עזרה בבקשה...כשהלב בוכה

שלום, אני חדשה כאן, אני קוראת כאן את השאלות, ורציתי להגיד שיש לכם שאלות מדהימות. אתם אנשים נפלאים.

לכולם יש בעיות, עם החברות, המשפחה, עם הלימודים, לי זו בעיה שונה, שמן הסתם יש אותה לחלקכם.

אני מאוהבת במישהו לא דתי, הוא מסורתי, ומתפלל בבית הכנסת שלי בשבתות אבל חוץ מזה הוא חילוני לכל דבר ועניין.

אני מאוהבת בו ברמה כזאת שאני עוקבת אחריו בכל הזדמנות אפשרית.

אף פעם לא דיברתי איתו, או משהו כזה, אבל הוא כן עלה עלי.

אני לא יודעת מה הוא חושב עלי.

אני ממש רוצה שהוא ידבר איתי לפעמים.

זה מציק לי שהוא חילוני, כי אני יודעת שככה אני לא יוכל להתחתן איתו, או להיות חברה שלו.

ואני לא יכולה הלב שלי מתפוצץ, אני כל היום בדיכאון בגלל זה.

ואני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו.

זה מתסכל אותי שאני לא יכולה ליצור איתו קשר בשום צורה, ואני יודעת שגם אם זה יקרה המשפחה שלי לא תקבל את זה.

חשוב לי להדגיש שאני באולפנה מאוד דוסית, וגם המשפחה שלי כזאת.

וגם מי אמר שהוא בכלל ירצה אותי, אני סתם דוסה בשבילו.

לפעמים כשאני יודעת שאני הולכת לראות אותו אני שמה בכוונה חצאיות קצרות.

בקיצור איך אני יוצאת מהאהבה הכ"כ חזקה הזאת, שבכלל לא מתאימה לדרך חיים שלי?

אשמח אם תענו ללב הרגיש שלי, כי נמאס לי לחשוב עליו 24/7.

וגם חברות שלי לא מבינות מה אני מוצאת בחיולני הזה.

תודה.

וואי אחותי, נשמע לא כיף בכללבעוז וענווה!

הכי חשוב שתזכרי קודם כל שה' היא לך באהבתו את הניסיון הזה, כי הוא מאמין בך לגמרי שיש בך את הכוח להתגבר ולהגיע רחוקקקקק!!!!!! תדברי איתו, תתפללי, תבקשי שיאיר לך..

לגבי הספציפיות הזאת - אני חושבת שכדאי שתתייעצי עם דמות תורנית שאת סומכת עליה ומרגישה בנוח איתה, קטונתי מלהכריע בזה..

בהצלחה ממש ממש!

היי(:דודה שוקו
קודם כל, ולפני הכל חשוב לי שתביני שאני לא שופטת, אני לגמרי מבינה את המצב שלך.
אני חושבת שמה שאת מתארת פה זאת לא אהבה, אי אפשר לאהוב מישהו שאף פעם לא הכרנו באמת, אהבה זה רגש שנבנה לאט לאט.
אני חושבת שמה שאת מרגישה זה בעיקר ריגוש חולף כזה, של משהו שאת יודעת שהוא בלתי מושג וזה מרגש לחשוב מה היה אם ..
לדעתי תנסי לחשוב עם עצמך דוגרי-
נניח שתכירי אותו, שתהיו ביחד ואפילו תתחתנו. איך יראו החיים שלכם? את באמת היית מסוגלת לחיות עם אדם שסותר לגמרי את דרך החיים שלך? ובעיקר תוסיפי לזה שאת עוד לא מכירה אותו, את התכונות הפחות טובות שלו (שיש לכולנו) ועוד דברים שהיו יכולים להפריע לך ..

בקיצור- הכל בסדר, אין לך מה להבהל מעצמך, זאת תקופה שתעבור מן הסתם..
לגבי המחשבות ? אני הייתי מנסה להעסיק את עצמי באלף ואחד דברים כדי לא לחשוב עליו וכדי שהוא לא יהפוך אצלי לאובססיה.

בהצלחה ממש !!!
תחליפי בית כנסתאוויל מחרישאחרונה
ותשקיעי בפיתוח עצמי כדי שתוכלי להתחתן בגיל 18.
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימוןאחרונה

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך