כהמשך ל שירשור של "חצי דרך דייט ראשון"שום כלום

שלום לכולם..

מתי אתם חושבים שגם הבחורה צריכה להציע (לפחות)לאזור של הבחור (מדובר על נסיעה של כשעה ורבע באוטובוסים)?

האם זה לגימטימי שהיא לא מזכירה את זה בעצמה אחרי יותר מ 2 פגישות? מעורר חשד? אולי חוסר מודעות שלה?

אם אתם חושבים שזה מוזר-מה אתם ממליצים לעשות? האם להגיד לה את זה ? אם כן-אז איך ? ברמזים?

יש לציין שזה הפך להיות "ברירת מחדל" בקשר שלנו..בפעם האחרונה שדיברנו בשביל לקבוע היה ברור לה שאנחנו קובעים באזור שלה בלי לשאול אותי בכלל..היא אמרה את זה בצורה חד משמעית

מדגיש שאני לצערי כבר כמה שנים בתקופת פגישות אך מעולם לא נתקלתי בדבר שכזה...

תודה לכולם

יום מקסים

יש לי הצעה, אבל היא באמת חסרת היגיון לחלוטין.אורות מאופל
למה שלא תגיד לה שאין שום סיבה שאתה תיסע כל הזמן, ושאם היא לא מוכנה לעשות 'מאמץ' ולהגיע אליך היא מוזמנת להישאר באזור שלה עם עצמה?
לדבר איתה על זהקוד אבל פתוח
אנחנו מסכימים?קוד אבל פתוח
כל זוג מתנהל כפי שמתאים לו.שלג בירושלים

מתי זה נחשב מוגזם?

כשזה מעיק עליך..

אתה לא צריך להשוות לאחרים.

אם הזוג נהנה מזה, אפשר שזה יימשך לכל החיים.

אם הגבר לא נהנה מזה והאישה היא טובת-לב, אז זה אמור להיפסק די מהר (ואולי אפילו לא להתחיל).

זה לא קשורשום כלום

לא עניין של הנאה..

עניין של כבוד, אכפתיות לצד השני..דברים מאוד בסיסים..

לא אצל כולם הכבוד והאכפתיות מוגדרים כפי שאצלך.שלג בירושלים

אני גם בזמנו חיפשתי אישה שתתחשב בי ושתשאף להדדיות בקשר.

אבל יש כאלה שלא מעוניינים בזה.

לדוגמא אישה שרוצה להרגיש מלכה, והגבר שלה רוצה להיות ג'נטלמן איתה ולפתוח לה את הדלת של האוטו וללוות אותה הבייתה.

או לקחת אותה למסעדות יוקרתיות על חשבונו וכד'.

אם הם נהנים מזה - שיהנו!

אישית אני לא מתחבר לזה (וגם כנראה שאתה),

ולכן לא התאימה לי (ולך) בחורה שרוצה להרגיש מלכה.

מה שהתכוונתי, שכשתרגיש שהרצונות שלה לא מתאימים לשלך, תפעל כמו רצונות אחרים שלא מתאימים לך.

או לפתור את הבעיה או לחתוך.

ולא צריך לנסות להוציא אותה לא נורמלית או לא בסדר..

אמירה מעניינתארץ השוקולד
מה שאני הייתי עושהבינייש פתוח

אחרי שני דייטים שאני נוסע אליה, מבקש להיפגש באמצע. או, אחרי שלוש דייטים כאלה, שהיא תיסע אלי (לפי מה שנוח לך מבחינת איפה יש יותר מקומות שאתה או היא מכירים וכיף להעביר פגישה יחד). ואם היא מסרבת, פשוט לשלוח לה את ההודעה "היה לי נחמד להכיר אותך, אבל לכי תמצאי פראייר אחר. בהצלחה " (כי אני נורא אסבול כל החיים יחד עם מי שלא יודעת להעריך את מה שאני עושה בשבילה)

"תגידי, מה את חושבת שנפגש באיזור שלי?"חסויה55

ככה.

ברוטלי מידישום כלום

היא עוד תחשוב שאני חסר טקט

דרך עקיפההשתדלות !
אל תאמר לה שבחרת במקום כי הוא קרוב אליך יותר.
תאמר שמצאת מקום מהמם, כיפי, רגוע/רועש ולדעתך הוא מושלם לדייט.
לומר ישירות "הצד שלי", "קרוב אליי" , לדעתי ממש לא שייך וקצת פוגע, היא תחשוב שהטריחה אותך כל הזמן הזה, לא כל כך נעים.
זאת הבעיהשום כלום

היא אמרה ישירות משפט שבעצם אומר שברור שאני אגיע הפעם(שוב) לאזור שלה, ולא להפך..

ואם זה מגיע ברמז-זה לא בטוח שלא אצטרך להמשיך גם בעתיד על נושא זה..

באמת מובע כאן חוסר התחשבות מצידה.השתדלות !
אבל יכול להיות שהיא בכלל לא מודעת לזה (כך גם כתבת בעצמך;). לדעתי, תנסה להעיר את המודעות שלה לכך שזה מטריח אותך (לא רק פיזית) לנסוע הרבה לאזור שלה, שהוא מאוד רחוק ממך (יותר משעה זה המון!) וכו', בצורה נעימה. לפי ההיכרות שהייתה לך איתה עד עכשיו תנסה לחשוב באיזו צורה כדאי לומר לה את זה כך שהיא תפנים וגם לא תיפגע.
התחושה שאיתה צריך לצאת מהדייטים הראשונים זה פשוט כיף, שיהיה כיף בפגישה ושתשאיר טעם טוב אחרי. חבל שתצא בתחושה של עייפות וחוסר נוחות מחוסר ההתחשבות שהיא מפגינה כלפיך, ובעיקר כשיכול להיות שהיא בכלל לא מודעת לכך.
^^הייזל
"אז זוכרת את הטיילת ההמהממת שסיפרתי לך עליה? פתחו שם לפני חודשיים בית קפה חמוד, ומתחשק לי שנלך לשם. מה את אומרת?.."
אולי ככה לימדו אותה שגברים עושיםסביון
ולכן זה כל כך ברור לה.
אז פשוט תגיד שזה טרטור בשבילך לנסוע אליה כל פעם ותציע שתיפגשו אצלך.
חושבת שכנות בשיח זה חשוב, בכלל בחיים קל וחומר בזוגיות..דעת ותבונה

ושבפעם הבאה שרוצים לקבוע מקום להיפגש, תשאל אותה מה היא אומרת על מקום שיהיה באמצע הדרך של שניכם, ככה שניכם תעשו את אותו המאמץ ותרגישו בנוח שהשתדלתם ונסעתם מרחק שווה. ואם אפשר גם לדבר על הנקודה הזאת שכדי להרגיש שיוויוניות במאמץ להגיע לפגישות צריך שתיהיה הבנה והדדיות, אולי פעם להיפגש באיזור שלך ופעם באיזור שלה, ואולי פעם באמצע הדרך לשניכם.

זאת הבעיה..שום כלום

אם אני צריך להעלות את הנקודה הזאת-זה אומר שמשהו אצלה לא בסדר..חוסר מודעות או חוסר תשומת לב..

כמו כל קושי, תלוי איך מציגים את זהקוד אבל פתוח
אם פותחים בכך שהסיבה שמדברים על זה, היא רק בגלל שהקשר חשוב, ממשיכים במחמאות, ואז עוברים אל הנקודה שעליה רוצים לדבר. מציגים את הנקודה בתור קושי אישי ולא האשמה*, ומסיימים במחמאה.

* בעניין הזה להגיד "היי שטרצאלה (@שוברת גלים), הנסיעות הללו קשות לי, ומאוד קשה לי שאני היחיד שנוסע, אם גם את היית מגיעה אלי, הייתי מרגיש הרבה יותר טוב"
במקום להגיד "זה לא פייר, אני כל הזמן נוסע, את אף פעם לא נסעת עד אלי, את יכולה בבקשה לעשות גם קצת מאמץ?"

הניסוח השני גם נשמע מאוד מכבד, אבל הוא מאשים בניגוד לניסוח הראשון, שמציג את ה'בעיה' בצד שלי.
פתיחות היא הקוד!קוהלת

עצם הדבר שזה מפריע לך, כבר גורם לתקר בקשר. הכנות היא אחד הגורמים המשמעותיים ביצירת קשר. חשוב שלא תירתע ותדבר איתה על כך. בהצלחה!

מעניין מה היחס בין תשובות משתתפי שירשור זהאורות מאופל
לבין תשובות משתתפי השירשור שהיה לאחרונה על נתינה כחלק מזוגיות..
ומה עם שיח כחלק מזוגיות??ירא שמים!
לא מעורר חשדמישהי 1
למה לא?שום כלום

זאת לא התנהגות ראויה/נורמלית לצד השני?

כי שעה ורבע זה יחסית לא המון זמן ואתם בדייט שנימישהי 1
כמה זמן היא נוסעת לדייט?
גם יכול להיות שכך היא התרגלה עד עכשיו
אם אתה רוצה לבדוק התחשבות אז פשוט תפתח את זה, תשאל אותה
המשותף לרוב התשובות כאןאורות מאופל
שהן ממליצות לך לעבוד עליה.
יש כאן נקודה שמפריעה לך, ואתה יכול להחליט אם לבלוע ולהבליע אותה, כתשובות הנ"ל, ולנסות לשפר את המצב הנוכחי בלי לייצר בירור מהסיפור הזה, או להבין שיש כאן נקודה שמפריעה לך, אם היא עקרונית היא עשויה מאוד לגרום לך שלא להמשיך, ושמתוך חשיבות הכנות והיושרה כלפי פנים וכלפי חוץ בקשר בכלל ובקשר זוגי בפרט, ראוי שתיידע אותה בכך ותשאל לדעתה.
מה נסגר עם הבנים היום???סוסה אדומה
הפכתם לנמושות.

חברות שלי ואני (ולמדתי במדרשה של בנות ברמה הכי דוסית שיש) מעולם לא התקרבנו לאיזור של הבחור לפני שעברנו תקופה משמעותית יחד.
מקסימום עשינו חצי דרך...

ולא כי יש מוסכמה כזאת, אלא כי באופן טבעי גבר צריך לבוא לקראת האישה.
ואני לא מתביישת בכלל להגיד את זה...
פעם גברים היו מחזרים, היו שרים סרנדות, היו קוטפים ירח.
היום יש גברים (במיוחד אצל הדוסים) שמצפים מאישה להיות גבר ולחזר אחריהם.
אל תתפלאו אם היא תצמיח אחר כך שערות ברגליים, רוצים גבר? קבלו עד הסוף...

ולעניין, אם היא אישה נשית, היא לא תציע לך בשלב הזה להתקרב אליך. ובצדק.

תהיו גברים!!!!
חבל.

זה שנשים היום צריכות להירשם אצל שדכן זה כי המציאות מעוותת.
אני בעד שנשים תהינה אקטיביות בתחום שלהן.
ויש להן הרבה במה...

אבל למה להפוך אישה לגבר?
תחזרו!!!!
לקנות קוקה קולה לדייט זה לא נחשב חיזור.

כאחת שמעולם לא התקרבה לאיזור של הבחור לפני שהיה קשר משמעותי, וגם לא נחשדה כאישה "נצלנית" (מי שישמע מה יש לנצל...) ונראה שלאף אחד זה לא הפריע כי אף אחד לא נפרד.
אני חייבת לומר שאני מופתעת מאוד מהשאלה הזאת.
ואני חייבת לזעוק את זה כי אני לא נגד פמיניזם, אבל זה ספציפית פמיניזם הרסני.

והנה האישלי מאשר את תוכן ואופן דבריי. והוא מאחל לכם בהצלחה...
את צריכה לשים לב שאת מדברת לקהל תורניהדוכס מירוסלב

אז נכון אולי את לא חייבת להיות תורנית כמו כולם, אבל בן אדם שמקפיד על ההלכה לא עובר עליה באיסורים שהם אביזרייהו דעריות...

לא מחזרים לפני חתונה, לא סרדנות ולא שום קירוב דעות... ומי שכן, אחרי זה בוכה "איךךךךך איך נפלנו??? אוי ויי זמייייר געעוואללדד" וכו'.

נסיעה לפה או לשם זה עניין אחר ויש לו שיקולים אחרים חוץ מחיזור וכאלה. וזה מצד עצמו נושא שלא מעניין אותי להגיב עליו. אבל לגבי החיזור רציתי להביע את דעתי.

אגב לגבי ההערה שלך על גברים דוסים, את מוזמנת גם לחפש את המפרשים על הפסוק המפורסם "נקבה תסובב גבר". אתחלתא דגאולה, מה לעשות?

תסובב גבר זה ממש לא מה שאתה חושב.סוסה אדומה
וכאנשים ששמרו על ההלכה ולא נפלו בכלל אפילו שהיתה המון כימיה ומשיכה בנינו, והמון הרפתקאות...
והמון המון המוןןןןן חיזורים...

כנראה שההלכות שם שכתבת, הם לא באמת הלכות.

לא ראיתי בשום מקום בעולם שאסור לחזר לפני החתונה, אז תיזהר לא להיות מאלה שנופלים ב"בל תוסיפו"...

מותר לחזר, צריך לחזר.
ואם הרבנים שאני סומכת עליהם מאשרים ןמעודדים את זה, כל רב (שאני אתפלא מאוד שתביא לי) כנראה שאני פחות הולכת אחרי הפסקים שלו.

ואני זוכרת טוב מאוד שהקהל פה תורני. ובדיוק אליו אני מדברת.
למה לפזר אמירות מוטעות במקום פשוט לפתוח?הדוכס מירוסלב

לשון רש"י: "תסתרי ממני שאת בושה לשוב אלי מפני דרכך הנה חדשה נבראת בארץ שהנקבה תחזור אחר הזכר לבקשו שישאנה".

לשון המלבי"ם: "אמר "כי בארץ ברא ה' חדשה", שהגם שנקבה אחרת תבוקש ותסובב מן הגבר, "הנקבה הזאת" שהיא הארץ ברא לה ה' טבע חדשה שהיא "תסובב את הגבר" ותבקש אותו שיבא אליה והוא לא יבקש אותה ע"י השתדלות של כיבוש ומלחמה".

סה"כ ביקשתי ממך לחפש בגוגל, לא עבודה קשה במיוחד.

לגבי ההלכה הרבנים שלך לא אומרים שום דבר כזה. את מבלבלת את המילון של לשון הקודש עם השטויות של הרחוב.

יש חיזור ויש חיזור. אבל, הזלזול שלך בגדולי ישראל כמו הרצי"ה שהביאו פה פעם וכמה וכמה פעמים ציטטתי, וכן בשאר דברי דורש ממני לוותר על המשך ההתייחסות... שארית צום מועיל.

אתה מוזמן לכתוב עניינית למי שרוצה לקרואסוסה אדומה
את דברי הרצי"ה.
בינתיים לא נראה שיש על מה לדון איתך.
מי שרוצה יכול לפתוח שרשור בפורום בית המדרשהדוכס מירוסלב

ואל תהי ילדה קטנה. כתבתי שאני לא רוצה לדון איתך אז אומרת לי "גם אני... הכל חוזר עליך ו... בידך"?

מפונפן נראה לי שכדאי לך לבדוק למה אנשיםסוסה אדומה
באופן קבוע נמנעים מלדון איתך... ואני אומרת את זה בקטע טוב, אתה לא עושה חשק לדון איתך. הדיונים איתך די ידועים מראש...
נערךהדוכס מירוסלב
עבר עריכה על ידי הדוכס מירוסלב בתאריך י' בטבת תשע"ט 21:14

אנסח את זה בצורה יותר נעימה:

ברור לך שפחות אכפת לי מכמה ניקים שחושבים שהרצון שלהם לתקשר עם אנשים מכריע עולמות מאשר מהתורה ומעולם הבא ומכלל עם ישראל וכל זה, נכון?

בכלל, יותר כדאי לך לבדוק למה כל-כך קשה לך עם מישהו שלא מסכים איתך כשאת מאבדת את הטענות...

אבלברגוע
הוא כתב שכל הפגישות היו באיזור שלה, לא באמצע.
ועם כל הכבוד, גם אם בפגישה השלישית היא מגיעה אליו, זה לא יהפוך אותה לגבר.. מק' לבחורה מתחשבת, גם הזמן שלו חשוב.
מאז שהם אחרי 2 פגישות הוא מצפה ממנהסוסה אדומה
שתגיע עד אליו.
אם קשה לו ליסוע כל כך רחוק, שיגיעו אחד לקראת השניה... ויפגשו באמצע.
אבל למה לצפות ממנה?

ואגב, לנשים אולי הייתי אומרת משהו אחר. אבל הציפיה הזאת מעידה על זה שמישהו פה שכח או לא ידע מעולם מה זאת אישה...
אישה לא מוסרת את עצמה כל כך מהר, ואם להגיע עד אליו זה להתמסר, היא לא תעשה את זה כשהיא עוד לא לגמרי בעניין. בצדק. ואשריה. אשריה שהיא לא פוגעת בנפש הנשית שלה רק בשביל שמישהו לא יחשוד בה שהיא בעלת מידות רעות.
הזוי בעיני שהגענו למצב שאישה נחשדת על ידי מישהו כבעלת מידות רעות רק בגלל שהיא אישה בריאה.
את יודעת לכתוב יפה,שלג בירושלים

אבל במבחן המציאות, אני לא מסכים!

בוא למציאות ואחר כך נדבר. אתה באמת באמת מוזמןסוסה אדומה
לדבר עם האישלי... אתה תראה שהוא מלא בחן ובנועם, והוא יגיד לך את אותם דברים בשקט, ואולי תקבל את זה יותר...

בוא, אנחנו חולים על אורחים
לא קשורשלג בירושלים

אני לא מכחיש את זה שקיימות נשים כאלה,

ואני משער שאת אחת מהן (וזו זכותך המלאה)..

אני רק לא מסכים להגדיר את זה ככלל.

כך שגם אם אפגש עם אישך היקר, ואת תפגשי את אשתי היקרה.

99% שלא נצליח לשכנע אלו את אלו.

כי לכם מתאים משהו אחד ולנו משהו אחר.

זה כבר עניין אחרסוסה אדומה
דיברת על מבחן המציאות... ובאותה מציאות אני רואה מה קורה ואיך ולמה...

ואם ככה, אז לגמרי מותר לנו שלא להסכים לפחות מבחינתי...

דיברת על נשיות, וחשבת שדעתי (וזה שהעזתי להביע אותה) מעידה על זה שאיבדתי אותה, ולכן הזמנתי אותך להכיר ולהגיד דברים מתוך הכרות, ולא סתם...
כשכתבתי על המציאותשלג בירושלים

לא התכוונתי על המציאות שאצלך.

התכוונתי לגבי המציאות בכללותה.

ושם, מותר לנו שלא להסכים. בעיניי לפחות...סוסה אדומה
מסכיםברגוע

אבל אם הבנתי אותו נכון, הפריע לו שהיא עוד פעם מצפה שהוא יגיע עד אליה, והיא לא הציעה שיפגשו באמצע.

העולם השתנהקוד אבל פתוח
פחות מעניין אותי מה היה בעבר, ואם בעבר נשים לא יצאו מהבית, לא אומר שהיום אסור שנשים יצאו מהבית.

פעם באמת לנשים לא הייתה עצמאות, ואז היא הייתה צריכה את הגבר שידאג לה, ישלם עליה, יסע עד אילה וכו'.
אחרי שהתקופה הזאת עברה, עברו כמה שנים והיום כבר גברים הרבה פחות עושים את זה, כי נשים יכולות להסתדר בלי הדברים הללו.

אני ממש לא חושב שאישה שנוסעת אל הגבר פחות נשית, אבל אני בהחלט חושב שיש מתאם בין זה לבין חלוקת התפקידים המגדרית. אני בהחלט שמתי לב שבכל שגברים יותר משלמים על הבחורה וכו', הם יותר יצפו לא לעשות כמעט את מטלות הבית, וככל שהבחורה יותר מצפה לתשלום מהגבר, היא יותר תהיה מוכנה אח''כ לקחת אחריות מלאה על ענייני הבית.
אבל זה לא אומר שום דבר על חוסר גבריות או חוסר נשיות.
אני לא יודע איך זה אצלכם, ואני ממש לא מתכוון להיכנס אליכם לענייני הבית.

אגב, לא ידעתי שהתחנת, מזל טוב!!
העולם השתנהסוסה אדומה
אבל החתולים נשארו חתולים, כלבים נשארו כלבים...
גברים נשארו גברים ונשים נשארו נשים.

זה שאישה יוצאת לעבוד, וזה שאישה יודעת ללמוד, זה לא אומר שאישה היא גבר.

גם עכשיו כשאישה עובדת, היא לא עובדת במקום גבר (ובמקומות שבהם היא עובדת במקום מלכתחילה יש הרבה מאוד עיוותים מזעזעים).
אישה עובדת בנוסף, כשבכתובה עדיין הוא זה שהחובה עליו לפרנס אותה.
גם היום כשאישה יודעת ללמוד תורה, היא לא חייבת במצוות לימוד תורה.
כי העולם השתנה, האישה לא השתנתה.

בנושאים שקשורים ביחסי מגדר אפשר לראות את זה עוד יותר..

אתה יודע? אני אשתף באופן אישי
בעבר הייתי שומעת דברים על נשים נשואות והייתי אומרת לעצמי "מה?? אני בחיים לא אהיה כזאת... אני לא אישה כזאת. אני אישה עצמאית. לא אכפת לי מה חושבים עלי... וכו' וכו'" וברגע שהתאהבתי בגבר שלי פתאום גיליתי שכאישה מול הגבר שלה, אני פשוט אישה

אותו דבר גם לגבי נשים היום.
אני לא מסכימה בכלל שנשים של היום לא צריכות שיחזרו אחריהם. זה מוטבע בבריאה... אדם חיזר אחרי חוה, ומה שהיה הוא שיהיה...
חוה פיתתה את אדם... (ועד היום היא צריכה לכפר על זה והיא עדיין במעמד המושך וכבר במעמד הנמשך... גם אם זה קיים במינון כלשהו גם הפוך) מה שהיה הוא שיהיה.
אישה *צריכה* שיחזרו אחריה... זאת ההכרה שהיא מקבלת כאישה מול גבר.
גבר *צריך* לחזר...
הכרתי (מהצד) גברים שלא יודעים לחזר... מבטיחה לך, או שהם רווקים מאוד מבוגרים, או שרע להם מאוד בזוגיות, או שהיא כבר לא קיימת בינהם....

למה?
כי העולם לא השתנה... העולם כן התקדם.

לגבינו, למרות שלא שאלת... אנחנו משלבים תורה ודרך ארץ.
מסתכלים באורייתא, לומדים על העולם, ומאמינים שגם העולם עכשיו הוא אלוהות... אבל כמו בכל דבר שהוא לא דבר ה' ממש, יש סיגים שצריך לברר ולנקות.
לצערי אני רואה שגברים היום מתעצלים להיות גברים וזה מקור להמון בעיות.
ושוב, אני מאוד מאוד מאוד בטוחה בעצמי, כי מעולם לא נחשדתי כמישהי נצלנית, אגואיסטית, עצלנית וכו'. ואני לא שוביניסטית בכלל... אז בקיצור, אני לא חושדת בעצמי (וכתבתי שהאישלי אהב את זה כדי שלא יבוא מישהו ויגיד לי "בהצלחה"... אני הצלחתי. מאז ומעולם הייתי אישה ואשאר אישה, ואני מקווה בשביל כל הנשים להיות מי שהם באמת ולהצליח).

הזיה בעיניי שגבר שואל שאלה כזאת, ועוד חושב שאישה נשית שלא מציעה לבוא אליו כל כך מהר... מה לעשות שכנראה לא ברור לה עדיין שהיא בקטע שלו, ולא עליה המצווה להתחתן, והיא האבידה - פסיבית, והוא המאבד - אז שיחפש ויחטט את רגליו.
בהצלחה גברים.

חייבת לציין שחוץ ממה שכתבתי פה, אני הכרתי גם הרבה מאוד גברים (תורניים!) שהיו גם גברים וחיזרו לא פחות נפלא ממה שגברים לא דתיים יודעים לעשות.
אז כנראה שזה אפשרי...
אני מאוד מחזרקוד אבל פתוח
ויכולה להעיד מי שנכנסת איתי לקשר ארוך

אני לא חושב שיש קשר מחייב בין ההתחלה של הקשר שאז אף אחד עדיין לא בטוח אם זה מתאים, לבין המשך הקשר שאז כבר באמת צריך לפתח את הרגש, וגם יש רצון הרבה יותר חזק לחזר. ואז לי אישית זה מרגיש חיזור הרבה יותר אמיתי ולא מאולץ.

לא שפטתי לרגע, הגבתי לך באריכות כי אני מעריך את דעתך (וקצת מופתע), אני לא טוען שאת אגואיסטית ולא טוען שמי רוצה שישלמו עליה אגואיסטית. ממש לא.

אני טוען שזה מתאים לאנשים מסוימים, וצריך להעריך את מי שעושה את זה
הדעה שלךסוסה אדומה
הזאת (ואולי גם אחרות... פשוט ספציפית לנושא הזה) וחשוב לי להדגיש שהדעה הזאת, הרבה יותר מתקבלת ויש בה היגיון.

נכון, מסכימה שגבר שעוד לא יודע שהוא מעוניין באישה שמולו, לא צריך לשלם עליה למשל... או לא צריך לעשות דברים שרק בין אנשים מעוניינים עושים אותם.
אני לגמרי בדעה הזאת... ומעולם לא הסכמתי שגבר ישלם עלי לפני שברור לו שהוא בעניין שלי (ולרוב גם לא לפני שאני הייתי בעניין שלו).

לגבי החיפוש, אני חושבת שיש עניין שהמאבד יקום מהספה לחפש את האבידה לאבידות אין רגליים...

אבל ברצינות, בתקופה הראשונה לדעתי, או שיפגשו באמצע, או שיגיע קרוב אליה.... אבל לצפות ממנה לבוא עד אליו, זו הזיה.

וחשוב לי להגיד שאין לי שום דבר נגד פותח השרשור שאפילו לא שמתי לב מי הוא (וגם עכשיו עוד לא יודעת)
אני לגמרי יוצאת נגד התופעה, ולא נגד האדם עצמו חלילה.
אז אנחנו כמעט מסכימיםקוד אבל פתוח
פשוט אמצע לא תמיד נוח, והרבה יותר פשוט פעם אצלה ופעם אצלו
וכל הכבוד לך שאתה מחזר. בנות, שימו לב! סוסה אדומה
ותודה על המזל טוב סוסה אדומה
עצם זה שהעזת להגיב כבר מראה שאיבדת חלק ניכר מהנשיות שלךשלג בירושלים

גם עצם זה שהלכת למדרשה, זה לאבד חלק ניכר מהנשיות שלך.

אם את רוצה שהגברים יהיו כמו של פעם, אז גם הנשים צריכות להיות כמו של פעם.

כלומר, לא ללכת למדרשות, לא לעבוד, ולהיות עקרות-בית ולשמור את דעתן לעצמן!

עברו כבר 5779 שנים מקללת אדם הראשון, אנחנו קרבים לשנת ה-6000 וקללת אדם הראשון מתפוגגת.

(כמו שכבר "בזיעת אפך תאכל לחם", זה כבר ממש לא כמו פעם. כך גם ביחסי נשים וגברים.)

אני גם נגד הפמיניזם כפי שהוא מתבטא כיום,

אבל אנחנו כבר לא שם, העולם מתקדם..

גם ההגדרה שלך להבדלים בין גברים לנשים - מעוותת!

מה שתגיד. בוא תכיר אותי במציאות ונדבר.סוסה אדומה
ואגב, בכל אישה יש חלקים גבריים, ובכל גבר יש חלקים נשיים...
אני מכירה בחלקים הגברים שלי, ואוהבת אותם. האם זה הופך אותי לגבר? אדרבה, אדם שלא מוכן להכיר בתכונות ההופכיות שלו, לא מצליח להיות מי שהוא באמת.
בוא, אתה מוזמן להכיר אותנו במציאות ולהחליט.
אז למה גבר שמעוניין בהדדיות בעומס של הנסיעות,שלג בירושלים

זו פתאום תכונה שהופכת אותו ללא גברי?

מה זה שונה מהתכונות הגבריות שבך או מתכונות נשיות אחרות שנמצאות אצל גברים?

תקרא את כל ההודעות שכתבתיסוסה אדומה
ותראה שלא הייתי נגד להגיע לאמצע.

בשביל אישה, להגיע לאיזור של הגבר זאת הצהרה... לפחות כך לרוב הנשים. ואם היא עוד לא מוכנה להצהיר את זה, אז שפשוט לא תעשה את זה.

ואני לא בקטע של להוכיח את נשיותי לאף אחד, מי שרוצה להכיר אותי במציאות מוזמן בכיף.
אני לא מבין למה זו הצהרהקוד אבל פתוח
ואצל הגבר זו לא הצהרה?
כי גבר מחוייב לחפשסוסה אדומה
כי הוא מחוייב להתחתן, ואם לא יחפש לא ימצא...
מצא אישה... מוצא או מצא...

לא יגעתי ומצאתי, אל תאמין...

