כתבה חמודה - סדרות ילדים. מי אתם מבין אלה?ו ר ד
עבר עריכה על ידי מוריה בתאריך כ"ג ניסן תשס"ו 14:45
דובוני תסביך לי
יום רביעי, 4 באוגוסט 2004, 10:04 מאת: מערכת וואלה!

ספרו ליניב חלפון על איזה סדרה של החינוכית גדלתם. הוא יספר לכם בדיוק מי אתם

למי שזוכר את הסמל הישן, תוענק הכפית של גברת פלפלת
החופש הגדול מגיע למחצית דרכו, והגעגועים לימי הגיל הרך גוברים. אז, כשהיינו פצפונים, חופש היה חופש. תחילתו של חודש אוגוסט אמנם סימן תמיד את בוא החמה האיומה, אך בו בזמן גם הביא עימו את תום עידן הקייטנות. לא עוד השכמה עם שחר, והשתכשכות עם עדר מטונף בגיגית כלור. באוגוסט פתאום הותרה לנו הסימביוזה המוחלטת עם מסך הטלוויזיה, ומה טוב יותר משעות על גבי שעות עם החברים המדובבים של הטלוויזיה החינוכית?

שחזור נוסטלגי קצרצר של רצף השידורים בערוץ הראשון, מביא איתו כמות עצומה של סדרות משובחות ומעצבות אישיות, המאירות את מזבלת ניקולודיאון ואחיו הגדולים ערוץ 6 ופוקס קידס באור זול ואווילי. באמונה שלמה בתפקידה החשוב של הטלוויזיה בגיבוש אופיינו, אנו מגישים את המדריך הפסיכולוגי המלא של סדרות הילדים הותיקות. חושב שאתה מתוסבך? מרגיש כאילו נכנסת לסרט מצויר? ספר לנו על איזו סדרה גדלת, ונספר לך מי אתה:

הלב

אמא, אני צריך 10 שקלים לפיצה
אתה לא מפסיד פרק של "מיכאלה", ועד לא מזמן גם בילית מול שידורים חוזרים של "משחק החיים". הראל מויאל הוא הפייבוריט שלך עוד משלב האודישנים. אתה בייבי-סיטר מעולה, והילד של השכנים מת עליך. אתה חושב שאתה שמן, וכנראה גם היית בשלב מסוים. קשה לך עם דיאטה, אבל אתה שורף קלוריות בשיעורי סלסה. אתה צריך לדבר עם אמא שלך.

שאלתיאל קוואק

הבן דוד --*צנזורה*-- של שאלתיאל קוואק
הבגרות בהיסטוריה עברה לך בקלות, ונורא אהבת את המורה. היית או עודך פעיל בנוער מר"צ. היה חשוב לך לנסוע עם המשלחת לפולין, אבל --*צנזורה*-- לך כששרו "אין לי ארץ אחרת" באושוויץ. הביגוד שלך לא חשוב לך, ואתה יכול לחרוש על אותו ג'ינס שבוע. קשה לך עם בני המין השני, ונורא בא לך על חברה אתיופית. אתה צמחוני. וותר על הזקן, זה לא הולם אותך.

גברת פלפלת

מה עדיף, קרום של שוקו או --*צנזורה*--
יש לך חוג מצומצם של חברים קרובים. את מכינה להם את הלזניה המהממת שלך לכל אירוע. תעדיפי טיול באירופה על טראק במזרח. את מתה להחליף את המשקפיים בעדשות, ושוקלת תואר בספרות. את שותה שוקו רק כשאת לבד. את מודאגת ממה שחושבים עליך. תעשי הכל כדי לרצות את החבר שלך. אגב, את ממש צריכה להיפרד ממנו.

החתולים הסמוראים

חבר'ה, באים לראות את צ'ונט לי בסינמטק?
ביקשת ליומולדת מנוי לחדר-כושר, למרות שאתה שונא את זה. אתה מכור ל"השיר שלנו", תמכת בשירי מימון בעונה הקודמת, ו"אקזיט" לגמרי עושה לך את זה. השיער שלך חווה לא מעט צביעות, ואתה מורח אותו בנטורל. קשה לך להוציא אגרסיות. אין לך בעיה עם מוסיקה מזרחית. נפלת מהסרט "Kill Bill", למרות שלא הבנת את הסוף. אתה מת לכתוב ב"וואלה!".

