וגם את כל הגוף??
אני ממש לא מבינה אותם?
מה זה העדה הזו??
ואים הם חושבות שזה צנועה אז ממש לא!!! זה ממש בולט ליראות באמצע הרחוב מישהיא שחורה שדומה למחבל....
וגם את כל הגוף??
אני ממש לא מבינה אותם?
מה זה העדה הזו??
ואים הם חושבות שזה צנועה אז ממש לא!!! זה ממש בולט ליראות באמצע הרחוב מישהיא שחורה שדומה למחבל....
ב"רפואת הנפש"... (!!!)
שנשים צריכות להיות הכי שכוסות שאפשר ever!!
נגיד כל ה"שבבניקיות"
אז הם יעני "חרדיות" ושמות "גרבי ניילון" כדי שלא יראו להם תרגל
אז הם שמות 5 דנייר
וואלה שמעו שזה לא עוזר
בנים- אם תהיתם- דנייר זה עובי
יש מלא טליבניות כאלה ברחוב לידי, אז אולי קצת התרגלתי 
קודם כל שיתקנו את המידות שלהם!! הם כאילו סמות תחפושת על הצניעות שלהם מביפנים, אבל המעשים שלהם איכססססס
ראיתי אחת שהביאה כפההה ענקיתתתת לבן שלה וצרחה עליו ברחובבבב
ליפני שהיא מתלבשת ככה שתלמד דרך ארץץץ עדיף שלא תתלבש ככה ותיתנהג כמו שהתורה אומרת להתנהגגגגגגגג
זה שראית אחת, ממש לא אומר שכולן ככה.
חוץ מזה, זה לא שהצניעות היא תחפושת על המעשים, הצניעות היא המעשים!
זה לא קשור אחד לשני.
היא יכולה להיות בעלת ד"א ואמא מקסימה ולהתלבש ככה, והיא יכולה להיות חסרת ד"א ואמא מכשפה ולהתלבש באופן לא צנוע בכלל.
לכל אחד יש את עבודת המידות שלו.
תחשבו חילוני שרואה אותן ברחוב, ובשבילו הן מייצגות את הדתיים, ווואלה לא בא לו לחזור בתשובה.. כי הוא רואה שככה הדתיים מתלבשים וזה ממש נראה רע.. ומן הסתם שהן לא רוצות את זה.. זה לא נשמע דבר שבא מרצון פנימי, אלא ממנהג או מסורת וכו'.
מה הקשר לחילול ה'? ההפך,זה מראה על כמה ההלכה חשובה להן, וכמה הם מוכנות להקריב בשבילה.
אם חילוני רואה דתי שצם ביום כיפור, הוא יחשוב אותו דבר.
כשחילוני רואה דתי צם ביום כיפור הוא מעריך אותו ורואה עד כמה התורה חשובה לו, ברמה שהוא יצום בשביל זה. חילוני בחיים לא יצום סתאם כי בא לו ו"וואלה מגניב". כשהם רואים אותך צם אז הם מתעניינים ומנסים להבין למה אתה צם בשביל זה.. ובנוגע לנשים ששמות דברים שחורים על הפנים זה ממש חילול ה' כי החילונים רואים בזה משהו נורא אפל וקודר. וזה ממש לא מזמין אותם להצטרף לדתיים!
דוגמה יותר קיצונית: איך חילוני היה מגיב אם היינו סוקלים מחללי שבת? המצב הזה הוא דווקא קידוש השם, כי רואים כמה אנשים הולכים רחוק למען המצוות
זה תלוי מציאות. במציאות חיינו, הרבה חילונים לא יתייחסו לעבודות המקדש בצורה הכי טובה.
שהן כלן יהיו צנועות ובגדול, לזה שיבנה בית המקדש זה זה שתלכלכו פה עליהן.. על חילונים קל לעשות קירוב רחוקים..
תמצאו קצת נקודות טובות באנשים במקום לשחק בבית דין רבני..
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים
חטופה
אינדיאנה ג'ונס
ג'יימס בונד
מת לחיות
רמבו
שליחות קטלנית
משימה בלתי אפשרית