כהמשך ל שירשור של "חצי דרך דייט ראשון"שום כלום

שלום לכולם..

מתי אתם חושבים שגם הבחורה צריכה להציע (לפחות)לאזור של הבחור (מדובר על נסיעה של כשעה ורבע באוטובוסים)?

האם זה לגימטימי שהיא לא מזכירה את זה בעצמה אחרי יותר מ 2 פגישות? מעורר חשד? אולי חוסר מודעות שלה?

אם אתם חושבים שזה מוזר-מה אתם ממליצים לעשות? האם להגיד לה את זה ? אם כן-אז איך ? ברמזים?

יש לציין שזה הפך להיות "ברירת מחדל" בקשר שלנו..בפעם האחרונה שדיברנו בשביל לקבוע היה ברור לה שאנחנו קובעים באזור שלה בלי לשאול אותי בכלל..היא אמרה את זה בצורה חד משמעית

מדגיש שאני לצערי כבר כמה שנים בתקופת פגישות אך מעולם לא נתקלתי בדבר שכזה...

תודה לכולם

יום מקסים

יש לי הצעה, אבל היא באמת חסרת היגיון לחלוטין.אורות מאופל
למה שלא תגיד לה שאין שום סיבה שאתה תיסע כל הזמן, ושאם היא לא מוכנה לעשות 'מאמץ' ולהגיע אליך היא מוזמנת להישאר באזור שלה עם עצמה?
לדבר איתה על זהקוד אבל פתוח
אנחנו מסכימים?קוד אבל פתוח
כל זוג מתנהל כפי שמתאים לו.שלג בירושלים

מתי זה נחשב מוגזם?

כשזה מעיק עליך..

אתה לא צריך להשוות לאחרים.

אם הזוג נהנה מזה, אפשר שזה יימשך לכל החיים.

אם הגבר לא נהנה מזה והאישה היא טובת-לב, אז זה אמור להיפסק די מהר (ואולי אפילו לא להתחיל).

זה לא קשורשום כלום

לא עניין של הנאה..

עניין של כבוד, אכפתיות לצד השני..דברים מאוד בסיסים..

לא אצל כולם הכבוד והאכפתיות מוגדרים כפי שאצלך.שלג בירושלים

אני גם בזמנו חיפשתי אישה שתתחשב בי ושתשאף להדדיות בקשר.

אבל יש כאלה שלא מעוניינים בזה.

לדוגמא אישה שרוצה להרגיש מלכה, והגבר שלה רוצה להיות ג'נטלמן איתה ולפתוח לה את הדלת של האוטו וללוות אותה הבייתה.

או לקחת אותה למסעדות יוקרתיות על חשבונו וכד'.

אם הם נהנים מזה - שיהנו!

אישית אני לא מתחבר לזה (וגם כנראה שאתה),

ולכן לא התאימה לי (ולך) בחורה שרוצה להרגיש מלכה.

מה שהתכוונתי, שכשתרגיש שהרצונות שלה לא מתאימים לשלך, תפעל כמו רצונות אחרים שלא מתאימים לך.

או לפתור את הבעיה או לחתוך.

ולא צריך לנסות להוציא אותה לא נורמלית או לא בסדר..

אמירה מעניינתארץ השוקולד
מה שאני הייתי עושהבינייש פתוח

אחרי שני דייטים שאני נוסע אליה, מבקש להיפגש באמצע. או, אחרי שלוש דייטים כאלה, שהיא תיסע אלי (לפי מה שנוח לך מבחינת איפה יש יותר מקומות שאתה או היא מכירים וכיף להעביר פגישה יחד). ואם היא מסרבת, פשוט לשלוח לה את ההודעה "היה לי נחמד להכיר אותך, אבל לכי תמצאי פראייר אחר. בהצלחה " (כי אני נורא אסבול כל החיים יחד עם מי שלא יודעת להעריך את מה שאני עושה בשבילה)

"תגידי, מה את חושבת שנפגש באיזור שלי?"חסויה55

ככה.

ברוטלי מידישום כלום

היא עוד תחשוב שאני חסר טקט

דרך עקיפההשתדלות !
אל תאמר לה שבחרת במקום כי הוא קרוב אליך יותר.
תאמר שמצאת מקום מהמם, כיפי, רגוע/רועש ולדעתך הוא מושלם לדייט.
לומר ישירות "הצד שלי", "קרוב אליי" , לדעתי ממש לא שייך וקצת פוגע, היא תחשוב שהטריחה אותך כל הזמן הזה, לא כל כך נעים.
זאת הבעיהשום כלום

היא אמרה ישירות משפט שבעצם אומר שברור שאני אגיע הפעם(שוב) לאזור שלה, ולא להפך..

ואם זה מגיע ברמז-זה לא בטוח שלא אצטרך להמשיך גם בעתיד על נושא זה..

באמת מובע כאן חוסר התחשבות מצידה.השתדלות !
אבל יכול להיות שהיא בכלל לא מודעת לזה (כך גם כתבת בעצמך;). לדעתי, תנסה להעיר את המודעות שלה לכך שזה מטריח אותך (לא רק פיזית) לנסוע הרבה לאזור שלה, שהוא מאוד רחוק ממך (יותר משעה זה המון!) וכו', בצורה נעימה. לפי ההיכרות שהייתה לך איתה עד עכשיו תנסה לחשוב באיזו צורה כדאי לומר לה את זה כך שהיא תפנים וגם לא תיפגע.
התחושה שאיתה צריך לצאת מהדייטים הראשונים זה פשוט כיף, שיהיה כיף בפגישה ושתשאיר טעם טוב אחרי. חבל שתצא בתחושה של עייפות וחוסר נוחות מחוסר ההתחשבות שהיא מפגינה כלפיך, ובעיקר כשיכול להיות שהיא בכלל לא מודעת לכך.
^^הייזל
"אז זוכרת את הטיילת ההמהממת שסיפרתי לך עליה? פתחו שם לפני חודשיים בית קפה חמוד, ומתחשק לי שנלך לשם. מה את אומרת?.."
אולי ככה לימדו אותה שגברים עושיםסביון
ולכן זה כל כך ברור לה.
אז פשוט תגיד שזה טרטור בשבילך לנסוע אליה כל פעם ותציע שתיפגשו אצלך.
חושבת שכנות בשיח זה חשוב, בכלל בחיים קל וחומר בזוגיות..דעת ותבונה

ושבפעם הבאה שרוצים לקבוע מקום להיפגש, תשאל אותה מה היא אומרת על מקום שיהיה באמצע הדרך של שניכם, ככה שניכם תעשו את אותו המאמץ ותרגישו בנוח שהשתדלתם ונסעתם מרחק שווה. ואם אפשר גם לדבר על הנקודה הזאת שכדי להרגיש שיוויוניות במאמץ להגיע לפגישות צריך שתיהיה הבנה והדדיות, אולי פעם להיפגש באיזור שלך ופעם באיזור שלה, ואולי פעם באמצע הדרך לשניכם.

זאת הבעיה..שום כלום

אם אני צריך להעלות את הנקודה הזאת-זה אומר שמשהו אצלה לא בסדר..חוסר מודעות או חוסר תשומת לב..

כמו כל קושי, תלוי איך מציגים את זהקוד אבל פתוח
אם פותחים בכך שהסיבה שמדברים על זה, היא רק בגלל שהקשר חשוב, ממשיכים במחמאות, ואז עוברים אל הנקודה שעליה רוצים לדבר. מציגים את הנקודה בתור קושי אישי ולא האשמה*, ומסיימים במחמאה.

* בעניין הזה להגיד "היי שטרצאלה (@שוברת גלים), הנסיעות הללו קשות לי, ומאוד קשה לי שאני היחיד שנוסע, אם גם את היית מגיעה אלי, הייתי מרגיש הרבה יותר טוב"
במקום להגיד "זה לא פייר, אני כל הזמן נוסע, את אף פעם לא נסעת עד אלי, את יכולה בבקשה לעשות גם קצת מאמץ?"

הניסוח השני גם נשמע מאוד מכבד, אבל הוא מאשים בניגוד לניסוח הראשון, שמציג את ה'בעיה' בצד שלי.
פתיחות היא הקוד!קוהלת

עצם הדבר שזה מפריע לך, כבר גורם לתקר בקשר. הכנות היא אחד הגורמים המשמעותיים ביצירת קשר. חשוב שלא תירתע ותדבר איתה על כך. בהצלחה!

מעניין מה היחס בין תשובות משתתפי שירשור זהאורות מאופל
לבין תשובות משתתפי השירשור שהיה לאחרונה על נתינה כחלק מזוגיות..
ומה עם שיח כחלק מזוגיות??ירא שמים!
לא מעורר חשדמישהי 1
למה לא?שום כלום

זאת לא התנהגות ראויה/נורמלית לצד השני?

כי שעה ורבע זה יחסית לא המון זמן ואתם בדייט שנימישהי 1
כמה זמן היא נוסעת לדייט?
גם יכול להיות שכך היא התרגלה עד עכשיו
אם אתה רוצה לבדוק התחשבות אז פשוט תפתח את זה, תשאל אותה
המשותף לרוב התשובות כאןאורות מאופל
שהן ממליצות לך לעבוד עליה.
יש כאן נקודה שמפריעה לך, ואתה יכול להחליט אם לבלוע ולהבליע אותה, כתשובות הנ"ל, ולנסות לשפר את המצב הנוכחי בלי לייצר בירור מהסיפור הזה, או להבין שיש כאן נקודה שמפריעה לך, אם היא עקרונית היא עשויה מאוד לגרום לך שלא להמשיך, ושמתוך חשיבות הכנות והיושרה כלפי פנים וכלפי חוץ בקשר בכלל ובקשר זוגי בפרט, ראוי שתיידע אותה בכך ותשאל לדעתה.
מה נסגר עם הבנים היום???סוסה אדומה
הפכתם לנמושות.

חברות שלי ואני (ולמדתי במדרשה של בנות ברמה הכי דוסית שיש) מעולם לא התקרבנו לאיזור של הבחור לפני שעברנו תקופה משמעותית יחד.
מקסימום עשינו חצי דרך...

ולא כי יש מוסכמה כזאת, אלא כי באופן טבעי גבר צריך לבוא לקראת האישה.
ואני לא מתביישת בכלל להגיד את זה...
פעם גברים היו מחזרים, היו שרים סרנדות, היו קוטפים ירח.
היום יש גברים (במיוחד אצל הדוסים) שמצפים מאישה להיות גבר ולחזר אחריהם.
אל תתפלאו אם היא תצמיח אחר כך שערות ברגליים, רוצים גבר? קבלו עד הסוף...

ולעניין, אם היא אישה נשית, היא לא תציע לך בשלב הזה להתקרב אליך. ובצדק.

תהיו גברים!!!!
חבל.

זה שנשים היום צריכות להירשם אצל שדכן זה כי המציאות מעוותת.
אני בעד שנשים תהינה אקטיביות בתחום שלהן.
ויש להן הרבה במה...

אבל למה להפוך אישה לגבר?
תחזרו!!!!
לקנות קוקה קולה לדייט זה לא נחשב חיזור.

כאחת שמעולם לא התקרבה לאיזור של הבחור לפני שהיה קשר משמעותי, וגם לא נחשדה כאישה "נצלנית" (מי שישמע מה יש לנצל...) ונראה שלאף אחד זה לא הפריע כי אף אחד לא נפרד.
אני חייבת לומר שאני מופתעת מאוד מהשאלה הזאת.
ואני חייבת לזעוק את זה כי אני לא נגד פמיניזם, אבל זה ספציפית פמיניזם הרסני.

והנה האישלי מאשר את תוכן ואופן דבריי. והוא מאחל לכם בהצלחה...
את צריכה לשים לב שאת מדברת לקהל תורניהדוכס מירוסלב

אז נכון אולי את לא חייבת להיות תורנית כמו כולם, אבל בן אדם שמקפיד על ההלכה לא עובר עליה באיסורים שהם אביזרייהו דעריות...

לא מחזרים לפני חתונה, לא סרדנות ולא שום קירוב דעות... ומי שכן, אחרי זה בוכה "איךךךךך איך נפלנו??? אוי ויי זמייייר געעוואללדד" וכו'.

נסיעה לפה או לשם זה עניין אחר ויש לו שיקולים אחרים חוץ מחיזור וכאלה. וזה מצד עצמו נושא שלא מעניין אותי להגיב עליו. אבל לגבי החיזור רציתי להביע את דעתי.

אגב לגבי ההערה שלך על גברים דוסים, את מוזמנת גם לחפש את המפרשים על הפסוק המפורסם "נקבה תסובב גבר". אתחלתא דגאולה, מה לעשות?

