משפטים יפיםוטהר לבנו לעבדך

אני צריכה משפטים יפים, כל מיני כאלה... לא משנה מי אמר את זה, אפשר גם מה שתחתימה שלכם, אבל אם אתם יודעים מי אמר את זה תכתבו... אפשר גם פסוקים יפים. תפציצוווו 

הנה כמה - אם אזכר בעוד אז אכתוב בע"ה בעוז וענווה!

אם ראית את המכשולים שבדרך, סימן שהורדת את העיניים מהמטרה.

קשה זה טוב. זה מחייב מחשבה, קביעת סדרי עדיפויות. זה מוציא כוחות שלא חלמת שיש בך (דרור וינברג הי"ד)

אין מבצע שהוא בלתי אפשרי ואין מקום שהוא רחוק מדי (דרור וינברג הי"ד)

"כשהנשמה מאירה גם שמים עוטי ערפל מפיקים אור נעים" (הרב זצ"ל)

"חיים שניתנו במתנה, צריכים לעשות בהם משהו, הם לא ניתנו סתם כך" (הרב דרוקמן שליט"א)

"צריך לתת את הכל. אם אתה אוהב אז אתה אוהב עד הסוף. ואם אתה חבר אז אתה חבר עד הסוף. ואם אתה בצבא בקרבי אז אתה שם עד הסוף ונותן שם הכל, גם כשזה בא על חשבונך האישי או על חשבון יציאה. זה מה שנקרא במילים גבוהות מסירות נפש. זה בא לומר שאתה נותן מהגוף שלך, מהכסף שלך, מהכוח שלך, מהלב שלך, למען מישהו או משהו שהוא לא אתה. והמיוחד שבזה הוא שאתה לא עושה את זה מדי פעם, אלא מדי יום ביומו, דקה בדקה" 

(אלירז פרץ הי"ד)

מיזה הרב זצל? הרב צבי יהודה זצל?אור שמחה
אבא של הרצי"ה, הרב קוקבעוז וענווה!

הרב אברהם יצחק הכהן קוק זצוק"ל, הראי"ה

הנה כמהטיל&ישראלי!

1. זה שאתה ישן בעמידה לא אומר שאתה סוס. זה שאני סוס לא אומר שאני ישן בעמידה...

2. החיים הם כמו באופניים. אם קשה לך, סימן שאתה בעליה. אם קל לך, סימן שאתה בירידה. ואם לא קשה ולא קל, סימן שאתה לא זז.

3. אתה יכול להיות פרארי, מזראטי, פורשה או למבורגיני. אבל אם לא יהיה לך אגזוז ( פורק לחץ, מוציא פסולת וגם קצת מגניב ) אתה תתפוצץ...

4. החיים יפים, בסוף כולם מתים.

ויש עוד... אם את רוצה מוזמנת אני אשלח

בינתיים יש לי אחדברוך השם
"ההתענינות בצד הטוב של כל אחד ואחד, מכסה ממנו באמת את כל הצדדים הרעים שרואה." ~הרב קוק.
רגע מה עוד יש לי
טוב קשה לי לחשוב עכשיו אולי בעזה בבוקר
היייברוך השםאחרונה
טוב הראשונים הם משירים
"פתח ליבך ברחמים על בניך, קולם לדורות ישמע, בשמיים ניצבים לעד דבריך, ובארץ המצא לנו נחמה" (זה מתוך שיר שקוראים לו "פתח ליבך" על השלושה נערים שנחטפו. שיר עצוב בקטע אחר אבל מרגש)
"לא בחיל ולא בכוח, רק בשם ומלכות" (סליחה הייתי חייבת משהו של ישי ריבו)
"אם אתה יכול לחלום על זה, אתה יכול לעשות את זה"(וולט דיסני)

ועכשיו כמה של הרב קוק:
"גדולים אנחנו וגדולות הנה משוגותינו ובשביל כך גדולות הן צרותינו, וגדולים גם תנחומותינו." 

הרצון הטוב הוא הכל, וכל הכשרונות שבעולם אינם אלא מילואיו" ~ אורות התשובה
"גם מתוך החול יגלה הקודש, גם מתוך החופש הפרוץ יבוא העול האהוב, זו תהיה הפליאה הגדולה של חזון הגאולה" 

'אני צריך למצוא את אשרי בקרבי פנימה, לא בהסכמת הבריות ולא בשום קריירה איזו שתהיה. כל מה שאכיר יותר את עצמיותי, וכל מה שיותר אתיר לעצמי להיות מקורי ולעמוד על רגלי עצמי בהכרה פנימית... יותר יאיר לי אור ה', ויותר יפותחו כוחותיי להיות לברכה לי ולעולם'
טוב יש המון יפים שלו...
ונסיים בציטוט של הרב נריה "אדם השואל 'מה חובתי' ולא 'מה זכותי'- עולמו שונה לגמרי"
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה

אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:

ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)

חטופה

אינדיאנה ג'ונס

ג'יימס בונד

מת לחיות

רמבו

שליחות קטלנית

משימה בלתי אפשרית

אולי יעניין אותך