בעדיפות שלי זה לשנות מגורים ולעשות כביכול להמשיך את שנת הסטאג' במקום אחר האם זה אפשרי? איך עושים אם כן ובאיזה תרוץ? האם מישהו עשה זאת או מכיר יודע מה צריך לומר..? האם יכולים לתת לי המשך סטאג' במקום אחר לשנה הזאת? ( אני התחלתי ללמד בסטאג' רק לפני חודש כך שלא מחודש תשיעי אם זה עוזר לכם להבין ככה את העניין שלי). תודה לעונים
לעזוב סטאג' בגלל מגוריםtali1
בעדיפות שלי זה לשנות מגורים ולעשות כביכול להמשיך את שנת הסטאג' במקום אחר האם זה אפשרי? איך עושים אם כן ובאיזה תרוץ? האם מישהו עשה זאת או מכיר יודע מה צריך לומר..? האם יכולים לתת לי המשך סטאג' במקום אחר לשנה הזאת? ( אני התחלתי ללמד בסטאג' רק לפני חודש כך שלא מחודש תשיעי אם זה עוזר לכם להבין ככה את העניין שלי). תודה לעונים
שישה חודשיםמורה-
לפי מה שאני יודעת, צריך ללמד לפחות שישה חודשים במהלך שנת הסטאז. אני לא יודעת אם אפשר ללמד חודש אחד במקום אחד, וחמישה במקום אחר. אם את עושה סדנת סטאז באמת המכללות אז המרצה שלך יכולה לעזור לך עם הכללים האלו, או שהיא תפנה אותך למי שיודע.
פנייה למדריכהtali1
נראה ליחי(נ)וך
שכדאי להתייעץ באמת עם מי שיודע את הכללים והחוקים, כדי שלא תפספסי את שנת הסטאז', ואת הזמן שכבר לימדת.
אפשר לפצל 3 חודשים בכל מקום.me.
מה שלומך? מה החלטת בסוף?מורה-
נשמח לשמוע, אם את רוצה לשתף
באופן כלליעזרה!!!
נשמע שממש לא פשוט לך בעבודה. יכול להיות שהרצון לעזוב נובע מהקושי? אם כן, חשוב לזכור שבתחילת הדרך לרוב המורים מאד קשה במשמעת ובדברים נוספים. ולא בטוח שכדאי לך לוותר. בדרך כלל זה הולך ונעשה קל יותר. אולי עדיף שתנסי להיעזר במי שאפשר ולהשאר עוד באותו מקום?
אולי בשרשור האירוח של המומחה- הוא ידע לענות לך על השאלה הזומורה-
אולי כדאי לך לשאול את השאלה בשרשור האירוח שנפתח פה.
מה הכוונה שירשור אירוח? איפה זה?tali1
בקישור הזה:מורה-אחרונה
לא צריךמשהאחרונה
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/