כמה דברים:מתו"ש
בס"ד

1.אני לא יודעת מה לבקש ליומולדת...כאילו, זה לא ליסחוט את אמא, איזה אירגון אחד לניפגעי טרור שאל אותי אז מותר להפריז קצת בבקשהיש למישו רעיון? ועוד משו-יש לי תו זהב עד לחודש העשירי..מה לקנות?? (בשווי מאה שקל)

2.אני מחפשת אולפנא...אממ..שהדגש לא על לימודים, ממש לא, עדיפות לחילוני מאשר חרדי (סתם כי אני לא אוהבת שאומרים לי איך להתלבש), עדיפות לצפון מאשר בדרום (בגלל החום), לא כפת לי שיכניסו אותי למקום טיפולי כל עוד נחמד וכיף שם... אממ: להבה (קדומים), כפר-פינס, אמנה (כפר-סבא), מעלה לבונה, הראל, נוב, האולפנה בדולב, ריגלר (נתניה)--לא בעסק...יש למישו??

3.למה כל-כך אכפת לבנים שקוראים להם ילד??.........ישבתי עם אמא שלי באיזה תור לפסיכולוגית, ואז בא איזה בן אחד בערך בן 18 עם אבא שלו והיה ניראה שיא הלחוץ וכל הזמן התעצבן על אבא שלו אז ברוב נדיבותי פניתי אליו "הי ילד-" הוא הפנה אלי מבט כאילו הוא בא לירצוח אותי ואמא שלי משכה אותי מישם בכוח "השתגעת??? ילד??? הוא גדול מימך פי כמה!!!" (טוב, מבחינת גודל היא צודקת..) אבל לא הבנתי למה זה כל כך מפריע! לבת לא היה אכפת אם הייתי קוראת לה ילדה...(נידמלי...)
אממממהרב כהנא צדק
א. תחשבי מה באלך קישוט משחק ספר (אני אישית תולעת ספרים אז הייתי לוקח כמה בלי להתנגד...)
וכ'ו
ב. אני בן אם את  מחפשת ישיבה אני יכול לעזור לך עפתי מכוווווולם...
ג. ילדה אל תשאלי שאלות קשות!!! סתאאאאםםם אישית לא מפריע לי שקוראים לי ילד אז אל תכלילי ..
בכלזאת יש כאלה שחשים מעצמם וכשקוראים להם "ילד אז זה כאילו פוגע בהם גם בנות זה ככה מניסיון...
המפ.הסנה-בוער
לה"ו.
1)אני הי'יתי מבקשת ספר.. או איזה בילוי עם כל המשפוחה/החברות..
2) ריגלר בנתני'ה זה בלי פנימי'ה.. (: ותחפשי בפורום אולפנות..
3) אני שונאת שקוראים לי ילדה. מילא בנו, אבל שבן יקרא לבת 'ילדה' זה בכלל לא מכובד. כנ"ל על בת לבן. אפשר פשוט לומר "סליחה,--". ועדיי'ן לא הבנתי למה רצית לדבר איתו? 0.O...
הי!תגובותיי:מתו"ש
בס"ד
2)אני לא מחפשת מקום עם פנימייה ולא מקום בלי פנימייה...
3)רציתי להתחיל איתו סתם... הוא פשוט היה ניראה ממש מוטרד מהפסיכולוגית אז בתור אחת מנוסה רציתי להרגיע אותו! זה הכול...
טחח..הסנה-בוער
לה"ו
את מחפשת מקום ברמה דתית בינונית, לא משנה לך עם יש פנימי'ה או אין, באיזור צפון-מרכז?
ומה עם רמה לימודית.?
לא אכפת לי מכלום רק ש-מתו"ש
בס"ד
יהיה שיגרה, יהיה חברה נחמדים, ויהיה כיף! שיהיה חשק  לקום בבוקר!!...
שיהיה חילוני או חרדי, עם פנימייה בלי פנימייה, צפון דרום, עם רמה לימודית או בלי רמה לימודית...לא אכפת לי!!! העיקר שהלימודים לא יהיה העיקר..ושיהיה צוות תומך זה גם חשוב
אני שונא שקוראים לי ילד!זה ממש מעצבן!!שואף להתנחל
אז מה אתה רוצה?עלם?!ילדה?!הודי'ה
אינלי בעיה שיקראו לי ילדה..המלכה של העולם
נממממ.. תנצלי אותם עד הסוףף.. תבקשי משו שבאלך..
אם לא לחוץ לך להגיד להם מה את רוצה, תחשבי מה באלך הרבה זמן,
ותבקשי..
ולגבי האול', אני גרועה בזה..
חחח...זכוכית מגדלת
אני הייתי מתעצבנת אם מישהו קטן ממני  היה קורא לי ילדה , ועוד בתור לפסיכולוג.....לא נראלי שזה הרגיע אותו כ''כ.
אהממ....אני הייתי מבקשת את הכסף עצמו , במזומן , וקונה אחרי זה מה שאני רוצה .
                    תנצלי את זה עכשיו , שבוע הספר , את יכולה לקנות המון ספרים במחיר סביר פחות או יותר .

תחשבי מה את אוהבת, מה באלך, מה חסר לך ואת רוצה...חיוכים

נראה לי זה ממש תןלוי בכל אחד מה שהוא אוהב...
אולפנות יש מלא... אבל אם כ"כ לא אכפת לך מכלום, אינלי כבר מושג מה יכול להיות טוב לך =)
ותכלס נראלי מגעיל בתור לפסיכולוגית לקרוא לבן שגדול ממך ילד, אני הייתי מתעצבנת אם איזה בן היה מתחיל לקרוא לי ילדה, כאילו אל הייתי מבינה מה הוא רוצה ממני ומה הקטע שלו...

אם כבר...אפרת...!
הזכרת את נתניה ואת גרה בסביבה אז יש את בר אילן אבל זה לא אולפנא ואת צריכה לחזור כל יום הבייתה...הרמה הדתית שם לא משו' אבל זה לא חילוני!..
היא מחפשת מקום שלא לוחצים בלימודים..הסנה-בוער

לוידעת אם זה כ"כ לוחץ...אפרת...!
בר אילן זה ממש ממש לא.............מתו"שאחרונה
בס"ד

אל ממש
אני רוצה מקום שהדגש יומיום הוא לא על לימודים, שעושים שם עוד דברים......
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך