ב"ה
אני מכריז על פרויקט פורמי...
לחתן את משה.....
פרטים במסר"ש
צחקןב"ה
אני מכריז על פרויקט פורמי...
לחתן את משה.....
פרטים במסר"ש
ידוע לי על גמ"ח בנות בקרבת מגוריכם...... אבל מוטב שאני לא אפרט יותר מדי פן יהרגו אותי.
אבל בכל אופן, יש לי אחת בבית, אולי טיפה יותר גדולה ממנו, אבל זה יכול להיות פתרון מצויין לשני הצדדים (במקרה שלנו-פתרון מצויין לאחים שרוצים להיפתר אחד מהשני)
ב"ה
תגיד אם לי אם + או -
הוא בגרעין שהם, אז הוא בסביבות 18, וכבר נאמר "בן 18....."....
(אגב, גמני ב"שהם", אבל אני עוד לא 18....)
רבונו של עולם בחסדך יצרתה עולמך ובראתה אדם ועשיתה לו עזר וקדשתנו במצוותיך וצויתני לשא אשה ולהוליד בנים ברוך יוצך האדם שהכול נברא לכבודו ואולם גדל צצערי יראה ורעד יבוא בי כי חוששני פן יגרמו עוונותי שתזדמן לי אשה רעה שאינה בת זוגי ואינה הוגנת לי ופן יקדימני אחר לקח את בת זוגי ויהיה צריך לדחות נפש מפני נפש חלילה על כן בתי בלב נשבר ונדכה להפיל תחנתי לפנך אב הרחמן יהי רצון מלפניך ה' אלהינו ואלהי אבותי שתתמלא רחמים עלי ותזמין לי את בת זוגי אשת חיל יראת ה' בעלת שכל ומדות טובות בעלת מעשים טובים ולא תהיה עקרה ולא בעלת מום אלא שלמה ומצלחת בכל שאוכל לעבד עבודת הקודש בלי שום טרדה ואל תקחני מהעולם הזה קודם זמני ואל תדחני מפני שום אדם שבעולם אל מלא רחמים מושיב יחידים ביתה ר'חום ח'נון ש'ומר ת'ומך מ'ציל י'שר פ'ודה עזרני על כבוד שמך עשה למען רחמיך הרבים ולמען אבותנו הקדושים אברהם יצחק משה אהרון ישראל עבדיך ולמען יוסף דוד ולמען כול הצדיקים והחסידים ולמען כול האדמו"רים ולמען הרב קוק וכול הרבנים והחסידים זכותם תגן עלנו והם ילצו בעדנו עשה למענך עשה למען תותך עשה למען ארץ ישראל למען קדשתך חנני וענני ושמב תפלה יהיו לרצון אמרי פי והגיון ןבי לפניך ה' צורי וגואלי
אבל שתדעי מנסיונו של דוד שלי שברוך ה' התחתן, שלחיות כשכולם לוחצים עליך "תתחתן תתחתן", זה מעיק ואפילו מדכא. אוי, זה מזכיר לי את התמונה הזאת של איש יושב, וציפור מנקרת לו בראש ואומרת: "אל תדבר איתי ביידיש" והוא צועק עליה: "אוי! איזה נודניק!". חחחחחחחחחחחחחחחחח.
ממש רווק זקן!!!! סתם, אני מאמין שאם זה היה מפריע לו, א. הוא היה אומר. או ש:
ב. הוא היה סוגר את השרשור הזה.....
אז כנראה שלא מפריע לו שמדברים עליו... הרי תכל'ס לא באמת מתכוונים להלחיץ אותו, אלא, מי שמכיר אותו צוחק איתו, ומי שלא צוחק עם מי שמכיר אותו....
גרדום וירטואלי.
אה, ואם בשידוכים עסקינן, מישו יודע מה האמונה הטפלה של "מי שיושב בפינה מתחתן בעוד--"
היו לנו ויכוחים השבת מה בדיוק המשפט. עלו כמה אפשרויות..
מי שיושב בפינה, לא מתחתן שבע שנים..... אבל אם השולחן לא מרובע, אז זה לא נקרא פינה....
בכל מקרה, אפשר לגמור בקבוק, כי מי ששותה את הסוף של הבקבוק מתחתן תוך שנה.... (ותמיד שואלים, מה קורה אם מישו יושב בפינה ושותה 7 סופי בקבוקים?זה מתקזז?....)
שאצלנו שיכללו את האימרה..
להלן כמה דוגמאות:
א. הדוגמה המקורית
ב. מי שיושב בפינה מתחתן ראשון אחרי שבע שנים...
ג. מי שיושב בפינה מתחתן השנה.
ד. מי שיושב בפינה מתחתן השנה ומתגרש עוד שבע שנים
ה. מי שיושב בפינה מתחתן השנה ומתחתן שוב עוד שבע שנים.
ת'כלס סיכמנו על האופציה האחרונה...
בס"ד
לפי המשפט הזה:
"בכל מקרה, אפשר לגמור בקבוק, כי מי ששותה את הסוף של הבקבוק מתחתן תוך שנה...."
אני צ'כה להתחתן כבר ממזמן..
ולצערי-זה עדיין לא קרה.. 
נאלץ לחכות עוד לפחות 4 שנים..

נראה לי שהוא פשוט עשה שגיאונת, וכתב "י" במקום "ה".... אנחנו לא ר' נחמן, ובזמננו 13 זה ילד עדיין.... אבל הוא לא בן 13! הוא בן 19 כמעט, אז ר' מויישה, 19 זה כמעט 20, ו20 זה רק מאה פחות מ120......
אבל Take your time..... אין מה למהר...
לדעתי ליגמור עם הלימודים והכל ואז להיתחתן ....
את יודעת לא ממהרים ......חח....
למה כל כך מהר לעזוב את כולם.....יש אחת שאני מכירה שהיא היתחתנה בגיל 16 ועכשיו היא בכיתה י"ב ויש לה תאומים.
ומה את אומרת על זה......?!
יש לנו איזה שמועה על אחת האולפנות באזור שמיתחתנים שם מהר...בגלל ש6 בנות היתחנתו בכיתה י"ב...
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
בואו נחיה אותו
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>