תסובב גבר זה ממש לא מה שאתה חושב.סוסה אדומה
וכאנשים ששמרו על ההלכה ולא נפלו בכלל אפילו שהיתה המון כימיה ומשיכה בנינו, והמון הרפתקאות...
והמון המון המוןןןןן חיזורים...

כנראה שההלכות שם שכתבת, הם לא באמת הלכות.

לא ראיתי בשום מקום בעולם שאסור לחזר לפני החתונה, אז תיזהר לא להיות מאלה שנופלים ב"בל תוסיפו"...

מותר לחזר, צריך לחזר.
ואם הרבנים שאני סומכת עליהם מאשרים ןמעודדים את זה, כל רב (שאני אתפלא מאוד שתביא לי) כנראה שאני פחות הולכת אחרי הפסקים שלו.

ואני זוכרת טוב מאוד שהקהל פה תורני. ובדיוק אליו אני מדברת.
למה לפזר אמירות מוטעות במקום פשוט לפתוח?הדוכס מירוסלב

לשון רש"י: "תסתרי ממני שאת בושה לשוב אלי מפני דרכך הנה חדשה נבראת בארץ שהנקבה תחזור אחר הזכר לבקשו שישאנה".

לשון המלבי"ם: "אמר "כי בארץ ברא ה' חדשה", שהגם שנקבה אחרת תבוקש ותסובב מן הגבר, "הנקבה הזאת" שהיא הארץ ברא לה ה' טבע חדשה שהיא "תסובב את הגבר" ותבקש אותו שיבא אליה והוא לא יבקש אותה ע"י השתדלות של כיבוש ומלחמה".

סה"כ ביקשתי ממך לחפש בגוגל, לא עבודה קשה במיוחד.

לגבי ההלכה הרבנים שלך לא אומרים שום דבר כזה. את מבלבלת את המילון של לשון הקודש עם השטויות של הרחוב.

יש חיזור ויש חיזור. אבל, הזלזול שלך בגדולי ישראל כמו הרצי"ה שהביאו פה פעם וכמה וכמה פעמים ציטטתי, וכן בשאר דברי דורש ממני לוותר על המשך ההתייחסות... שארית צום מועיל.

אתה מוזמן לכתוב עניינית למי שרוצה לקרואסוסה אדומה
את דברי הרצי"ה.
בינתיים לא נראה שיש על מה לדון איתך.
מי שרוצה יכול לפתוח שרשור בפורום בית המדרשהדוכס מירוסלב

ואל תהי ילדה קטנה. כתבתי שאני לא רוצה לדון איתך אז אומרת לי "גם אני... הכל חוזר עליך ו... בידך"?

מפונפן נראה לי שכדאי לך לבדוק למה אנשיםסוסה אדומה
באופן קבוע נמנעים מלדון איתך... ואני אומרת את זה בקטע טוב, אתה לא עושה חשק לדון איתך. הדיונים איתך די ידועים מראש...
נערךהדוכס מירוסלב
עבר עריכה על ידי הדוכס מירוסלב בתאריך י' בטבת תשע"ט 21:14

אנסח את זה בצורה יותר נעימה:

ברור לך שפחות אכפת לי מכמה ניקים שחושבים שהרצון שלהם לתקשר עם אנשים מכריע עולמות מאשר מהתורה ומעולם הבא ומכלל עם ישראל וכל זה, נכון?

בכלל, יותר כדאי לך לבדוק למה כל-כך קשה לך עם מישהו שלא מסכים איתך כשאת מאבדת את הטענות...

אבלברגוע
הוא כתב שכל הפגישות היו באיזור שלה, לא באמצע.
ועם כל הכבוד, גם אם בפגישה השלישית היא מגיעה אליו, זה לא יהפוך אותה לגבר.. מק' לבחורה מתחשבת, גם הזמן שלו חשוב.
מאז שהם אחרי 2 פגישות הוא מצפה ממנהסוסה אדומה
שתגיע עד אליו.
אם קשה לו ליסוע כל כך רחוק, שיגיעו אחד לקראת השניה... ויפגשו באמצע.
אבל למה לצפות ממנה?

ואגב, לנשים אולי הייתי אומרת משהו אחר. אבל הציפיה הזאת מעידה על זה שמישהו פה שכח או לא ידע מעולם מה זאת אישה...
אישה לא מוסרת את עצמה כל כך מהר, ואם להגיע עד אליו זה להתמסר, היא לא תעשה את זה כשהיא עוד לא לגמרי בעניין. בצדק. ואשריה. אשריה שהיא לא פוגעת בנפש הנשית שלה רק בשביל שמישהו לא יחשוד בה שהיא בעלת מידות רעות.
הזוי בעיני שהגענו למצב שאישה נחשדת על ידי מישהו כבעלת מידות רעות רק בגלל שהיא אישה בריאה.
את יודעת לכתוב יפה,שלג בירושלים

אבל במבחן המציאות, אני לא מסכים!

בוא למציאות ואחר כך נדבר. אתה באמת באמת מוזמןסוסה אדומה
לדבר עם האישלי... אתה תראה שהוא מלא בחן ובנועם, והוא יגיד לך את אותם דברים בשקט, ואולי תקבל את זה יותר...

בוא, אנחנו חולים על אורחים
לא קשורשלג בירושלים

אני לא מכחיש את זה שקיימות נשים כאלה,

ואני משער שאת אחת מהן (וזו זכותך המלאה)..

אני רק לא מסכים להגדיר את זה ככלל.

כך שגם אם אפגש עם אישך היקר, ואת תפגשי את אשתי היקרה.

99% שלא נצליח לשכנע אלו את אלו.

כי לכם מתאים משהו אחד ולנו משהו אחר.

זה כבר עניין אחרסוסה אדומה
דיברת על מבחן המציאות... ובאותה מציאות אני רואה מה קורה ואיך ולמה...

ואם ככה, אז לגמרי מותר לנו שלא להסכים לפחות מבחינתי...

דיברת על נשיות, וחשבת שדעתי (וזה שהעזתי להביע אותה) מעידה על זה שאיבדתי אותה, ולכן הזמנתי אותך להכיר ולהגיד דברים מתוך הכרות, ולא סתם...
כשכתבתי על המציאותשלג בירושלים

לא התכוונתי על המציאות שאצלך.

התכוונתי לגבי המציאות בכללותה.

ושם, מותר לנו שלא להסכים. בעיניי לפחות...סוסה אדומה
מסכיםברגוע

אבל אם הבנתי אותו נכון, הפריע לו שהיא עוד פעם מצפה שהוא יגיע עד אליה, והיא לא הציעה שיפגשו באמצע.

העולם השתנהקוד אבל פתוח
פחות מעניין אותי מה היה בעבר, ואם בעבר נשים לא יצאו מהבית, לא אומר שהיום אסור שנשים יצאו מהבית.

פעם באמת לנשים לא הייתה עצמאות, ואז היא הייתה צריכה את הגבר שידאג לה, ישלם עליה, יסע עד אילה וכו'.
אחרי שהתקופה הזאת עברה, עברו כמה שנים והיום כבר גברים הרבה פחות עושים את זה, כי נשים יכולות להסתדר בלי הדברים הללו.

אני ממש לא חושב שאישה שנוסעת אל הגבר פחות נשית, אבל אני בהחלט חושב שיש מתאם בין זה לבין חלוקת התפקידים המגדרית. אני בהחלט שמתי לב שבכל שגברים יותר משלמים על הבחורה וכו', הם יותר יצפו לא לעשות כמעט את מטלות הבית, וככל שהבחורה יותר מצפה לתשלום מהגבר, היא יותר תהיה מוכנה אח''כ לקחת אחריות מלאה על ענייני הבית.
אבל זה לא אומר שום דבר על חוסר גבריות או חוסר נשיות.
אני לא יודע איך זה אצלכם, ואני ממש לא מתכוון להיכנס אליכם לענייני הבית.

אגב, לא ידעתי שהתחנת, מזל טוב!!
העולם השתנהסוסה אדומה
אבל החתולים נשארו חתולים, כלבים נשארו כלבים...
גברים נשארו גברים ונשים נשארו נשים.

זה שאישה יוצאת לעבוד, וזה שאישה יודעת ללמוד, זה לא אומר שאישה היא גבר.

גם עכשיו כשאישה עובדת, היא לא עובדת במקום גבר (ובמקומות שבהם היא עובדת במקום מלכתחילה יש הרבה מאוד עיוותים מזעזעים).
אישה עובדת בנוסף, כשבכתובה עדיין הוא זה שהחובה עליו לפרנס אותה.
גם היום כשאישה יודעת ללמוד תורה, היא לא חייבת במצוות לימוד תורה.
כי העולם השתנה, האישה לא השתנתה.

בנושאים שקשורים ביחסי מגדר אפשר לראות את זה עוד יותר..

אתה יודע? אני אשתף באופן אישי
בעבר הייתי שומעת דברים על נשים נשואות והייתי אומרת לעצמי "מה?? אני בחיים לא אהיה כזאת... אני לא אישה כזאת. אני אישה עצמאית. לא אכפת לי מה חושבים עלי... וכו' וכו'" וברגע שהתאהבתי בגבר שלי פתאום גיליתי שכאישה מול הגבר שלה, אני פשוט אישה

אותו דבר גם לגבי נשים היום.
אני לא מסכימה בכלל שנשים של היום לא צריכות שיחזרו אחריהם. זה מוטבע בבריאה... אדם חיזר אחרי חוה, ומה שהיה הוא שיהיה...
חוה פיתתה את אדם... (ועד היום היא צריכה לכפר על זה והיא עדיין במעמד המושך וכבר במעמד הנמשך... גם אם זה קיים במינון כלשהו גם הפוך) מה שהיה הוא שיהיה.
אישה *צריכה* שיחזרו אחריה... זאת ההכרה שהיא מקבלת כאישה מול גבר.
גבר *צריך* לחזר...
הכרתי (מהצד) גברים שלא יודעים לחזר... מבטיחה לך, או שהם רווקים מאוד מבוגרים, או שרע להם מאוד בזוגיות, או שהיא כבר לא קיימת בינהם....

למה?
כי העולם לא השתנה... העולם כן התקדם.

לגבינו, למרות שלא שאלת... אנחנו משלבים תורה ודרך ארץ.
מסתכלים באורייתא, לומדים על העולם, ומאמינים שגם העולם עכשיו הוא אלוהות... אבל כמו בכל דבר שהוא לא דבר ה' ממש, יש סיגים שצריך לברר ולנקות.
לצערי אני רואה שגברים היום מתעצלים להיות גברים וזה מקור להמון בעיות.
ושוב, אני מאוד מאוד מאוד בטוחה בעצמי, כי מעולם לא נחשדתי כמישהי נצלנית, אגואיסטית, עצלנית וכו'. ואני לא שוביניסטית בכלל... אז בקיצור, אני לא חושדת בעצמי (וכתבתי שהאישלי אהב את זה כדי שלא יבוא מישהו ויגיד לי "בהצלחה"... אני הצלחתי. מאז ומעולם הייתי אישה ואשאר אישה, ואני מקווה בשביל כל הנשים להיות מי שהם באמת ולהצליח).

הזיה בעיניי שגבר שואל שאלה כזאת, ועוד חושב שאישה נשית שלא מציעה לבוא אליו כל כך מהר... מה לעשות שכנראה לא ברור לה עדיין שהיא בקטע שלו, ולא עליה המצווה להתחתן, והיא האבידה - פסיבית, והוא המאבד - אז שיחפש ויחטט את רגליו.
בהצלחה גברים.

חייבת לציין שחוץ ממה שכתבתי פה, אני הכרתי גם הרבה מאוד גברים (תורניים!) שהיו גם גברים וחיזרו לא פחות נפלא ממה שגברים לא דתיים יודעים לעשות.
אז כנראה שזה אפשרי...
אני מאוד מחזרקוד אבל פתוח
ויכולה להעיד מי שנכנסת איתי לקשר ארוך

אני לא חושב שיש קשר מחייב בין ההתחלה של הקשר שאז אף אחד עדיין לא בטוח אם זה מתאים, לבין המשך הקשר שאז כבר באמת צריך לפתח את הרגש, וגם יש רצון הרבה יותר חזק לחזר. ואז לי אישית זה מרגיש חיזור הרבה יותר אמיתי ולא מאולץ.

לא שפטתי לרגע, הגבתי לך באריכות כי אני מעריך את דעתך (וקצת מופתע), אני לא טוען שאת אגואיסטית ולא טוען שמי רוצה שישלמו עליה אגואיסטית. ממש לא.

אני טוען שזה מתאים לאנשים מסוימים, וצריך להעריך את מי שעושה את זה
הדעה שלךסוסה אדומה
הזאת (ואולי גם אחרות... פשוט ספציפית לנושא הזה) וחשוב לי להדגיש שהדעה הזאת, הרבה יותר מתקבלת ויש בה היגיון.

נכון, מסכימה שגבר שעוד לא יודע שהוא מעוניין באישה שמולו, לא צריך לשלם עליה למשל... או לא צריך לעשות דברים שרק בין אנשים מעוניינים עושים אותם.
אני לגמרי בדעה הזאת... ומעולם לא הסכמתי שגבר ישלם עלי לפני שברור לו שהוא בעניין שלי (ולרוב גם לא לפני שאני הייתי בעניין שלו).

לגבי החיפוש, אני חושבת שיש עניין שהמאבד יקום מהספה לחפש את האבידה לאבידות אין רגליים...

אבל ברצינות, בתקופה הראשונה לדעתי, או שיפגשו באמצע, או שיגיע קרוב אליה.... אבל לצפות ממנה לבוא עד אליו, זו הזיה.

וחשוב לי להגיד שאין לי שום דבר נגד פותח השרשור שאפילו לא שמתי לב מי הוא (וגם עכשיו עוד לא יודעת)
אני לגמרי יוצאת נגד התופעה, ולא נגד האדם עצמו חלילה.
אז אנחנו כמעט מסכימיםקוד אבל פתוח
פשוט אמצע לא תמיד נוח, והרבה יותר פשוט פעם אצלה ופעם אצלו
וכל הכבוד לך שאתה מחזר. בנות, שימו לב! סוסה אדומה
ותודה על המזל טוב סוסה אדומה
עצם זה שהעזת להגיב כבר מראה שאיבדת חלק ניכר מהנשיות שלךשלג בירושלים

גם עצם זה שהלכת למדרשה, זה לאבד חלק ניכר מהנשיות שלך.

אם את רוצה שהגברים יהיו כמו של פעם, אז גם הנשים צריכות להיות כמו של פעם.

כלומר, לא ללכת למדרשות, לא לעבוד, ולהיות עקרות-בית ולשמור את דעתן לעצמן!

עברו כבר 5779 שנים מקללת אדם הראשון, אנחנו קרבים לשנת ה-6000 וקללת אדם הראשון מתפוגגת.

(כמו שכבר "בזיעת אפך תאכל לחם", זה כבר ממש לא כמו פעם. כך גם ביחסי נשים וגברים.)

אני גם נגד הפמיניזם כפי שהוא מתבטא כיום,

אבל אנחנו כבר לא שם, העולם מתקדם..

גם ההגדרה שלך להבדלים בין גברים לנשים - מעוותת!

מה שתגיד. בוא תכיר אותי במציאות ונדבר.סוסה אדומה
ואגב, בכל אישה יש חלקים גבריים, ובכל גבר יש חלקים נשיים...
אני מכירה בחלקים הגברים שלי, ואוהבת אותם. האם זה הופך אותי לגבר? אדרבה, אדם שלא מוכן להכיר בתכונות ההופכיות שלו, לא מצליח להיות מי שהוא באמת.
בוא, אתה מוזמן להכיר אותנו במציאות ולהחליט.
אז למה גבר שמעוניין בהדדיות בעומס של הנסיעות,שלג בירושלים

זו פתאום תכונה שהופכת אותו ללא גברי?

מה זה שונה מהתכונות הגבריות שבך או מתכונות נשיות אחרות שנמצאות אצל גברים?

תקרא את כל ההודעות שכתבתיסוסה אדומה
ותראה שלא הייתי נגד להגיע לאמצע.

בשביל אישה, להגיע לאיזור של הגבר זאת הצהרה... לפחות כך לרוב הנשים. ואם היא עוד לא מוכנה להצהיר את זה, אז שפשוט לא תעשה את זה.

ואני לא בקטע של להוכיח את נשיותי לאף אחד, מי שרוצה להכיר אותי במציאות מוזמן בכיף.
אני לא מבין למה זו הצהרהקוד אבל פתוח
ואצל הגבר זו לא הצהרה?
כי גבר מחוייב לחפשסוסה אדומה
כי הוא מחוייב להתחתן, ואם לא יחפש לא ימצא...
מצא אישה... מוצא או מצא...

לא יגעתי ומצאתי, אל תאמין...

מי שלא מחפש, לא מוצא...

גבר צריך להיות אקטיבי בנושא הזה. אז הוא לא חשוד כמעוניין... אלא כגבר שעושה את התפקיד שלו כמו שצריך.

כשאישה בעניין, היא מתחילה גם לבוא לקראת הדוד בחזרה...

בינתיים.......
לכה דודי לקראת כלה
ואולי זה שכולם מפנים את פניהם לעבר עזרת נשים ב"בואי בשלום" (עטרת "בעלה"!!! הוא כבר בעלה) זה לא במקרה.......
אגב - חיזוריהיה בסדר....

צריך להיות הדדי בין שני בני הזוג

גם לפני וגם אחרי החתונה

מסכימה, רק שצריך לזכורסוסה אדומה
שהחיזור הוא לא אותו חיזור, וגם לרוב הוא לא מתרחש באותו זמן.
לרוב, לנשים לוקח הרבה יותר זמן להבין שהן רוצות אותו.

האישלי דיבר איתי על חתונה עוד בדייט הראשון... בצחוק אבל התפלק לו.
לעומת זאת, למרות שגם עד האירוסים הייתי אוהבת אותו ומחזרת בדרך שלי (והחיזור הנשי הוא לגמרי שונה), רק ביום של ההצעה ורגע אחד לפני עוד לא הייתי בטוחה שאני רוצה אותו.
הוא הוריד את הירח בערך כדי שאהיה מסוגלת להגיד לו כן, בסוף זה קרה
אחרי הרבה הרבה מאוד זמן...

בקיצור, ברור שגם אישה (מעוניינת) צריכה לחזר. החיזור הוא לא אותו חיזור. וגם במקומות שהחיזור דומה, הוא דומה אבל שונה.

וגם אחרי החתונה גבר מחזר אחרי אישתו...
בקטע שונה, אבל דומה.
לנסוע למדויטיהיה בסדר....

זה יותר להתאמץ מאשר לחזר

לגיטמי שגם הצד השני ידרוש את זה

אז אני חולקת עליךסוסה אדומה
אלא אם כן זו לא הצהרה מבחינתך כמעוניינות ואז זה שונה.
ואז כמו שכבר אמרתי, יש נשים מעטות (למיטב ידיעתי) שזאת לא התמסרות עבורן ואז זה תקין שיבואו עד אליו.
אצל הרוב יש קשר בין הדברים... וזה בסדר שאצלך לא.
מסכים!!! לגמרי מסכים!! גם לי הפריעה השאלהמבקש אמונה

סביון
וואו, תהיי בריאה.
היית יכולה להגיד את זה בצורה הרבה יותר עדינה (ונשית |פיהוק|). לא שזה היה גורם לי להסכים איתך, אבל לפחות היה נראה נורמלי
אם זה לא היה גורם לך להסכים איתי, אני מעדיפה להישאר טבעיתסוסה אדומה
ונשית מסוג אחר שאתה מכיר כנראה.....

ממצב סביון? הרבה זמן לא היית פה, או שזה אני? מה שלומך?
הבעתי את מורת רוחי מהסגנוןסביון
בלי להתייחס לתוכן הדברים (שאני לא מסכים איתו, כאמור).

ולא הגבתי יותר מדי בלנ"ו בזמן האחרון... אני בעיקר על תקן קורא
כן, את זה הבנתי כבר בהודעה הקודמת.סוסה אדומה
זכותך כמובן...
אגב,סביון
אם הבנתי נכון מי את, אז משמח ממש לשמוע שאת נשואה מזל טוב (באיחור של מי יודע כמה...)

(אשמתך ששאלת לשלומי, העלית את חשדי )
בגלל שרשור אחר עברתי על המאמר של הרב אבינר על דייטיםהדוכס מירוסלב

הוא אמר שם שאחד הדברים שהכי צריך לבדוק זה לב טוב.

הוא גם דיבר על זה שבדייטים מתקדמים יש עניין שהאישה תתקדם לכיוון של הבחור, והמאמר כולו נוטה לכיוון שמרני כזה.

אצרף לכך את הנסיון האישי שלי: ב"ה רוב הבנות צדיקות עם מידות טובות וכל זה, אבל הנסיון שלי לימד אותי שמי שלא מתחשבת באיפה נפגשים, לפחות בתור הצעה, ולוקחת דברים כאלה כמובנים מאליהם תקח עוד דברים כמובנים מאליהם וכנראה שככה היא מתנהלת ביום יום. לא חושב שזה אופי שכיף להתנהל מולו...

לדעתי,הדוכס מירוסלב

טוב לב ותמימות לב הולכים ביחד...

ולמה לא?הדוכס מירוסלב

לא מצוי שאדם תמים מזיק לאחרים

חחהדוכס מירוסלבאחרונה

את אומרת שאסור למהר לחרוץ דין אחרי השרשור ההוא שחרצת דין על מלא אנשים?

עלויות חתונהארץ השוקולד

מחפש עצות איך שומרים על החתונה בעלות סבירה?

מקומות עם מחירים שפויים.

ברבנות..בחור עצוב
ממליץ לך להתייעץ איתה קודם כל. בסוף כנראה שלה יהיה אכפת יותר ממך מכל הדברים ה"קטנים". 
תודהארץ השוקולד
אנחנו מדברים בינינו בנושא, אל חשש
האולמות בנתיבות במחירים טוביםאריק מהדרום
וכדאי לך לשאול בפורום נשו"ט
תודהארץ השוקולד
אשאל
לאחרונה שמעתי שנשאר שם אולם אחד בלבד....יעל מהדרום
חורף/ קיץ, השכרה (מלא סוגי השכרות שמלה)/ תפירהנפש חיה.

ספקים- מתחילים לעומת וותיקים

מיקום אולם (גן/ אולם/ אולם באיזור תעשייה זול)

קייטרינג חיצוני/ כלול במחיר האולם- מגוון מפונפן של מנות/ אוכל פשוט

מספר מוזמנים 

יש הבדלים בין גן לאולם?ארץ השוקולד
אני חשבת שכן. גן יש לך המקום המטופח-עלויות שלונפש חיה.

ואם אני מבינה נכון, יש שם עוד דברים כשהמטרה של כולם היא היא לשמור על הנראות החיצונית והטיפוח המתמיד של הגן.

את החפצים, הספקים וכו' מביאים לשם- וזה עוד אופרציה לארגן אותה.

באולם יש לך את המקום כמו שהוא קומפלט, אתה משלם רק על השכירות שלו. 

מעניין, תודהארץ השוקולד
אם יש מראה מתאים, אפשר לקנות שמלה ממש בזול בחברוןנוגע, לא נוגע
תודהארץ השוקולד

כאן כנראה שפחות רלוונטי, אבל כנראה נסתכל בכל זאת

רגע רגענוגע, לא נוגע

צחקתי

התכוונתי בחלק הערבי (לבינתיים) של חברון

אם מחפשים גמחים , יש כל מיני טווחי מחיריםנפש חיה.
אישית , לקחתי שמלה מהגמ"ח בכוכב יעקב (לצערי אין לי את המספר, אם תרצה אנסה להשיג) הייתי סופר מרוצה. 
יש גם סלון כלות הודיה שגם לא יקרתפוחית 1
ויש גם סלון כלות "כשושנה" בשומרון, הבנתי גם לא יקרנפש חיה.
תודהארץ השוקולד

ספציפית, לא צריכים חסד ולכן לא אבקש מגמח שהוא באמת גמח.

פשוט מעדיפים להוציא פחות על עצם האירוע במקומות שזה לא יפגע 

יש הרבה גמ"חים שעניינם לסייע לציבור להורדת עלויותיהודי שואף לטוב
בלי קשר לשאלה אם הם 'נזקקים'. פשוט לעזור.
תתחילו במקום האירועהמקורית

זה הכסף הגדול

משם - זה כבר עניין של סטנדרטים שלכם

אנחנו היינו סטונדטים  לפני 10 שנים. לא שילמנו על עיצוב אולם, עוד אין לי אלבום, לא הסתכלתי על התמונות גם יותר מפעמיים נראלי אז אני שלמה עם ההחלטה והזמנתי שמלות כלה ב450 שח בעליאקספרס🙈 וכן, יותר מאחת

(זה חלק שפחות בתחום שלך ואל תצפה ממנה האמת לדעתי אם זה לא בא ממנה. אבל לא היו לי סטנדרטים בקטע קיצוני ומצדי היה להתחתן בדשא מתחת לבית הוריי אבל בעלי התעקש שלא)

הגיוני, תודהארץ השוקולד
באתי להגיב ואז ראיתי שכבר קיבלת את השנקל שלי ענבל

בס"ד

המלצות ספציפיות לאולמות -

אולמי מייפל בפתח תקווה מאוד זולים יחסית לשוק. 

יש מצב שגם האולמות האחרים באותו אזור יהיו זולים. שאר האולמות שאני מכירה הם בפריפריה הצפונית אז לא יהיה רלוונטי אני מניחה...

זורקת לבדיקה - מצפה יריחו, אם הם עדיין עושים אירועים.

תודה רבהארץ השוקולד

מעריך מאוד

רעיון מעניין

הצעה ששמעתי. תראה אם תתחברתפוחית 1

לוותר על מנה ראשונה. להישאר עם סלטים ועיקרית

רעיוןארץ השוקולד
דווקא לא הייתי רוצה אופציה של הפחתת אוכל כנראה
יש סיכוי שמרכז גוש קטיף בניצןתוהה לעצמי
מקום יפה ממש למרות שזה לא אולם חתונות קלאסי
מרגיש לי מוזר להתחתן במקום כזהארץ השוקולד
כשאני הייתי שם זה לא היה מוזר בכללתוהה לעצמי
הכניסה מסביב, לא דרך המרכז עצמו. והמקום יפה ממש. אם המחירים שם באמת טובים אולי אפשר לבוא לראות פיזית חתונה שם ולראות איך זה.
מניחה שהכוונה למכון התורה והארץ124816

ולא למרכז קטיף, גם נמצא בניצן.

הייתי שם בחתונה לא מזמן,

אם לא הייתי בעבר במרכז המבקרים כנראה שלא הייתי מנחשת שזה מרכז מבקרים ולא מקום סטנדרטי לארועים.

יש שם גן מאוד יפה, אם תבוא לשם למרכז המבקרים אז יסבירו על ההיבט הבוטני וההלכתי של הצמחיה מסביב, אם אתה בא לשם לארוע אז אתה רק רואה את הצמחיה היפה מסביב.

בחתונה שאני הייתי, חלק מהאורחים ישבו באולם בפנים וחלק בחוץ.

אין לי מושג מה העלויות שם.

נכוןנכון טעות שלי. התכוונתי למכון התורה והארץתוהה לעצמי
נשמע הגיוני יותר,ארץ השוקולדאחרונה

אבדוק

תודה לכן

ראיתי פרסוםעוד מעט פסח

אחוזת זר בשומרון (אזור קרני שומרון) 190 למנה כולל הכל. לא יודעת מה זה באמת כולל, רק ראיתי פרסום.

מקום ממש ממש יפה, אבל לא נגיש (מבחינה לאולם יש הליכה בעלייה לא סלולה), אם יש אורחים מבוגרים זה פחות מתאים.

שמעתי שגם גוונא בגוש עציון נחשב זול.

לא יודעת עלות מדויקת.

תודהארץ השוקולד

האמת שנגיש זה קריטי, כנראה שנבדוק לגבי גוונא

לזכרוני באחוזת זר הנגישות לא נוראית.יהודי שואף לטוב
שווה לעשות בירור קטן.
אני צריך שהיא תהיה טובה.ארץ השוקולד
תודה
בקיצור כולם מתארסים,חתול זמני

אך החתול הזמני עומד על המשמר של לנ"ו.

הגם כי לא תאמינו, כי לא תאמנו, יש התקדמות זעירה בנושא.

חתול בוגדנינקדימון
זה אומר שהתגלה רצון/מצאת את הלמה, או שהיא הלמה?יהודי שואף לטוב

כן חתול זמני, מצופה ממך להגיב בפאנצ' על 'למה' היונק😉

ועכשיו ברצינות. נשמח (איזה כיף לכתוב את דעתי בלשון רבים) לשמוע וללמוד.

ברור שיש התקדמותadvfb

סומכים עליך גם לגבי הצעד הבא ;)

תעדכן בכל התפתחותLavenderאחרונה

סתם חחח

יאללה בקרוב בעז"ה 🥳

דייט שני שלכם... ואז הוא שואל אותךמוקי_2020

בשיחה על הספסל לתאורת גחליליות האש שליוו אתכם לשם,

שניה אחרי שלקחת את הוופלה האחרון בשקית שהוא הביא.... למרות שהוא בנה עליה...

"הדמות בתנ"ך שאני הכי מתחבר אליה זה ירמיהו הנביא (והוא מפרט למה ב 2-3 משפטים),  מה הדמות שלך ?"

מה את מגיבה ?

האם יש לך תשובה מוכנה או שאת חושבת  בזמן אמת ?

מה את מגיבה ?

..Shandy

הייתי חושבת דקה 2 כמו עכשיו

והייתי אומרת שזה קשוח

ובסוף עונה שנראה לי הדמות שאני הכי אוהבת בתנך היא

או תמר או יואב

תמר אשתו/כלתו של יהודה כי היא פעלה בחכמה ובצניעות והצליחה להשיג את מה שהגיע לה מלכתחילה היא הייתה אישה חכמה

ויואב שר צבאו של דוד כי היה נאמנות מוחלטת לדוד המלך כן גם שזה שהוא פעל בלי לשאול אותו והרג כמה וכמה אנשים רק כי לא יכל לסבול את חוסר הכבוד לדוד ולמלכות.

וכמובן שהייתי עונה טיפה יותר בהרחבה ואולי מילים אחרות אבל כן 2 אלה בטוח

אגב למה?

מה זה מגלה לך?

מסקרן 

אני מתחברחתול זמני

לעבד־מלך הכושי.

אף־אחד לא יודע מי אתה, מאיפה באת, מה הסיפור שלך, בנסיבות אחרות היו שופטים אותך שאתה ככה וככה ובאת ממקום כזה וכזה מבלי בכלל לדבר איתך,

אבל בסוף אתה היחיד שעושה את המעשה הגדול.

אלוהים 😝נקדימון
יוסף הצדיקהפי
אברהם אבינוLavender

כל העולם בעבר האחד- ואברהם בעבר השני מול כולם לא מפחד לבחור נכון.