מי שלא מחפש, לא מוצא...

גבר צריך להיות אקטיבי בנושא הזה. אז הוא לא חשוד כמעוניין... אלא כגבר שעושה את התפקיד שלו כמו שצריך.

כשאישה בעניין, היא מתחילה גם לבוא לקראת הדוד בחזרה...

בינתיים.......
לכה דודי לקראת כלה
ואולי זה שכולם מפנים את פניהם לעבר עזרת נשים ב"בואי בשלום" (עטרת "בעלה"!!! הוא כבר בעלה) זה לא במקרה.......
אגב - חיזוריהיה בסדר....

צריך להיות הדדי בין שני בני הזוג

גם לפני וגם אחרי החתונה

מסכימה, רק שצריך לזכורסוסה אדומה
שהחיזור הוא לא אותו חיזור, וגם לרוב הוא לא מתרחש באותו זמן.
לרוב, לנשים לוקח הרבה יותר זמן להבין שהן רוצות אותו.

האישלי דיבר איתי על חתונה עוד בדייט הראשון... בצחוק אבל התפלק לו.
לעומת זאת, למרות שגם עד האירוסים הייתי אוהבת אותו ומחזרת בדרך שלי (והחיזור הנשי הוא לגמרי שונה), רק ביום של ההצעה ורגע אחד לפני עוד לא הייתי בטוחה שאני רוצה אותו.
הוא הוריד את הירח בערך כדי שאהיה מסוגלת להגיד לו כן, בסוף זה קרה
אחרי הרבה הרבה מאוד זמן...

בקיצור, ברור שגם אישה (מעוניינת) צריכה לחזר. החיזור הוא לא אותו חיזור. וגם במקומות שהחיזור דומה, הוא דומה אבל שונה.

וגם אחרי החתונה גבר מחזר אחרי אישתו...
בקטע שונה, אבל דומה.
לנסוע למדויטיהיה בסדר....

זה יותר להתאמץ מאשר לחזר

לגיטמי שגם הצד השני ידרוש את זה

אז אני חולקת עליךסוסה אדומה
אלא אם כן זו לא הצהרה מבחינתך כמעוניינות ואז זה שונה.
ואז כמו שכבר אמרתי, יש נשים מעטות (למיטב ידיעתי) שזאת לא התמסרות עבורן ואז זה תקין שיבואו עד אליו.
אצל הרוב יש קשר בין הדברים... וזה בסדר שאצלך לא.
מסכים!!! לגמרי מסכים!! גם לי הפריעה השאלהמבקש אמונה

סביון
וואו, תהיי בריאה.
היית יכולה להגיד את זה בצורה הרבה יותר עדינה (ונשית |פיהוק|). לא שזה היה גורם לי להסכים איתך, אבל לפחות היה נראה נורמלי
אם זה לא היה גורם לך להסכים איתי, אני מעדיפה להישאר טבעיתסוסה אדומה
ונשית מסוג אחר שאתה מכיר כנראה.....

ממצב סביון? הרבה זמן לא היית פה, או שזה אני? מה שלומך?
הבעתי את מורת רוחי מהסגנוןסביון
בלי להתייחס לתוכן הדברים (שאני לא מסכים איתו, כאמור).

ולא הגבתי יותר מדי בלנ"ו בזמן האחרון... אני בעיקר על תקן קורא
כן, את זה הבנתי כבר בהודעה הקודמת.סוסה אדומה
זכותך כמובן...
אגב,סביון
אם הבנתי נכון מי את, אז משמח ממש לשמוע שאת נשואה מזל טוב (באיחור של מי יודע כמה...)

(אשמתך ששאלת לשלומי, העלית את חשדי )
בגלל שרשור אחר עברתי על המאמר של הרב אבינר על דייטיםהדוכס מירוסלב

הוא אמר שם שאחד הדברים שהכי צריך לבדוק זה לב טוב.

הוא גם דיבר על זה שבדייטים מתקדמים יש עניין שהאישה תתקדם לכיוון של הבחור, והמאמר כולו נוטה לכיוון שמרני כזה.

אצרף לכך את הנסיון האישי שלי: ב"ה רוב הבנות צדיקות עם מידות טובות וכל זה, אבל הנסיון שלי לימד אותי שמי שלא מתחשבת באיפה נפגשים, לפחות בתור הצעה, ולוקחת דברים כאלה כמובנים מאליהם תקח עוד דברים כמובנים מאליהם וכנראה שככה היא מתנהלת ביום יום. לא חושב שזה אופי שכיף להתנהל מולו...

לדעתי,הדוכס מירוסלב

טוב לב ותמימות לב הולכים ביחד...

ולמה לא?הדוכס מירוסלב

לא מצוי שאדם תמים מזיק לאחרים

חחהדוכס מירוסלבאחרונה

את אומרת שאסור למהר לחרוץ דין אחרי השרשור ההוא שחרצת דין על מלא אנשים?

המלצות לצלם חתונות איכותי?מתחתןןןן

אשמח לעזרתכם! מחפש צלם או צלמת ברמה גבוהה. אני אנין טעם בדברים האלה😅...

חשוב לי מישהו ברמה. מישהו שמכיר את הראש של המגזר ויבין את הניואנסים. ושיהיה כיף איתו, בעיקר בשביל המאורסת. וכמובן שלא ישחט במחיר. רעיונות?

כותבת בפרטימבולבלת מאדדדד

יש לי שתי המלצותאונמר

אחד יקר יותר אבל פצצת על. דוד מור, תחפש ברשת. צילם בזמנו את החתונה שלי ומאז הוא עלה ברמה מאד.

הטלפון שלו זה (058) 558-5005

שני זה אחד בשם אסף כהן שלוקח חצי מחיר מדוד מור ובעיני הוא אחלה. ממש איש טוב ונעים סבר לוקח מחיר סביר לגמרי.צילם כמה חתונות סביבי לאחרונה והיה מעולה

הטלפון שלו זה +972 52-594-1112

שלישי בסוף יש לי גם, בשם יהודה פולק, שמעתי עליו המלצות ממש טובות, הוא לדעתי במחיר בין דוד מור לאסף כהן, אפשר לראות עבודות שלו גם ברשתות.

הטלפון שלו 54-968-6862

מזל טוב ובהצלחה!

הלל לדרמןמוריה 7

יהושע מנטל הכי טובעיונית

ישי דמאריחושבת בקופסא

עושה תמונות מהממות. במיוחד לתמונות זוגיות.

אני מתחרטת שלא לקחתי אותו בעצמי.

+972538233720

7 שנים מאז הדייט האחרון שליבינייש פתוח

אבל לראשונה הפסקתי לראות בזה בעיה.

בני אדם טועים לתפוס התקדמות בצורה שהיא תמיד בקצב קבוע, אבל הטבע עובד אחרת לגמרי.

שנים ארוכות במגורים לבד גרמו לי לעבור תהליך שינוי ארוך, ואפרט עליו בפוסטים הבאים. בנתיים שוב דבר לא השתנה באופן גלוי, כי השינוי הוא כלפי פנים.

מה שנותן לי השראה הוא במבוק. 5 שנים שלמות שהוא מקבל שמש, מים ומזון, ונראה כלפי חוץ בדיוק אותו דבר ולא צומח במילימטר. אבל בתום החמש שנים האלה הוא בבת אחת צומח בקצב מסחרר, שמגיע בשיאו למטר ביום, ואחרי 6 שבועות הוא מגיע ל30 מטר.

