לימודים לימודים לימודים אני לא יכולה יותראור שמחה
אוופ זה כל כך מייאש ומתסכל הלימודים האלה!לא כי אני לא מצליחה.ברור שיש רגעים שכן אבל בסופו של דבר אני כל מצליחה ב'ה.מה שמטריף אותי זה שכל החיים שלי כרגע הם רק סביב לימודים.ולא משנה מה אעשה ,גם אם זה דברים שהם לא לימודים, זה תמיד יבוא על חשבונם כי אני תמיד אצטרך לתרגל עוד כדי להצליח(בפרט באנגלית ובמתמטיקה) נמאס לי מיזה.!!!זה פשוט פסיכי מידי ללמוד באולפנה ולסיים כל יום מאוחר וללמוד כל הזמן, ולבוא הבא ושוב ללמוד .מבלי לעשות כמעט שום דבר אחר.סבבה זו תקופה זמנית אבל זה ממש לא עוזר לי לעבור אותה בצורה נורמאלית.ההפך , בגלל שזה זמני הלחץ עוד יותר כבד ומתסכל. נמאס לי .מה אתם הייתם עושים?
ונכוןאור שמחה
יש דברים הרבה יותר גרועים.מזה לימודים זה כלום לעומת דברים אחרים.החיים שלי בה טובים ומוארים,הלימודים מכבידים עליי ולא נותנים לי לראות את הטוב ואת האור הזה.דיי כבר , לא הכל תלוי בגישה שלי.אולי צריך לשנות כאן משהו.
אני כל כך מסכימה איתך!!!ה-אנונימית
לפני יומיים בכיתי לאמא שלי שנמאס לי מהלימודים האלה, ופשוט הורגים אותנו!!!! אי אפשר ככה!!!! משרד החינוך חייב להבין שיש כאןמ שו לא בסדר ולא הגיוני!!!
הלוואי שהם היו מביניםאור שמחה
החלום הכי גדול.באמת !יש כל כך הרבה מקצועותת נטו לבגרות ולא לחיים.למה? שיכניסו יותר חינוך, פסיכולוגיה חובה, שיעור אומנותי, כשרונות.ואני חושבת שאני יודעת יותר קשה לי עם עצמי.כי אני נטו עם הלימודים ואין לי משהו אחר חוץ מימנו כלומר אפעםם לא פיתחתי כשרון שלי. אפעם לא מימשתי והוצאתי לפועל משהו אומנותי(נגינה שממש באלי ליללמוד, איפור, ריקוד , ) אפעם לא עשיתי משהו רציני עם זה וזה מתסכל זה נראה לי שרק הלימודים מאפיינים אותי
וואי וואי וואירק מעט פשטות

איך שאני מסכימה!! טוחנים לך ת'מוח בלי להתחשב ולדעתי פשוט צריך לדעת לתת לעצמך ימים של חופש מדי פעם.. לקום מאוחר, להתפנק עם ארוחת בוקר שווה ובנחת פשוט להיות משוחרר! לימודים זה לא הכל בחיים! לא צריך למות על זה..

וואו קראתי את כל מה שכתבת ואני מסכים שצריך ללמד דברים מעשייםדוס בדם
אני חושב שכל התקופה הזו נותנת לך כלים אדירים לעבודת ה'
שלא עושים רק מה שנוח וכיף ו"פרקטי"
עושים מה שנדרש גם אם לא כיף וגם אם זה בא על חשבון דברים אחרים
בידיעה שזו רק הכנה לחיים האמיתיים וכמה שתעבדי פה יותר קשה ככה יהיה לך יותר קל שם.
ואוו ממש חיזקת!תודה!!אור שמחה
בכיף רק אחרי שניסחתי אותו קלטתי כמה זה משל חזקדוס בדםאחרונה
קודם כל מבינה אותך. מאד.להיות בשמחה!!!

אבל ממה שגיליתי השנה הלימודים הם עוזרים לעבודת ה' שלנו. הם מגנים ומשמרים על המידות שלנו,

וגם מקדמים אותנו וגורמים לנו לעבודת המידות;)

ובסופו של דבר אם באמת מסתכלים בזה יש כאן קיום של רצון ה' יתברך, צריך להתבונן.

וגם, לא יודעת מה איתך אבל מי שרוצה בעל שילמד תורה צריכה ללמוד ולהשקיע(:

אז בנחת, זה חלק מהעבודה על המידות שלנו בנושא הלימודי

ואני שיא המבינה אותך למרות הכל.

צריך ללמוד לעלות גם אתזה לקדושה.

בהצלוחה ענקית!!

תודה לכולם!!ממש מחזקים!!אור שמחה
בשימחה! בהצלוחה ענקית!להיות בשמחה!!!

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה

אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:

ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)

חטופה

אינדיאנה ג'ונס

ג'יימס בונד

מת לחיות

רמבו

שליחות קטלנית

משימה בלתי אפשרית

אולי יעניין אותך