או רחל אימנו על ויתור נאצל

לא יודעת מה הייתי שולפת בשלוף

זה יהיה קצת מאכזב אם התשובה לא תתחיל בנוגע, לא נוגעאחרונה
"חולדה. סתם.."
מתרגש לספר בסימן טוב ומזל שהתארסתי בעת האחרונהארץ השוקולד

זכיתי להכיר את אשתי לעתיד והחלטנו שהגיע הרגע להתחתן, יש שם יותר רגשות משחשבתי שיהיו ושמח על כך

כמה תובנות שלמדתי:

1. אופי זה דבר מאוד משמעותי, אם הרגשתי שאני צריך להתאים את האופי שלי למה שיתאים לה אז זה לא מתאים אלא אם כן מדובר בשינוי קטן מאוד.

הייתי צריך אופי קרוב אלי, חשוב לראות שהאופי מתאים (בין אם מחפשים דומה או הפוך, זה מאוד משמעותי לראות ששילוב האופי מתאים לנו)

2. שיתוף תפיסות עולם, היו כאלה שיצאתי איתן וחששתי מה הן יחשבו על דעתי בנושא זה או אחר ולא העליתי אותו, יתכן שהיה מפריע ויתכן שלא, אבל ברגע שיש תחושה כזו כנראה שאין התאמה. ברור שיהיו דברים שנחשוש לומר ובפרט בשיצוף רגשות, אבל חשש משיתוף תפיסת עולם לדעתי זה בעייתי.

3. הדרך ארוכה, אבל יש דרך גם בהמשך, כך שאמנם מעייף בדרך אבל לא חושב שאירוסין זה סוף הדרך.

4. היו דברים שהלב שלי חשב שקריטיים וניסיתי בדרך לוותר עליהם, זה לא הוביל להצלחה. למדתי עם הזמן שהדברים הגדולים שבליבי חשבתי שהם משמעותיים באמת משמעותיים.

אם יש משהו שמרגיש לכם קריטי, אל תוותרו עליו כי אחרים חושבים שזה לא נכון.

כמובן שיכול להיות מחיר של דרך ארוכה יותר, תחשבו אם זה מספיק חשוב לכם.

וכעת, עובר להתלבטויות כמה להוציא על חתונה, איפה לגור ועוד.

שתזכו בקרוב למצוא את הדמות המתאימה לכם ולבניין עדי עד באושר, שמחה ובריאות!!!

תודהארץ השוקולד

אמן ואמן!

שאלה שהייתי שמחה לשמוע כאן את דעת החכמיםאשר ברא

אישה שהיא עם הרבה עוצמות ואור.. לרוב זה מאוד מבהיל בחורים.

כי הבחור מרגיש שאין לו מקום להיות המשפיע או שהיא גדולה עליו בהרבה מידות..

ובין השורות אפשר לשמוע שמבקשים לכבות את האור, או מנסים להרגיע בכדי שיהיה מקום לבחור להשפיע. שיהיה הגבר.

איך אמורים לעשות את זה?

מבלי לכבות את עצמי.. להמשיך להיות אני, בקטע טוב. משתדל. עם רצון לתת לבחור להוביל..

וגם איך זה בכלל אמור לבוא לידי ביטוי?

אם אני מבינה אותך נכוןהמקורית

אז גמני 'עוצמה ואור'

לדעתי כן צריך מישהו שיתאים לזה והוכ לא חייב להיות רועש בפני עצמו אבל להכיר ולקבל את זה בך ולראות בזה יתרון ולא להירתע מזנ, ואם את מרגישה שלא אז לא

ובמקביל את עם הזמן והאמון שתתני בו - תדעי גם להישען במקומות הפנימיים שאישה צריכה

רמה תורניתאביעד מילוא

ב"ה היום אני לומד בישיבה גבוהה וזוכה לגדול בה בתורה ובזכות הישיבה עשיתי הרבה עבודה פנימית שהביאה אותי למקום שאני שואף אליו.  בין היתר אחד הדברים שקרו שעברתי לטלפון מקשים והתרחקתי מטלפונים חכמים.והיום אני מחפש להכיר בחורה תורנית יש לה טלפון כשר ופשוט.  אני אשמח לדעת דווקא מהבנות פה 2 דברים 1. הייתן יוצאות עם בחור שלא מוכן להתקרב לטלפון חכם

2. כמה נפוץ התהליך של לעבור לטלפון מקשים אצל בנות

אשמח לשמעו את דעתכם

מסכים ומחזק, מה שכתבת זה רק קצה המזלגפשוט אני..
עזרה בפרסום ארגון משמחים בחתונות "משמחי דויד"עזרה לזולת

בס"ד

אני מתנדב בארגון משמחים בשם "משמחי דויד" והרבה פעמים אני מרגיש שאנחנו "מפספסים" הרבה חתונות שצריכים בהם משמחים ומשמחות רק בגלל שלא מכירים אותנו ולא יודעים שאפשר לבקש את ההתנדבות שלנו.

אז אני ממש מנסה לחשוב על רעיונות איך לפרסם את המשמחים ולהפיץ את ההתנדבות שלנו בשביל שאנשים ידעו שאנחנו קיימים ויבקשו ממנו משמחים ומשמחות לחתונות שצריך בהן

אז אם אתם מכירים חתונה שצריך בה משמחים אז בבקשה תפנו את בעלי האירוע אלינו.

אוסיף שאנחנו כמובן משמחים גם בבר מצוות/בת מצוות אירוסין וכו'... שגם בהן צריכים משמחים ומשמחות,וכמובן שאנחנו משמחים אך ורק באירועים עם ריקודים מופרדים.

לפרטים נוספים:

משמחים בחתונות - משמחי דוד

תודה!

קפוץנפש חיה.אחרונה
בהמשך לשרשור מפגשים, מניחה פה פלייר- תצליחו!נפש חיה.

אבל אלו בני אנושכְּקֶדֶם
לא ניקים 
תמונת רגליים כנראה תצורף לכאן אם יעלה הרצון .....נפש חיה.
מוחה על הפרשי הגיליםפשוט אני..

וכי לבת 41 לא מגיע זיווג?

מי קבע שגבר בן 43 לא ירצה בחורה בגילו אלא רק עם פער של 3 שנים לפחות?

והאם גבר בן 28 לא מספיק בוגר בשביל בחורה בת 28?

איך ננסח בעדינות?בחור עצוב
הם היו אופטימיים עם ההפרשים האלו. ומהסיבות ההפוכות משלך. 
לא קשורה אבל- לגבי הגילים-נפש חיה.אחרונה

מנסים ליצור תנאים הגיוניים ליצירת קשר בפער גילים סביר. 

וודאי שבחורה בת 41 זכאית להתחתן

בע"ה שכולן וכולם יימצאו בנחת.

אולי יעניין אותך