מי שיאמר לי שאסור לדחות כלום לעולם עד שיגיע הרגע הנכון, וכל מה שלא קורה מייד בהכרח לא יקרה לעולם ועד, ממליץ להסתכל על נתניהו, ש20 שנה ברציפות דיבר על איראן ועל תקיפה ולא עשה כלום ושום דבר, ואז הגיע הרגע המתאים ואז נהרס הנ"מ האיראני, נהרג הפיקוד העליון והרסנו להם כורים אטומים רבים, הכל ביום אחד.

והיום הם חווים מצור הרסני, קורסים תחתיו והכל מתשתיות שנבנו במשך המון שנים, כאשר בשנה וחצי של מלחמה נהרסה להם טבעת האש וארגוני הפרוקסי שכבר לא מאיימים עלינו, ויכולים רק להטריד עלינו.

לא הטבע. הקב"הנחלת

א. מאחלים לך את הדייט האמיתי והמתאים ביותר בקרוב בקרוב בקרוב, כמו הבמבוק שלך.

ב. מאוד מעניניות התובנות שלך. נראה שהמגורים לבד עשו לך משהו טוב.

כל טוב שנה טובה והמון אושר.

הטבע גימטריא אלוהיםבינייש פתוח

חשיבה מושלמתהפי

זה המשל הכי יפה בעולם הבמבוק.. מרגש

הבנות לא מחכות לךבחור עצוב

ואם במקרה שלך כן מחכה, היא סובלת בזמן שאתה לוקח לעצמך את הזמן.

אני לוקח את הזמןבינייש פתוח

ומגיע מוכן הרבה יותר, והיא תרוויח הרבה יותר.

ארחיב בפוסט נפרד על התהליך שעברתי ושאני עובר.

אגב אמנם אף אחת לא מחכה לי, אבל תמיד יש בנות פנויות.

מצפה לפוסטים הבאיםנקדימוןאחרונה

אני סקרן אם אין לך צורך לדבר עם אף אחד כשאתה בבית לבד. או שאתה מחליף את זה בשיעור קבוע, חברותא, מועדון ברידג' או משהו כזה...

בשעה מסוימת נסגרות כל הדלתותאדום

מתי ננעלה הדלת שלכם?

הדלת לאהבה, נישואין, זוגיות

מה הייתם עושים אחרת?

שום דלת לא נסגרת לעולםלאחדשה

הכל בר תיקון בכל שלב.

חוץ ממה המעורבות בו בעיות נפשיות שלא ניתנות לטיפול.

מה שכן, לפעמים הדרך לתיקון כרוכה בעבודה גדולה, אמיתית, כואבת, מורכבת, מאמצת, דורשת...

השאלה אם יש מספיק אומץ

אני מכיר מספיקאריק מהדרום

מתמודדי נפש עם בעיות שלא ניתנות לטיפול נשואים.

לא אמרתי את זה בשום צורהלאחדשה

אמרתי שהדלת עלולה להיסגר כשהתמודדות נפשית מעיבה על זוגיות בצורה אלימה ורעילה.

לא אמרתי שמתמודדי-נפש לא יכולים לחיות חיי נישואין אוהבים, מיטיבים ונעימין.

גםoo

אם דלת ננעלה

לא משנה אם אתה נעלת או מישהו אחר

תמיד ישארו דלתות נוספות

בכל נושא ובפרט באהבה

עם עבודה נכונה

הדלת הבאה יכולה להוביל למקום טוב יותר

חושבת שתמיד יש או נפתחת פתאום דלת אחרת.נחלתאחרונה

אין יאוש כלל כל עוד השם נמצא. ואני כותבת את זה לאחר כמה שעות

של סערת רגשות ובכייה כזו שזה שהשכנים לא הזמינו הצולה, זה לכשעצמו

נס גדול ....

פעמים רבות אולי אנו, מרוב יאוש, חשש, חוסר בטחון עצמי, ערעורים באמונה ,

נועלים לעצמנו את הדלתות במו ידני... לא אמיצים מספיק...... וחשש גדול יש לי, שלאחר 120, נצטרך לתת דין וחשבון

שלא נתנו לקב"ה מספיק קרדיט.

צוות הפורום מאחל לכם ולכן שנה טובה 🍎🍯ברוקולי

שנה של בשורות טובות, לכלל ולפרט.

תתברכו בשנה החדשה באמונה ובשמחה, לעשות את ההשתדלות ולתת לקב"ה להוביל את הדרך.

שנה של הצעות טובות ומדויקות, שמכבדות אתכם ואת מי שאתם!

שתזכו להיכנס לקשרים בלב פתוח ובאומץ, לתת מקום למה שיכול לצמוח וגם לקבל בהירות כשצריך.

ובעזרת ה', שתזכו לראות השנה קשרים טובים הופכים לבתים נאמנים בישראל.

ולקראת השנה החדשה, אם במהלך השנה מחקנו, ערכנו, לא נתנו מענה או שבדרך פגענו במי מכם - מבקשים סליחה ומחילה. הכול נעשה מתוך רצון לשמור על הפורום כמקום טוב, מכבד ומיטיב לכולנו באמונה ובתקווה להוות עוגן בדרך לבית.

מצוות הפורום

@ברוקולי @יעל מהדרום @ארץ השוקולד @נגמרו לי השמות

אמן וכן לאמוראביעד מילוא

אמן! שנה טובה בשורות טובות ותודה על ההשקעה בניהולתפוחית 1

אמן ואמןנגמרו לי השמות

מצטרפת מכל הלב ❤️

שנה טובה ומתוקה, גמר חתימה טובה לחיים טובים, לשלום ולכל הישועות.

ב"ה גאולה שלמה פרטית וכללית לכולכם 🙏🌷🏠

שנה טובה גם לכם, תודה על הכלנוגע, לא נוגע

שיתגשמו כל משאלות ליבכם לטובה,

גמר חתימה טובה

אמן וכן למראביעד מילוא

ברכה מרגשת ומלאת תקווה. שתהיה שנה טובה, שמחה ומבורSasha3398אחרונה

ברכה מרגשת ומלאת תקווה. שתהיה שנה טובה, שמחה ומבורכת, ושכל המשאלות הטובות יתגשמו בעזרת ה'.

מחרפן אותי הקטע הזה של הבניםאורי ציון

לפסול בחורה רק בגלל שהיא טסה לחו"ל.

זה לא אומר כלום חוץ מזה שהיא סקרנית ואוהבת להנות מהחיים.

אני בחורה דוסית מבית דוס, ההלכה היא נר לרגלי, ובכל זאת כל כך הרבה בחורים פוסלים אותי עוד בשלב ההצעה רק בגלל ששמעו שאני טסה לחול. ביקשתי מחברות שלי להפסיק להגיד את זה בבירורים, אך אחרי דייט אחד, אחרי שביררו את העניין הם חותכים בגלל הנקודה הזאת. מבחינתי זה אחלה סינון לאיזה בחור יש שכל ישר והגיוני ולמי אין. אבל עדיין זה מחרפן אותי.

מה אתם חושבים, לגיטימי שבחורים יפסלו על זה בלי לברר מאיפה זה נובע ולמה, או לא?

עדיף להגיד בבירורים ולהסתכן שזה יגרום לבחור מראש לדחות את ההצעה, או לא להגיד ואם הוא שואל בדייט אז לספר ולקוות שהדייט לא היה לשוא כי גם ככה יחתוך על זה.

מה אומרים?

אני לא יודע אם זה משפט נכוןאביעד מילוא

תמיד יהיו ספקות?עַלְמָה

אומרים שתמיד יהיו ספקות..

השאלה כמה לחכות ולמשוך את הקשר עד שמחליטים שזה זה?

כאילו, מתי נכון לשים סוף לספקות ופשוט לבחור?

למען יראו ויראו...😌שבורת,לב

תופעת הלקבוע עם חברה ובסוף היא מביאה עוד חברה/ותראומה1

תופעת הלקבוע עם חברה במחשבה שתהיו רק אתן בבילוי(הופעה, פסטיבל, תערוכה) ומסתבר שהיא הגיעה עם עוד חברים/חברות, קבעה להפגש עם עוד במקביל, או עם ידיד.

לאחרונה פוגשת את התופעה הזאת קרה לי עם חברה נשואה דתיות וגם עם 3 חברות רווקות דתיות כולן מעל 34/35. זה חדש לי.. כמובן שזה לי לא מתאים, כשאני קובעת עם חברה המטרה לדבר ולבלות רק איתה. ולא עם אנשים זרים שלא מעניינים אותי ואין לי תמיד חשק לפתח שיחה ולהזרים אנרגיה חדשה כדי לשוחח איתם.

מוכר לכן/לכם?

איזה מבעס זה...יעל מהדרום
עבר עריכה על ידי יעל מהדרום בתאריך י"ח באלול תשפ"ו 16:39

לק"י

אני אף פעם לא הייתי נפגשת עם חברות יותר מידי.

אבל גם כשכן, נשמע לי מוזר להביא עוד חברים בלי לשאול קודם אם מתאים.

כך שלא זוכרת שעשו לי את זה.

מה שכן, יש דברים שכנראה מקובלים מאוד אצל אנשים מסויימים, ולכן אולי להם זה נראה מוזר שלך זה מפריע.

מציעה להגיד מראש בפעם הבאה, שאם רוצים להביא עוד חברים, שישאלו אותך לפני.

לא נעים ליהפי

כי אני עושה את זה מלא אבל צריך טאקט לדעת מתי להכניס

למה את עושה את זה בעצם?יעל מהדרום

לק"י

אלא אם כן, את יודעת מראש שזה בסדר מצד החברות שלך.

וגם יש הבדל בעיני, אם קבעתן כמה ביחד להפגש, ונוספה עוד אחת. לבין אם קבעת מראש רק עם חברה אחת....

כמה ..הפי

כי הן מכירות ואני מפחדת לפגוע במישהי שלא אזמין אותה

לדעתיראומה1

מציעים להזמין עוד אנשים או כיף לא בא שיחות חופרות אחד על אחד. או להנות ביחד כדי לא לחפור אחד על אחד.

שזה מובן לי..

כך או כך מבקשת כנות ופתיחות

את אישה רגישה יחסית?משה

כלומר מופעלת וצריכה להיפגש 1/1 ?

אתה רציני בשאלתך השיפוטית?ראומה1

אישה רגישה = צריכה להפגש אחד על אחד עם חברה?

מהי אישה מופעלת?

אני לא שופט אף אחד אף פעםמשה

אני מנסה להבין את המנגנון הבסיסי לפני שאני עונה יותר ברצינות.

אם את אישה שהרבה אנשים "מפעילים" אותה (בגוף, אין לי איך לתאר את זה - תחושה כזו של הצפה), אז פשוט לא שייך להזמין עוד מישהי בלי לידע אותך. אין לך קיבולת לזה.

בעיני אנשים אחרים ארוע עם 2 אנשים, 3 אנשים או עם חמישה אנשים זה סבבה וזורם ויהיה כיף. בעיני אנשים רגישים - לא. זה דורש התייחסות אחרת.

אתה כנראה לא הבנת את הכוונה שליראומה1

בפוסט שלי.

אם אני קובעת להפגש עם חברה מבחינתי קבעתי רק איתה ולא עם חבורה של אנשים נוספים. אני רוצה להנות מהשיחות איתה, מחוויות שלנו המשותפות. אם הייתי רוצה להנות עם עוד בנות הייתי קובעת איתן.

ולגביי ההצפה מבינה למה התכוונת, אני לא כזאת.

הוא שאל. ואני הבנתי למה.אדם פרו+

כי כתבת להזרים אנרגיה חדשה.

כלומר את להרגשתך צריכה לייצר אנרגיה וזה לא הוגן כי באת עם 5w להנות ולא להפעיל

גנרטור של הכרויות שיצרוך ממך יותר

והוא משה, כידוע שמתמחה באנשים רגישים.

רק שאלה כדי לדעת אם לענות לך לפי השיטה שלו.

הוא שאל בתמימות לא מתוך התנשאות או משהו ככה הרגשתי מההודעה שלו.

יש היום הגדרה כזאת של "אנשים רגישים מאוד"יעל מהדרום

לק"י

בעיני זה לא קשור בהכרח.

לפעמים פשוט רוצים לבלות עם חברה ספציפית.

כן זה לא תמיד קשורמשה

אבל שאלתי.

כן ברורהפי

לפעמים זה כיף מאוד לפעמים לא

כן קורהנעמי28

את יכולה לשאול או לבקש שיעדכנו לפני, לפעמים זה קורה ספונטנית שמצטרפים אלינו מכרים.

אם המטרה שלך היא בילוי פרטי או שיחת נפש אז גם מצידך כדאי לעדכן, אולי מתאים יותר יציאה לקפה ולא פסטיבל המוני.

בעיניי זה לא סבבהרקאני

אם עושים את זה מעדכנים מראש בד"כ

בהחלט מסכימה. צריך לבקש רשות .נחלת

לא דומה מפגש בין זוג נשוי לעוד כמה זוגות למפגש של רווקות;

גם לי זה היה מפריע.

מסכימה. ממשלא סבבה. כאילו הייתי זורמתהמקורית

באותו רגע אם מתאים לי אבל להבא מתאמת ציפיות מראש

מודה שלא קרה לי

תודה על התגובה, תמיד יש פעם ראשונהראומה1

להבנתי זה נפוץ שיוצאים בחבורות בביצות הרווקיות.. כמראה שזה זלג גם אליי להבא אקפיד יותר על תיאום ציפיות.

מוכר לי אצל גרושתי. שהתחתנתי איתה. והיא הביאה 3אדם פרו+

ילדים מתוקים אהובים ומהממים יותר ממנה

שנותנים כוחות וכיפיים

חמוד!נחלתאחרונה

לא נעים בכלל, אפילודרייב

יש בזה תחושה של בגידה קטנה. אני הצעתי לצאת רק איתך ואתה מביא אנשים אחרים. זה מעלה שאלה מה בכלל החבר ההוא רואה בי? עוד אחד מכולם? עוד מישהו שמבדר אותו? חשבתי שלנו יש קשר קרוב וייחודי..

נשמע קצת זוגיות, אבל חברות עמוקה לא מאוד רחוקה מזה.

בדיוק ככה, נגעת בנקודות המהותיותראומה1

בעיניי ממש מוזר ולא סבבהשלומית.

למה להנחית? אם רוצים להזמין עוד אנשים תעדכני

ותעשו תיאום ציפיות אם מדובר במפגש 1/1 או מפגש חברתי מורחב

בדידות ו-AIבחור עצוב

יצא לי בזמן האחרון להתקל בכמה בנות תורניות בגילאי 30+ שמשתמשות בכל מיני כלי ai כמין חבר\ אוזן קשבת\מטפל או שילוב כלשהו של הנ"ל.

