אבל החתולים נשארו חתולים, כלבים נשארו כלבים...
גברים נשארו גברים ונשים נשארו נשים.
זה שאישה יוצאת לעבוד, וזה שאישה יודעת ללמוד, זה לא אומר שאישה היא גבר.
גם עכשיו כשאישה עובדת, היא לא עובדת במקום גבר (ובמקומות שבהם היא עובדת במקום מלכתחילה יש הרבה מאוד עיוותים מזעזעים).
אישה עובדת בנוסף, כשבכתובה עדיין הוא זה שהחובה עליו לפרנס אותה.
גם היום כשאישה יודעת ללמוד תורה, היא לא חייבת במצוות לימוד תורה.
כי העולם השתנה, האישה לא השתנתה.
בנושאים שקשורים ביחסי מגדר אפשר לראות את זה עוד יותר..
אתה יודע? אני אשתף באופן אישי

בעבר הייתי שומעת דברים על נשים נשואות והייתי אומרת לעצמי "מה?? אני בחיים לא אהיה כזאת... אני לא אישה כזאת. אני אישה עצמאית. לא אכפת לי מה חושבים עלי... וכו' וכו'" וברגע שהתאהבתי בגבר שלי פתאום גיליתי שכאישה מול הגבר שלה, אני פשוט אישה

אותו דבר גם לגבי נשים היום.
אני לא מסכימה בכלל שנשים של היום לא צריכות שיחזרו אחריהם. זה מוטבע בבריאה... אדם חיזר אחרי חוה, ומה שהיה הוא שיהיה...
חוה פיתתה את אדם... (ועד היום היא צריכה לכפר על זה והיא עדיין במעמד המושך וכבר במעמד הנמשך... גם אם זה קיים במינון כלשהו גם הפוך) מה שהיה הוא שיהיה.
אישה *צריכה* שיחזרו אחריה... זאת ההכרה שהיא מקבלת כאישה מול גבר.
גבר *צריך* לחזר...
הכרתי (מהצד) גברים שלא יודעים לחזר... מבטיחה לך, או שהם רווקים מאוד מבוגרים, או שרע להם מאוד בזוגיות, או שהיא כבר לא קיימת בינהם....
למה?
כי העולם לא השתנה... העולם כן התקדם.
לגבינו, למרות שלא שאלת... אנחנו משלבים תורה ודרך ארץ.
מסתכלים באורייתא, לומדים על העולם, ומאמינים שגם העולם עכשיו הוא אלוהות... אבל כמו בכל דבר שהוא לא דבר ה' ממש, יש סיגים שצריך לברר ולנקות.
לצערי אני רואה שגברים היום מתעצלים להיות גברים וזה מקור להמון בעיות.
ושוב, אני מאוד מאוד מאוד בטוחה בעצמי, כי מעולם לא נחשדתי כמישהי נצלנית, אגואיסטית, עצלנית וכו'. ואני לא שוביניסטית בכלל... אז בקיצור, אני לא חושדת בעצמי (וכתבתי שהאישלי אהב את זה כדי שלא יבוא מישהו ויגיד לי "בהצלחה"... אני הצלחתי. מאז ומעולם הייתי אישה ואשאר אישה, ואני מקווה בשביל כל הנשים להיות מי שהם באמת ולהצליח).
הזיה בעיניי שגבר שואל שאלה כזאת, ועוד חושב שאישה נשית שלא מציעה לבוא אליו כל כך מהר... מה לעשות שכנראה לא ברור לה עדיין שהיא בקטע שלו, ולא עליה המצווה להתחתן, והיא האבידה - פסיבית, והוא המאבד - אז שיחפש ויחטט את רגליו.
בהצלחה גברים.
חייבת לציין שחוץ ממה שכתבתי פה, אני הכרתי גם הרבה מאוד גברים (תורניים!) שהיו גם גברים וחיזרו לא פחות נפלא ממה שגברים לא דתיים יודעים לעשות.
אז כנראה שזה אפשרי...