יש לי אישה שאני מאוד מאוד אוהב ונלחם אליה ומרעיף לה אהבה מעל ומעבר ויש לנו ילדה נסיכה שלי..
עכשיו הכול טוב ויפה בנינו באמת משפחה מושלמת אמא אבא וילדה עד שהמשפחות שלי או שלה נכנסות או בשבתות או במפגשים או סתם במהלך השבוע..
המשפחה שלייי בעיתי בקטע הזה שמעדיפים את אחי הגדול ואישתו ואני ואישתי קצת בפינה אבל עוד לפני החתונה ולפני שהכרתי אותה בכלל תמיד אני הייתי בפינה ואחי היה הבולט וזה שעוזרים ותומכים בו מאז ומתמיד.
ולאישתי זה מפריע נורא לוקחת את זה ממש קשה ובכלל לא מתקרבת לבית של ההורים שלי אולי מידי פעם שאני נימצא ואז יוצר מצב שהמשפחה שלי בקושי מכירים ורואים תילדה שלי..
מצד שני זה המשפחה שלהה.. שיש לה משפחה ממש קשה אני נכבתי כימעט מכולם שם עם זה אמא שלהה שצרחה עלי הביחה אותי דיברה אלי לא יפה ורצתה להרים ידיים אלי או אחותה שתמיד הייתי שם בשבילה והתיחסתי אליה הכי יפה בעולם החשבתי אותה לאחותי פיתאום אחרי שאמא שלה רבה איתי וככה עשתה לי אז אחותה עוד מחמממת אומרת שלא אמרתי לה שלום או נפגעת בשם אמא שלה..
ובלי קשר ההורים שלה ממש לא משחררים עם זה שמתערבים ועם זהה שאומר משהו לגבי איך להתנהל עם הילדה ועושים אחרת למרות שאמרתי דקה לפני ובפנים שלי..
אישתי מאוד מעריצה תמשפחה שלה לא משנה מה אומר ונותן לה דוגמאות אפילו באותו רגע או מזכיר לה יישר נהפך למריבה כי המשפחה שלה מושלמים ואסור לדבר אפילו הגעתי למצב שאומר לה דברים יומיים אחרי ובהודעות כדי לא לפתח מריבה והיא מתעצבנת ותמיד מגוננת אליהם עכשיו אני לא יודע מה לעשות שלא מתעסקים בענין המשפחות הכול רגוע מושלם וכייף אבל שמישהו אחד מהמשפחות מופיע מתחילה מלחמה התחלתי לא לאוהב תשבת בגלל זה ופעם הייתי הכי אוהב תשבת קטע של משפחות והכול ניסתי לדבר עם אישתי לפנות ללב שלה כלום לא עוזר ברגע שאחד מהמשפחה שלה עושה משהו עיוורת ולא מתיחסת ולעומת זאת המשפחה שלי באמת לא עשתה כלום נכון זה פגוע שרואים שמעדיפים אחר על פניך אבל ככה זה היה לי מילדות וחשבתי לפחות שיביא להורים שלי נכדה אז זה יהיה אחרת אבל אישתי בקושי לוקחת אותה לשם אז איך יראה אחרת אני בבעיה רצינית
נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.