שופכות לפני הai את ליבן, מקבלות ממנו חיזוקים ויוצאות מעודדות.

נתקלתם בתופעה כזו? אני היחיד שנתקל וזה מפריע לו?

( סוג וגילאי הבנות שכתבתי הוא כי איתן בעיקר יש לי ממשק, מעריך שקורה בשאר הגילאים והמגזרים)

לפחות הן לא מתחתנות איתו..intuscrepidam

תופעה נפוצהoo

אבל מה הקשר לבדידות

ולמה שזה יפריע

חופשי אחי גם בנות 18 19 ככה.. כל היום על זה.בנות רבות עלי

ניסיתי לשכנע מישהי שתפסיק ושהוא סתם מבלבל אותה עם שטויות, לא מקשיבה...

>>ברוקולי

בעיניי הכול עניין של מינון. הבעיה מתחילה כשנוצרת תלות- כשהוא הופך לכתובת הרגשית הקבועה או מחליף קשר אנושי.

זו בדיוק הנקודהבחור עצוב

שלי ממש חמודהפי

פסדר מאמינים לךבנות מרכלות עלי

חחחהפי

זה אכן טבעי כשאנשים במצב של בדידות כמו שכתבתמתוך סקרנות

הבעיה היא בין היתר שהוא מתחנף ומרצה ולא מאתגר.

נתקלתי בזה לא מעטמשה

להבנתי הוא נותן עצות לא רעות בכלל לנשים, והרבה פעמים לא מתאימות בכלל לגברים.

מעניין, כולם ככה? גם גרוק?מתוך סקרנות

לא מדוייקמשה

נתתי פעם תאור של קשר חצי רעיל (לא כזה שמרעילים בכוונה, אבל כזה שלא בריא לצד הגברי שבעניין).

GPT הציע להמשיך

ג'מיני ממש צעק שזה קשר רעיל ושנכון להפסיק אותו. אבל רק לאחר עוד קצת התכתבות.

גרוק לא זוכר מה הייתה התשובה. אבל יהיה מעניין לנסות. אני אחפש אם יש לי את השאלה.

ראיתי פה ושם התייעצויות עם GPT של נשים עם שאלות נשיות (וגם ניסיתי לבדיקה) והיה ניכר ממש שהוא מוטה לכיוון הזה.

מקום אחד שהיה בו מענה לא רע לגבר: מודלים סיניים לא מצונזרים. המצונזרים עושים את מה ש"נכון" ופמיניסטי.

אבל יש גם צד שנימשה

GPT ודומיו מעולים בצורך לקחת משהו שאדם כותב ולעשות לו שיקוף. זה נותן תועלת בערך כמו לכתוב בשביל עצמך (תרגיל ידוע לניקוי הנפש מעומסים שעובד יפה) וגם קצת כמו המנגנון המקובל באחת החסידויות לכתוב ליהודי שכבר לא איתנו.

העניין עם GPTבנות מרכלות עלי

זה שהוא יכול לשנות את דעתו תוך כדי תנועה מאות פעמים אם זה מתיישר עם דעת השואל.

אז אני לא יודע כמה נכון לשפוט אותו כמישהו עם מערכת מוטה לצד כזה או אחר...

במקרה של גבריםמשה

הוא פשוט נותן עצות לא נכונות. גם אם הוא "נוטה לכיוון".

בינה מלאכותית לא יכולה להוות קשר אמיתיאביעד מילוא

אין לה באמת אינטילגנציה רגשית ויכולת חשיבה מורכבת זה ניתוח שכלתני של מה שאתה כותב לו. מעבר לזה יש סכנה שכשפורקים רגשית לבינה המלאכותית הוא גורם לנו לפתח אליו מעין מערכת יחסים שהיא מסוכנת בקלות היא יכולה לנתק אותנו מהחברים שלנו.

גם אני שמתי לב לזהמתוך סקרנות

אבל, נראה לי שגרוק פחות מפחדים מהשטויות האלו

תנסה, תספר פה על התוצאותמשה

נסה גם את ג'מיני.

זה לא מפחיד להשתמש בסיניים?נקדימון

התלבטתי אם לנסות את deepseek ובסוף וויתרתי.

נתקלתי בהרבה כאלו,וגם אני לפעמיםעַלְמָה

לא תקין, לא בריא, לא בעד

אבל כן...

יש דברים כאלהshindov

לא צריך להיות בת בשביל זה... מסוכן ביותר.

הי, אני אוהבתאנוני.מית

למה זה רע?

זה מחליף חבריםאביעד מילוא

וגם מבזבז זמן ותנסי לחשוב כמה זה מנתק אותך מהיום יום וחוסם את היכולת להיפתח רגשית לבני אדם

זה כליoo

תלוי איזה שימוש עושים בו

אפשר לתעל אותו ואפשר להתבזבז איתו

ובAI זה בריבוע

כי בשימוש נכון הוא מתאים את עצמו והתועלת עולה

ובשימוש גרוע להיפך

אתה צודק, מצד שני גם הפורום יכול להחליףמתוך סקרנות

קשרים פרונטליים...

העולם הולך לשם בכל מקרה, צריך לחשוב מה עושים ואיך לוקחים את זה לטוב, אם זה אפשרי...

We live happily ever afterנעמי28

והוא לא משאיר את הנעליים בסלון

בסדר, זה לא שהוא מוריד זבלנוגע, לא נוגע

למה לאאורי ציון

בסוף הבינה המלאכותית חשופה לכל המידע שקיים ברשת, חשופה להרבה מאמרים פסיכולוגיים וידע מקצועי. למה לא לנצל את זה?

בנוסף יש לה מוח גדול, אמנם מלאכותי אך עדיין מתפקד והיא יכולה לעשות סדר במחשבות ולעזור ולהעלות נקודות.

כמובן שצריך להשתמש בה בגבול הטעם הטוב. אני מכירה מישהי שכשבחור מסוים נפרד ממנה אמר לה שזה בעצת הצ'אט. זה מוגזם בהחלט.

אבל אם סתם מתבכיינים לו, בעיני סבבה.

*ולמה הדגשת שהן תורניות? אם זה בעיה זה בעיה לכולן בכל המגזרים.

הוא גאון איטלקטואליתאביעד מילוא

אבל הוא לא גאון רגשית, חוץ מזה תחשבי גם על ניצול הזמן שלך מולו

הוא סופר גאון רגשית, פשוט זה עניין של ניסוי וטעייהנוגע, לא נוגע

צריך לפעמים להקשות עליו, להגיד לו להעלות רמה, ולדייק אותו. כלומר להעלות אותו על המסלול האישי שלך.

פעם קראתי כתבהמשה

על מישהי שנפרדה מהחבר שלה בגלל שהיא הבינה שהיא פשוט נמצאת בתוך לולאת צ'ט. הוא פשוט אמר לו מה לעשות והוא עשה.

די נוהפי

הוא לא באמת יכול להחליף בן אדם

הוא גם קוטע כל רגע ומביא מלא עצות

הוא נכשל בתור גבר או אישה

נקווה שלאבחור עצוב

שתהיה שנה טובה! בע"ה כולנו נמצא את החצי השני שלנו ולא נזדקק לפתרונות ביניים.

השאלה האם יש מעגלי תמיכה נוספיםadvfbאחרונה

זה שהAI עושה את זה זה לא הבעיה, הבעיה אם יש עוד מעגלי תמיכה או אין.

לא נתקלתי בזה

אולי יעניין אותך