המומינים

איזה קו מגיע לאכזיב?
אתה בקושי רואה טלוויזיה. אתה מנגן על גיטרה. לא תלך לניצנים, בגלל התאגיד המממן. אתה חולה על המשפחה שלך, ומגדל עשבים לתה. לעולם לא תעשה --*צנזורה*--. העדפת את הביצוע של מוש בן-ארי ל"ואיך שלא". אתה אוהב ערבי במה פתוחה בתיאטראות פרינג'. אין לך בעיה לדבר על החסרונות שלך. מריחואנה מסקרנת אותך.

בבאי

אני חושב שפורנו רך הרבה יותר עדיף
אין לך בעיה להיות עם עצמך, וזה בגלל שתקופה ארוכה לא היו לך חברים. אהבת את אביב גפן כשהוא רק פרץ. אתה שובע מארוחת ילדים במקדונלדס, וכותב יומן כבר שנים. אתה נותן רושם ראשוני מוזר, ואתה מוכשר במה שאתה עושה. ציפורני הידיים שלך כסוסות בטירוף. --*צנזורה*--. אתה מדבר בשירותים.

דובוני איכפת-לי

מסניפים פופרס, כדי שלא יכאב להם בחדירה
השווצת בזה שאהבת את "ללכת על המים". כשהיית קטן היית --*צנזורה*-- במכנסיים. אתה נותן צ'פחות חיבה מכאיבות. אתה משתדל לאכול גרנולה, אבל ממתיק אותה. כבר קרה ששברת משהו בהתקף עצבים. אתה עוזר לזקנים לעבור את הכביש בלי שהם ביקשו. חברה שלך עזבה אותך כשביקשת --*צנזורה--- או שהיא תעזוב כשתבקש. יש לך קעקוע במקום חבוי.

פינוקיו

בניסיון ההתאבדות האחרון שרפתי את עצמי
למדת לא מזמן איך כותבים sms, ואתה שולח נון סטופ. עד לא מזמן עוד היה לך תספורת קארה. אתה נשפך מההומור של יוסי וטיראן. נורא בכית כשסבא שלך מת. אתה שונא צביעות, אבל לא מצליח להיות כן עם עצמך. אתה צוחק בדיליי מבדיחות קרש. יש לך בעיות בירכיים. אתה מפחד מקומזיצים. יש מישהי שרוצה אותך, ואתה לא מבחין בזה.

הדרדסים

דירדסתי אקסטזי ליום שישי
השקעת בתסרוקת אופנתית שאין לך כוח אליה. ממש עכשיו קנית את "Hits 2". אתה מאמין באלוהים. אתה חושב שמלי לוי היא האישה הכי יפה בישראל. חשקת פעם בחברה של חבר שלך. אתה מתנגד להתנתקות בשטחים. אהבת את מיקה שדה, ושמרת את זה בסוד. אתה שם דגל ביום העצמאות. אלרגי לחתולים. צה"ל הוא מסגרת מושלמת בשבילך.

החיים

יש קונצרט של הפילהרמונית בטחול

אתה מרחיב כימיה בבגרות. אוהב את הטקסטים של מאיר אריאל, וכשמצלצל פלאפון עם רינגטון קלאסי, אתה מייד זורק את שם המלחין. ג'ינג'ים דוחים אותך. יש לך ציונים טובים, ואתה בטוח שבנות מתות על זה. אתה מרפד אסלות ציבוריות בנייר-טואלט מתוך מודעות, ולא יוצא כשיש התראות לפיגוע, מאותה הסיבה. אתה בולע כדורים בתוך קוטג'.

הערה- לא קראתי הכל

לא להעתיק מוואלה. שר"יצחקן
אה לא ראיתי שזה מוואלה..ו ר ד
למה? ומה זה שר"י?
אוי! איזה שטויות!!!עינבוש
אמרתי שלא קראתי הכל.. לא היה לי כח..ו ר ד
סתם זה היה נראה חמוד..
שם רשעים ירכב.צחקןאחרונה
טוב.. אני קראתי הכל כי לא היית לי ברירה..מוריה
בס"ד

הייתי חייבת לעשות צינזורה..
ולא צינזרת טוב!!עתניאל בן קנז
סורי.. מה הראיתי צינזרתי.. שלח לי באישי.. מה צריךמוריה
בס"ד

עוד.. אין לי כח לקרוא שוב..
שונאת את הבולשיט הזה!!!עינבוש
את יכולה למחוק אם בא לך..ו ר ד
אני אתמודד, אל חששעינבוש
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך