רקע כללי-
הריון שני, שבוע 16.
בלימודים 3 ימים בשבוע, נסיעה של שעה וחצי לכל כיוון וחוזרת הביתה בשעות מאוחרות.
(3 ימים בהתאוששות מחצי השבוע המפרך)
מתחילת ההריון בחילות קשות, ירידה במשקל, חולשה וסחרחורות. מוציאה את כל האנרגיות שיש לי כל הנסיעות והלימודים
ובבית בקושי מתפקדת. רק את המינימום בטיפול בתינוקת (שנה ו4)
בעלי עושה ממש הכל בבית!! הכל! ואני כל הזמן אומרת לו כמה אני מעריכה ומעריצה אותו על זה וממש לא מובן מאליו!
בשבועיים האחרונים הפסקתי להניק וגם בשלב של ההריון כבר הרבה פחות בחילות והרגשת שיפור כללית. מתחילה יותר להיות פעילה בבית אבל ממש במעט.
אני די מזניחה את עצמי מבחינת הסרת שיער וכו..פשוט אין לי כוחות להתעסק בזה...
והשבוע...חטפתי צינון שהתפתח לשפעת ממש לא נעימה. אה, ויש לי יום הולדת..מיותר לציין שאין לי כל חשק לחגוג (היינו אצל ההורים שלי שבת ודווקא ניסו והכינו עוגה ובלונים וכו)
אני מפסידה ימי לימודים שייחשבו לי כחיסורים, ויש לי המון עבודות להגיש..מרוב מטלות אני לא עושה אף אחת כי לא יודעת מאיפה להתחיל.
ואז אתמול בלילה, גיליתי דרך הטלפון של בעלי שהוא קבע פגישה עם איזה מטפל. עכשיו שלא יובן לא נכון- אין לי שום בעיה ואני אפילו מעודדת אם יש צורך ללכת לטיפול אישי, לבירור להתקדמות וכו. ממש בכיף! יש לי בעיה שהוא לא משתף אותי. שאני מגלה את זה ככה.
ועוד יותר כואב לי שאני יודעת שיש לו חבר טוב (נשוי) שלו הוא מספר ממש הכל. זה פוגע בי ברמות..
אני לא אחת ששומרת בבטן ודיברנו על זה היום. הוא אמר שמתחילת ההריון מאוד קשה לו שאני לא מתפקדת והכל נופל עליו והבית נראה על הפנים עד שהוא מרים את הכפפה. הוא מצטער שלא סיפר לי על הפגישה וזה באמת היה טעות טיפשית. הוא לא רצה להעמיס עליי רגשית עם זה..ניסיתי להבין אם הקושי הוא בעיקר טכני כי אני לא שותפה בבית והבנתי שהרוב נובע מזה. אמרתי לו שזה לא בושה וגם אפשר לקחת פעם ב עזרה שיקל עליו. אבל הוא טוען שלמה להוציא כסף אם אפשר לעשות לבד? והקושי שלו זה שאני מתעצלת ולא מנסה להיות שותפה.
[הוא בגישה בגדול שלא צריך "להיכנע" לקושי הפיזי וצריך להתעלם ממנו וככה הוא לא ישתלט. אצלו זה באמת פועל! אצלי לא..]
לא יודעת, אני מוצפת ובוכה מהבוקר. נראה לי מוגזם ללכת לייעוץ זוגי לפני שדיברנו ביננו וניסינו לראות מה אפשר לעשות...
אין לי כוחות נפשיים לאסוף את עצמי.
אציין שוב שהוא בעל נפלא ממש!! ואבא מדהים! בקטע של תקשורת פחות יש לו את זה..
תודה למי שקראה עד עכשיו