לא לומדת (בקושי מגיעה)ממש עכשיו הביאו לי קבסית ומחר יש לי פגישה..(כן כן תאחלו בהצלחהקורץ)

אז ככה אני חושבת שאסור להסכים עם זה וצריך לעשות משו זה לא הגיוני לבזבז 12 שנים מהחיים שלנו על לימודים שה' יציל אותנו למה אני צכההההההההההה
קיצור אני מתכונת להבהיר את זה לקבסית שלי!!!!
חשבתי לעזוב..התיעצתי עם כמה רבנים וגם מישי שעזבה וממש אמרו לי לא לעזוב אבל מה שכן לא להשלים עם המציאות כמו שהיא ואני מתכוונת להוציא תעודת בגרות מינמלית ולשלב יום בשבוע מדרשה וחווה בעזרת ה' יתברך!!!
וכנראה אני גם מתחילה קורס עיצוב גרפי(כי אני אוהבת)שעה בשבוע במכללת סולו משו שווה בטירוףףףף
והלואי ששר החינוך יבין שלימודים זה לא דבר שיגרתי ומציאותי!!קודם נלמד את כל התנך אחכ נלמד שטיות ולדעת את רשי ומצודות דוד בעל פה זה לא יעזור!!!

קיצור בהצלוחהההההההההההההה
אין עליך אחות!תעשי עם זה משו!אל תשלימי עם המציאות!

את מדהימהאור שמחה
חחחח 'משיח!!' קודם כל בהצלחה ממש בכל מה שתעשי ומאחלת לך שד' יוליך אותך למקמות טובים ואת כולנו!!❤ דבר שני,אני חייבת להשלים עם המציאות. אין לי ברירה.לפעמים חייב לעשות את זה ולוותר על דברים אחרים כמובן שכל בן אדם זה מקרה ספציפי ובכל מקרה לגופו.אבל אני מעידה על עצמי , שאני חייבת ללמוד ולפעמים המציאות מחייבת אותנו להשלים איתה. ברור שאני לא חייבת להוציא תעודת בגרות ויש כאלה שמצליחים גם בלי זה ואף אחד לא מכריח אותי.אבל אני זאתי שמכרחיה את עצמי,וזה מה שמחזיק אותי( כמובן שגם בעזר ד')
וואי ממש!!על חוף מבטחים
הייברוך השם
תחשבי על זה שהלימודים באים כדי להכין אותך לחיים- כדי לקבל מקצוע טוב, לתרום לחברה, לפרנס את המשפחה שתקימי בעז"ה...
ברגע שאת חושבת ככה ("והיו כל מעשיך לשם שמיים") יותר קל, כי את יודעת שאת עושה משהו עם סיבה...

חוץ מזה, אני ממליצה לך מדי פעם לקחת הפסקה, לנשום עמוק, לעשות משהו שאת אוהבת.
זה יכול להיות פעם ביום, פעם בשבוע, פעם בחודש....
אגב, בעיניי הזמן המתאים הוא שבת-
פשוט לנוח, רק את, הקב''ה והמשפחה...
תודה מדהימהאור שמחהאחרונה
כן אני עושה את זה בשביל מטרה מסוימת זה ברור כדי שיהיה לי קל בעתיד בעז'ה אבל באישזשהו מקום זה מתיש לחשוב על העתיד כל הזמן ולנסות ליצור אותו. אני חייבת פסק זמן.ואת צודקת ב100 אחוז!! השבת, זה מה שעושה לי טוב.אני חושבת שאם לא הייתה לי שבת, לא חושבת שהייתי ממשיכה לחיות.השבת היא המתנה הכי גדולה שיש לנו בחיים אני פשוט מאוהבת בשבת!!אוי טאטע תודה על השבת אבא שבשמיים!!
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך